Razvan Lucescu IV
Re: Razvan Lucescu IV
Το βάζω και εδώ πέρα για όποιον ενδιαφέρεται να καταλάβει το ποδόσφαιρο λίγο καλύτερα.
Μακάρι οι ποδοσφαιρικοι αρδ και παραγωγοί να είχαν την μισή κατάρτιση που έχει το παλικάρι...θα είχαμε ένα πολύ πιο εκπαιδευμένο ποδόσφαιρικο κοινό.
Ακατάλληλο για όσους πιστεύουν ότι το ποδόσφαιρο είναι κάτι απλό την σήμερον ημέρα.
[youtube]E0YS-zlrDHI[/youtube]
Κάνε ένα edit και δες ποιο κομμάτι του link έβαλα.
Μπαρκαρούτσος
Μακάρι οι ποδοσφαιρικοι αρδ και παραγωγοί να είχαν την μισή κατάρτιση που έχει το παλικάρι...θα είχαμε ένα πολύ πιο εκπαιδευμένο ποδόσφαιρικο κοινό.
Ακατάλληλο για όσους πιστεύουν ότι το ποδόσφαιρο είναι κάτι απλό την σήμερον ημέρα.
Μπαρκαρούτσος
Για τον ΠΑΟΚ με μεγαλομετοχο Ιβάν Σαββιδη,κάθε ατιτλη σεζόν είναι αποτυχημένη.
Αν βγούμε 4οι με 3 βαθμούς διαφορά από τον 1ο,να σας στείλουμε να πείτε στον Ιβάν 'εντάξει πρόεδρε,καλή σεζόν κάναμε,δεν πειράζει'.Να δω πόσα χρώματα θα αλλάξετε όταν σας λουζει από την κορυφή ως τα νύχια.

Αν βγούμε 4οι με 3 βαθμούς διαφορά από τον 1ο,να σας στείλουμε να πείτε στον Ιβάν 'εντάξει πρόεδρε,καλή σεζόν κάναμε,δεν πειράζει'.Να δω πόσα χρώματα θα αλλάξετε όταν σας λουζει από την κορυφή ως τα νύχια.

-
Θέτεις τις ερωτήσεις σε λάθος άτομα.Parolos έγραψε:Καλό το παιχνίδι ερωτήσεων.
Μπορώ να το κάνω κι εγώ:
Με 4ο ΠΑΟΚ είστε ευχαριστημένοι?
Ποιον στόχο έχετε προσωπικά?
Χωρίς Ευρώπη γνωρίζουμε τις συνέπειες?
Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος με την 4η θέση. Ο Ιβάν Σαββίδης (των τελευταίων τριών ετών) είναι; Όπου εδώ μπορεί άνετα να ανοίξει μία άλλη συζήτηση, του τύπου αν ο Ιβάν ήταν ευχαριστημένος μόνο με τη κατάκτηση του πρωταθλήματος, το πολύ τη 2η θέση, ποιος τον έπεισε πως μπορεί να το πετύχει με τους Μιτρίτσες και τους Κουαλιάτες;
Προσωπικά ο μοναδικός στόχος που με τρελαίνει είναι η Ευρώπη. Εδώ και πολλά χρόνια. Ακόμα και το πρωτάθλημα, το σκεφτόμουν ως το μέσο έτσι ώστε να δω τον ΠΑΟΚ στο Champions League. Εννοείται πως σάλταρα με τη κατάκτηση του, ήξερα όμως πολύ καλά, πως για να αλλάξεις πραγματικά επίπεδο, ΠΡΈΠΕΙ να προχωρήσεις στην Ευρώπη. Το πρωτάθλημα από μόνο του δεν θα σε αλλάξει επίπεδο.
Τις συνέπειες αν δεν παίξουμε Ευρώπη, τις γνωρίζει μόνο ένας. Αν είναι τόσο απαραίτητη, ας μην αφήσει για άλλη μία χρονιά την ομάδα να παίζει με Σβαμπ Τσιγγάρα και Φιλίπε Σοάρες στα χαφ, με δεξί μπακ τον Αντελίνο και μοναδικό επιθετικό τον Μπράντον Τόμας.
Μια χρονιά έγινε το θαύμα και πέρασες έτσι τρεις προκριματικούς. Δύσκολα το πετυχαίνεις αυτό κάθε χρόνο.
Οπότε το να βγεις 2ος, δεν σου εξασφαλίζει την Ευρώπη. Θες και ομάδα για τα προκριματικά.
Η σεζόν από το τέλος του Ιανουαρίου εξελίχθηκε σαν ιδιόρρυθμη (peculiar). Αυτό γιατί από την καθιέρωση και πάλι αυτών των ηλιθίων και μπασκετικών και μόνο play off από το 2019-20, είναι η πρώτη χρονιά που στον τελικό του κυπέλλου ο ένας από τους φιναλίστ είναι ομάδα κάτω από την τέταρτη θέση, με 4 ομάδες να βγαίνουν στην Ευρώπη. Αυτό όπως είναι γνωστό σημαίνει ότι υφίσταται ενδεχόμενο αποκλεισμού του τέταρτου της τελικής βαθμολογίας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Παράλληλα, με το να είναι οι 4 πρώτοι στους 4 βαθμούς διαφορά μπορεί να φτάσουμε σε ακραίο σενάριο της τελευταίας αγωνιστικής με νίκη να κερδίζω πρωτάθλημα και με ήττα να τερματίζω τέταρτος.
Το να λέμε συνεπώς αν η χρονιά είναι επιτυχημένη αν έχουμε φτάσει π.χ. στους 4 ή στον τελικό του ECL χωρίς να το κατακτήσουμε έχοντας μείνει τελικά εκτός Ευρώπης από σειρά διαβολικών εις βάρος μας συμπτώσεων και ευθυγραμμισμού των πλανητών όπως με βάζελο λόγω της καλής εικόνας και ευρωπαϊκής πορείας ή ασχέτως αυτών των συμπτώσεων αποτυχημένη, είναι νομίζω υποκειμενικό θέμα και ανάλογο της οπτικής γωνίας του θεαθήναι. Για παράδειγμα, άλλος μπορεί να πει ότι η ομάδα δεν δικαιολογείται αν έχει κακή εικόνα σε πολλά ντέρμπι όπως την περασμένη Κυριακή και άλλος να το δικαιολογήσει αν δείξει πολύ καλή ευρωπαϊκή εικόνα όπως την Πέμπτη με δικαιολογητικό το ότι "άδειασε" τελικά από το βαρύ πρόγραμμα και σε 2-3 θέσεις δεν είχε εναλλακτικές, π.χ. αριστερό εξτρέμ, δεξί σέντερ μπακ ή έλλειψη killer σέντερ φορ, κάτι που είχαν οι αντίπαλοι.
Το να λέμε συνεπώς αν η χρονιά είναι επιτυχημένη αν έχουμε φτάσει π.χ. στους 4 ή στον τελικό του ECL χωρίς να το κατακτήσουμε έχοντας μείνει τελικά εκτός Ευρώπης από σειρά διαβολικών εις βάρος μας συμπτώσεων και ευθυγραμμισμού των πλανητών όπως με βάζελο λόγω της καλής εικόνας και ευρωπαϊκής πορείας ή ασχέτως αυτών των συμπτώσεων αποτυχημένη, είναι νομίζω υποκειμενικό θέμα και ανάλογο της οπτικής γωνίας του θεαθήναι. Για παράδειγμα, άλλος μπορεί να πει ότι η ομάδα δεν δικαιολογείται αν έχει κακή εικόνα σε πολλά ντέρμπι όπως την περασμένη Κυριακή και άλλος να το δικαιολογήσει αν δείξει πολύ καλή ευρωπαϊκή εικόνα όπως την Πέμπτη με δικαιολογητικό το ότι "άδειασε" τελικά από το βαρύ πρόγραμμα και σε 2-3 θέσεις δεν είχε εναλλακτικές, π.χ. αριστερό εξτρέμ, δεξί σέντερ μπακ ή έλλειψη killer σέντερ φορ, κάτι που είχαν οι αντίπαλοι.
Αυτό που λένε σε κάποιο σημείο, ότι ο Λούτσε δεν πρόσεξε τον Misic, το κατάλαβα κι εγώ από την 4. Ήταν εκνευριστικό να βλέπεις την μηχανή της Dinamo να αλωνίζει στο γήπεδο χωρίς ιδιαίτερη πίεση. Το καταλογίζω κι εγώ ως λάθος στον Στρατηγό. Κατά τα άλλα, όταν οι παίχτες μοχθούν στον αγωνιστικό σου χώρο, φαίνεται η δουλειά που έχεις ρίξει. Συγχαρητήριαrenegade έγραψε:Το βάζω και εδώ πέρα για όποιον ενδιαφέρεται να καταλάβει το ποδόσφαιρο λίγο καλύτερα.
Μπαρκαρούτσος
Razvan Lucescu IV
Τραγικό ποστ, μόνο που έρχεται από σένα.Blackgr4 έγραψε:Εξέφρασες έναν προβληματισμό σου. Αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να διάβασα το ίδιο σχόλιο περίπου 6 με 7 φορές. Μπορεί να το έγραψες λιγότερες ή και περισσότερες, δεν είμαι 100% σίγουρος.JohnDag έγραψε:Giapas, σορρυ ρε φίλε αλλά τέτοια σχολια δεν προσφέρουν τίποτα. Πέρα από περαιτέρω εκνευρισμό.
Έχουμε δικαίωμα να εκφράζουμε τις αντιρρήσεις μας και τις ανησυχίες μας όποτε και αν το επιθυμούμε.
Όταν δεν υπάρχει κάτι να πεις, τι να πεις ακριβώς;
Το μόνο που μπορείς να πεις για τον προπονητή μετά από τέτοια μεγαλειώδη εμφάνιση/πρόκριση είναι ένα μεγάλο μπράβο κι εγώ προσωπικά το έκανα αμέσως μόλις τελείωσε το ματς. Χωρίς δεύτερη σκέψη.
Φορουμ είναι, θα υπάρχουν αντίθετες απόψεις και θα γίνεται συζήτηση.
Αν δεν υπάρχουν αντίθετες απόψεις δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει και το φορουμ.
Αν δεν κάνω επίσης λάθος, ξεκίνησες να τον αναφέρεις μετά την ήττα από το σκουλήκι, μέχρι τον επαναληπτικό με την Ντιναμό. Δηλαδή να το έκανες 6-7 φορές μέσα σε τρεις μέρες.
Ο προβληματισμός σου σε απλά Ελληνικά ήταν "ποιος θα πούμε πως φταίει, αν η ομάδα καταρρεύσει για 3η σεζόν μετά τον Φεβρουάριο;".
Μπήκες δηλαδή στη διαδικασία ,να προβλέψεις μία αρνητική κατάσταση, για την οποία προφανώς δεν ήσουν σίγουρος πως θα συμβεί (άλλωστε είναι ακόμα Μάρτιος) και ζητούσες επαναλαμβανόμενα από τα μέλη να σχολιάσουν. Μάλιστα κάποια στιγμή πρέπει να έγραψες "εγώ ρωτάω και βλέπω κανείς δεν απαντάει".
Επίσης με τον τρόπο που το θέτεις, κρατάς ως γεγονός μία δική σου άποψη περί "κατάρρευσης", άρα ακόμα πιο αρνητική προσέγγιση.
Γιατί για εμένα πχ που ταξίδεψα οδικώς άπειρα χιλιόμετρα για να βρεθώ στη Μασσαλία Απρίλιο μήνα, δεν υπήρχε καμία αίσθηση κατάρρευσης, ίσα ίσα έλεγα "τι ζούμε ρε μ@λ@κες πάλι;".
Μπορείς να εξηγήσεις σε παρακαλώ, σε όλα τα μέλη του forum, τι ακριβώς προσέφερε αυτός ο προβληματισμός, με αυτή την αρνητικότατη πρόβλεψη, σε αυτή την δύσκολη στιγμή, πριν από ένα τεράστιο παιχνίδι;;
Προσωπικά δεν βρίσκω ούτε 0.1% θετική προσέγγιση σε αυτό το ερώτημα. Μόνο έξτρα αρνητισμό μπορεί να προκαλέσει και αυτό δεν το διαπραγματεύομαι.
Όπως επίσης αυτό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως "κριτική". Κριτική είναι να πεις "γιατί δεν είχατε ψυχή με το σκουλήκι ή γιατί κατέβασες δεύτερη ενδεκάδα ή ακόμα ακόμα γιατί παίζει αυτός ενώ δείχνει κουρασμένος και όχι ο άλλος".
Εκεί πάνω ΝΑΙ μπορεί να γίνει συζήτηση. Πάνω στη μαυρίλα και στη κατήφεια της κατάρρευσης που "έρχεται ξανά" τι συζήτηση να γίνει;
Δεν σε είχα κόψει τόσο καιρό ότι κάνεις ποστ για να γίνεις αρεστός. Να μην συζητήσω για ποσέ φορές σε έχω στηρίξει/καλυψει σε ποστ που σε έκραζαν.
Αλλά την δόξα ουδείς εμισησε.
Εν παση περίπτωση, δεν είχα σκοπό να το κάνω αλλά επειδή το ανέφερες εσύ.
Πήγες Μασσαλια το αγορι μου; Αλήθεια;
Ήμουν και Μασσαλια. Και Λονδίνο. Και Ελσινκι. Και Αμπερντιν. Και είχα κλείσει αεροπορικά για Φρανκφούρτη τα οποία πήγαν χαμένα γιατί δεν βρήκα εισιτήριο για το γήπεδο.
Θα είμαι και Μπριζ.
Όπως και θα είμαι παντού όπου παίζει ο ΠΑΟΚ γιατί οι εκδρομές δεν σταματάνε.
Κι έρχεσαι εσυ, να με κανεις μάθημα περί ΠΑΟΚ και ότι μαυρίζω εγώ λέει την κατάσταση.
Άσε μας ρε black, πήγαινε σε παρακαλω και παίξε παραπέρα.
Και η υπομονή έχει τα όρια της.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Κυρ 17 Μαρ 2024, 22:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Amsterdamer_87
Υπαρχει ομως και μια τακτικη που λεει,αφηστε τον Μισιτς να κανει τα δικα του αλλα κλειστε κιAdamandad έγραψε:Αυτό που λένε σε κάποιο σημείο, ότι ο Λούτσε δεν πρόσεξε τον Misic, το κατάλαβα κι εγώ από την 4. Ήταν εκνευριστικό να βλέπεις την μηχανή της Dinamo να αλωνίζει στο γήπεδο χωρίς ιδιαίτερη πίεση. Το καταλογίζω κι εγώ ως λάθος στον Στρατηγό. Κατά τα άλλα, όταν οι παίχτες μοχθούν στον αγωνιστικό σου χώρο, φαίνεται η δουλειά που έχεις ρίξει. Συγχαρητήριαrenegade έγραψε:Το βάζω και εδώ πέρα για όποιον ενδιαφέρεται να καταλάβει το ποδόσφαιρο λίγο καλύτερα.
Μπαρκαρούτσος
απομονωστε ολους τους αλλους που μπορει να τροφοδοτησει..
Αν το σκεφτηκε ετσι,εγω τον παραδεχομαι..
Απο την ροη του αγωνα και εκ του αποτελεσματος παντως,ετσι φαινεται να εγινε..
JohnDag έγραψε:Τραγικό ποστ, μόνο που έρχεται από σένα.Blackgr4 έγραψε:
Εξέφρασες έναν προβληματισμό σου. Αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να διάβασα το ίδιο σχόλιο περίπου 6 με 7 φορές. Μπορεί να το έγραψες λιγότερες ή και περισσότερες, δεν είμαι 100% σίγουρος.
Αν δεν κάνω επίσης λάθος, ξεκίνησες να τον αναφέρεις μετά την ήττα από το σκουλήκι, μέχρι τον επαναληπτικό με την Ντιναμό. Δηλαδή να το έκανες 6-7 φορές μέσα σε τρεις μέρες.
Ο προβληματισμός σου σε απλά Ελληνικά ήταν "ποιος θα πούμε πως φταίει, αν η ομάδα καταρρεύσει για 3η σεζόν μετά τον Φεβρουάριο;".
Μπήκες δηλαδή στη διαδικασία ,να προβλέψεις μία αρνητική κατάσταση, για την οποία προφανώς δεν ήσουν σίγουρος πως θα συμβεί (άλλωστε είναι ακόμα Μάρτιος) και ζητούσες επαναλαμβανόμενα από τα μέλη να σχολιάσουν. Μάλιστα κάποια στιγμή πρέπει να έγραψες "εγώ ρωτάω και βλέπω κανείς δεν απαντάει".
Επίσης με τον τρόπο που το θέτεις, κρατάς ως γεγονός μία δική σου άποψη περί "κατάρρευσης", άρα ακόμα πιο αρνητική προσέγγιση.
Γιατί για εμένα πχ που ταξίδεψα οδικώς άπειρα χιλιόμετρα για να βρεθώ στη Μασσαλία Απρίλιο μήνα, δεν υπήρχε καμία αίσθηση κατάρρευσης, ίσα ίσα έλεγα "τι ζούμε ρε μ@λ@κες πάλι;".
Μπορείς να εξηγήσεις σε παρακαλώ, σε όλα τα μέλη του forum, τι ακριβώς προσέφερε αυτός ο προβληματισμός, με αυτή την αρνητικότατη πρόβλεψη, σε αυτή την δύσκολη στιγμή, πριν από ένα τεράστιο παιχνίδι;;
Προσωπικά δεν βρίσκω ούτε 0.1% θετική προσέγγιση σε αυτό το ερώτημα. Μόνο έξτρα αρνητισμό μπορεί να προκαλέσει και αυτό δεν το διαπραγματεύομαι.
Όπως επίσης αυτό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως "κριτική". Κριτική είναι να πεις "γιατί δεν είχατε ψυχή με το σκουλήκι ή γιατί κατέβασες δεύτερη ενδεκάδα ή ακόμα ακόμα γιατί παίζει αυτός ενώ δείχνει κουρασμένος και όχι ο άλλος".
Εκεί πάνω ΝΑΙ μπορεί να γίνει συζήτηση. Πάνω στη μαυρίλα και στη κατήφεια της κατάρρευσης που "έρχεται ξανά" τι συζήτηση να γίνει;
Δεν σε είχα κόψει τόσο καιρό ότι κάνεις ποστ για να γίνεις αρεστός. Να μην συζητήσω για ποσέ φορές σε έχω στηρίξει/καλυψει σε ποστ που σε έκραζαν.
Αλλά την δόξα ουδείς εμισησε.
Εν παση περίπτωση, δεν είχα σκοπό να το κάνω αλλά επειδή το ανέφερες εσύ.
Πήγες Μασσαλια το αγορι μου; Αλήθεια;
Ήμουν και Μασσαλια. Και Λονδίνο. Και Ελσινκι. Και Αμπερντιν. Και είχα κλείσει αεροπορικά για Φρανκφούρτη τα οποία πήγαν χαμένα γιατί δεν βρήκα εισιτήριο για το γήπεδο.
Θα είμαι και Μπριζ.
Όπως και θα είμαι παντού όπου παίζει ο ΠΑΟΚ γιατί οι εκδρομές δεν σταματάνε.
Κι έρχεσαι εσυ, να με κανεις μάθημα περί ΠΑΟΚ και ότι μαυρίζω εγώ λέει την κατάσταση.
Άσε μας ρε black, πήγαινε σε παρακαλω και παίξε παραπέρα.
Και η υπομονή έχει τα όρια της.
Για το αν θέλω να γίνω αρεστός, το διαψεύδεις εσύ ο ίδιος με την επόμενη πρόταση που έγραψες.
Δεν γίνεται να είμαι αρεστός και ταυτόχρονα να υπάρχουν "αρκετές φορές που με υποστήριξες όταν κάποιοι με έκραζαν". Αποφάσισε τι ισχύει.
Κατανοώ το ότι επάνω στη σύγχυση σου έγραψες μια μαλ@κία, όλοι μας το έχουμε κάνει άλλωστε.
Για να αποφύγω το χιλιοστό σπαμάρισμα του τόπικ, αν βρεις τη ψυχραιμία να απαντήσεις επί της ουσίας, εδώ θα είμαι.
Όπως ακριβώς ρώτησες εσύ τον giapas αν θυμάμαι καλά, έτσι ακριβώς σε ρωτάω και εγώ.
Τι προσέφερε ακριβώς το ερώτημα που έθετες με μανία εκείνες τις ημέρες, χρησιμοποιώντας μάλιστα ένα δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα ως γεγονός;
Πιστεύεις πως ήταν βάση για συζήτηση;
Πιστεύεις πως δεν επηρέαζε καθόλου το κλίμα (άσχετα αν δεν είχες τέτοια διάθεση);
Γιατί νιώθεις την ανάγκη να δώσεις οδηγίες χρήσης του forum σε άλλα μέλη, αλλά ταυτόχρονα όταν σε φέρνει κάποιος αντιμέτωπο με τα γραφόμενα σου χάνεις τη ψυχραιμία σου;
Υ.Γ. Το ότι πήγα στη Μασσαλία, δεν λέει κάτι. Το ανέφερα μόνο γιατί χρονικά πέφτει πάνω στο τελείωμα μίας σεζόν, όπου εσύ χαρακτήρισες ως "κατάρρευση".
Δεν το έκανα για να δείξω που έχω ταξιδέψει. Δεν έχει καμία σημασία. Ίσα ίσα πρέπει να θεωρούμε τους εαυτούς μας τυχερούς που έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε δίπλα στην ομάδα, όχι να το παίζουμε ιστορία.
Αν βρεθούμε στο Βέλγιο, με χαρά θα σε κεράσω μια μπύρα (παρέα με Μπαρκαρούτσο) να μιλήσουμε για ΠΑΟΚΑΡΑ, εκδρομάρες και ότι άλλο γουστάρεις.
- abc_o_ karpouzas
ραζβανε μου....
και μονο που σκεφτομαι οτι ...αυτα...θα τα διαβαζουμε μεχρι το ...2027...ποναει το μυαλο μου..

και μονο που σκεφτομαι οτι ...αυτα...θα τα διαβαζουμε μεχρι το ...2027...ποναει το μυαλο μου..

Η μόνη ομάδα που θα είναι αποτυχία να χάσει το πρωτάθλημα είναι ο γάβρος γιατί έχει ξοδέψει όσα οι υπόλοιποι 4 μαζί.
Το ίδιο ισχύει και για την 4η θέση. Όταν οι ομάδες είναι τόσο κοντά μπορεί κάλλιστα την κατάταξη να κρίνει ένα πέναλτι, μια κόκκινη, μια θλάση, ένα δοκάρι κι έξω.
Αυτό το ο "ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη" πρέπει να παίρνει τίτλους είναι αστείο , λες και οι υπόλοιποι είναι ομάδες ψιλικατζήδων.
Και τέλος να τελειώνει το παραμύθι της κατάρρευσης, κανένας ΠΑΟΚ δεν κατέρρευσε πέρσι. Το ότι δεν κέρδισε το γαβρο στην Τούμπα όντας καλύτερος δεν είναι κατάρρευση. Από το βαζελο έχασε για ένα ηλίθιο πάτημα ενώ του έκοψε το πρωτάθλημα με μισή ομάδα , η αεκ ήταν καλύτερη ομάδα και τον αρη τον κέρδισε.
Κανένας ΠΑΟΚ δεν κατέρρευσε. Ή η λέξη δεν ξέρετε τι σημαίνει ή τι έγινε δε θυμάστε και κάνετε αηδιαστικό τσουβαλιασμα τα τελειώματα από δύο σεζόν.
Το ίδιο ισχύει και για την 4η θέση. Όταν οι ομάδες είναι τόσο κοντά μπορεί κάλλιστα την κατάταξη να κρίνει ένα πέναλτι, μια κόκκινη, μια θλάση, ένα δοκάρι κι έξω.
Αυτό το ο "ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη" πρέπει να παίρνει τίτλους είναι αστείο , λες και οι υπόλοιποι είναι ομάδες ψιλικατζήδων.
Και τέλος να τελειώνει το παραμύθι της κατάρρευσης, κανένας ΠΑΟΚ δεν κατέρρευσε πέρσι. Το ότι δεν κέρδισε το γαβρο στην Τούμπα όντας καλύτερος δεν είναι κατάρρευση. Από το βαζελο έχασε για ένα ηλίθιο πάτημα ενώ του έκοψε το πρωτάθλημα με μισή ομάδα , η αεκ ήταν καλύτερη ομάδα και τον αρη τον κέρδισε.
Κανένας ΠΑΟΚ δεν κατέρρευσε. Ή η λέξη δεν ξέρετε τι σημαίνει ή τι έγινε δε θυμάστε και κάνετε αηδιαστικό τσουβαλιασμα τα τελειώματα από δύο σεζόν.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
JohnDag τα ραντεβου γνωριμιας δεν περνανε εδω. Δεν θα υπαρξει επομενη φορα. Ευχαριστω.
Σ ευχαριστω για την απαντησηkeep_paokizein έγραψε:Αμπελοφιλοσοφίες και σοφιστίες.Special 4 έγραψε:Δεν υπαρχει πιο δημιουργικη ασαφεια απο τον αφηρημενο ορο πρωταθλητισμος
Ο όρος πρωταθλητισμός εχει ορισμό και δεν επιδέχεται παρερμηνείες.
Πρωταθλητισμός, ο,: επιδίωξη, προσπάθεια να εξελιχθεί ένας αθλητής σε πρωταθλητή.
Αυτός που κάνει πρωταθλητισμό δεν σημαίνει ότι βγαίνει πρώτος, αλλά δίνει τον καλύτερο εαυτό μου για να βγει πρώτος
Πάντως το να τίθεται θέμα θέσης τη στιγμή που η ομάδα είναι πρωταθλήτρια στην κανονική διάρκεια, είναι 2η σε απόσταση αναπνοής από την 1η θέση και συνεχίζει με επιτυχία στην Ευρώπη, είναι καθαρά και μόνο έκφραση τοξικότητας.
Δεν με καλυψες αλλα αρκει η προσπαθεια κ η προθεση
Στη γειτονια του Βικελαου κανουν τετοιο πρωταθλητισμο π εγραψες, με το νου τους βεβαια κ ειναι ατιτλοι 54 χρονια
Η ελληνικη γλωσσα ειναι πολυ πλουσια
Οι Αγγλοι π δεν μπορουν να φτασουν την ποδοσφαιρομανα Ελλαδα, λενε στοχος ειναι το πρωταθλημα, στοχος το Championship
Δεν λενε κανουμε πρωταθλητισμο/ Championshipism
Δεν υπαρχει ορος πρωταθλητισμος σ αυτούς
Τετοιες σοφιστειες περι πρωταθλητισμου στο ποδοσφαιρο, π τον προσδιοριζει ο καθενας οπως γουσταρει, μονο εδω
Μπορεί να μη σου αρέσει ή να μη σου αρκεί ο πρωταθλητισμός, αλλά ούτε αόριστη έννοια είναι ούτε έχει σχέση με αυτό που κάνει ο γείτονας τις περισσότερες χρονιές.
Ίσως σου είναι δύσκολο να διαχωρίσεις την προσπάθεια από το αποτέλεσμα ή να μη σου αρκεί, αλλά η διαφορά είναι ξεκάθαρη και η σημασία επίσης.
Ίσως σου είναι δύσκολο να διαχωρίσεις την προσπάθεια από το αποτέλεσμα ή να μη σου αρκεί, αλλά η διαφορά είναι ξεκάθαρη και η σημασία επίσης.