Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Equalizer »

Κατ καταλαβαίνω τι λες και βεβαίως έχει αρκετά όμορφα κτίρια. Αλλά πρώτον αμφισβητώ ότι η ομορφιά μιας πόλης κρίνεται από το αν έχει πέντε δέκα ή εκατό ωραία κτίρια. Η γενική ομορφιά που αποπνέει μια πόλη προκύπτει από πολλά πράγματα. Παίζει πάντως και αυτό ένα ρόλο, σίγουρα.

Δεύτερον, έκανα λάθος, εστίασα στην ομορφιά ενώ θεωρητικά η μετροσπορ μιλάει για γενική ποιότητα και θελκτικοτητα της πόλης για μια οικογένεια ενός παίκτη.

Και σε αυτό τον τομέα η Θεσσαλονίκη είναι μια μετριότητα. Ασφάλεια, υποδομές, καθαριότητα, υπηρεσίες, ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί κανείς για την καθημερινότητα της οικογένειας του. Σε αρκετούς τομείς υπάρχουν θετικά, αλλά στο σύνολο είμαστε πολύ κάτω.

Βέβαια οι καλοπληρωμένοι παίκτες μπορεί να εξασφαλίζουν επί πληρωμή υπηρεσίες που τους κάνουν τη ζωή εύκολη. Δεν το ξέρω αυτό
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

laska4 έγραψε:Μέχρι Τετάρτη Πέμπτη πρέπει να κλείσουν οι υποθέσεις των χαφ και φορ ώστε Δευτέρα να φύγουν για Ολλανδία
Ο καημένος ο λουτσεσκου ζήτησε χαφ και όχι μόνο δεν έχουμε φέρει, χάνει και τον αγκουστο.

Ρε μήπως τον εκδικουμαστε γιατί έφυγε πριν τα προκριματικά;
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

laska4 έγραψε:Μέχρι Τετάρτη Πέμπτη πρέπει να κλείσουν οι υποθέσεις των χαφ και φορ ώστε Δευτέρα να φύγουν για Ολλανδία
Τώρα κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας; :mrgreen:
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

οτιδήποτε άλλο θα θεωρηθεί ''εγκληματικό'' για τη νέα σεζόν...
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Μεσα στην εβδομαδα θα "κλεισουν" φορ και χαφ και θα πεταξουν Ολλανδια μαζι με την ομαδα.

Βαζω ενα ταληρακι*.

*Εχω ενα φουλ σκισμενο, προσπαθω να το ξεφορτωθω καιρο. Απλα ενημερωνω.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εγώ τώρα να ρωτήσω κάτι, εντελώς καλοπροαίρετα και παρότι ξέρω πως ορισμένοι θα πούνε πάλι ότι εξυπηρετούμε την ΠΑΕ και "περνάμε γραμμή";

Ξεκαθαρίζω ότι θεωρώ απαραίτητο να έρθει τουλάχιστον ένας ποιοτικός επιθετικός, τουλάχιστον ένα ποιοτικό εξτρέμ, ένα καταπληκτικό χαφ και ένα ακραίο μπακ ποιότητας. Το συντομότερο.

Από εκεί και πέρα όμως, δεν έχει και θετική πλευρά το γεγονός ότι ένας γενικά καλός προπονητής, που ξέρει τα κατατόπια και τις ανάγκες του πρωταθλήματος, έχει την ευκαιρία να δει το ρόστερ, να κρίνει τους μικρούς παίκτες, να δει τι τρύπες υπάρχουν αλλά και τι προοπτικές, αυτή την περίοδο;

Δεν είναι καλό που μετά από χρόνια έχουμε ένα προπονητή που προφανώς εμπιστευόμαστε, να μη τον πιέζει ο χρόνος γιατί πχ έχει προκριματικά τσ.λ. στα μέσα Ιουλίου;

Εγώ το βρίσκω θετικό. Και άμα έρθουν έστω κάποιοι αναγκαίοι παίκτες στις 15/7 και κάποιοι άλλοι στις 15/8, ε δε θα είναι και τόσο κατεστραμμένα τα πράγματα
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

rainmaker έγραψε:
Εγώ το βρίσκω θετικό. Και άμα έρθουν έστω κάποιοι αναγκαίοι παίκτες στις 15/7 και κάποιοι άλλοι στις 15/8, ε δε θα είναι και τόσο κατεστραμμένα τα πράγματα
Εδω να τονισω οτι πολυ το περναμε αφ υψηλου το θεμα της ευρωπης και του κονφερενς και η εστερσουντ και η σλοβαν μπρατισλαβα παραμονευουν...
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Προκριματικα τσουλου δεν εχουμε αλλα εχουμε προκριματικα κονφερενς. Αν ερθουν μεσα στην εβδομαδα ολα καλα. Αν δεν ερθουν δυσκολευουν τα πραγματα. Αν αποκλειστεις στην ευρωπη να ερθουν 15 αυγουστου τι να τους κανουμε? Στην ελλαδα παιζεις και μ αυτους που εχεις. Το κονφερενς ειναι πιο σημαντικο απο το πρωταθλημα πλεον
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

rainmaker έγραψε:
Από εκεί και πέρα όμως, δεν έχει και θετική πλευρά το γεγονός ότι ένας γενικά καλός προπονητής, που ξέρει τα κατατόπια και τις ανάγκες του πρωταθλήματος, έχει την ευκαιρία να δει το ρόστερ, να κρίνει τους μικρούς παίκτες, να δει τι τρύπες υπάρχουν αλλά και τι προοπτικές, αυτή την περίοδο;

Δεν είναι καλό που μετά από χρόνια έχουμε ένα προπονητή που προφανώς εμπιστευόμαστε, να μη τον πιέζει ο χρόνος γιατί πχ έχει προκριματικά τσ.λ. στα μέσα Ιουλίου;

Κάθε χρόνο τη μέρα της μαρμοτας ζούμε. Νέοι προπονητές που πρέπει να αξιολογησουν το υπάρχον ροστερ. Να αξιολογήσει ποιον ο λουτσεσκου; τον Λάμπρου; τον ροδριγο; τον μουργκ; για μένα χαμένος χρόνος είναι. Αυτοί αξιολογηθηκαν και κρίθηκαν λειψοι.

Επισης κάθε χρόνο, ξεκινάνε οι γκρινιάρηδες να λένε αργούμε από αρχές Ιουνίου. Οι αισιόδοξοι ειρωνευονται ότι ακόμα είναι αρχή κλπ κλπ η ομάδα θα έχει μεταγραφές πριν την προετοιμασία... Περνάει ο καιρός, το πριν την προετοιμασία γίνεται μέσα Ιουλίου, περνάει ο καιρός το μέσα Ιουλίου γίνεται Αύγουστος που πέφτουν οι τιμές και μετά τις 31 Αυγούστου υπάρχει πάντα και το παράθυρο των ελεύθερων. Δεν βαρεθήκατε; Θέλετε μια χρονιά να συμφωνήσουμε ότι η ομάδα πρέπει να έχει το χι ποσοστό των μεταγραφών πριν την προετοιμασία ανεξαρτήτως του τι κάνει η παε; Εδώ δεν είμαστε για να επιτίθενται οι μισοί στην παε και οι άλλοι μισοί να την υοερασπιζονται. Γνώμες λέμε.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

rainmaker έγραψε:Εγώ τώρα να ρωτήσω κάτι, εντελώς καλοπροαίρετα και παρότι ξέρω πως ορισμένοι θα πούνε πάλι ότι εξυπηρετούμε την ΠΑΕ και "περνάμε γραμμή";

Ξεκαθαρίζω ότι θεωρώ απαραίτητο να έρθει τουλάχιστον ένας ποιοτικός επιθετικός, τουλάχιστον ένα ποιοτικό εξτρέμ, ένα καταπληκτικό χαφ και ένα ακραίο μπακ ποιότητας. Το συντομότερο.

Αυτοι που ανεφερες πρεπει να ερθουν για να κανουν προετοιμασια μαζι με ολη την ομαδα,αμα εισαι σοβαρη ομαδα αυτο κανεις...ποσες φορες πηρες παικτες μεσα στον αυγουστο παιξανε το 60% τους και λεγαμε του χρονου με προετοιμασια θα ειναι καλυτερος και ηταν...ε λοιπον γιατι να τα αφηνουμε ολα στην τυχη τους αμα μας κατσει??προφανως οι καθυστερησεις ειναι γιατι οι παικτες που κοιταμε δεν εχουν προτεραιοτητα την Ελλαδα και ζητανε υπερογκα συμβολαια για να ερθουν,αμα περναμε παικτακια της σειρας οπως ο ρουλάκος χθες θα ηταν εδω αυτο μπορω να το κατανοησω....
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Προκριματικά τσαμπιονς λιγκ δεν έχουμε, αλλά έχουμε προκριματικά κονφερενς. Και είναι εξίσου σημαντικά. Για τους ευρωπαϊκούς πόντους, αλλά και για τα λεφτά. Φαίνεται πως η ομάδα πλέον δεν στηρίζεται εξ ολοκλήρου στον Ιβάν, και βασίζεται σε αυτά τα έσοδα. Οπότε, πρέπει το ρόστερ να είναι έτοιμο, ώστε στα φιλικά της Ολλανδίας να αποκτήσει ομοιογένεια.

Εκτός αυτού, εφόσον αποφασίστηκε να πάμε σε παίκτες στυλ Λούκας, Ντειόλα, Ολιβέιρα, που δεν είναι από το πάνω ράφι για να δικαιολογήσεις υπεραξίες και καθυστερήσεις, έπρεπε να είναι εδώ ή να κλείνουν ακόμα 2-3 παίκτες. Εξάλλου, λεφτά υπάρχουν από τον Γιαννούλη.
Προφανώς δεν είμαστε σε video game να κλείνουν οι παίκτες σε 1-2 μέρες, αλλά μιλάμε για καθυστέρηση μηνών πλέον. Οι υπεύθυνοι ήξεραν από τον Γενάρη πως θέλαμε ποιοτικό χαφ, όπως ήξεραν πως Μπάμπα και Κρμέντσικ θα φύγουν. Είχαμε θέσει εγκαίρως μεταγραφικούς στόχους; Ή περιμένουμε να δούμε τι θα βγει στην αγορά και τι θα προτείνουν οι ατζέντηδες;

Και μπορεί κάποιοι ακόμα να είμαστε αισιόδοξοι, αλλά αυτό οφείλεται στον Λουτσέσκου όπως λες, και όχι στην μεταγραφική πολιτική της ομάδας. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

ΥΓ great minds think alike :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Άλλη χιλιοειπωμενη ατάκα. "οι παίκτες που κοιτάμε δεν έρχονται στην Ελλάδα". Ε κσι αφού δεν έρχονται στην Ελλάδα γιατί τους κοιτάμε;

Έχω να κάνω διακοπές 3 χρόνια γιατί δεν με καλεί ο αμπραμοβιτς στην θαλαμηγό του μου θυμίζει η φάση.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Το 10 έγραψε για Βαλέρα τον επιθετικό του Περού…Από τα βιντεάκια που τον είδα πολύ μέτριος μου φάνηκε…Δεν νομίζω να ισχύει…
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Δηλαδή ποια ομάδα έκλεισε το ρόστερ της και είναι έγκλημα που δεν το έχει κάνει ο ΠΑΟΚ?
Ας φέρουν τους καλύτερους δυνατούς και ας είναι 31/8, αυτούς δηλαδή που προφανώς προτιμούν άλλο πρωτάθλημα αλλά θα ξεμείνουν
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

31/8 της ποιας χρονιάς όμως;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”