Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ArChAnGeLonfire4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από ArChAnGeLonfire4 »

Θα πω κι γω την γνωμημου

ΔΕΝ γινεται ρε παλικαρια να λεει ο σαββιδης ο γιωργης ερχεται μεταγραφαρα και να διαβαζουμε απ χθες να παθαινουμε (εγκεφαλικο τροπος του λεγειν) ο Σρνα.

Μέγα λάθος να είχαν έτοιμη την μεταγραφή να είχε ανακοινωθει σαν ελεύθερου παιχτη του Βερνμπλουμ ναι να πω αντε ηρθε εξτρα η να παιρναμε κεντρικο αμυντικο κ επιθετικο εκει να πω να ερθει με λιγα λογια μεγα λαθος του γιωργη σαβιδακου αυτο εχει κανει ολους τους παοκτσιδες ανω-κατω!
george188

Δημοσίευση από george188 »

Θα αναλυθεί η απόκτηση του Σρνα σίγουρα.. Αν το παίρναμε για βασικό θα απορούσα και γω, για αλλαγή ενα παικτη που μεχρι Σεπτέμβρη ήταν βασικός στη Σαχτάρ δεν με χαλάει καθόλου μα καθόλου
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Στην galata μας έχουν για μαλακες? Εμ κανανε 2 χρόνια να μας εξοφλήσουν, τωρα θελουν να τους δώσουμε και το αλλο 20% τσάμπα? Βρε ουστ καρναβάλια
george188

Δημοσίευση από george188 »

ArChAnGeLonfire4 έγραψε:Θα πω κι γω την γνωμημου

ΔΕΝ γινεται ρε παλικαρια να λεει ο σαββιδης ο γιωργης ερχεται μεταγραφαρα και να διαβαζουμε απ χθες να παθαινουμε (εγκεφαλικο τροπος του λεγειν) ο Σρνα.

Μέγα λάθος να είχαν έτοιμη την μεταγραφή να είχε ανακοινωθει σαν ελεύθερου παιχτη του Βερνμπλουμ ναι να πω αντε ηρθε εξτρα η να παιρναμε κεντρικο αμυντικο κ επιθετικο εκει να πω να ερθει με λιγα λογια μεγα λαθος του γιωργη σαβιδακου αυτο εχει κανει ολους τους παοκτσιδες ανω-κατω!
Kαλά μεταξύ μας δεν περιμέναμε κανένα Σαββίδη να γίνουμε ανω κάτω.. Δεν ειναι η τελευταία μεταγραφή , η πρώτη ειναι..
Άβαταρ μέλους
Piero

Δημοσίευση από Piero »

Μερικοί από τους παίκτες που είναι στον ίδιο μάνατζερ με σρνα[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180524/90a01fdc8958a30bb77ec64bcc77af6f.jpg[/img][img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180524/b3a20d0b497261e59acce763643c1d52.jpg[/img][img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180524/6abea73e956767cd8b6ed01212d6dca6.jpg[/img][img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180524/580f344f0a2e117980f744f0be2afed2.jpg[/img]

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
takis4

Δημοσίευση από takis4 »

Hermann έγραψε:
takis4 έγραψε:ο κουλούρης 5 κλάσεις ανώτερος από τον καρέλη..
Μόνο 5; Να μη βάλουμε 10 για να πέσουμε πιο μέσα;

Καρέλης πέρυσι: 32 αγώνες - 18 γκολ - 2 ασσίστς (χωρίς να παίζει 90λέπτα πάντα, στατιστικά σε 1.930΄). Που σημαίνει γκολ ή ασσίστ ανά 96.5(!!!) λεπτά.

Ο Καρέλης φέτος έχει σε 14 αγώνες βελγικού πρωταθλήματος 4 γκολ και 3 ασσίστς. Λογικά είναι σε καλή κατάσταση.
οποιος ξέρει τα αυτονόητα από μπάλα , γνωρίζει ότι οι μονο οι αριθμοί δεν λένε κάτι... αμα θελεις αριθμους σου εχω τον κλαους που και αριθμους εχει και παιχταρας ειναι .... ;) άμα ήμασταν ο πανιώνιος του βελγίου, ο βάζελος η χάρτινη η τα γιάννενα θα σου έλεγα ναι καρέλης με κλειστά ματια , αλλα όταν είσαι στον ΠΑΟΚ που όλοι οι αντίπαλοι σου σε παίζουν ταμπούρι , παίχτης καρέλης δεν υπάρχει ... ο καρελακος είναι για ομαδούλες μικρές να παίζει καμια αντεπίθεση , λίγο κλεφτοπόλεμο , ως εκεί ...
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Δηλαδή η Γκενκ δε παίζει εναντίον των περισσότερων ομάδων του Βελγίου ποδόσφαιρο κυριαρχίας; Παίζει κρυφτό πόλεμο;

Ενώ ο Κουλούρης ας πούμε διαλύει τα αντίπαλα ταμπούρια!

Και ουτε Πριγιο δεν είναι ιδανικός για ταμπούρια αλλά βλέπεις πως μέσω του πλήρους κυριαρχικού ποδοσφαίρου μας πατάμε περιοχή και τα καρφώνει.

Αστείο να μη μας κάνει ο Καρέλης και να λέμε ότι ο Κουλούρης είναι 5 κλάσεις ανωτερος, δε χωρά συζήτηση αυτό.

Και κάτι ακόμη: ας μου κάνει εμένα γκολ οντας επιθετικός ανά 96' και ας μη ξέρω Χριστό από μπάλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hermann την Πέμ 24 Μάιος 2018, 13:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

george188 έγραψε:Θα αναλυθεί η απόκτηση του Σρνα σίγουρα.. Αν το παίρναμε για βασικό θα απορούσα και γω, για αλλαγή ενα παικτη που μεχρι Σεπτέμβρη ήταν βασικός στη Σαχτάρ δεν με χαλάει καθόλου μα καθόλου
Μην παίρνεις όρκο ότι έρχεται για πάγκο...ενημερώνω απλά..το νου σας...
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Καλά ηρεμήστε λίγο με το πόσο οι άλλοι δεν ξέρουν τα αυτονόητα... με τους ίδιους αντιπάλους είχε κάνει το όνομα του Ο καρέλης Και τότε λέγαμε ότι είναι μια χαρά παικτακι. το εξωτερικό σίγουρα θα τον έχει βελτιώσει. Το μόνο θέμα είναι τι θέματα υγείας έχει αλλιώς εμένα για βάθος πάγκου είναι τάμαμ
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Mīngus έγραψε:500.000 συμβόλαιο για back up του βιονικού Μάτος που παίρνει 600.000, κάτι δε μου κολλάει.
Μην παίρνεις όρκο ότι έρχεται για πάγκο...ενημερώνω απλά..το νου σας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εμένα ο Καρελης δεν μου αρέσει γιατί βασίζεται κυρίως στην ταχυδυναμη,η τεχνική του είναι πολύ ελειπης και αυτοί οι παίκτες δεν με τρελαινουν.Επιπλεον δεν νομίζω ότι θα ερχόταν ως λύση πάγκου και ως εξτρέμ θα θύμιζε εποχές Σάλπι.

Υ.Γ Καλά άγιε πες μας ότι θα φύγει κάνας Ματος για να μείνει ο Σρνα βασικός να φουνταρουμε ομαδικώς...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

37 χρονος παικτης ανενεργός ένα χρόνο λόγω τιμωρίας για ντοπα χωρίς να κάνει καν προπονήσεις έρχεται στον ΠΑΟΚ

Live your myth in Greece
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Μην λες τέτοια άγιε μην πάμε και απαγάγουμε κάναν Μάτος για προληπτικούς λόγους
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Παντως ο Σρνα δεν παει μουντιαλ.
Ο Τσορλουκα 32 χρονων. Μπορει να τον παρουμε οταν σταματησει ο Χακεριδης, γυρω στα 35 :D
takis4

Δημοσίευση από takis4 »

Hermann έγραψε:Δηλαδή η Γκενκ δε παίζει εναντίον των περισσότερων ομάδων του Βελγίου ποδόσφαιρο κυριαρχίας; Παίζει κρυφτό πόλεμο;

Ενώ ο Κουλούρης ας πούμε διαλύει τα αντίπαλα ταμπούρια!

Και ουτε Πριγιο δεν είναι ιδανικός για ταμπούρια αλλά βλέπεις πως μέσω του πλήρους κυριαρχικού ποδοσφαίρου μας πατάμε περιοχή και τα καρφώνει.

Αστείο να μη μας κάνει ο Καρέλης και να λέμε ότι ο Κουλούρης είναι 5 κλάσεις ανωτερος, δε χωρά συζήτηση αυτό.

Και κάτι ακόμη: ας μου κάνει εμένα γκολ οντας επιθετικός ανά 96' και ας μη ξέρω Χριστό από μπάλα.
δες το goal του κουλούρι , τον παίζει man του man και του παίρνει κεφαλια με το στανιό στην μάπα ... αυτό ο καρέλης δεν μπορεί να το κάνει , παιχτακια στιλ καρέλη θέλουν χωρους για να εκμεταλλευτούν την ταχύτητα τους ... ο ΠΑΟΚ ποτε δεν βρίσκει χώρους gt ακόμα και η χάρτινη μας παίζει ταμπουρι και γιόμες μέσα στην έδρα της ....

https://www.youtube.com/watch?v=OHQzpGJOu-s
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”