Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
- navigator11
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Αφού όλοι ξέρετε ότι τα τέλη Αυγούστου είναι πορωτική περίοδος για το Σαββιδέικο, γιατί τριβελίζετε τα μυαλά σας εν μέσω 877 βαθμών Κελσίου, ειλικρινά απορώ. Βέβαια, αν την Τρίτη προκριθούμε, θα επισπευθούν κάπως τα πράγματα.
Ευκολάκι............γιατί τριβελίζετε τα μυαλά σας εν μέσω 877 βαθμών Κελσίου, ειλικρινά απορώ.
Το topic πάλι, να ναι καζάνι,
γαμώ το σύντ@γμα και το πασ@λιμάνι...

Νομίζω ότι έχεις πιαστεί από την φράση του Φερέιρα για δύο ισάξιους παίκτες και αδικείς το ρόστερ.joshua έγραψε:Αφου ο ΠΑΟΚ δεν χρειαζεται μεταγραφες, τι δεν καταλαβαινεις...Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω καποιους...Κλεινουν τα κενα αριθμητικα, χωρις να εξεταζουν τα ποιοτικα χαρακτηριστικα των παικτων...Ειχε γραψει και ο renegade νομιζω πως ο ΠΑΟΚ μεσοεπιθετικα δεν εχει εναλλακτικες λυσεις αντιστοιχες των βασικων.Ακομα νομιζω δεν εχουμε καταλαβει πχ πως ο Φερειρα ΔΕΝ παιζει με εξτρεμ.Στο 3-4-2-1 που εφαρμοζει στην επιθεση παιζει με 2 ψευτοεπιθετικους,ο ενας με επιτελικες αρετες οπως ο Μπισεσβαρ,ο αλλος πιο επιθετικος οπως ο Πελκας και αντε στη θεση του Πελκα καπως παλευεται το κενο,στη θεση του αφανα ποιος? Εχουμε την εντυπωση πως θα βγαλει 50 παιχνιδια στη σεζον? Μα θα πει καποιος εχουμε τοσα ανενεργα συμβολαια αυτη τη στιγμη.Αυτο δεν ειναι δικη μας δουλεια.Εμεις διακρινουμε τα κενα και καλα ποιος μας χεζει εμας,το θεμα ειναι οτι τα διακρινει και ο προπονητης που μιλαει συνεχεια για 2 ισαξιες λυσεις.Ε δυο, εστω σχεδον ισαξιες λυσεις δεν εχουμε, ουτε στο αριστερο μπακ,ουτε στο 8,ουτε στον αντιΜπισεσβαρ,ουτε στον αντιΑκπομ,καλα καλα ουτε στον αντιΠελκα.Καναμε 3 αλλαγες προχτες και η ομαδα δεν ξαναεκανε επιθεση, αλλα αρνηθηκαμε τα λεφτα της Μαρσειγ για τον Λημνιο γιατι καααααααποια στιγμη θα βελτιωσει τις επιθετικες του αρετες.Φεραμε τον Στοχ και ενω πριν υπογραψει αλλαξαμε προπονητη που με μια προχειρη οπαδικη ματια στα σαιτ ο καθενας εβλεπε οτι δεν παιζει με εξτρεμ ,εμεις τον υπογραψαμε γιατι ειμαστε κυριοι.Καπως ετσι εχουμε και παλι ενα υπεραριθμο ροστερ, αλλα εναλλακτικες λυσεις ΔΕΝ εχουμε σε μια σειρα θεσεων.Η παροιμια λεει πρεπει να σπασεις αυγα για να κανεις ομελετα και ο ΠΑΟΚ αρνειται να το κανει στις μεταγραφικες περιοδους.Παιρνει παντα παικτες,ειναι γεματος παντα αριθμητικα και αυτο αρκει για να τον κανει ισχυρο ειδικα εντος συνορων αλλα ενω παντα σχεδον πληρωνει πολλα με αρκετα απο αυτα να αραχνιαζουν στις εξεδρες η σε αλλες ομαδες καταφερνει και εχει χτυπητα κενα.
Πέρυσι ο νταμπλούχος ΠΑΟΚ έβγαλε την χρονιά με ΕΝΑ δεξί Μπακ, και για μισή χρονιά είχε τρίτο στόπερ τον Μαλεζά και με δεύτερο αριστερό Μπακ τον Τόσκα.
Δεύτερο φορ είχε για έξι μήνες τον απκομ και τους επόμενους έξι τον σβιντερφσκι που ως αλλαγή ήταν πιο παραγωγικός του απκομ.
Τον στοχ δεν τον έχω δει με την προηγούμενη ομάδα του αλλά διαβάζω εδώ μέσα ότι έπαιζε περίπου εκεί που παίζει ο πελκας σε εμάς.
Ο Φερέιρα δεν παίζει με εξτρέμ αλλά ο ζαμπα δεν είναι περισσότερο χαφ από τον στοχ.
Ήρθε ο εσιτι και ο Αουγκούστο. Δεν ήρθαν για να αντικαταστήσουν τον Μάου και τον Ολιβέιρα αλλά τον κανιας και τον σακχοφ. Τον Μάου θα τον αντικαταστήσει ο Μάου και τον Ολιβέιρα ο καντουρι.
Για εμένα σε έναν μήνα με την σταδιακή επιστροφή των τραυματιών η ομάδα θα είναι υπερπλήρηςκαι για να έρθει ένας θα πρέπει να φύγει ένας. Ένα φορ ίσως έρθει αλλά για τρίτο πίσω από σβιντερφσκι. στυλ καρελη.
Υγ. Εκτός από την δήλωση για δύο ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση, ο Φερέιρα έχει μιλήσει και για αριθμό παικτών στο ρόστερ.
Εκτος του οτι εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο, σχεδον διαφωνουμε στα ΠΑΝΤΑ.
Τριτο στοπερ περσι ηταν ο Χατσεριδη, οχι ο Μαλεζας,ανεξαρτητα αν δεν ευδοκιμησε η μεταγραφη του.
Δευτερο αριστερο μπακ ηταν ο Τοσκα,βασικο αριστερο μπακ της εθνικης Ρουμανιας,δεν καταλαβα γιατι το αναφερεις.Ειναι σιγουρα καλυτερος απο τον κανενα που εχουμε αυτη τη στιγμη.
Το οτι ημασταν τυχεροι και ο Ματος εβγαλε τη χρονια με 45 παιχνιδια δεν νομιζω πως ειναι το σωστο.
Δευτερο φορ ειχα τον Σφιντερφσκι το δευτερο μισο,το πρωτο ειχα τον Ακπομ και σε αυτο το δευτερο μισο, ο Ακπομ δεν ελλειψε σχεδον ποτε.Οταν μαλιστα ο Σφιντερφσκι πηρε χρισμα βασικου ηταν ΑΟΡΑΤΟΣ.Ελαμψε οποτε μπηκε ως δευτερο φορ.
Ο Στοχ ειναι ο ορισμος του εξτρεμ και οτι επαιξε αλλου ειναι αλλη μια ανακαλυψη του φορουμ.Ο δε Ζαμπα μπορει ακομα να υπολειπεται σε συγκεκριμενα χαρακτηριστικα του σλοβακου αλλα ειναι πολυ πιο πληρες πακετο απο τον Στοχ.
Το να λεμε οτι τον Μαου θα αντικαταστησει ο Μαου μετα απο χιαστους και με το συμβολαιο να ληγει λιγους μηνες μετα και ενω θα εχει κριθει η ευρωπαικη πορεια εγω δεν το βρισκω λογικο.
Για τον δε Ελ Καντουρι,εγω που φωναζα οτι η θεση του ειναι στο 8 και ακουγα εδω μεσα πως λεω λαλακιες,οσο και αν μου αρεσει ως παικτης,στα 2 του χρονια στον ΠΑΟΚ δεν ηταν ΠΟΤΕ διαθεσιμος για περισσοτερα απο 10 παιχνιδια.Αυτο ηταν το ρεκορ του.
Για σενα η ομαδα ειναι υπερπληρης.Για τον προπονητη ΟΧΙ κατα δηλωση ΤΟΥ.
Τετοιο ΚΑΗΜΟ παντως απο καποιους να ΜΗΝ κανουμε μεταγραφες δεν το καταλαβαινω.Συγνωμη αλλα εγω το θεωρω εκ των πρωτερων καλυψη στην ΠΑΕ σε περιπτωση που δεν θα γινουν.
Τριτο στοπερ περσι ηταν ο Χατσεριδη, οχι ο Μαλεζας,ανεξαρτητα αν δεν ευδοκιμησε η μεταγραφη του.
Δευτερο αριστερο μπακ ηταν ο Τοσκα,βασικο αριστερο μπακ της εθνικης Ρουμανιας,δεν καταλαβα γιατι το αναφερεις.Ειναι σιγουρα καλυτερος απο τον κανενα που εχουμε αυτη τη στιγμη.
Το οτι ημασταν τυχεροι και ο Ματος εβγαλε τη χρονια με 45 παιχνιδια δεν νομιζω πως ειναι το σωστο.
Δευτερο φορ ειχα τον Σφιντερφσκι το δευτερο μισο,το πρωτο ειχα τον Ακπομ και σε αυτο το δευτερο μισο, ο Ακπομ δεν ελλειψε σχεδον ποτε.Οταν μαλιστα ο Σφιντερφσκι πηρε χρισμα βασικου ηταν ΑΟΡΑΤΟΣ.Ελαμψε οποτε μπηκε ως δευτερο φορ.
Ο Στοχ ειναι ο ορισμος του εξτρεμ και οτι επαιξε αλλου ειναι αλλη μια ανακαλυψη του φορουμ.Ο δε Ζαμπα μπορει ακομα να υπολειπεται σε συγκεκριμενα χαρακτηριστικα του σλοβακου αλλα ειναι πολυ πιο πληρες πακετο απο τον Στοχ.
Το να λεμε οτι τον Μαου θα αντικαταστησει ο Μαου μετα απο χιαστους και με το συμβολαιο να ληγει λιγους μηνες μετα και ενω θα εχει κριθει η ευρωπαικη πορεια εγω δεν το βρισκω λογικο.
Για τον δε Ελ Καντουρι,εγω που φωναζα οτι η θεση του ειναι στο 8 και ακουγα εδω μεσα πως λεω λαλακιες,οσο και αν μου αρεσει ως παικτης,στα 2 του χρονια στον ΠΑΟΚ δεν ηταν ΠΟΤΕ διαθεσιμος για περισσοτερα απο 10 παιχνιδια.Αυτο ηταν το ρεκορ του.
Για σενα η ομαδα ειναι υπερπληρης.Για τον προπονητη ΟΧΙ κατα δηλωση ΤΟΥ.
Τετοιο ΚΑΗΜΟ παντως απο καποιους να ΜΗΝ κανουμε μεταγραφες δεν το καταλαβαινω.Συγνωμη αλλα εγω το θεωρω εκ των πρωτερων καλυψη στην ΠΑΕ σε περιπτωση που δεν θα γινουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Σάβ 10 Αύγ 2019, 12:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ο στοχ έπαιξε κ δεύτερο φορ περισυ
Αρ Μπακ κ φορ θα πάρουμε τι δεν ξερω...
Αρ Μπακ κ φορ θα πάρουμε τι δεν ξερω...
Για τη θέση του αριστερού μπακ και όπως έχουν έρθει τα πράγματα εγώ δεν θα έδινα λεφτά για αγορά παίχτη, πόσο μάλλον όταν αυτό θα φόρτωνε ένα ακόμα πολυετές συμβόλαιο για ποδοσφαιριστή που δεν θα έκανε τη διαφορά, για να προσφέρει λύση σε πιθανό πρόβλημα του Γιαννούλη. Θεωρητικά ο μικρός είναι γκαζάτος και θα μπορούσε να πάρει όλα τα παιχνίδια μέχρι να έρθει ο αρχηγός και να δώσει ανάσες παράλληλα με τη στόφα του. Κάπως πρέπει να διαχειριστούμε και την επιστροφή Βιερίνια και αυτό δεν θα είναι εύκολο αν έχει αποκτηθεί και άλλο αριστερό μπακ. Αν υπάρξει στην αγορά ευκαιρία για ετήσιο δανεισμό, νεαρού κυρίως παίχτη (πχ Αράνα) θα το συζητούσα.
Ο Στοχ πέρυσι τα περισσότερα παιχνίδια τα έκανε μεσοεπιθετικά (και αριστερά και δεξιά) ως σύνδεσμος επίθεσης και μεσαίας γραμμής.
Ο Στοχ πέρυσι τα περισσότερα παιχνίδια τα έκανε μεσοεπιθετικά (και αριστερά και δεξιά) ως σύνδεσμος επίθεσης και μεσαίας γραμμής.
40 παιχνιδια κλασικο εξτρεμ εκανε περσι ο Στοχ και αλλα 9 πισω απο τον επιθετικο.Περιττο να πω οτι ελαμψε στο σκοραρισμα μονο στη πρωτη περιπτωση και δεν ειναι φυσικα ο Στοχ το προβλημα στο ροστερ μας.Ειναι ολες και ολες 2-3 ελλειψεις για τις οποιες μιλαμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Σάβ 10 Αύγ 2019, 12:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
η ομαδα δεν μπορει να βασιστει στο 8 στον ευπαθη Καντουρι και σε ενα παικτη που γυρζει απο τραυματιsμο και εχει 6 μηνες συμβολαιο.Χωρια που δε γνωριζουμε σε τι κατασταση θα γυρισει και ποσο προθυμος θα ειναι να βαλει τα ποδια του στη φωτια.Με πωληση Κατσε και σπασιμο δανεισμου Μισιτς ο ΠΑΟΚ μπορει να κανει και μια μεταγγραφη στο Κεντρο.
Για να αναφερθουμε σε μια αντιστοιχη περιπτωση αλλης ομαδας ο σουηδος της κουλας οταν επαθε ρηξη του προταθηκε ανανεωση και αυτος αρνηθηκε.Μοιραια περιθωριοποιηθηκε για το υπολοιπο της σεζον.Καμια ζηλια δεν εκφραζω για την ξαδερφη,μην αρχισουν καποιοι τις λαλακιες,αλλα αυτη ειναι για μενα η σωστη πρακτικη.Κανεις προταση ανανεωσης.Αν ο παικτης αρνηθει ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ.Τοσο απλα.
- sourmenetes
- Moderator
Παιδες μπαινουμε στο τελευταιο σταδιο των μεταγραφων.αναλογα το που θα παιξουμε θα παιξει ρολο και ποιοι θα ερθουν.
Ξερουν τι θελουν.
Αναλυουμε καθημερινα τα ιδια πραγματα.
Φαινεται να υπαρχει καλη συνεργασια και αυτο ειναι αρκετο.
Συν οτι δεν εχουμε δει τις δυνατοτητες του ροστερ.ναι εχουμε μια εικονα, αλλα ειναι πολυ πρωιμη.
Εγω π.χ. τον προχθεσινο γιαννουλη δε θα τον πεταγα ευκολα στον παγκο.καποιοι δεν ηθελαν ουτε ζωγραφιστο να τον δουν μεχρι να παιξουμε με αγιαξ.εγω ειδα μια εξαιρετικη εικονα.
Ο προπονητης βλεπει καθημερινα τα προσωπα και αξιολογει.λεφτα υπαρχουν,συμμαζεμα και οικονομικο και αριθμητικο του ροστερ εγινε,
ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ!!
Σιγουρα υπαρχει το ενδεχομενο λαθους αλλα που δε γινονται λαθη;;
Ξερουν τι θελουν.
Αναλυουμε καθημερινα τα ιδια πραγματα.
Φαινεται να υπαρχει καλη συνεργασια και αυτο ειναι αρκετο.
Συν οτι δεν εχουμε δει τις δυνατοτητες του ροστερ.ναι εχουμε μια εικονα, αλλα ειναι πολυ πρωιμη.
Εγω π.χ. τον προχθεσινο γιαννουλη δε θα τον πεταγα ευκολα στον παγκο.καποιοι δεν ηθελαν ουτε ζωγραφιστο να τον δουν μεχρι να παιξουμε με αγιαξ.εγω ειδα μια εξαιρετικη εικονα.
Ο προπονητης βλεπει καθημερινα τα προσωπα και αξιολογει.λεφτα υπαρχουν,συμμαζεμα και οικονομικο και αριθμητικο του ροστερ εγινε,
ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ!!
Σιγουρα υπαρχει το ενδεχομενο λαθους αλλα που δε γινονται λαθη;;
sourme για μενα ειναι ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ το ''θα γινουν κινησεις αναλογα με το που θα καταληξουμε'' η μαλλον ειναι πολυ λαθος να διαφοροποιηθουν σε ποιοτητα οι κινησεις αναλογα με το που θα καταληξουμε.Το ορθο για μενα ειναι να στοχευουμε στην ιδια ποιοτητα παικτων και αναλογα της εκβασης του αγωνα της Τριτης να κριθει ο αριθμος των κινησεων.1000 φορες ενας παικτης απο το ''πανω'' ραφι παρα τρεις παικτες μετριου, χαμηλοτερου επιπεδου.Μπαλωματα ΔΕΝ πρεπει να θελει κανεις.
Δεν ξέρουμε τα δεδομένα της πρότασης ανανέωσης στον Μάου. Αν πήγαν με την σκουλικιαρικη κουτοπονηρια του τίγρη να τον ανανεώσουν στα μισά λεφτά καλά έκανε και αρνήθηκε.joshua έγραψε:Για να αναφερθουμε σε μια αντιστοιχη περιπτωση αλλης ομαδας ο σουηδος της κουλας οταν επαθε ρηξη του προταθηκε ανανεωση και αυτος αρνηθηκε.Μοιραια περιθωριοποιηθηκε για το υπολοιπο της σεζον.Καμια ζηλια δεν εκφραζω για την ξαδερφη,μην αρχισουν καποιοι τις λαλακιες,αλλα αυτη ειναι για μενα η σωστη πρακτικη.Κανεις προταση ανανεωσης.Αν ο παικτης αρνηθει ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ.Τοσο απλα.
Για περιθώρια δεν μπορώ να ακούω. Διάβασε δηλώσεις βαρελα για Μάου. Ηγέτης στα αποδυτήρια. Ένας από τους 2-3 πιο σημαντικούς σε αυτόν τον τομέα.
Δημοσίευμα για ενδιαφέρον για Thorsby. Για δανεισμό φαντάζομαι αν ισχύει φυσικά και δεν είναι αρχιμαντρίτης
https://www.transfermarkt.com/morten-th ... ler/226524
https://www.sampdorianews.net/primo-pia ... sby-109835
https://www.transfermarkt.com/morten-th ... ler/226524
https://www.sampdorianews.net/primo-pia ... sby-109835
- anekfrastos
Άλλη μια αργοκαρουτα στο κέντρο . Λες και δεν έχουμε τέτοιους.
Ψέματα λένε. Τον Ίβιτς μεταμφιεσμένο σε ξανθό θα μας ξαναφέρουν