Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Εχω κ αλλους παπαδες απο τον ιδιο ανωτερω παπατζη.Η αεκ περα απο ερναντεζ (δανεικο) θελει κ σλομπονταν τεντιτς δανεικο απο μαν.σιτυ.
Η πουτανα του λιμανιου κοιταει εναν τζεμερσον αλλα τον θελουν κ σοβαρες ο.αδες (οποτε μαντεψτε) επισης καπου πηρε το ματι μου οτι κοιταμε κ εναν coric αλλα δεν μπορω να βρω που το ειδα.
Αυτο το SQENF ειναι μια καποια λυσις αυτο το καλοκαιρι.
Η πουτανα του λιμανιου κοιταει εναν τζεμερσον αλλα τον θελουν κ σοβαρες ο.αδες (οποτε μαντεψτε) επισης καπου πηρε το ματι μου οτι κοιταμε κ εναν coric αλλα δεν μπορω να βρω που το ειδα.
Αυτο το SQENF ειναι μια καποια λυσις αυτο το καλοκαιρι.
Πάντως αυτά τα ονόματα που λες παίζονται και στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ ...δεν είναι μακρυά από τη λογική πιστεύω
- john4serres
-
Μια ματιά που έριξα στη σελίδα του έχει αρκετούς παπάδες. Τύπου ότι ο Μπιελιτσα (πρώην προπονητής Ντιναμο Ζάγκρεμπ) έκλεισε στη Μονακό κ μετά από λίγες μέρες κλείνει ο Κοβατς(πρώην Μπαγερν) η' ότι ο Ζαρντιμ έκλεισε στη Φλαμενγκο (5 μέρες πριν) κ ακόμα τίποτα επίσημο. Οπότε μικρό καλαθι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Παρ 24 Ιούλ 2020, 10:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- invincible
Αμπουμπακαρ είχε τραυματισμούς τα τελευταία 2 χρόνια και πέρσι έναν πολύ σοβαρό. Φέτος έπαιξε ένα μονο ένα γεμάτο 90'. Του χρόνου λήγει το συμβόλαιο του έχει η Πόρτο επιθετικούς. Έχει ένα στυλ που δεν ταιριάζει στην Πόρτο είναι το κλασικό το αφρικάνικο το σέντερ φορ που το βλέπεις συνήθως στο Γαλλικό πρωτάθλημα και σε κάποιες Αγγλικές ομάδες. Στην Τουρκία έπαιξε καλά αλλά όχι για τα λεφτά που ζητουσε η Πόρτο. Είναι πολύ καλός παίχτης τουλάχιστον ήταν τώρα δεν ξέρω τι είναι. Το αγόρασε 12εκ. και τώρα θέλει ναι μεν να τον ξεφορτωθεί αλλά δεν θέλει να πάει εντελώς χαμένη η μεταγραφή.
Ας τα πάρουμε λογικά και στην σειρά: 1) Πηγες έκανες προταση να τον αγοράσεις... Η Πόρτο δεν είναι κορόιδο να στον δώσει τζάμπα θα σου πάρει λεφτά και ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης. Αλλά κάτι τέτοιο δύσκολα να πάει να κάνει ο φετινός ΠΑΟΚ. Αν όντως ισχύει και δεν είναι έμπνευση ενός φίλου στο ραδιόφωνο 2) Μήπως μιλάς για Ολιβέιρα που λήγει το συμβόλαιο του και τον Γενάρη τον χάνουν και σε πασάρανε και αυτόν? 3) Μήπως θέλουν παίχτη του ΠΑΟΚ και στον βάλανε στα ανταλλάγματα? 4) Τον ανανεώνουν το συμβόλαιο και στον δίνουν δανεικό? 5) Δεν τον θέλουν καν πάρτον ΠΑΟΚ τον σακάτι και 50-50 το συμβάολαιο. Θα δούμε θα φανεί...
Ο Μουσα Συλά είναι ένας πάρα πολύ γρήγορος παίχτης ΟΚ αλλά γιατί είναι ελεύθερος? Θέλει έρευνα αυτό! Παίχτης 20 χρονών έπαιξε ΤΣΟΥΛΟΥ σκοραρε είναι καλός τεχνίτης έχει και πάσα και πολύ δυνατό σουτ. ? Γιατί να μην τον δίνεις δανεικό και να τον αφήνεις ελεύθερο?
Ας τα πάρουμε λογικά και στην σειρά: 1) Πηγες έκανες προταση να τον αγοράσεις... Η Πόρτο δεν είναι κορόιδο να στον δώσει τζάμπα θα σου πάρει λεφτά και ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης. Αλλά κάτι τέτοιο δύσκολα να πάει να κάνει ο φετινός ΠΑΟΚ. Αν όντως ισχύει και δεν είναι έμπνευση ενός φίλου στο ραδιόφωνο 2) Μήπως μιλάς για Ολιβέιρα που λήγει το συμβόλαιο του και τον Γενάρη τον χάνουν και σε πασάρανε και αυτόν? 3) Μήπως θέλουν παίχτη του ΠΑΟΚ και στον βάλανε στα ανταλλάγματα? 4) Τον ανανεώνουν το συμβόλαιο και στον δίνουν δανεικό? 5) Δεν τον θέλουν καν πάρτον ΠΑΟΚ τον σακάτι και 50-50 το συμβάολαιο. Θα δούμε θα φανεί...
Ο Μουσα Συλά είναι ένας πάρα πολύ γρήγορος παίχτης ΟΚ αλλά γιατί είναι ελεύθερος? Θέλει έρευνα αυτό! Παίχτης 20 χρονών έπαιξε ΤΣΟΥΛΟΥ σκοραρε είναι καλός τεχνίτης έχει και πάσα και πολύ δυνατό σουτ. ? Γιατί να μην τον δίνεις δανεικό και να τον αφήνεις ελεύθερο?
- Mitsospaoki4
- Moderator
Κάποιοι τον θεωρούσαν "νέο Μπαπε"
Μήπως παίχτηκε τίποτα εσωτερικό με τον χαρακτήρα του κ τον διώξανε;
Μήπως παίχτηκε τίποτα εσωτερικό με τον χαρακτήρα του κ τον διώξανε;
η Μονακο ειχε σοβαρα οικονομικα προβληματα κι εχει αφησει ελευθερο πολυ κοσμο. εχει κι αλλες καλες περιπτωσεις, αρκει να χεις τα κονε και το κασερι προφανως.
- invincible
Και εγώ έτσι πιστεύω τον φούσκωσαν τα μυαλά ο νέος Εμπαπε έπαιξε στο τσουλου σκοραρε έκανε και μερικά σλαλομ σπριντς και είπε εγώ δεν πάω σε μικρή ομάδα δανεικός θέλω να παίζω Ευρώπη και βασικός. Έχει πάντως πολύ δυνατό σουτ τεχνικό και είναι πολύ γρήγορος αν τον δουλέψεις είναι λαχείο αρκεί να ισχύει και το τουιτ
Ο Ρεμπε θα τον ξέρει τον μάνατζερ του Αμπουμπακαρ σίγουρα αλλά επειδή το είπε ένας στο ραδιοφωνο δεν ξέρω κατά πόσό ισχύει και αυτό αλλά είναι καλή έμπνευση σίγουρα αλλά με ρίσκο γιατί ο Αμπουμπαρ είναι λίγο νοσοκομείο... δεν το σκεφτήκαμε όμως εδώ μέσα τοσο καιρό να πετάξουμε και αυτό το όνομα

Ο Ρεμπε θα τον ξέρει τον μάνατζερ του Αμπουμπακαρ σίγουρα αλλά επειδή το είπε ένας στο ραδιοφωνο δεν ξέρω κατά πόσό ισχύει και αυτό αλλά είναι καλή έμπνευση σίγουρα αλλά με ρίσκο γιατί ο Αμπουμπαρ είναι λίγο νοσοκομείο... δεν το σκεφτήκαμε όμως εδώ μέσα τοσο καιρό να πετάξουμε και αυτό το όνομα

-
Δεν ξέρω αν έχει οικονομικά προβλήματα η Μονακό αλλά φέτος πήρε έναν φοβερό αθλητικό διευθυντή τον Paul Mitchell. Με βιογραφικό Σαουθαμπτον, Τότεναμ κ Λειψία.
Για τον τερματά Ivo Grbic πάντως που γράφει η metrosport, από τα βιντεάκια του φαίνεται να αξίζει η επένδυση πάνω του.
-
Όντως, κ για το ύψος του πολύ καλός με τα πόδια. Για αγορά μιλάμε εκεί μαλλον
Για μενα το πρωτο ευχαριστο θα ειναι οι ευχαριστηριες ανακοινωσεις των αποχωρούντων...
Δυστυχως ακομη ειναι εδω ο Βερμπλουμ, ο Μουλεν, ο Μαουρισιο.
Αν δεν αδειασει χωρος αμεσα στο μπατζετ, δυσκολα μας βλεπω να κανουμε κινησεις!
Δυστυχως ακομη ειναι εδω ο Βερμπλουμ, ο Μουλεν, ο Μαουρισιο.
Αν δεν αδειασει χωρος αμεσα στο μπατζετ, δυσκολα μας βλεπω να κανουμε κινησεις!
- invincible
Ο Μαουρίσιο δύσκολα να είναι εδώ γιατί έχει ληξει το συμβόλαιο του είναι ελεύθερος εκτός αν εννοείς Ελλάδα. Εντάξει έχει ένα πολύ καλό σπίτι και η οικογένεια του θέλει να μείνει εδώ. Θες να μείνεις πάρε 500χιλ. τον χρόνο για δύο χρόνια και μείνε αλλιώς φίλε και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος δεν γίνεται. Τα ίδια με τον Βιερίνια θες να μείνεις 500χιλ. έναν χρόνο και μετά σκάουτερ στην Πορτογαλία πήγαινε έλα. Δηλαδή με την ίδια λογική αν πάρουμε άλλα 5 πρωταθλήματα τι θα κάνουμε θα κρατάμε τους παίχτες που πήραν πρωτάθλημα μεχρι τα 37?