Σχόλιο μαχαιριάSan4 έγραψε:Βέβαια το να μας τελείωνει την χρονιά ένας βλάκας με δίπλωμα στους πρώτους του μήνες στο ποδόσφαιρο δείχνει ότι είμαστε πολύ μικροί ακόμα σαν ποδοσφαιρικός οργανισμός.
Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Είπε ότι δεν είναι ο Δουβίκας...για αυτόν ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός...Παυλίδης ή Κουλούρης υποθέτω
Ιωαννίδηςektoras έγραψε:Ο Μίνος είπε μόλις στην αθλητική κυριακή ότι έρχεται δανεικός διεθνής Έλληνας επιθετικός στον ΠΑΟΚ
-
Έχει χάρη ο μόνος να εννοεί τον καλοσκαμη που ήταν διεθνής με τις μικρές εθνικές
-
Παιδιά αν κατάλαβα καλά ο Μινος λέει για τον Παυλίδη. Μπορεί να κάνω λάθος, πάντως τελευταία τον κράζανε στην Μπενφικα,πολύ πιθανό να έρθει δανεικός. Ωστόσο ειναι μια θέση που έχουμε 4 παίχτες, ναι συμφωνώ όλοι μαζί ένα φορ δεν κάνουν αλλά αρχίζω να πιστεύω ότι τισουνταλι σαματα φεύγουν.
Είπα κι εγώ θα ενδιαφερόμασταν για σοβαρό παίχτη ;ektoras έγραψε:Είπε ότι δεν είναι ο Δουβίκας...για αυτόν ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός...Παυλίδης ή Κουλούρης υποθέτω

Ε ναι ο παυλιδης θα αφήσει την μπενφικα που είναι βασικοσ για να έρθει εδώ να κάνει 60 λεπτά ή 30λεπτες αλλαγέςektoras έγραψε:Είπε ότι δεν είναι ο Δουβίκας...για αυτόν ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός...Παυλίδης ή Κουλούρης υποθέτω
Ποιος Παυλιδης;;!!;;!ektoras έγραψε:Είπε ότι δεν είναι ο Δουβίκας...για αυτόν ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός...Παυλίδης ή Κουλούρης υποθέτω
Της Μπενφικα;;;
Με τπτ
100% θα εννοεί τον Καλοσκαμη. Ονειρεύεστε Παυλίδη και Δουβικα. Χαχαχαχχαχαχα
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Είναι ο Κουλούρης διεθνής Έλληνας επιθετικός? Για Παυλίδη ξανά γράφω δεν τον θέλουν στην Μπενφικα και τα έχουν βάλει με την διοίκηση λέγοντας πόση υπομονή να κάνουμε? Βλέπετε δεν χειροκρότανε 2 χρόνια έναν άνθρωπο απλα για να γελάνε (Σαματα). Τώρα από εκεί και πέρα ο Παυλίδης δεν ξέρω αν δεχτεί να έρθει εδώ να κάνει τον χαμαλι μαζί με άλλα 3 φορ και να παίζει ένα 60 λεπτό ένα 30λεπτο μην στραβώσει ο Μπράντον και ο Τσαλοφ κι ο Σαματα.
Τώρα αν γίνει κάνα θαύμα, και μετά τα φωτα και την πολύ σοφια ήρθε και το άγιο πνεύμα στον Πατέρουλη και τον φέρει η ομάδα θα πρέπει να στηριχτεί κατά βάση πάνω του με 2ο τον Τσαλοφ και 3ο τον Μπράντον.
Τώρα αν γίνει κάνα θαύμα, και μετά τα φωτα και την πολύ σοφια ήρθε και το άγιο πνεύμα στον Πατέρουλη και τον φέρει η ομάδα θα πρέπει να στηριχτεί κατά βάση πάνω του με 2ο τον Τσαλοφ και 3ο τον Μπράντον.
-
Jim_Chatz έγραψε:100% θα εννοεί τον Καλοσκαμη. Ονειρεύεστε Παυλίδη και Δουβικα. Χαχαχαχχαχαχα
Ε ο Καλοσκάμης θα έρθει δανεικός;
Πάντως στη Μπενφίκα δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με τον Παυλίδη καθώς έχει σκοράρει μόλις 4 τέρματα σε 18 ματς και δεν έχει λύσει το πρόβλημα στη θέση του φορ όπως περίμεναν για αυτό κινούνται για την αγορά του Μεξικάνου σέντερ-φορ της Φέγενορντ, Σαντιάγκο Χιμένες, ο οποίος όμως κοστολογείται πολύ ακριβά από τους Ολλανδούς.
Βέβαια μου φαίνεται απίθανο σαν σενάριο για ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή εκτός αν ο παίκτης έχει κάποιο προσωπικό λόγο να έρθει Ελλάδα.
Βέβαια μου φαίνεται απίθανο σαν σενάριο για ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή εκτός αν ο παίκτης έχει κάποιο προσωπικό λόγο να έρθει Ελλάδα.