Ακόμα χειρότερο.john4serres έγραψε:Στην Τουρκία είναι, κοντά στην Αττάλεια.renegade έγραψε:Ο άλλος ο τρελός κάνει διακοπές Μύκονο και ανεβάζει
Only PAOK
Να είσαι στο εστιατόριο μυκονος και να γράφεις μόνο ΠΑΟΚ
Ακόμα χειρότερο.john4serres έγραψε:Στην Τουρκία είναι, κοντά στην Αττάλεια.renegade έγραψε:Ο άλλος ο τρελός κάνει διακοπές Μύκονο και ανεβάζει
Only PAOK
Μια διόρθωση αν μου επιτρέπεις. Ο Λιάσσος είχε ήδη έρθει απο τον προηγούμενο χειμώνα. Οι μεταγραφές το καλοκαίρι του 2004 ήταν οι Σκαρμούτσος και Ανδράλας...Ούτε ο Γκέκας είχε παίξει εκείνο το καλοκαίρι, αυτό έγινε 2 χρόνια μετά όταν πουλήθηκε ο Σαλπιγγίδης και προτίμησα να πάει στην Γερμανία.invincible έγραψε:
Εγώ φίλε προσωπικά δεν με νοιάζει. Εχω περάσει καλοκαίρι που έπαιζα ένα προκριματικό τσουλου και μετά έμπαινα στους ομίλους. Έτυχα με μία Ισραηλινή ομάδα καφενείο. Και όμως φίλε εκείνο το καλοκαίρι όλοι είμασταν ευτυχισμένοι με τις μεταγραφές. Πήγαμε πήραμε από την Καλλιθέα τον Σκαρμουτσο γιατί ο Γκεκας μας έκλασε και πήραμε από την Β εθνική Κύπρου τον Λιασο Λουκα! Εκείνο το καλοκαίρι φίλε είμασταν όλοι ευτυχισμένοι. Ξέρει ο Αγγελος λέγαμε.
όσες διορθώσεις θέλεις, αλλά νομίζω ότι οι μεταγραφές ήταν Σκαρμούτσος , Ανδράλας και τώρα ο Λουκά αν όντως ήρθε από τον χειμώνα δεν το θυμάμαι. Μπορεί να το μπερδεύω με την τιμωρία. Επίσης δεν θυμάμαι αν ήρθαν τότε και οι Αμαφούλε Μπραδερς και ο Ραιν Καπαγιανιδης. Ο Γκέκας θυμάμαι ήταν κοντά πολύ και χάλασε. Τότε ήταν πολύ καλός αν ερχότανε θα βοήθουσε πολύ.Ettien26 έγραψε:Μια διόρθωση αν μου επιτρέπεις. Ο Λιάσσος είχε ήδη έρθει απο τον προηγούμενο χειμώνα. Οι μεταγραφές το καλοκαίρι του 2004 ήταν οι Σκαρμούτσος και Ανδράλας...Ούτε ο Γκέκας είχε παίξει εκείνο το καλοκαίρι, αυτό έγινε 2 χρόνια μετά όταν πουλήθηκε ο Σαλπιγγίδης και προτίμησα να πάει στην Γερμανία.invincible έγραψε:
Εγώ φίλε προσωπικά δεν με νοιάζει. Εχω περάσει καλοκαίρι που έπαιζα ένα προκριματικό τσουλου και μετά έμπαινα στους ομίλους. Έτυχα με μία Ισραηλινή ομάδα καφενείο. Και όμως φίλε εκείνο το καλοκαίρι όλοι είμασταν ευτυχισμένοι με τις μεταγραφές. Πήγαμε πήραμε από την Καλλιθέα τον Σκαρμουτσο γιατί ο Γκεκας μας έκλασε και πήραμε από την Β εθνική Κύπρου τον Λιασο Λουκα! Εκείνο το καλοκαίρι φίλε είμασταν όλοι ευτυχισμένοι. Ξέρει ο Αγγελος λέγαμε.
δεν εχει σημασια ποιος τον εφερε, σημασια εχει οτι ηρθε κι ομόρφυνε η ζωη μαςprist64 έγραψε:τι να κανω?kataramenos5 έγραψε:Γιατι ξυνεις πληγες πατερ μου?
δεν εχω καμμια ινφο
ρε κατ για πες μου
τον ραφτη,μηπως τον εφερε ο πελαργος το καλοκαιρι?
Μα κανείς δεν τον ακούει για ρεπορτάζ, τον ακούνε να γελάσουν όλοι και να ξεχάσουν τον καθημερινό τους πόνο.trouman έγραψε:Όντως οι εκπομπές του Ραπτόπουλου είναι πρώτες σε ακροαματικότητα?
Έγραψε ο renegade: Για αυτό Κ προπονητής θα είναι κάποιος που δεν τον ξέρουν(με)Luigi Vampa έγραψε:Έχασα τη μπαλα λίγο. Το ε πήγαινε στον renegade που απ ότι κατάλαβα είπε ότι φεύγει ο Λουτσεσκου; Η' ότι ειρωνεύεται κάποιους που λένε ότι φεύγει ο Λουτσεσκου; Δεν τα ψυχολογω εύκολα τα γραπτά τουmbison έγραψε:Tι ε? Με το ρόστερ μας μπορούσε να παιξει κ 442 με Ζιφκοβιτς εσωτερικό μέσο, να βαλει 2 φορ, τουλαχιστον στον τελικό μετα το 1-0. Δεν αλλαζει με τπτ τις ιδεες του. Με τον Μποτο ως φιλοσοφιες δεν ταιριαζουνLuigi Vampa έγραψε:Ε;Αυτό που μου γράφεις δεν κατάλαβα που πάει. Κ δε συμφωνώ κιόλας γιατί ο Μποτο είπε ο ίδιος το αντίθετο απ αυτό που λες
Όχι, άποψη μου είναι ότι θα μείνει και θα πει ξανά ευχαριστώ για τις μεταγραφές που θα γίνουν. Αν φύγει, θα γίνει με πώληση για να ωφεληθεί η ΠΑΕ. Και τότε μπορεί να έρθει κάποιος πιο κοντά στον Μπότο, όπως πχ ο Φερειρα. Ευχή μου είναι να συμβεί το 2ο, δλδ να τον πουλήσουμε.Luigi Vampa έγραψε:Οκ! Κατάλαβα. Αν φύγει ο Λουτσεσκου, όντως θα επιβεβαιωθεις γι αυτό που λες για διάφορα φιλοσοφίας μεταξύ αυτού κ του Μποτο. Εγώ δεν το πιστεύω πάντως.
Πιστεύω ότι υπάρχει συνεργασία κ συνεννόηση.
Ο πελαργός έλεγε, όχι σκουπίδια όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές.prist64 έγραψε:τι να κανω?kataramenos5 έγραψε:Γιατι ξυνεις πληγες πατερ μου?
δεν εχω καμμια ινφο
ρε κατ για πες μου
τον ραφτη,μηπως τον εφερε ο πελαργος το καλοκαιρι?