Και να μην το πάρουμε, θα έχουμε μαζέψει αρκετούς βαθμούς για να παίξουμε την επόμενη χρονιά κατευθείαν στον ομιλο του CL λόγω υψηλότερης βαθμολογίας απο τους υπόλοιπους πρωταθλητές.

marsantos έγραψε:Μόλις τώρα άκουσα από τους 24, σε ερώτηση τηλεθεατή, για το τι προτιμούν, πρωτάθλημα ή τελικό conference να λένε πρωτάθλημα για να πάμε ch.l.
Πραγματικά δεν μπορώ να αποδεχθώ αυτήν την επιλογή.
Θα ήταν ωραίο να γράψετε κι εσείς τη γνώμη σας να κάνουμε ένα γκάλοπ να δω μήπως εγώ είμαι ο περίεργος και θέλουν οι περισσότεροι πρωτάθλημα.
Εκτός κι αν το δίλημμα είναι χαμένος τελικός ή πρωτάθλημα;
Εκεί θέλω λίγο χρόνο να το σκεφτώ. Νομίζω όμως ότι η Ευρώπη είναι πιο ψηλά στο μυαλό μου.
Εννοείται ότι θέλω και τα 2.
ΣΤο ερώτημα όμως, παίρνεις μονο ένα από τα 2, τι θα προτιμούσες;
Ευρωπαϊκό χωρίς να προλάβει κανένα νευρωνας του εγκεφάλου να λειτουργήσει.. Είναι περασμένο στη ROM..
Мир έγραψε:marsantos έγραψε:Μόλις τώρα άκουσα από τους 24, σε ερώτηση τηλεθεατή, για το τι προτιμούν, πρωτάθλημα ή τελικό conference να λένε πρωτάθλημα για να πάμε ch.l.
Πραγματικά δεν μπορώ να αποδεχθώ αυτήν την επιλογή.
Θα ήταν ωραίο να γράψετε κι εσείς τη γνώμη σας να κάνουμε ένα γκάλοπ να δω μήπως εγώ είμαι ο περίεργος και θέλουν οι περισσότεροι πρωτάθλημα.
Εκτός κι αν το δίλημμα είναι χαμένος τελικός ή πρωτάθλημα;
Εκεί θέλω λίγο χρόνο να το σκεφτώ. Νομίζω όμως ότι η Ευρώπη είναι πιο ψηλά στο μυαλό μου.
Εννοείται ότι θέλω και τα 2.
ΣΤο ερώτημα όμως, παίρνεις μονο ένα από τα 2, τι θα προτιμούσες;
Ευρωπαϊκό χωρίς να προλάβει κανένα νευρωνας του εγκεφάλου να λειτουργήσει.. Είναι περασμένο στη ROM..
Ο Ραφτοπουλος ρωτησε;
Δεν υπάρχει διλημμα, πάμε για το 2/2 των στοχων μας.