Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
tolis14

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από tolis14 »

Κι εγώ χωρίς έχω κάποια πληροφόρηση θεωρώ ότι όντως παλεύουν να φέρουν κάτι καλό μέχρι τελευταία στιγμή γιατί μέτριοκαλούς αν ήταν θα είχαν φέρει ήδη
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Έχει διαφορα το παλεύω να φέρω κάτι καλό από το παλεύω μια ακατόρθωτη περίπτωση. Στην τελική θα έρθουν αυτοί που θα ερχόντουσαν και 1 Ιουλίου, απλά χωρίς προετοιμασία.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Την τύφλα τους παλεύουν. Έχει χαθεί η μπάλα κ δεν ξέρουν τι θέλουν. Καμία ποδοσφαιρική λογική σ αυτούς που τρέχουν τις μεταγραφές.
Προς το παρόν πάντως όλοι άγνοια έχουν στο θέμα μειτε.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

aivas19 έγραψε:Εγω θα τολμησω να πω οτι ο Αρτουρ δεν ειναι ανεφικτη περιπτωση εδω που φτασαμε (δεν εχω πληροφορια). Βεβαια ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος, αλλα φτασμενος παικτης ειναι, εχει παρει καποιους τιτλους, μετα το δανεισμο στη Φιορεντινα γιατι να μην παει Ελλαδα/Τουρκια; Παλι λιγες πιθανοτητες αλλα οχι σαν του Μπόβε. Η ερωτηση ειναι, θα πιασει σαν παικτης; [FACE WITH TEARS OF JOY]
Εγώ θα τολμούσα να πω ότι ούτε ο Μποβέ ειναι ανέφικτη. Στην αρχή και εγώ τέτοια την θεωρούσα μέχρι που αντιλήφθηκα τι σημαντικό ρόλο θα μπορούσε να παίξει ο Μαντί στις διαπραγματεύσεις. Βέβαια τέτοια ώρα τέτοια λόγια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Τετ 28 Αύγ 2024, 19:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Η περίπτωση του Μειτέ από την αρχή ήταν δύσκολη αν όχι αδύνατη αφού έχει εγγυημένο σύμβόλαιο για άλλα 2 χρόνια με την Μπενφίκα που εμείς δεν μπορούμε να φτάσουμε.

Όσο για την περίπτωση του Μπακαγιόκου ας μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα. Αν πάντως έρθει θα ήταν ιδανικό να παίρναμε και τον μικρό του Αγιαξ (έστω ως δανεικό) που είναι καλός στο δημιουργικό κομμάτι και έχει σχετικά χαμηλό συμβόλαιο.

Θα είχαμε έτσι μια τετράδα στο κέντρο Καμαρά, Ταχίροβιτς, Οζτόεφ και Μπάκα από την οποία θα μπορούσαν να προκύψουν πολλοί συνδυασμοί επιλογής δυάδας ανάλογα με τον αντίπαλο.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Ο Τοσκιτσης στο τουιτερ γράφει ότι αν ήταν ο κυρι θα έγραφε ότι ο Μειτε είναι στο πόρτο καράς. Τώρα δεν ξέρω με τι ύφος το λεει αλλά δεν νομίζω να το πέταξε έτσι χωρίς λόγο στα καλά καθούμενα…
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Παλεύεις τέτοιες περιπτώσεις όταν έχεις καλύψει τα νώτα σου, όταν δηλαδή ψάχνεις το κερασάκι στην τούρτα.
Εμείς έχουμε βασικά κενά, σε 6 μέρες θέλουμε να βρούμε 2 ενδεκαδατους και 2 σημαντικές ρεζερβες!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος potamda την Τετ 28 Αύγ 2024, 20:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Φέρτε τον Άκπομ δανεικό να κάνει τα ρεπό του Τισουντάλι.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Leonardo10 έγραψε:Ο Τοσκιτσης στο τουιτερ γράφει ότι αν ήταν ο κυρι θα έγραφε ότι ο Μειτε είναι στο πόρτο καράς. Τώρα δεν ξέρω με τι ύφος το λεει αλλά δεν νομίζω να το πέταξε έτσι χωρίς λόγο στα καλά καθούμενα…
Θέλει να πεί οτι αν ο Ιβάν θέλει τον υπογράφει άμεσα. Και μάλλον θα το κάνει.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Με αυτά και με αυτά πέρασε και η σημερινή μέρα χωρίς κάποια ουσιαστική εξέλιξη.

Μας εμειναν 6 μέρες για να φέρουμε τρεις παίκτες, δυο εκ των οποίων πρέπει να είναι για την βασική ενδεκαδα.

Σορρυ παλικάρια μου καλά αλλά εγώ πλέον έχω αρχίσει να αγχώνομαι..
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εσύ είσαι στο στάδιο του άγχους; Εγώ έχω περάσει ήδη στο στάδιο που χάνεται η ελπίδα
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από aivas19 »

Εικόνα
Ηρθε η ωρα να το ποσταρω
Άβαταρ μέλους
serafeimgr

Δημοσίευση από serafeimgr »

Όλοι γιατί μιλάτε λες και είστε μέσα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και έχετε inside info;
Γιατί όλα τα θεωρείτε δεδομένα ότι έτσι είναι;
Ξέρω ότι όλοι πονάτε την ομάδα μας. Έτσι γεννιόμαστε, δεν γινόμαστε.
Θεωρώ οτι ξέρουνε σε ποιες θέσεις θέλουμε παίχτες άμεσα.
Και εάν του χρόνου είμαστε ή δεν είμαστε καλά, εδώ θα είμαστε να τα ξαναλέμε (ποιος είχε δίκιο κλπ.)
PS. Σήμερα ήπιε το καλό ουίσκι της ιρλανδέζας ο στρατηγός και πήγε με νταλγκάδες στο interview.
Scotch4

Δημοσίευση από Scotch4 »

Μάνατζερ του Μελό ο Παστορελο (Κολεϊ, Κοταρσκι) αν αυτό λέει κάτι..
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Υπομονή παιδιά, θα φέρει η ομάδα κεντρικό αμυντικό και αμυντικό μέσο, το καλό πράγμα αργεί να γίνει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”