Ποιοι βλεπεις να περνανε;
Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
Σε πειράζω! Όλα καλά!
Πιστεύω βάσει εικόνας και κατάστασης (επιβάρυνση και φόρμα) ότι θα είναι ως εξής:
ΟΦΗ - Παναθηναϊκός
Μίλωνας - Καλαμάτα
Δεν ξέρω αλλά δεν πάμε ως φαβορί. Είμαστε και απρόβλεπτοι αλλά και έχουμε τα κλασσικά προβλήματα.
Θα μου πεις ότι είναι ένα παιχνίδι. Φυσικά, απλά τώρα και στο ΜΕΤΣ, ο Παναθηναϊκός ξέρει ότι εάν δεν προκριθεί, δε θα πάρει ποτέ το Κύπελλο.
Πιστεύω βάσει εικόνας και κατάστασης (επιβάρυνση και φόρμα) ότι θα είναι ως εξής:
ΟΦΗ - Παναθηναϊκός
Μίλωνας - Καλαμάτα
Δεν ξέρω αλλά δεν πάμε ως φαβορί. Είμαστε και απρόβλεπτοι αλλά και έχουμε τα κλασσικά προβλήματα.
Θα μου πεις ότι είναι ένα παιχνίδι. Φυσικά, απλά τώρα και στο ΜΕΤΣ, ο Παναθηναϊκός ξέρει ότι εάν δεν προκριθεί, δε θα πάρει ποτέ το Κύπελλο.
Οι δηλώσεις των Βαλάντη Μαμάη και Λάζαρο Τόρες, μετά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ στο πλαίσιο της εξ’ αναβολής 13ης αγωνιστικής της Volley League ανδρών.
Βαλάντης Μαμάης:
«Σίγουρα ήταν μια πολύ δύσκολη συνθήκη για εμάς. Η απώλεια του Ερνάντεζ μας επηρέασε, όπως και το ξαφνικό πρόβλημα με τον Γαλιώτο. Αναγκαστήκαμε να προσαρμοστούμε και να βρούμε λύσεις. Πρώτη φορά αγωνιστήκαμε με αυτή τη σύνθεση, απλώς περιμέναμε να έχουμε περισσότερη ένταση και μεγαλύτερη αντίδραση, στα σημεία που ξέφευγε ο αντίπαλος στα σετ, αλλά δεν το καταφέραμε. Ο ίδιος ο Γαλιώτος μου ζήτησε να αντικατασταθεί, καθώς ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση και για αυτό προχωρήσαμε στην αντικατάστασή του. Νομίζω, πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, αν και αυτό θα το ξέρουν οι γιατροί και οι φυσιοθεραπευτές τις επόμενες ημέρες αλλά πιστεύω πως θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Πέμπτης. Το επόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό, είναι πολύ σημαντικό για εμάς, καθώς αποτελεί έναν από τους δύο στόχους της χρονιάς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».
Λάζαρο Τόρες:
«Ήταν μια πολύ δύσκολη ημέρα για εμάς. Ένας από τους πιο σημαντικούς μας παίκτες είναι τραυματίας και προσπαθήσαμε να καλύψουμε το κενό του, όμως δεν το καταφέραμε όπως θα θέλαμε. Στο δεύτερο σετ, ξεκινήσαμε καλύτερα, προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα, αλλά και πάλι μείναμε πίσω στο σκορ. Πιστεύω πως η ομάδα, είναι κουρασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Προσωπικά, έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, ειδικά μετά από τόσο καιρό που αντιμετώπιζα τον τραυματισμό στο πόδι. Την Πέμπτη, η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη, καθαρή πνευματικά, και θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση!».
Βαλάντης Μαμάης:
«Σίγουρα ήταν μια πολύ δύσκολη συνθήκη για εμάς. Η απώλεια του Ερνάντεζ μας επηρέασε, όπως και το ξαφνικό πρόβλημα με τον Γαλιώτο. Αναγκαστήκαμε να προσαρμοστούμε και να βρούμε λύσεις. Πρώτη φορά αγωνιστήκαμε με αυτή τη σύνθεση, απλώς περιμέναμε να έχουμε περισσότερη ένταση και μεγαλύτερη αντίδραση, στα σημεία που ξέφευγε ο αντίπαλος στα σετ, αλλά δεν το καταφέραμε. Ο ίδιος ο Γαλιώτος μου ζήτησε να αντικατασταθεί, καθώς ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση και για αυτό προχωρήσαμε στην αντικατάστασή του. Νομίζω, πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, αν και αυτό θα το ξέρουν οι γιατροί και οι φυσιοθεραπευτές τις επόμενες ημέρες αλλά πιστεύω πως θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Πέμπτης. Το επόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό, είναι πολύ σημαντικό για εμάς, καθώς αποτελεί έναν από τους δύο στόχους της χρονιάς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».
Λάζαρο Τόρες:
«Ήταν μια πολύ δύσκολη ημέρα για εμάς. Ένας από τους πιο σημαντικούς μας παίκτες είναι τραυματίας και προσπαθήσαμε να καλύψουμε το κενό του, όμως δεν το καταφέραμε όπως θα θέλαμε. Στο δεύτερο σετ, ξεκινήσαμε καλύτερα, προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα, αλλά και πάλι μείναμε πίσω στο σκορ. Πιστεύω πως η ομάδα, είναι κουρασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Προσωπικά, έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, ειδικά μετά από τόσο καιρό που αντιμετώπιζα τον τραυματισμό στο πόδι. Την Πέμπτη, η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη, καθαρή πνευματικά, και θα δώσουμε τα πάντα για την πρόκριση!».
Υπερβολικά πολύς ο κόσμος για το θέαμα που παρουσίασε η ομάδα.

Και τα στατιστικά της ήττας από τον ΟΦΗ.
Η υποδοχή δε λειτούργησε σχεδόν ποτέ σε υψηλά επίπεδα παρά μόνο για λίγο στο 3ο σετ. Δέχτηκε πολλούς άσους, δεν κράτησε καθόλου πρώτη μπάλα και έκανε δύσκολη την ανάπτυξη του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ.
Το μπλοκ-άμυνά μας ήταν ανύπαρκτο με μια μικρή έκλαμψη στο 3ο σετ.
Επιθετικά η ομάδα δεν είχε πολλές λύσεις με τον Κοβάσεβιτς να κάνει ό,τι μπορεί ακόμα και ως διαγώνιος και ουσιαστικά να προσπαθεί μόνος του να σηκώσει την ομάδα στις πλάτες του. Ο Τόρρες έδειξε καλά στοιχεία σε κάποιες φάσεις, αλλά εύκολα έπεσε η ψυχολογία του μόλις τον μπλόκαρε το πολύ καλό μπλοκ του ΟΦΗ.
Ο Γαλιώτος έκανε ένα μέτριο παιχνίδι, τραυματίστηκε και ο Στεφανίδης είχε ένα πιο αξιοπρεπές πρόσωπο.
Η άμυνα εμφανίστηκε σε κάποια σημεία του παιχνιδιού, αλλά δεν συνεχίζουμε να έχουμε φριχτό πρόβλημα στην κόντρα μπάλα.
Στο σερβίς πιέσαμε σε κάποια σημεία με τον Τόρρες, που ήταν καλός σε αυτό το κομμάτι, αλλά κανένας άλλος δε βοήθησε.
Πήρε ανάσες ο Ερνάντεζ, κρατάω μόνο τη θετική εικόνα των Κοβάσεβιτς και Στεφανίδη από αυτό το παιχνίδι.
Θα τα καταφέρουμε όμως να είμαστε αντάξιοι των περιστάσεων την Πέμπτη;
ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
-
DikefalosG4
Να κάνω μία αφελή ερώτηση:
Αφού δεν είχαμε δυνάμεις για 2 ματς, γιατί δεν βάλαμε τους αναπληρωματικούς το Σαββάτο και να βάζαμε τους βασικούς σήμερα και να παίρναμε καθαρό τρίποντο σήμερα, αντί για 2 πόντους το Σάββατο;
Αφού δεν είχαμε δυνάμεις για 2 ματς, γιατί δεν βάλαμε τους αναπληρωματικούς το Σαββάτο και να βάζαμε τους βασικούς σήμερα και να παίρναμε καθαρό τρίποντο σήμερα, αντί για 2 πόντους το Σάββατο;
Η βαθμολογία με το τέλος και της 13ης αγωνιστικής:

Και τα παιχνίδια που ακολουθούν:

Ο ΟΦΗ θα έχει δύσκολη έξοδο απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ ο ΠΑΟΚ θα έχει να αντιμετωπίσει το Φλοίσβο στο Φάληρο μετά τον προημιτελικό του Κυπέλλου. Μια νίκη χρειάζεται ο ΠΑΟΚ και ήττα του ΟΦΗ για να κλειδώσει και οριστικά την τετράδα των πλέι-οφ.
Για να τερματίσει 3ος πρέπει να κερδίσει και τα δύο παιχνίδια που του απομένουν.
Σε περίπτωση ήττας του Ολυμπιακού, ο ΠΑΟΚ επιβάλλεται να κερδίσει το παιχνίδι με το Φλοίσβο. Διαφορετικά θα χρειαστεί μια νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό.
Σε περίπτωση ήττας του ΠΑΟΚ και ήττας του ΟΦΗ, ένας πόντος θα είναι αρκετός για να εξασφαλίσει την τετράδα.
Τώρα όμως έχει Κύπελλο!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!

Και τα παιχνίδια που ακολουθούν:

Ο ΟΦΗ θα έχει δύσκολη έξοδο απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ ο ΠΑΟΚ θα έχει να αντιμετωπίσει το Φλοίσβο στο Φάληρο μετά τον προημιτελικό του Κυπέλλου. Μια νίκη χρειάζεται ο ΠΑΟΚ και ήττα του ΟΦΗ για να κλειδώσει και οριστικά την τετράδα των πλέι-οφ.
Για να τερματίσει 3ος πρέπει να κερδίσει και τα δύο παιχνίδια που του απομένουν.
Σε περίπτωση ήττας του Ολυμπιακού, ο ΠΑΟΚ επιβάλλεται να κερδίσει το παιχνίδι με το Φλοίσβο. Διαφορετικά θα χρειαστεί μια νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό.
Σε περίπτωση ήττας του ΠΑΟΚ και ήττας του ΟΦΗ, ένας πόντος θα είναι αρκετός για να εξασφαλίσει την τετράδα.
Τώρα όμως έχει Κύπελλο!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
Αυτή ήταν και η δική μου απορία, και μάλιστα το είχα πει και πριν το παιχνίδι του Σαββάτου.DikefalosG4 έγραψε: Δευ 23 Φεβ 2026, 20:05 Να κάνω μία αφελή ερώτηση:
Κυρίως για νίκη ψυχολογίας πήγανε απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Τουλάχιστον κέρδισαν το ντέρμπι.
Κάποιο άλλο όφελος δεν υπήρχε.
Για τον Καλμαζίδη αναφέρεται. Επειδή μιλάω με το παιδί θα προσπαθήσω να μάθω περισσότερα.
Γενικά τρεις σερί χρονιές στο Παλατάκι, σε άνδρες και γυναίκες, παρατηρούνται και ακούγονται διάφορα ως προς τις αντιδράσεις του.
Aπό αυτά που έμαθα, άκουσε κάτι μπινελίκια από οπαδούς και έκανε μια προκλητική κίνηση.
Δε συνεχίστηκε περαιτέρω.
Θεωρώ ότι δε χρειαζόταν να το κάνει.
Απλά φεύγεις και δεν ανοίγεις διάλογο.
Το θεωρώ ένα ατυχές γεγονός.
Αν και παλιότερα έδειξε περίεργη συμπεριφορά εν ώρα αγώνα.
Δε συνεχίστηκε περαιτέρω.
Θεωρώ ότι δε χρειαζόταν να το κάνει.
Απλά φεύγεις και δεν ανοίγεις διάλογο.
Το θεωρώ ένα ατυχές γεγονός.
Αν και παλιότερα έδειξε περίεργη συμπεριφορά εν ώρα αγώνα.
- kataramenos5
Πηγαμε Τριτη Σαββατο δε βασταμε αλλλο ρε Cylon.
Αυτα τα καναμε στα νιατα μας.