44. Anderson Esiti

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
tzelas

Re: 24. Anderson Esiti

Δημοσίευση από tzelas »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εμένα τελευταία κολλάει το κινητό μου, στάνταρ φταίει αυτός.

#Εσίτι_γαμιέσαι
:lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Απαγορεύεται να μείνει στο ρόστερ. Κάνει τον Ζωγραφάκη να φαίνεται Μακελελέ μπροστά του. Από τα ανεξήγητα του ποδοσφαίρου.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Ο Τσέκος ο αληταράς σε σκούρη έκδοση!
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

joshua έγραψε:Γιατι τον προτιμαει σε σχεση με τον Τσιγγαρα θα μου εξηγησει κανεις?
Γιατί πρέπει να πουληθεί ή τουλάχιστον να δανειστεί.
icue

Δημοσίευση από icue »

Το προβλημα μας με τον Εσιτι και τον καθε Εσιτι, ειναι οτι αφου κανουμε την μαλακια να τον παρουμε δεν βαζουμε μυαλο και συνεχιζουμε να μαλακιζομαστε. Αυτος ο παικτης επρεπε να μεινει ελευθερος προ πολλου. Θα ειχαμε χασει τα λεφτα μας ναι, αλλα το οφελος θα ηταν διπλο γιατι καποιος αλλος στη θεση του θα ανεβαζε την αξια του, στη συγκεκριμενη περιπτωση ή ο Αουγκουστο ή ο Τσιγγαρας και προφανως θα υπηρχε και αγωνιστικο κερδος.

Αλλα οχι εμεις πρεπει με το στανιο να βρουμε καποιον αομματο να του τον πουλησουμε και μεχρι να γινει αυτο θα πρεπει να παιζει κιολας γιατι αν τον εχεις στην κερκιδα δεν προκειται να παρεις ουτε μισο ευρω. Ασχετα που και οταν παιζει το αποτελεσμα ειναι το ιδιο ως προς καποιον υποψηφιο αγοραστη.
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Τα χαρακτηριστικά του Εσιτι δεν τα έχει κανένας άλλος μέσος μας. Σε παιχνιδια που δεν έχουμε εμείς την μπάλα και είμαστε κλεισμένοι στο δικό μας μισό γήπεδο είναι ο μόνος που μπορεί να παιξει ως 3ο σέντερ μπακ αλλά και ως κυματοθραυστης στον άξονα.
Είναι αδικία που τον χλευάζει ο κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Βεβαίως δεν τα έχει κανείς.

Διότι κανείς άλλος παίκτης μας δεν πάει να αναχαιτίσει επίθεση αντιπάλου και παίρνει παραμαζωμα και τον διαιτητή όπως ο Άντερσον χτες

Όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Grigorios_PAOK έγραψε:Τα χαρακτηριστικά του Εσιτι δεν τα έχει κανένας άλλος μέσος μας. Σε παιχνιδια που δεν έχουμε εμείς την μπάλα και είμαστε κλεισμένοι στο δικό μας μισό γήπεδο είναι ο μόνος που μπορεί να παιξει ως 3ο σέντερ μπακ αλλά και ως κυματοθραυστης στον άξονα.
Είναι αδικία που τον χλευάζει ο κόσμος.
4 ματς τον χρονο δηλαδη
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Έτσι και μας φύγεις με μεταγραφή, σου έχω τραγουδάκι έτοιμο. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Nikos 74 έγραψε:Ο Τσέκος ο αληταράς σε σκούρη έκδοση!
:lol: :lol: :lol: :opaokara:
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Μου θυμίζεις αυτή τη γαμημενη κολώνα στις πυλωτές, που είχες 4 κολώνες για δοκάρια ανα δύο εκατέρωθεν κ ηταν σούπερ για τέρματα, αλλα είχες κ αυτη τη γαμημενη κολώνα μες στη μέση που σου χαλουσε όλο το "γήπεδο" και το παιχνίδι και δεν μπορούσες να παίξεις άνετα.
Αυτήν την κολώνα στη μέση μου θυμίζεις ρε Εσίτι.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

icue έγραψε:Το προβλημα μας με τον Εσιτι και τον καθε Εσιτι, ειναι οτι αφου κανουμε την μαλακια να τον παρουμε δεν βαζουμε μυαλο και συνεχιζουμε να μαλακιζομαστε. Αυτος ο παικτης επρεπε να μεινει ελευθερος προ πολλου. Θα ειχαμε χασει τα λεφτα μας ναι, αλλα το οφελος θα ηταν διπλο γιατι καποιος αλλος στη θεση του θα ανεβαζε την αξια του, στη συγκεκριμενη περιπτωση ή ο Αουγκουστο ή ο Τσιγγαρας και προφανως θα υπηρχε και αγωνιστικο κερδος.

Αλλα οχι εμεις πρεπει με το στανιο να βρουμε καποιον αομματο να του τον πουλησουμε και μεχρι να γινει αυτο θα πρεπει να παιζει κιολας γιατι αν τον εχεις στην κερκιδα δεν προκειται να παρεις ουτε μισο ευρω. Ασχετα που και οταν παιζει το αποτελεσμα ειναι το ιδιο ως προς καποιον υποψηφιο αγοραστη.
Φιλε πως καποιοι θα δικαιολογησουν την λαλακια που κανανε? Ποσοι νομιζεις εχουν τα αντερα να βγουν και να πουνε αποτυχαμε σε αυτο? Στις μεγαλες εταιριες ψαχνεις παντα δικαιολογια και κρατιεσαι εκει πεισματικα. Εστω κιαν ολος ο κοσμος βλεπει τι γινεται.
Μην ξεχνας χτες με το που μπηκε ισοφαρισαμε. Νομιζω κερδισε και το κορνερ. Ε που το πας αυτο?
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Τι γράφετε ρε θεουληδες kleinmein et al;; :-D

Διάβασα τώρα τα τελευταία 20 ποστς και έχω λυθεί στα γέλια.

Τουλάχιστον μας προσφέρει έμπνευση.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Nikos 74 έγραψε:Ο Τσέκος ο αληταράς σε σκούρη έκδοση!
Ντροπή για τον αγαπητό Τσεκο μας. Αυτος ουτε αληταρας δεν ειναι.
black death

Δημοσίευση από black death »

klainmein έγραψε:Μου θυμίζεις αυτή τη γαμημενη κολώνα στις πυλωτές, που είχες 4 κολώνες για δοκάρια ανα δύο εκατέρωθεν κ ηταν σούπερ για τέρματα, αλλα είχες κ αυτη τη γαμημενη κολώνα μες στη μέση που σου χαλουσε όλο το "γήπεδο" και το παιχνίδι και δεν μπορούσες να παίξεις άνετα.
Αυτήν την κολώνα στη μέση μου θυμίζεις ρε Εσίτι.
Επικο ποστ.

Εσιταρε εννοει οτι εισαι η κολωνα της ομαδας, μην τον παρεξηγεις.
You are the pillar of the team.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”