Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εμένα τελευταία κολλάει το κινητό μου, στάνταρ φταίει αυτός.
#Εσίτι_γαμιέσαι
44. Anderson Esiti
Re: 24. Anderson Esiti
Απαγορεύεται να μείνει στο ρόστερ. Κάνει τον Ζωγραφάκη να φαίνεται Μακελελέ μπροστά του. Από τα ανεξήγητα του ποδοσφαίρου.
- anekfrastos
Γιατί πρέπει να πουληθεί ή τουλάχιστον να δανειστεί.joshua έγραψε:Γιατι τον προτιμαει σε σχεση με τον Τσιγγαρα θα μου εξηγησει κανεις?
Το προβλημα μας με τον Εσιτι και τον καθε Εσιτι, ειναι οτι αφου κανουμε την μαλακια να τον παρουμε δεν βαζουμε μυαλο και συνεχιζουμε να μαλακιζομαστε. Αυτος ο παικτης επρεπε να μεινει ελευθερος προ πολλου. Θα ειχαμε χασει τα λεφτα μας ναι, αλλα το οφελος θα ηταν διπλο γιατι καποιος αλλος στη θεση του θα ανεβαζε την αξια του, στη συγκεκριμενη περιπτωση ή ο Αουγκουστο ή ο Τσιγγαρας και προφανως θα υπηρχε και αγωνιστικο κερδος.
Αλλα οχι εμεις πρεπει με το στανιο να βρουμε καποιον αομματο να του τον πουλησουμε και μεχρι να γινει αυτο θα πρεπει να παιζει κιολας γιατι αν τον εχεις στην κερκιδα δεν προκειται να παρεις ουτε μισο ευρω. Ασχετα που και οταν παιζει το αποτελεσμα ειναι το ιδιο ως προς καποιον υποψηφιο αγοραστη.
Αλλα οχι εμεις πρεπει με το στανιο να βρουμε καποιον αομματο να του τον πουλησουμε και μεχρι να γινει αυτο θα πρεπει να παιζει κιολας γιατι αν τον εχεις στην κερκιδα δεν προκειται να παρεις ουτε μισο ευρω. Ασχετα που και οταν παιζει το αποτελεσμα ειναι το ιδιο ως προς καποιον υποψηφιο αγοραστη.
-
Grigorios_PAOK
Τα χαρακτηριστικά του Εσιτι δεν τα έχει κανένας άλλος μέσος μας. Σε παιχνιδια που δεν έχουμε εμείς την μπάλα και είμαστε κλεισμένοι στο δικό μας μισό γήπεδο είναι ο μόνος που μπορεί να παιξει ως 3ο σέντερ μπακ αλλά και ως κυματοθραυστης στον άξονα.
Είναι αδικία που τον χλευάζει ο κόσμος.
Βεβαίως δεν τα έχει κανείς.
Διότι κανείς άλλος παίκτης μας δεν πάει να αναχαιτίσει επίθεση αντιπάλου και παίρνει παραμαζωμα και τον διαιτητή όπως ο Άντερσον χτες
Όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει
Διότι κανείς άλλος παίκτης μας δεν πάει να αναχαιτίσει επίθεση αντιπάλου και παίρνει παραμαζωμα και τον διαιτητή όπως ο Άντερσον χτες
Όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει
4 ματς τον χρονο δηλαδηGrigorios_PAOK έγραψε:Τα χαρακτηριστικά του Εσιτι δεν τα έχει κανένας άλλος μέσος μας. Σε παιχνιδια που δεν έχουμε εμείς την μπάλα και είμαστε κλεισμένοι στο δικό μας μισό γήπεδο είναι ο μόνος που μπορεί να παιξει ως 3ο σέντερ μπακ αλλά και ως κυματοθραυστης στον άξονα.
- kataramenos5
Μου θυμίζεις αυτή τη γαμημενη κολώνα στις πυλωτές, που είχες 4 κολώνες για δοκάρια ανα δύο εκατέρωθεν κ ηταν σούπερ για τέρματα, αλλα είχες κ αυτη τη γαμημενη κολώνα μες στη μέση που σου χαλουσε όλο το "γήπεδο" και το παιχνίδι και δεν μπορούσες να παίξεις άνετα.
Αυτήν την κολώνα στη μέση μου θυμίζεις ρε Εσίτι.
Φιλε πως καποιοι θα δικαιολογησουν την λαλακια που κανανε? Ποσοι νομιζεις εχουν τα αντερα να βγουν και να πουνε αποτυχαμε σε αυτο? Στις μεγαλες εταιριες ψαχνεις παντα δικαιολογια και κρατιεσαι εκει πεισματικα. Εστω κιαν ολος ο κοσμος βλεπει τι γινεται.icue έγραψε:Το προβλημα μας με τον Εσιτι και τον καθε Εσιτι, ειναι οτι αφου κανουμε την μαλακια να τον παρουμε δεν βαζουμε μυαλο και συνεχιζουμε να μαλακιζομαστε. Αυτος ο παικτης επρεπε να μεινει ελευθερος προ πολλου. Θα ειχαμε χασει τα λεφτα μας ναι, αλλα το οφελος θα ηταν διπλο γιατι καποιος αλλος στη θεση του θα ανεβαζε την αξια του, στη συγκεκριμενη περιπτωση ή ο Αουγκουστο ή ο Τσιγγαρας και προφανως θα υπηρχε και αγωνιστικο κερδος.
Μην ξεχνας χτες με το που μπηκε ισοφαρισαμε. Νομιζω κερδισε και το κορνερ. Ε που το πας αυτο?
Τι γράφετε ρε θεουληδες kleinmein et al;;
Διάβασα τώρα τα τελευταία 20 ποστς και έχω λυθεί στα γέλια.
Τουλάχιστον μας προσφέρει έμπνευση.
Διάβασα τώρα τα τελευταία 20 ποστς και έχω λυθεί στα γέλια.
Τουλάχιστον μας προσφέρει έμπνευση.
Ντροπή για τον αγαπητό Τσεκο μας. Αυτος ουτε αληταρας δεν ειναι.Nikos 74 έγραψε:Ο Τσέκος ο αληταράς σε σκούρη έκδοση!
-
black death
Επικο ποστ.klainmein έγραψε:Μου θυμίζεις αυτή τη γαμημενη κολώνα στις πυλωτές, που είχες 4 κολώνες για δοκάρια ανα δύο εκατέρωθεν κ ηταν σούπερ για τέρματα, αλλα είχες κ αυτη τη γαμημενη κολώνα μες στη μέση που σου χαλουσε όλο το "γήπεδο" και το παιχνίδι και δεν μπορούσες να παίξεις άνετα.
Εσιταρε εννοει οτι εισαι η κολωνα της ομαδας, μην τον παρεξηγεις.
You are the pillar of the team.