8. Amr Warda
Re: 74. Amr Warda
Η θεση ΑΡΙΣΤΕΡΑ του ανηκει και πρεπει να παρει την φανελα σπιτι του.Στο πρωτο ημιχρονο δεξια ηταν εξαφανισμενος και ενας απο τους λογους που μοιαζαμε ακινδυνοι.Στο δευτερο ηταν η μεγαλυτερη πηγη κινδυνου για τον αντιπαλο,πραγματικο παρτι απο τα αριστερα.
Εγώ έχω ένα παράπονο πάντως από τον Amr. Πρέπει λίγο να βελτιώσει τις σέντρες του με το αριστερό πόδι. Τις περισσότερες φορές στέλνει τη μπάλα ακριβώς στην αγκαλιά του τερματοφύλακα και χωρίς μάλιστα πολύ δύναμη με αποτέλεσμα να χαλάμε αρκετές πολύ ωραία δομημένες επιθέσεις. Και το κακό είναι πως βλέπω να το επιδιώκει συνέχεια(όταν αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα). Παρότι πολλές φορές έχει ρίξει τη πρώτη ντρίπλα κι έχει φέρει τη μπάλα στην εσωτερική αντί να σεντράρει με το δεξί, που υποτίθεται πως είναι το καλό του πόδι, κάνει και δεύτερη ντρίπλα και την φέρνει πάλι σε θέση για σέντρα με το αριστερό. Ρε αδερφέ επιτρέπεται να βγει σέντρα και με το δεξί πόδι. Επίσης δεν είναι απαραίτητο να ντριπλάρεις δύο φορές τον κάθε αμυντικό. Μία φορά συνήθως είναι πιο αποτελεσματικό γιατί αλλιώς καθυστερεί η εκδήλωση της επίθεσης. Προσωπική άποψη παιδιά, μπορεί να κάνω και λάθος. Έχει πάρα πολύ καλό κράτημα μπάλας πάντως.
Πόση τρέλα;
[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180902/04dea64c869c5453373041fce2a8f177.jpg[/img]
SM-G965F
[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180902/04dea64c869c5453373041fce2a8f177.jpg[/img]
SM-G965F
ο αχτενιστος μαεστρος της μιλαει της ρουφιανας.
πολυ καλυτερος απο αριστερα. σχεδον παντα απιλιτικος με την μπαλα στα ποδια
στην ουσια ειναι μεταγραφη για φετος, που φενεται να κανει μπαμ!!
πολυ καλυτερος απο αριστερα. σχεδον παντα απιλιτικος με την μπαλα στα ποδια
στην ουσια ειναι μεταγραφη για φετος, που φενεται να κανει μπαμ!!
Του χρονου Ουαρντα βασικος με βειρινια και λαμπρου απο παγκο και μπακ ο ισπανος με τον γιαννουλη. Αυτο ειναι
-
Απο δεξια χάνεται και μπαίνει δεξιά για να χωρέσει ο Καντουρί που αν κι έβαλε γκολ δεν μου αλλάζει την γνωμη μου γιαυτον που τον θεωρώ μέτριο παίχτη.
Απο αριστερά έλαμψε πάλι.
Το μόνο που αρνητικό που έχω να πω ειναι οτι κουράζει λιγο παραπάνω την μπάλα και θα μπορούσε να ειναι λιγο πιο ουσιαστικός στην τελική πάσα του
Απο αριστερά έλαμψε πάλι.
Το μόνο που αρνητικό που έχω να πω ειναι οτι κουράζει λιγο παραπάνω την μπάλα και θα μπορούσε να ειναι λιγο πιο ουσιαστικός στην τελική πάσα του
- paok re niamou
Ρε πυραμιδα εισαι μεγαλη μπαλαδοφατσα, ΑΛΛΑ κρατα ενα κλικ λιγοτερο την μπαλα, θα κανεις ακομα μεγαλυτερη διαφορα ετσι
- paok re niamou
Ειναι για δέσιμο . ...
Ανέβασε μήνυμα πριν 7 λεπτά
Μάλλον ξύπνησε και πήγε τουαλέτα και λέει δεν ανεβάζω και κάτι στο φεισμπουκ
Ανέβασε μήνυμα πριν 7 λεπτά
Μάλλον ξύπνησε και πήγε τουαλέτα και λέει δεν ανεβάζω και κάτι στο φεισμπουκ
- sourmenetes
- Moderator
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
Θα μπει μόνον αν το παιχνίδι δεν πάει καλά. Τον χρειαζόμαστε όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστο για την Πέμπτη και την Κυριακή.
- Παλαιολόγος
πεναλνταρα !!απιστευτο
τι κατεβαινουμε στα ματς ρε σεις,εδω το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως
μα δεν ντρεπονται καθολου;
τι κατεβαινουμε στα ματς ρε σεις,εδω το πραγμα εχει ξεφυγει τελειως
μα δεν ντρεπονται καθολου;