Ευρώπη 2023-24

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
lkosmid

Re: Ευρώπη 2023-24

Δημοσίευση από lkosmid »

Σίγουρο όμιλο Europa. Εξασφαλίζεις ήσυχο καλοκαίρι με εξασφαλισμένα έσοδα και φτιάχνεις ομάδα που θα πάρει το Europa και θα παίξει απευθείας στο CL την επόμενη χρονιά.
Και να μην το πάρουμε, θα έχουμε μαζέψει αρκετούς βαθμούς για να παίξουμε την επόμενη χρονιά κατευθείαν στον ομιλο του CL λόγω υψηλότερης βαθμολογίας απο τους υπόλοιπους πρωταθλητές.
:opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Με μια πρόκριση έχεις 100% Conference

Όλα αυτά που γράφεις,τα έχουμε πιο εύκολα στο Conference ;)

Με 3 προκρίσεις έχεις 30+ εκατομμύρια,συμμετοχή στο 1ο νέο C.L και 5 βαθμούς χωρίς να κάνεις τίποτα
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

Ναι αλλά δεν θα έχουμε τίτλο Europa League, ούτε αν ξαναπάρουμε το Conference θα παίξουμε CL, στο Europa θα ξανακαταλήξουμε :D
Ένα δικιο το έχεις πάντως...
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Μπορούμε και 2 προκρίσεις τότε! :D
marsantos
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από marsantos »

Χάθηκε λίγο το point του ερωτηματος και μπήκαμε σε τεχνοκρατικα θέματα.
Εγώ απαντάω καθαρά με συναίσθημα.
Αυτό που ζήσαμε την Πέμπτη δε θα ήταν ίδιο αν δεν ήταν ευρωπαϊκό νοκ άουτ.
Ο τελικός είναι ένα όνειρο..
Το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο συναισθήματα. Δεν μπορούμε να κοιτάμε μόνο αριθμούς.
Βεβαίως εκτός από συναισθήματα με έναν ευρωπαϊκό τελικό θα γεμίσουμε και αριθμούς. Παντός είδους.. Αριθμοί βαθμών, Αριθμοί χρημάτων, Αριθμοί πωλήσεων. Όλοι οι Αριθμοί θα ευδοκιμησουν..
Πρώτα από όλα όμως η ψυχή μας ..

Και να σας πω και κάτι. Όντως έχουμε απωθημένο μια παρουσία σε ομιλους ch.l.
Αν όμως κάποιος ψύχραιμα δει την εξέλιξη της ομάδας θα δει ότι βαδίζουμε με τέτοιο τρόπο που είναι θέμα χρόνου η παρουσία σε ομίλους. Δεν ξέρω αν θα είναι σε ένα σε 2 ή 3 χρόνια αλλά θα γίνει. Η εμπειρία που έχει αποκομίσει η ομάδα από νοκ άουτ, η συλλογή πόντων, η δεύτερη θέση για έξοδο σε ch.l. που θα έρθει αργά ή γρήγορα από τη βαθμολογία της χώρας σε συνδυασμό με το ότι η απευθείας είσοδος σε ομιλους εξαρτάται πλέον περισσότερο από τη δική σου συγκομιδή βαθμών και όχι της χώρας δημιουργούν ένα μονοπάτι που σύντομα θα το περπατήσουμε.

Ο ευρωπαϊκός τελικός όμως είναι κάτι άλλο.
Και για να παραφρασω τον τίτλο γνωστής ταινίας.. Ας περιμένουν οι αριθμοί..

Υγ. Επειδή όμως γουστάρω το τραγούδι που ποσταρε ο Doom και καθότι είμαι πιστός στα λεγόμενα του Ραζβαν άρα και υπέρμαχος του game by game..
Διπλό στη Λεωφόρο..
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Ευρωπαϊκός τίτλος! Πρωτάθλημα έχουμε ξαναπάρει. Ευρωπαϊκό δεν έχει πάρει καμμια άλλη ελληνική ομαδα
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Φυσικά και ΔΕΝ πρόκειται να απορρίψω Ευρωπαϊκό τελικό :nairepaok:
Δεν απορρίπτω όμως και το πρωτάθλημα που είναι και τίτλος ;)
marsantos

Βασικά όταν μιλάω για τελικό εννοώ κατάκτηση..
Επειδή είναι δύσκολο το θέμα και βράδιασε, κατάκτηση και των 2 τίτλων να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.. :opaokara:
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

Αν εννοείς για κατάκτηση, τότε τζάμπα συζητάμε! :D
Πρωτάθλημα πήραμε και θα ξαναπάρουμε και θα ξαναδιεκδικήσουμε πολλές περισσότερες φορές απ' οτι Ευρωπαϊκούς τελικούς. Ευρωπαϊκό τελικό δεν φτάνεις κάθε χρόνο, ακόμα και αν είσαι μεγαθήριο, γιατί δεν θα έχεις πάντα ευνοϊκή κλήρωση με ανοιχτό το δρόμο προς τον τελικό.
Να αναφέρω ένα παράδειγμα: ζω στη Βαρκελώνη 15 χρόνια, έχοντας την τύχη να ζήσω απο κοντά την καλύτερη δεκαετία της Barcelona, με την καλύτερη ομάδα της ιστορίας της και ίσως μια απο τις καλύτερες ομάδες όλων των εποχών. Στη φιέστα του τελευταίου CL δεν πήγα σκεπτόμενος "δεν πειράζει, θα ξαναπάω στην επόμενη, αντε σε ένα-δυο χρόνια, αυτη η ομάδα δεν μπορεί να μην φτάνει ημιτελικά τουλάχιστον κάθε χρόνο". Η συνέχεια γνωστή...
Ακόμα και στην Ρεαλ που έχει σπασει κάθε ρεκορ στο CL, δεν το έχει κανένας δεδομένο οτι θα πηγαίνουν τόσο καλά στην Ευρώπη κάθε χρόνο.
Άβαταρ μέλους
Мир
Been thanked: 2 times

Δημοσίευση από Мир »

marsantos έγραψε:Μόλις τώρα άκουσα από τους 24, σε ερώτηση τηλεθεατή, για το τι προτιμούν, πρωτάθλημα ή τελικό conference να λένε πρωτάθλημα για να πάμε ch.l.
Πραγματικά δεν μπορώ να αποδεχθώ αυτήν την επιλογή.
Θα ήταν ωραίο να γράψετε κι εσείς τη γνώμη σας να κάνουμε ένα γκάλοπ να δω μήπως εγώ είμαι ο περίεργος και θέλουν οι περισσότεροι πρωτάθλημα.
Εκτός κι αν το δίλημμα είναι χαμένος τελικός ή πρωτάθλημα;
Εκεί θέλω λίγο χρόνο να το σκεφτώ. Νομίζω όμως ότι η Ευρώπη είναι πιο ψηλά στο μυαλό μου.
Εννοείται ότι θέλω και τα 2.
ΣΤο ερώτημα όμως, παίρνεις μονο ένα από τα 2, τι θα προτιμούσες;
Ευρωπαϊκό χωρίς να προλάβει κανένα νευρωνας του εγκεφάλου να λειτουργήσει.. Είναι περασμένο στη ROM..

Ο Ραφτοπουλος ρωτησε;

Δεν υπάρχει διλημμα, πάμε για το 2/2 των στοχων μας.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Βασικα ειναι λαθος το ερωτημα
Το σωστο ερωτημα, κουβεντα να γινεται, θα ηταν:

Τι προτιματε:

Πρωταθλημα π να δινει ομως σιγουρα απευθειας προκριση στους ομιλους στο Champions League ή Κατακτηση Conference League ?

Αυτο θα ειχε λιγο περισσοτερο ενδιαφερον
marsantos

Мир έγραψε:
marsantos έγραψε:Μόλις τώρα άκουσα από τους 24, σε ερώτηση τηλεθεατή, για το τι προτιμούν, πρωτάθλημα ή τελικό conference να λένε πρωτάθλημα για να πάμε ch.l.
Πραγματικά δεν μπορώ να αποδεχθώ αυτήν την επιλογή.
Θα ήταν ωραίο να γράψετε κι εσείς τη γνώμη σας να κάνουμε ένα γκάλοπ να δω μήπως εγώ είμαι ο περίεργος και θέλουν οι περισσότεροι πρωτάθλημα.
Εκτός κι αν το δίλημμα είναι χαμένος τελικός ή πρωτάθλημα;
Εκεί θέλω λίγο χρόνο να το σκεφτώ. Νομίζω όμως ότι η Ευρώπη είναι πιο ψηλά στο μυαλό μου.
Εννοείται ότι θέλω και τα 2.
ΣΤο ερώτημα όμως, παίρνεις μονο ένα από τα 2, τι θα προτιμούσες;
Ευρωπαϊκό χωρίς να προλάβει κανένα νευρωνας του εγκεφάλου να λειτουργήσει.. Είναι περασμένο στη ROM..

Ο Ραφτοπουλος ρωτησε;

Δεν υπάρχει διλημμα, πάμε για το 2/2 των στοχων μας.

Όχι, στους 24 ρώτησε ένας τηλεθεατής
Γερασίμου
Been thanked: 2 times

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ούτε το ένα πρέπει να αφήσουμε, ούτε και το άλλο.
Η πρόκληση της Ευρώπης είναι τεράστια. Ποια ομάδα δεν θα ήθελε να βρεθεί σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης και να διεκδικήσει τρόπαιο; Ποιος φτάνει σε τέτοιο τελικό και δεν θέλει να το σηκώσει;
Αλλά δεν μπορείς να αφήσεις στην άκρη και την σούπα λίγδα, δυστυχώς. Όπως είναι τα πράγματα, τέσσερις ομάδες μπορούν να τερματίσουν από την πρώτη μέχρι και την τέταρτη θέση με το ενδεχόμενο να μείνει εκτός Ευρώπης ο τέταρτος. Όλα λοιπόν και στις δύο διοργανώσεις. Κάθε αγώνας είναι τελικός. Λουτσέσκου, εσύ ξέρεις την ομάδα. Ξεκούρασε παίκτες σε ματς που πρέπει και μπορούν να ξεκουραστούν. Παίκτες, δώστε τα όλα για να επιτευχθούν ΟΛΟΙ οι στόχοι, όσο υψηλοί και αν είναι. Καλή ζωή, καλή διατροφή και λογικά και συμπληρώματα διατροφής βοηθάνε.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ασυζητητί ευρωπαϊκό.

Ο ΠΑΟΚ εκφράζει το διαφορετικό, το επαναστατικό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πολλοι έγιναν ΠΑΟΚ γιατί εναντιώνεται στο ποδοσφαιρικό, και μη, παρακράτος.

Δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη και πιο πειστική δήλωση για την σαπιλα του ελληνικού ποδοσφαίρου, όταν η 4η ομάδα σε πρωταθλήματα είναι η μοναδική που έχει ευρωπαϊκό τίτλο. Ένα μεγάλο κωλοδάχτυλο στη μαπα τους και να βάλουν όλους τους τίτλους στον κωλο τους.

Για μένα αυτός από μόνος του είναι σημαντικότατος λόγος. Υπάρχουν πολλοί ακόμα.

Αλλά αν έρθει το Κόνφερενς, είναι θέμα χρόνου να βγούμε και τσου Λου.

Ακόμα και ο ευρωπαϊκός τελικός για μένα είναι προτιμότερος από συμμετοχή στο τσου Λου του χρόνου.
Το μόνο που θα με έβαζε σε σκέψεις είναι χαμένος τελικός και εκτός Ευρώπης του χρόνου.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να επιλέξει την Ευρωπαική καταξίωση, να διεκδικήσει όσα περισσότερα μπορεί.

Εδω που φτάσαμε φέτος και με τον τρόπο που το κάναμε είναι η ευκαιρία μας, δεν υπάρχει επιστροφή ούτε και πρέπει να υπάρξουν δεύτερες σκέψεις στην ομάδα .

Το ελληνικό πρωτάθλημα να το διεκδικήσουμε αλλά να μην είναι πρώτος και κύριος στόχος και ούτε αυτοσκοπός.

Μου αρκεί να βγω 3ος και να παίξω και του χρόνου Ευρώπη και στο κόνφερενς.

Η προετοιμασία της ομάδας και το ροτέσιον πρέπει να αφορούν ως στόχο τη νίκη στα παιχνίδια με τη μπρίζ, στο ματς με τον βάζελο δεν χαλιέμαι και με ένα χ εκει μέσα.

Πρωτάθλημα μπορείς να διεκδικήσεις υπό κανονικές συνθήκες ξανά και ξανά....Πορεία στην Ευρώπη ή ένας τελικός ή μια κατάκτηση δεν βρίσκονται μπροστά στα πόδια σου κάθε μέρα.

Την υπεραξία σου, την φήμη σου, τις δημόσιες σχέσεις σου, το πρεστίζ σου όλα τα αποκτάς μέσω της Ευρωπαικής σου καταξίωσης . Το ελληνικό πρωτάθλημα το χρειάζεσαι μόνο για να έχεις πρόσβαση στις Ευρωπαικές διοργανώσεις.

Ανάλογα με την ομάδα που έχεις και την συγκυρία πρέπει να επιλέγεις και την ανάλογη Ευρωπαική διοργάνωση που θέλεις να βρίσκεσαι του χρόνου , τι προοπτικές θα έχεις σε αυτήν και πόσο θα ωφελήσει την ανάπτυξη και πρόοδο της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.

Η ομάδα μας φαίνεται σε επίπεδο οργάνωσης έτοιμη να ανέβει ένα σκαλί παραπάνω. Όμως τα σκαλιά πρέπει να τα ανέβουμε ένα τη φορά.

Αυτό το απωθημένο της συμμετοχής μας στο τσ λ πρέπει να το αποβάλλουμε, η ομάδα κινείται αρκετά καλά τα τελευταία χρόνια, πορεύεται με ποδοσφαιρικούς όρους και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Αν προδώσουμε τις ποδοσφαιρικές μας αρχές όπως κάναμε με το πυροτέχνημα του νταμπλ θα τα καταστρέψουμε όλα και θα βρεθούμε για άλλη μια φορά στο σημείο 0.

Η ώρα που θα είμαστε έτοιμοι για το σεντόνι δεν θα αργήσει... Η υπομονή είναι αρετή και καλός οδηγός.

Ας απολαύσουμε το τώρα να χαρούμε την στιγμή που ζούμε !!!

Ο ΠΑΟΚ Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΙΤΛΟ!!! :pano: :pano: :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”