ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
θα μας τρελλανουν ρε πουστη μου... το λεει ακριβως αναποδα απ οτι εγινε κι ενω το εχει δει ολη η Ελλαδα.
Λεει οτι πρωτα σηκωσε σημαιακι και μετα τις διαβουλευσεις το κατακυρωσε ενω εγινε το αναποδο. Πρωτα το κατακυρωσε και μετα τις διαβουλευσεις το ακυρωσε. ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΤΕ ΡΕ
Λεει οτι πρωτα σηκωσε σημαιακι και μετα τις διαβουλευσεις το κατακυρωσε ενω εγινε το αναποδο. Πρωτα το κατακυρωσε και μετα τις διαβουλευσεις το ακυρωσε. ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΤΕ ΡΕ
Το βίντεο δεν τον εκθέτει απλά. Τον βγάζει ΨΕΥΤΗ.
Περισσότερο από όλο από την χθεσινή μέρα προσωπικά με εκνευρίζει πως η ομάδα μας, παίχτες και προπονητής, δεν έβαλαν την κούλα κάτω και να τελειώσουν το ματς από το πρώτο ημίχρονο!
Να έχουμε ένα τέτοιον πρόεδρο που έχει κάνει τόσα για τον σύλλογο... να έρχεται το ματς της χρονιάς και να βλέπεις την ομάδα να μπαίνει να παίζει μπάλα λάου-λαου.... Εγώ αν είμουν ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ εχθές (με πολύ λίγες εξαιρέσεις) και με την εικόνα του πρόεδρου μου να μπαίνει έτσι ψυχοπλακωμένος μέσα να κάνει τα πάντα για να μην μα στερήσουν αυτό που μας αξίζει, απλά θα ντρεπόμουν γιατί δεν άφησα την ψυχή μου εχθές στο γήπεδο!
Γελάκια Πρίγιο με Βράνιες, πλακίτσες ο ένας με τον άλλον και δεν συμαζεύεται.
Τον Μαουρίσιο εχθές (όπως και στα τελευταία ματς) δεν μπορούσα να τον βλέπω, τον έβλεπα και απλά εκνευριζόμουν! Και μόνο την στάση του σώματος του που έβλεπα μου ερχόταν εμετός.
Αντί να δεις στα χαφ δύο παίχτες "με το μαχαίρι στα δόντια", έβλεπες ένα πράγμα Μουρίσιο - Κάνιας, τέρμα αψυχολόγητοι λες και παίζαμε 7η αγωνηστική με τον Παναιτωλικό.
Πέλκας, εχθές απλά πουθενάς. ΠΟΥΘΕΝΑΣ!!! Στο ματς της χρονιάς.
Ο Κρέσπο παίζει εχθές να έκανε 5 ΑΒΙΑΣΤΑ λάθη σε ένα μισάωρο.
Αντί να μπούνε όλοι από το πρώτο λεπτό, να τους στήσουν στο μισό τους και να μην τους αφήσουν να αλλάξουν πάσα, να πάρουνε ανάσα... το χανούμι έπαιξε αυτό που έπρεπε να παίξει και το έπαιξε πάρα πολύ καλά... και φτάσαμε στο 89 και έγινε ότι έγινε.
ΥΓ
Αυτό που γίνεται με τον Ιβάν είναι η απόλυτη υποκρισία. Ο άνθρωπος οπλοφωρεί. Φυσικά και οπλοφωρεί! Μήπως δεν οπλοφωρούν ο Φαταούλ και ο Μελισσανίδης; Η τα ντερέκια της συνοδείας τους; Aπλά ο άνθρωπος εν βρασμώ ξέχασε πως αν βγάλει το μπουφάν του θα φανεί το αυτονόητο πως έχει δηλαδή ένα περίστροφο.
Τον Ιβάν και τα μάτια μας, αυτό μόνο θα πω εγώ. Εγώ αισθάνομαι μεγάλη υπερηφάνεια για τον πρόεδρο της ομάδας μου. Αντιθέτως μεγάλο εκνευρισμό, σχεδόν ντροπή για πολλούς από τους έντεκα (και τον προπονητή) που κατέβηκαν με στόχο να πάρουν με μισό μηδέν τον αγώνα, αντί να μην τους άφηναν να πάρουνε ανάσα από το πρώτο λεπτό!!!
Να έχουμε ένα τέτοιον πρόεδρο που έχει κάνει τόσα για τον σύλλογο... να έρχεται το ματς της χρονιάς και να βλέπεις την ομάδα να μπαίνει να παίζει μπάλα λάου-λαου.... Εγώ αν είμουν ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ εχθές (με πολύ λίγες εξαιρέσεις) και με την εικόνα του πρόεδρου μου να μπαίνει έτσι ψυχοπλακωμένος μέσα να κάνει τα πάντα για να μην μα στερήσουν αυτό που μας αξίζει, απλά θα ντρεπόμουν γιατί δεν άφησα την ψυχή μου εχθές στο γήπεδο!
Γελάκια Πρίγιο με Βράνιες, πλακίτσες ο ένας με τον άλλον και δεν συμαζεύεται.
Τον Μαουρίσιο εχθές (όπως και στα τελευταία ματς) δεν μπορούσα να τον βλέπω, τον έβλεπα και απλά εκνευριζόμουν! Και μόνο την στάση του σώματος του που έβλεπα μου ερχόταν εμετός.
Αντί να δεις στα χαφ δύο παίχτες "με το μαχαίρι στα δόντια", έβλεπες ένα πράγμα Μουρίσιο - Κάνιας, τέρμα αψυχολόγητοι λες και παίζαμε 7η αγωνηστική με τον Παναιτωλικό.
Πέλκας, εχθές απλά πουθενάς. ΠΟΥΘΕΝΑΣ!!! Στο ματς της χρονιάς.
Ο Κρέσπο παίζει εχθές να έκανε 5 ΑΒΙΑΣΤΑ λάθη σε ένα μισάωρο.
Αντί να μπούνε όλοι από το πρώτο λεπτό, να τους στήσουν στο μισό τους και να μην τους αφήσουν να αλλάξουν πάσα, να πάρουνε ανάσα... το χανούμι έπαιξε αυτό που έπρεπε να παίξει και το έπαιξε πάρα πολύ καλά... και φτάσαμε στο 89 και έγινε ότι έγινε.
ΥΓ
Αυτό που γίνεται με τον Ιβάν είναι η απόλυτη υποκρισία. Ο άνθρωπος οπλοφωρεί. Φυσικά και οπλοφωρεί! Μήπως δεν οπλοφωρούν ο Φαταούλ και ο Μελισσανίδης; Η τα ντερέκια της συνοδείας τους; Aπλά ο άνθρωπος εν βρασμώ ξέχασε πως αν βγάλει το μπουφάν του θα φανεί το αυτονόητο πως έχει δηλαδή ένα περίστροφο.
Τον Ιβάν και τα μάτια μας, αυτό μόνο θα πω εγώ. Εγώ αισθάνομαι μεγάλη υπερηφάνεια για τον πρόεδρο της ομάδας μου. Αντιθέτως μεγάλο εκνευρισμό, σχεδόν ντροπή για πολλούς από τους έντεκα (και τον προπονητή) που κατέβηκαν με στόχο να πάρουν με μισό μηδέν τον αγώνα, αντί να μην τους άφηναν να πάρουνε ανάσα από το πρώτο λεπτό!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokpool την Δευ 12 Μαρ 2018, 14:48, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Και κυριες και κυριοι το εργακι τελειωσε.
Θα μετρουσε λεει το γκολ αλλα μπουκαρε ο Σαββιδης και δεν προλαβε......
Και ο Ιβαν απωθησε λεει τον Δημητριαδη, που ουτε καν ηρθαν σε επαφη......
Και διεκοψε το ματς γιατι η κουλα δεν μπορουσε να βγει να παιξει......
Δεν υπαρχει περιπτωση να ξανασχοληθω με τον ποδοσφαιρικο και οχι μονο ΠΑΟΚ αν δεν φυγουμε απο αυτο το πρωταθλημα ή αν αυτο το πρωταθλημα δεν ξεβρωμισει 100%.
Ειναι ντροπη, ειναι αηδια, χαλαμε την υγεια μας, χαλαμε τις ημερες μας.
Θα μετρουσε λεει το γκολ αλλα μπουκαρε ο Σαββιδης και δεν προλαβε......
Και ο Ιβαν απωθησε λεει τον Δημητριαδη, που ουτε καν ηρθαν σε επαφη......
Και διεκοψε το ματς γιατι η κουλα δεν μπορουσε να βγει να παιξει......
Δεν υπαρχει περιπτωση να ξανασχοληθω με τον ποδοσφαιρικο και οχι μονο ΠΑΟΚ αν δεν φυγουμε απο αυτο το πρωταθλημα ή αν αυτο το πρωταθλημα δεν ξεβρωμισει 100%.
Ειναι ντροπη, ειναι αηδια, χαλαμε την υγεια μας, χαλαμε τις ημερες μας.
Μιλώντας ψυχραιμα πρεπει να πω οτι paokpool είσαι εκτός τόπου και χρόνου
-
Πόσο ψεύτης θεέ μου.και εμείς πόσο γκαντεμιά ρε πούστη Από όλες τις μέρες έπρεπε στο πιο σημαντικό ματς εδώ και 30 χρόνια να τύχει να έχει όπλο και να βγάλει το μπουφάν! Δηλαδή έλεος πια ούτε στα πιο τρελά όνειρα του ποκ
δηλαδη ρε γ@μημενε κ@ριολη εδωσες οφασιντ και σε πηγαν καροτσακι οι κιτρινες λερες για να σου αλλαξουν γνωμη και να κατακυρωσεις το γκολ????
Σεβαστή η γνώμη σου αδερφέ όμως όχι, ξέρω πάρα πολύ καλά που και πότε βρίσκομαι και τι είδα επί 89 λεπτά.teod1980 έγραψε:Μιλώντας ψυχραιμα πρεπει να πω οτι paokpool είσαι εκτός τόπου και χρόνου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokpool την Δευ 12 Μαρ 2018, 14:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολύ ωραία τα λες φίλε!DV_L9 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους παίδες. Έχω να γράψω αρκετό καιρό στο φόρουμ, όμως διαβάζω σχεδόν καθημερινά! Λυπάμαι πολύ που σε topic αγωνιστικού περιεχομένου μπαίνουμε στην διαδικασία να σχολιάζουμε τα πάντα εκτός από το ποδόσφαιρο. Πλέον θεωρώ ότι και ο τελευταίος αδαής/ρομαντικός (χαρακτηρίστε τον όπως προτιμάτε) έχει κατανοήσει ότι όλο το βαθιά ριζωμένο επιχειρηματικό κατεστημένο πολεμάει συνασπισμένο τον Ιβάν Σαββίδη με όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα. Ο πόλεμος αυτός ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή με την έλευση του Ιβαν και ξεκίνησε στο επίπεδο του επιχειρηματικού πολέμου, κάτι που δεν ήταν εμφανές στο ευρύ κοινό. Χθες λοιπόν το βαθιά ριζωμένο κατεστημένο έπαιξε το τελευταίο του χαρτί σε συνεργασία με τα δουλικά ΜΜΕ (4η εξουσία για κάποιους) θλιβερα σκουπίδια κατ εμέ το οποίο ήταν η παρουσίαση του Ιβαν σαν ένα Ρώσο ολιγαρχη ο οποίος οπλοφορεί και καταστρατηγεί κάθε έννοια νομιμότητας (όσο και αν η εννοια νομιμότητας και η Ελληνικη μπανανία δεν συναντήθηκαν ποτέ). Αυτό το κατάφερε, καθώς πλέον ενα μεγάλο μέρος του πληθυσμού "έμαθε" τον κακό Σαββίδη, τα όπλα του, την συνοδεία και εννόειται πως έπεσε από τα σύννεφα και σοκαρίστηκε γιατί προφανώς δεν έχει ξαναζήσει τέτοιες εικόνες σε αυτό το "κράτος". Κατά τη γνώμη μου, στο μόνο σημείο των μαχών που έχασε ο Ιβαν ήταν στην εικόνα που εξέπεμπε προς τη σιωπηλή πλειοψηφία που δεκαετίες τώρα χειραγωγείται από λογής αποβράσματα οι οποίοι έχουν ένα εκπληκτικό know how στην προπαγάνδα. Τα παραδείγματα πολλά σε όλο το φάσμα της κοινωνίας, δεν έχει νόημα να τα αναφέρουμε. Θέλω να κλείσω λέγοντας το εξής: Μην σκύψετε κανένα κεφάλι και μη δεχτείτε καμία καζούρα από τον οποιοδήποτε γαυροβαζελοκουλα. Δεν είναι άξιοι να μας πιάνουν στο βρωμοστομα τους. Απόφυγετε όσο μπορείτε την ενήμερωση από το βρωμερά αθλητικά σάιτ και μη τσιμπάτε από "ειδήσεις" του κώλου και non paper. Το ένστικτο μας μιλαέι και τώρα. Απλά ακούστε το καθαρά και εμπιστευτείτε το. Τώρα χρειαζόμαστε όλοι μας να στηρίξουμε τον μεγάλο ΠΑΟΚ μας που αυτά τα αποβράσματα πάνε να τον κολλήσουν στα σχοινιά. Στο τέλος θα κερδίσουμε εμείς γιατί ότι έχουμε κερδίσει το έχουμε καταφέρει μονό με τον αγώνα μας.
Να προσθέσω μια εικόνα, πριν 5 λεπτά, σε ένα πεζοδρόμιο στο Παλαιό Φάληρο για να δείτε πώς σκέφτονται...
Δυο μεσήλικες σχολιάζοντας μεγαλόφωνα καταλήγουν: "άσε την πάτησαν, τους έφυγε η μαγκιά τώρα" και γέλια...
Και κάποιοι εδώ κάθεστε και κάνετε αυτοκριτική...
Απροκάλυπτα ψεύτης ο τύπος. Όλη η Ελλάδα είδε ότι δεν έγινε αυτό που λέει. Ό,τι να ναι.
Τα περιμέναμε δυστυχώς από αυτόν τον παλιόπ@υστα
Τα περιμέναμε δυστυχώς από αυτόν τον παλιόπ@υστα
-
Όχι έδωσε γκολ μετά του άλλαξαν γνώμη στην ΑΕΚ κΑι έδωσε οφσάιντ και μετά άλλαξε γνώμη και θα έδινε γκολ αλλά δεν πρόλαβε στα 15 λεπτά που είχαν μεσολαβήσει γιατί Είναι πολύ δύσκολο και μετά εισέβαλε ο Ιβάν. Χαχα για γέλια πραγματικά. Δηλαδή οι παίκτες του ΠΑΟΚ σαν μαλακές επί ένα τέταρτο διαμαρτύρονταν αφού θα μετρούσε το γκολ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ksenitemenos4 την Δευ 12 Μαρ 2018, 14:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Παλαιολόγος
βρε μην ασχολειστε και περσι θαλασσα τα εκανε στο φυλλο αγωνος στα play offs
- navigator11
Νέα αφορμή για να ξαναγράφουν καποιοι τα δικά τους για το νομικό τμήμα της παε! Πρέπει να προσλάβει άλλους δικηγόρους αυτήν τη φορά ο Σαββίδης. Να είναι πιο ... κωλοπετσωμένοι!

Δηλαδή δε χωρεί ανταπόδειξη βάσει βίντεο στην αλητεία του ΜΑΛΑΚΑ; Μιλάμε για εξόφθαλμο ψέμα! Είμαι ειλικρινά περίεργος τι ... ελέχθη ανάμεσα στις κουλες και τους χέστες.

Δηλαδή δε χωρεί ανταπόδειξη βάσει βίντεο στην αλητεία του ΜΑΛΑΚΑ; Μιλάμε για εξόφθαλμο ψέμα! Είμαι ειλικρινά περίεργος τι ... ελέχθη ανάμεσα στις κουλες και τους χέστες.
Πάντως έτσι όπως τα έχει γράψει στο ΦΑ, το αφήνει στην κρίση του δικαστή. Και αυτός δεν λέει ότι το διέκοψε με υπαιτιότητα του ΠΑΟΚ, λέει ότι αποφάσισε να το διακόψει αφού του είπε η αεκ ότι δεν βγαίνουν να παίξουν. Το ίδιο μονοπάτι που χάραξε ο γάβρος.
https://youtu.be/NviImOzeeZY
Επειδή είναι και πολύ μ@λ@κ@ς ο Κομινης δείτε στο 2:50 Ότι ακυρώνει ως οφσάιντ το γκολ Βαρελα!
Μετά από 10 λεπτά μπήκε ο Σαββιδης. Δηλαδή μετά την αλλαγή απόφασης θα ξαναλλαζε απόφαση και θα το μετρουσε... Για γέλια ή για κλαματα;
Επειδή είναι και πολύ μ@λ@κ@ς ο Κομινης δείτε στο 2:50 Ότι ακυρώνει ως οφσάιντ το γκολ Βαρελα!
Μετά από 10 λεπτά μπήκε ο Σαββιδης. Δηλαδή μετά την αλλαγή απόφασης θα ξαναλλαζε απόφαση και θα το μετρουσε... Για γέλια ή για κλαματα;