Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Κι εγώ χωρίς έχω κάποια πληροφόρηση θεωρώ ότι όντως παλεύουν να φέρουν κάτι καλό μέχρι τελευταία στιγμή γιατί μέτριοκαλούς αν ήταν θα είχαν φέρει ήδη
- Patricio_4
Έχει διαφορα το παλεύω να φέρω κάτι καλό από το παλεύω μια ακατόρθωτη περίπτωση. Στην τελική θα έρθουν αυτοί που θα ερχόντουσαν και 1 Ιουλίου, απλά χωρίς προετοιμασία.
- WestBlock4
Την τύφλα τους παλεύουν. Έχει χαθεί η μπάλα κ δεν ξέρουν τι θέλουν. Καμία ποδοσφαιρική λογική σ αυτούς που τρέχουν τις μεταγραφές.
Προς το παρόν πάντως όλοι άγνοια έχουν στο θέμα μειτε.
Προς το παρόν πάντως όλοι άγνοια έχουν στο θέμα μειτε.
Εγώ θα τολμούσα να πω ότι ούτε ο Μποβέ ειναι ανέφικτη. Στην αρχή και εγώ τέτοια την θεωρούσα μέχρι που αντιλήφθηκα τι σημαντικό ρόλο θα μπορούσε να παίξει ο Μαντί στις διαπραγματεύσεις. Βέβαια τέτοια ώρα τέτοια λόγια.aivas19 έγραψε:Εγω θα τολμησω να πω οτι ο Αρτουρ δεν ειναι ανεφικτη περιπτωση εδω που φτασαμε (δεν εχω πληροφορια). Βεβαια ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος, αλλα φτασμενος παικτης ειναι, εχει παρει καποιους τιτλους, μετα το δανεισμο στη Φιορεντινα γιατι να μην παει Ελλαδα/Τουρκια; Παλι λιγες πιθανοτητες αλλα οχι σαν του Μπόβε. Η ερωτηση ειναι, θα πιασει σαν παικτης; [FACE WITH TEARS OF JOY]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Τετ 28 Αύγ 2024, 19:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η περίπτωση του Μειτέ από την αρχή ήταν δύσκολη αν όχι αδύνατη αφού έχει εγγυημένο σύμβόλαιο για άλλα 2 χρόνια με την Μπενφίκα που εμείς δεν μπορούμε να φτάσουμε.
Όσο για την περίπτωση του Μπακαγιόκου ας μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα. Αν πάντως έρθει θα ήταν ιδανικό να παίρναμε και τον μικρό του Αγιαξ (έστω ως δανεικό) που είναι καλός στο δημιουργικό κομμάτι και έχει σχετικά χαμηλό συμβόλαιο.
Θα είχαμε έτσι μια τετράδα στο κέντρο Καμαρά, Ταχίροβιτς, Οζτόεφ και Μπάκα από την οποία θα μπορούσαν να προκύψουν πολλοί συνδυασμοί επιλογής δυάδας ανάλογα με τον αντίπαλο.
Όσο για την περίπτωση του Μπακαγιόκου ας μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα. Αν πάντως έρθει θα ήταν ιδανικό να παίρναμε και τον μικρό του Αγιαξ (έστω ως δανεικό) που είναι καλός στο δημιουργικό κομμάτι και έχει σχετικά χαμηλό συμβόλαιο.
Θα είχαμε έτσι μια τετράδα στο κέντρο Καμαρά, Ταχίροβιτς, Οζτόεφ και Μπάκα από την οποία θα μπορούσαν να προκύψουν πολλοί συνδυασμοί επιλογής δυάδας ανάλογα με τον αντίπαλο.
-
Ο Τοσκιτσης στο τουιτερ γράφει ότι αν ήταν ο κυρι θα έγραφε ότι ο Μειτε είναι στο πόρτο καράς. Τώρα δεν ξέρω με τι ύφος το λεει αλλά δεν νομίζω να το πέταξε έτσι χωρίς λόγο στα καλά καθούμενα…
- potamda
- Bet Guru 2023
Παλεύεις τέτοιες περιπτώσεις όταν έχεις καλύψει τα νώτα σου, όταν δηλαδή ψάχνεις το κερασάκι στην τούρτα.
Εμείς έχουμε βασικά κενά, σε 6 μέρες θέλουμε να βρούμε 2 ενδεκαδατους και 2 σημαντικές ρεζερβες!
Εμείς έχουμε βασικά κενά, σε 6 μέρες θέλουμε να βρούμε 2 ενδεκαδατους και 2 σημαντικές ρεζερβες!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος potamda την Τετ 28 Αύγ 2024, 20:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- thomas Murg
Θέλει να πεί οτι αν ο Ιβάν θέλει τον υπογράφει άμεσα. Και μάλλον θα το κάνει.Leonardo10 έγραψε:Ο Τοσκιτσης στο τουιτερ γράφει ότι αν ήταν ο κυρι θα έγραφε ότι ο Μειτε είναι στο πόρτο καράς. Τώρα δεν ξέρω με τι ύφος το λεει αλλά δεν νομίζω να το πέταξε έτσι χωρίς λόγο στα καλά καθούμενα…
Με αυτά και με αυτά πέρασε και η σημερινή μέρα χωρίς κάποια ουσιαστική εξέλιξη.
Μας εμειναν 6 μέρες για να φέρουμε τρεις παίκτες, δυο εκ των οποίων πρέπει να είναι για την βασική ενδεκαδα.
Σορρυ παλικάρια μου καλά αλλά εγώ πλέον έχω αρχίσει να αγχώνομαι..
Μας εμειναν 6 μέρες για να φέρουμε τρεις παίκτες, δυο εκ των οποίων πρέπει να είναι για την βασική ενδεκαδα.
Σορρυ παλικάρια μου καλά αλλά εγώ πλέον έχω αρχίσει να αγχώνομαι..
Εσύ είσαι στο στάδιο του άγχους; Εγώ έχω περάσει ήδη στο στάδιο που χάνεται η ελπίδα
- serafeimgr
Όλοι γιατί μιλάτε λες και είστε μέσα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και έχετε inside info;
Γιατί όλα τα θεωρείτε δεδομένα ότι έτσι είναι;
Ξέρω ότι όλοι πονάτε την ομάδα μας. Έτσι γεννιόμαστε, δεν γινόμαστε.
Θεωρώ οτι ξέρουνε σε ποιες θέσεις θέλουμε παίχτες άμεσα.
Και εάν του χρόνου είμαστε ή δεν είμαστε καλά, εδώ θα είμαστε να τα ξαναλέμε (ποιος είχε δίκιο κλπ.)
PS. Σήμερα ήπιε το καλό ουίσκι της ιρλανδέζας ο στρατηγός και πήγε με νταλγκάδες στο interview.
Γιατί όλα τα θεωρείτε δεδομένα ότι έτσι είναι;
Ξέρω ότι όλοι πονάτε την ομάδα μας. Έτσι γεννιόμαστε, δεν γινόμαστε.
Θεωρώ οτι ξέρουνε σε ποιες θέσεις θέλουμε παίχτες άμεσα.
Και εάν του χρόνου είμαστε ή δεν είμαστε καλά, εδώ θα είμαστε να τα ξαναλέμε (ποιος είχε δίκιο κλπ.)
PS. Σήμερα ήπιε το καλό ουίσκι της ιρλανδέζας ο στρατηγός και πήγε με νταλγκάδες στο interview.
Μάνατζερ του Μελό ο Παστορελο (Κολεϊ, Κοταρσκι) αν αυτό λέει κάτι..
Υπομονή παιδιά, θα φέρει η ομάδα κεντρικό αμυντικό και αμυντικό μέσο, το καλό πράγμα αργεί να γίνει.