Ιβάν Σαββίδης V
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Φαντασου να νομιζεις οτι ειπες εξυπναδαSick Bastard έγραψε:O Dim αν μπορούσε θα προκαλούσε σε μονομαχία με σπαθιά όποιον δεν νιώθει προδοαπατημένος όπως στους 3 σωματοφύλακες (που ήταν 4 ευτυχώς)
- kataramenos5
Αν η επαναφορα Λουτσεσκου βασιζεται στη λογικη και την εμπιστοσυνη τοτε η εξωθηση του σε παραιτηση το 19 ηταν εντελως παραλογη.Και τα δυο δε γινεται. Αν του φερναν τους παικτες που ηθελε τοτε δε θα παιδευομασταν 2 χρονια ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. Δε θα τα περνουσαμε ολα αυτα.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Η επιλογή Λουτσέσκου με τους όρους που έγινε δείχνει ακριβώς ότι ο ΙΒΑΝ εμπιστεύεται το Λουτσε για να χτίσει ομάδα πρωταθλήτρια. Με πολύ ανεβασμένο μπάτζετ και διάρκεια, με απόλυτη εξουσία στο αγωνιστικό κομμάτι. Επιλογή βασισμένη 1000% στη λογική. Διαγράφει δύο χρόνια πειραματισμών, κρατάει το κύπελο, και δίνει το σύνθημα για πρωτάθλημα, και μόνο πρωτάθλημα, ούτε δεύτερη θέση ούτε μόνο κύπελο.kataramenos5 έγραψε:Μπερδεμα.
Το συναισθημα λεει οτι οποιος και να ρθει παλι ΠΑΟΚ θα ειμαστε.
Το συναισθημα λεει οτι ο Παυλαρας μας αξιζε μια ευκαιρια ακομα για να φτιαξει και να δειξει το δικο του ΠΑΟΚ.
Η λογικη ομως λεει οτι ο Ραζβαν ειναι καλυτερος προπονητης απ τον Παμπλο, Αλλα λεει κι αλλα.
Λεει οτι δε διωχνεις προπονητη που σου φερε τιτλο σε μια χαμενη χρονια. Που σ εσωσε κυριολεκτικα με ψιχουλα.
Λεει οτι δε γινεται να συμβαινει 3 φορες αυτο, με καθε προπονητη που σου εφερε τιτλο.
Λεει οτι δε ξαναφερνεις προπονητη που σε παρατησε τελευταια στιγμη για τα φραγκα γιατι ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα το ξανακανει.
Ακομα λεει οτι αν δε καθαρισεις αυτους που δημιουργουν προβλημα στους εκαστοτε προπονητες, αυτους που κατεδειξαν οι πετυχημενοι που εφυγαν, τοτε το προβλημα θα συνεχισει να υπαρχει .
Τελος η λογικη λεει οτι δεν εχει μεγαλη σημασια ποιον προπονητη θα φερεις αν δε του δωσεις τα κλειδια, τη δυνατότητά δηλαδη να κανει την ομαδα οπως τη θελει αυτος χωρις παρεμβασεις κι εμποδια και φυσικα τον απαιτουμενο χρονο.
Fuck logic κατασταση. Εκει που σταματαει αρχιζει ο ΠΑΟΚ μας.
Απολυτη εξουσια στο αγωνιστικο κομματι? Πολυ αισιοδοξο σε βρισκω. 9 χρονια βλεπουμε το ακριβως αντιθετο. Θ αλλαξει φέτος ?
Ααα δηλαδη οποιος ριχνει χρημα εχει το αλαθητο. Ε πες τοtheo-drama έγραψε:Αραετς εν.joshua έγραψε:Ηρθε ενας ανθρωπος στην ομαδα εχει ριξει καμια 150ρια εκατομμυρια,εχει φερει 5 τιτλους απο τους 11 συνολικα,ετοιμαζεται να φτιαξει νεο γηπεδο με αλλα 100 μυρια,εχει κυνηγηθει απο κυβερνησεις,επιχειρηματιες,μαφιες,ΜΜΕ με πρωτοφανη και λυσαλεο τροπο.Εριξε την εγκληματικη οργανωση που λυμαζε το ελληνικο ποδοσφαιρο 30 χρονια,δεν μπορεσε καν να δει μεσα στο γηπεδο τους αγωνες του να πιανουν κοπο για μια φωτογραφια.Εχει εκτος του ΠΑΟΚ βοηθησει ενα σκασμο κοσμο σε νοσοκομεια,φτωχογειτονιες,εχει δωσει δουλεια σε ενα σκασμο κοσμο,εσωσε 2 εργοστασια,μπορω να γραφω με τις ωρες και τα λεω εγω που του εχω ασκησει σκληρη κριτικη κατα καιρους και ομως σημερα μιλαμε για πουστιες,μιλαμε για ανηθικοτητα,μιλαμε και λεμε πως ΠΑΟΚ ειναι ο Γκαρσια επειδη τολμησε να αλλαξει εναν προπονητη...Αν δεν λεγεται αυτο αχαριστια δεν ξερω τι λεγεται...
- kataramenos5
Ειναι σα να λες οτι το πολυτεχνείο εγινε συμβολο γιατι καποιοι κλειδωσαν τους μπατσους απ εξω.Aye4 έγραψε:στα σοβαρά τώρα, στα 200 χρόνια του ΠΑΟΚ από τα οποία για τα 100 δεν ξέρουμε ακόμη τι θα προκύψει, ο Γκαρσία θα είναι το κορυφαίο σύμβολο της ομάδας? Για το 1 κύπελλο ή για τη μπουνιά στον γαύρο? Μειώνεις τον ΠΑΟΚ αδελφέ και μηδενιζεις τις προσδοκίες.gpap έγραψε:πάντως Ιβάν, όταν μετά από 100 χρόνια, ρωτήσει κάποιος ''τι σημαίνει ΠΑΟΚ'', τον Πάμπλο θα δείξουν.
Ούτε το αήττητο, ούτε τον Λούτσε, ούτε το νέο γήπεδο.
-
Γιατί έχεις εσύ ή εγώ το αλάθητο? Γιατί να είναι λάθος η εκτίμηση της ΠΑΕ και όχι η δική μας?Dimg4 έγραψε:Ααα δηλαδη οποιος ριχνει χρημα εχει το αλαθητο. Ε πες τοtheo-drama έγραψε:Αραετς εν.joshua έγραψε:Ηρθε ενας ανθρωπος στην ομαδα εχει ριξει καμια 150ρια εκατομμυρια,εχει φερει 5 τιτλους απο τους 11 συνολικα,ετοιμαζεται να φτιαξει νεο γηπεδο με αλλα 100 μυρια,εχει κυνηγηθει απο κυβερνησεις,επιχειρηματιες,μαφιες,ΜΜΕ με πρωτοφανη και λυσαλεο τροπο.Εριξε την εγκληματικη οργανωση που λυμαζε το ελληνικο ποδοσφαιρο 30 χρονια,δεν μπορεσε καν να δει μεσα στο γηπεδο τους αγωνες του να πιανουν κοπο για μια φωτογραφια.Εχει εκτος του ΠΑΟΚ βοηθησει ενα σκασμο κοσμο σε νοσοκομεια,φτωχογειτονιες,εχει δωσει δουλεια σε ενα σκασμο κοσμο,εσωσε 2 εργοστασια,μπορω να γραφω με τις ωρες και τα λεω εγω που του εχω ασκησει σκληρη κριτικη κατα καιρους και ομως σημερα μιλαμε για πουστιες,μιλαμε για ανηθικοτητα,μιλαμε και λεμε πως ΠΑΟΚ ειναι ο Γκαρσια επειδη τολμησε να αλλαξει εναν προπονητη...Αν δεν λεγεται αυτο αχαριστια δεν ξερω τι λεγεται...
-
Μετά από μια ακόμη άσχημη Κυριακή και βλέποντας πως η ομάδα ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, μερικοι έψαχναν να βρουν που είναι ο Ιβαν. Γιατί δεν διώχνει ακόμα τον Γκαρσία, τι περιμένει και μήπως όντως μας εγκατέλειψε. Το όνομα του Λουτσεσκου είχε αναφερθεί από πολλούς. Τότε δεν μας ένοιαζε ότι είχε φύγει μια μέρα πριν την προετοιμασία. Βλέπαμε μια ομάδα να πηγαίνει από το κακο στο χειρότερο και να χάνουμε έναν έναν όλους μας τους στόχους. Δεν ξέρω για "κυματοθραύστες". Ξέρω ότι αν δεν ήταν το τακουνακι του Αντριγια και άλλες ατομικές ενέργειες παικτών, θα μιλούσαμε για άλλα πράγματα. Συνεχώς κάνουμε το άσπρο μαύρο. Έχουμε παράπονα. Δεν ξέρουμε τι θέλουμε εν ολίγοις. Όταν με το καλό γίνουμε πρόεδροι στον ΠΑΟΚ και έχουμε να διαχειριστούμε εκατομμύρια, παίκτες, προπονητές, αγωνιστικές υποχρεώσεις και πρωταθλήματα ας δούμε τι απόφαση θα παίρναμε. Γιατί απ' έξω απ' το χορό πολλά τραγούδια λένε.
Αν δεν ηταν ο Πριγιο με τη δικη σου λογικη που εβαζε γκολ απο παντου και αν δεν ηταν ο Βιερινια να βαλει γκολ απο το κεντρο, δε θα παιρναμε ποτε πρωταθλημα.
Ε τότε ψυχραιμία. Είπαμε τι προτιμούσαμε, τι πιστεύουμε, ΟΚ. Εδώ μόνο τα μαύρα δεν έχουμε φορέσει ακόμα από το μεσημέρι.Dimg4 έγραψε:O φιλος πιο πανω ανεφερε τα λεφτα ως επιχειρημα. Δεν ειπα οτι εχω αλαθητο.
-
Ε, μα... !!!Dimg4 έγραψε:Αν δεν ηταν ο Πριγιο με τη δικη σου λογικη που εβαζε γκολ απο παντου και αν δεν ηταν ο Βιερινια να βαλει γκολ απο το κεντρο, δε θα παιρναμε ποτε πρωταθλημα.
τσουρτσούριασα λίγο εκεί στα μόνιμα επιτελεία και ελπίζω να μείνουν γιατί η προηγούμενη θητεία του Ραζβάν έδειξε ότι τα παίρνει και μαζί του και μένεις σύξυλος.Γέρος έγραψε: Ενός Π.Α.Ο.Κ. οργανωμένου πραγματικά. Ενός Π.Α.Ο.Κ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ όχι μόνον οικονομικά, αλλά και αγωνιστικά με άριστες Ακαδημίες όλων των ηλικιών, άριστους scouters, άριστα και [url]μόνιμα[/url] επιτελεία εκγύμνασης, ποδοσφαιρικής τακτικής, αποκατάστασης και ψυχολογικής υποστήριξης και τελικά - μα κυριότερα - ενός άριστου επιτελείου Τεχνικής Διεύθυνσης όσο είναι δυνατόν περισσότερο, μπολιασμένου με DNA Π.Α.Ο.Κ.

Σε βγάζω το καπέλο Ιβάν δεν το περίμενα αυτό από σένα ,να ρίξεις τον εγωισμό κ να κάνεις πρόταση κ να πάρεις πίσω τον λουτσεσκου.θα μπόρουσες να φέρεις κ κάποιον άλλο κ μην άνοιγε ρουθούνι αλλά εσύ εκρινες ότι αυτός πρέπει να έρθει κ το έκανες .μπράβο .σαν χθες θυμαμε τον λαό του ΠΑΟΚ να σκίζει τα ρούχα του για να μην πουλήσεις κ να δώσεις μεγάλο συμβόλαιο στον τεράστιο μπαλαδορο δουλευταρα στεφανο Αθανασιάδη ,κ το έκανες ,κ τα αποτελέσματα ήταν γνωστά σε όλους ...βέβαια κανένας από αυτούς που θέλαν σαν τρελοί τον Κλάους δεν είπαν τι παπάριες έλεγα.εγω εκεί έμαθα ,γιατί κ εγώ έσκιζα τα ρούχα μου κ εσένα τότε .κάνε ότι πρέπει για να κτυπαμε κορυφή κ όχι να είμαστε στο -25.