Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Οποτε τελος οι μετεγγραφες
Άβαταρ μέλους
Silence

Δημοσίευση από Silence »

sn0ufel4 έγραψε:Αριστερό μπακ βρήκαμε

Σεντερ μπακ απο Ιταλία τι παίζει? ???
Ας πω ... ... ...

Οπως επεσα μεσα στην μεταγραφη του μαλλιά

Απ' οσο ξερω για ιταλια μπρο δεν παιζει τιποτα απ' Ισπανια κατι γινεται κι' Ουκρανια
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Μακαρι να μπορει να μπει να παρει τα 15 ματς που μενουν και να το σηκωσουμε. Αυτο το μπακ ψαχνουμε. Μακαρι να ειναι αυτος.
Άβαταρ μέλους
Nevsky_

Δημοσίευση από Nevsky_ »

Στα + :

i) Υγιής τον τελευταίο χρόνο.
ii) Value for money (όπως ακούγεται).

Στα - :

i) Σχετικά ριψοκίνδυνη επιλογή.
ii) Προσωρινό μπάλωμα και όχι παίκτης-επένδυση (όπως φαίνεται).

Γενικώς είμαι επιφυλακτικός με τις χειμερινές μεταγραφές και δεν έχω υψηλές προσδοκίες λόγω περιορισμένων επιλογών. Αν βάλεις και το καλοκαιρινό αχταρμά, δεν θεωρώ πως θα κινηθούμε σε βαρύγδουπα ονόματα.

Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος. Για 15 αγώνες σε θέλουμε δυνατό, ρε παικτάρα, το 'χεις.

:pano:
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Για μένα ο Αζεβέδο είναι άλλη μια κακή επιλογή μιας τραγικής μεταγραφικής και ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας. Εξηγούμαι:
- Οι τραυματισμοί του. Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα, έχουν αναφερθεί από άλλους.
- Τα νούμερά του. Δεν είναι νούμερα αυτά για επιθετικό μπακ σαν αυτό που θέλουμε. Παίζει σ ένα πρωτάθλημα λίγο καλύτερο απ το δικό μας και η Σαχτάρ σκοράρει πολύ κι όπως φαίνεται δεν έχει μεγάλη συμμετοχή στη δημιουργία.
- Το συμβόλαιό του. Πάμε πάλι σε παίχτη του εκατομμυρίου ή κάπου εκεί κι από υπερτιμημένη αγορά.
- Η επιλογή από την Ουκρανία ήταν η πιο προφανής για κάποιον που θα θελε να στοιχηματίσει από πού θα πάρουμε παίχτη, πράγμα που σημαίνει ότι συνεχίζουμε να κάνουμε μεταγραφές μέσω γνωστών και φίλων (Σαχτάρ- Λουτσέσκου) κι όχι από σκάουτιγκ. Απορώ γιατί υπάρχει αυτό το τμήμα και στοιχίζει λεφτά.
- Αλλά κυρίως: Ηλικίας. Σε μια άμυνα που έχει ήδη του Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζά, θα βάλουμε άλλον έναν πατημένο τριαντάρη, ενώ λίγο πιο μπροστά θα είναι οι Βιερίνια, Κάνιας, Κάμπος. Αντί να φρεσκάρεται η ομάδα γερνάει κι άλλο. Ξέρω ότι οι περισσότεροι δεν το λαμβάνετε υπόψη αυτό αφού δεν είχαμε κι Ευρώπη φέτος αλλά στο δικό μου μυαλό αυτό το project είναι ό,τι πιο αντιποδοσφαιρικό και κοστοβόρο μπορεί να κάνει κανείς και αργά ή γρήγορα οδηγεί σε αδιέξοδο.
Καλώς να έρθει το παιδί, να είναι γερός και να παίξει μπαλάρα, αλλά ακόμα και τότε τέτοιες επιλογές θα τις θεωρώ λανθασμένες. Είναι επιλογές που στηρίζονται μόνο στα χρήματα κι όχι στην ποδοσφαιρική γνώση. Από αυτή την άποψη ταιριάζει στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Very Good signing paokia mou! Now Kiriakos and one next to Prijo and we are set for the Championship. Pame PAOKARA giasou IVANARE
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

++++++++ johnys999
Συμφωνώ σε όλα

Ελπίζω μόνο ο Αζεβέδο να έχει υγεία και να παίξει 2 χρόνια σε επίπεδο βραζιλιάνου μπακ, που τα έχω σε εκτίμηση. Τεράστιο ρίσκο και με τεράστιο κασέ (έτσι απλά). Ε κάπως έτσι εξηγούνται και οι επισκέψεις του Τσιστιακόφ. Σε κάθε φούσκα μέσα είναι...
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Προτιμούσα λατινοαμερικάνο για την θέση του ακραίου μπακ. Νομίζω ότι είναι μια θέση που Βραζιλιάνοι κλπ ταιριάζουν πολύ. Γνωστός σαν όνομα ο Αζεβέδο,δεν τον έχω παρακολουθήσει πέρα από τα μεταξύ μας που φαινόταν υπερπαιχταρος. Μακαρι να μας βγει παλικάρια, νομίζω αν τα καταφέρουμε θα έχουμε αυτό που θέλαμε ,έναν ματος από τ αριστερά δηλαδή! Και εγώ θα το προτιμούσα με έναν πιτσιρικά ταλεντο πακέτο αλλά όπως όλοι ξέρουμε έχουμε ξεφύγει λίγο οικονομικά οπότε το καταλαβαίνω. Όπως και να έχει υπομονή να τον δούμε,τι διάολο τόσα κονέ στην Σαχτάρ τσάμπα τα χουμε..

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΆ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΑΛΑΝΙΑ

Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Μάλιστα....τοσο καιρό λέγαμε φέρε παίχτη να παίξει...ΧΘΕΣ. ΜΗΝ χαθεί χρόνος.

Τώρα έρχεται ο πλέον έμπειρος από τις επλογες, το πιο βαρυ ονομα κσι λεμε...ειναι γέρος και η κίνηση δεν έχει προοπτική.

Οκ...
Κίνηση με προοπτική είναι ο κιβρακιδης. Όποιος τον θέλει αντί του Αζεβεδο να σηκώσει το χέρι του...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gpaok την Κυρ 31 Δεκ 2017, 15:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ε ρε σαν πλακωσουν ξανα οι φτώχειες καποτε τι γελιο θα προσφερουν τετοια νήματα
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

giliopoulos έγραψε:Φιλε αυτα ειναι χαζομαρες(φιλικα στο λεω)
Τι συγκρινεις. Αν ειναι να συγκρινω καρακιτσο απο γ εθνικη με μαρσελο της ρεαλ
Μπορει να εχει πιο πολλες ασιστ και γκολ
Δεν μπορεις να συγκρινεις διαφορετικα πραγματα
Κι εγω σου λεω οτι ο λεοβατς 55 ματς στη σαχταρ δεν θα εκανε. Βασικα δεν θα εκανε ουτε ενα γιατι δεν θα περνουσε ουτε απ εξω
Τα 55 μάτς είναι μόνο στο Ουκρανικό πρωτάθλημα (δικό μου λάθος που δεν το διευκρίνισα) και δεν περιλαμβάνουν ευρωπαικούς αγώνες. Οπότε είναι απέναντι σε ομάδες που αν εξαιρέσεις την Δυναμό Κιέβου οι πιο ισχυρες της είναι κάτι Ολιμπικ Ντονέσκ, Καρπάτι και Ζόρια και δεν νομίζω ότι δεν είναι συγκρίσιμο μέγεθος το πρωτάθλημα τους με το δικό μας. Τα νούμερα του δεν είναι ενός επιθετικογενή μπάκ και δεν δείχνει καλύτερος του Λέοβατς.

Κατά τα άλλα όπως τα γράφει ο johny συμφωνώ μαζί του.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

vs40 έγραψε:++++++++ johnys999
......Ε κάπως έτσι εξηγούνται και οι επισκέψεις του Τσιστιακόφ. Σε κάθε φούσκα μέσα είναι...
Λες και η νέα Τούμπα
(που το project της θα επιβλέπει κύρια ο Τσιστιακόφ)
να είναι κάπως έτσι?
Εικόνα........... :? :roll:

Επί τη ευκαιρία, καλορίζικος, τυχερός και ΣΙΔΕΡΟ-ΔΙ-ΚΕΦΑΛΟΣ ο τρίτος πορτογαλομαθής της άμυνας μας... :opaokara:
Προσωπικά με ενθουσιάζει η ταχύτητα της απόφασης να αποκτηθεί και η ελπίδα για άμεση προσφορά του... 8-)
Όλα τα υπόλοιπα στο χορτάρι της Τούμπας και των υπόλοιπων Ελληνικών (προς το παρόν) γηπέδων... ;)

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
fiorentinos

Δημοσίευση από fiorentinos »

Με το σκεπτικό του εξαμήνου δανεισμού μειώνουμε το ρίσκο της απόφασης. Αν πάει καλά και είναι υγιής τον παίρνεις το καλοκαίρι αλλιώς αντίο. Και με δεύτερη επιλογή Κρέσπο και Αντρέ είμαστε μια χαρά. Θετική σκέψη!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :nairepaok: Εικόνα :nairepaok: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
SplashBro22

Δημοσίευση από SplashBro22 »

goran 64 έγραψε::opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :nairepaok: Εικόνα :nairepaok: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
σαν φωτογραφία σήμανσης είναι :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”