Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Ο Μιλιβογεβιτς δηλαδη που τον δινουν για 10+ τι παραπανω εχει η ο Φορτουνης(και αυτος κοντα στα 10); Και οι δυο στον Ολυμπιακο αναδειχθηκαν.
@Hermann, ή δεν καταλαβαίνεις τι γράφουμε ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις!!!!
Λέμε ότι αν η ρήτρα του Γκάρυ είναι 4 μύρια και την πληρώσει η Χ ομάδα, ικανοποιώντας παράλληλα τις οικονομικές απαιτήσεις του παίχτη, τότε πάει το πουλάκι...
Πετάει και σε κουνάει και το μαντήλι...
Νόμος απαράβατος είναι αυτός κι όχι "αυτά που λέει ο καθένας μας"...

Λέμε ότι αν η ρήτρα του Γκάρυ είναι 4 μύρια και την πληρώσει η Χ ομάδα, ικανοποιώντας παράλληλα τις οικονομικές απαιτήσεις του παίχτη, τότε πάει το πουλάκι...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 31 Δεκ 2016, 02:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- painkiller4
Επίσημη πρόταση της Γαλατά για Ροντρίγκες
Οι Τούρκοι θέλουν να εντάξουν άμεσα τον Αφρικανό στο ρόστερ τους #PAOK
Η Γαλατάσαράι έκανε την κίνησή της και περιμένει την αντίδραση του ΠΑΟΚ. Οι Τούρκοι θέλουν διακαώς τον MVP του φετινού ΠΑΟΚ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας FORZA, η Γαλατάσαράι στέλνει άμεσα πρόταση για την αγορά του Γκάρι Ροντρίγκες. Το ποσό που ξεκινάνε οι Τούρκοι είναι τα 4εκατ. ευρώ, νούμερο το οποίο ο ΠΑΟΚ μπορεί να ανεβάσει μέσα από την διαπραγμάτευση.
Ο Αφρικανός γνωρίζει τα δεδομένα και κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, αφού προφανώς οι Τούρκοι είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν πολύ μεγαλύτερο συμβόλαιο από τις 600 χιλιάδες ευρώ που λαμβάνει ετησίως στον ΠΑΟΚ.
Επίσης, πρέπει να σημειωθεί πως και το περασμένο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε πρόταση για τον Ροντρίγκες, γεγονός που είχε δυσαρεστήσει τον παίκτη.
Πλέον οι επιλογές του ΠΑΟΚ είναι απλές. Ή τον πουλάει με αποτέλεσμα να αποδυναμωθεί ελπίζοντας πως μπορεί να τον καλύψει με κάποιες επιλογές που θα γίνουν ή θα πρέπει να τον ανανεώσει με χρήματα που του προσφέρουν οι Τούρκοι.
Το τι θα συμβεί θα φανεί άμεσα, ενώ δεν πρέπει να είναι άσχετο το γεγονός πως στη Γαλατά λέγεται πως θα αναλάβει σύντομα ο Ιγκόρ Τούντορ.
Κανένας δεν είπε οτι είναι νορμάλ τα 4 μύρια. Μακάρι να είναι 6.
Αλλα και 4 και 6 μύρια αν είναι η ρήτρα και τα δώσουν,πάλι είναι λίγα για τον φετινό Γκαρι.
Αλλα και 4 και 6 μύρια αν είναι η ρήτρα και τα δώσουν,πάλι είναι λίγα για τον φετινό Γκαρι.
- Kostas_Peraia4
Να και η αρενα...Γραφει στο πρωτοσελιδο της οτι ειναι πιθανος ο δανεισμος του Luiz Adriano.Αυτο που σας ειχα γραψει κατα τις 11 

Προφανως το καταλαβαινω αλλα η σκεψη μου δε συνδεσε τα 4 με τη ρητρα γιατι ειχα στο νου μου οτι ειναι 6goran 64 έγραψε:@Hermann, ή δεν καταλαβαίνεις τι γράφουμε ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις!!!!![]()
Λέμε ότι αν η ρήτρα του παίχτη είναι 4 μύρια και την πληρώσει η Χ ομάδα, ικανοποιώντας παράλληλα τις οικονομικές απαιτήσεις του παίχτη, τότε πάει το πουλάκι...Πετάει και σε κουνάει και το μαντήλι...
![]()
Αν φύγει ο γκαρυ με έστω κ ενα ευρώ κατω απο τα 6 της ρήτρας ειμαστε για γέλια...να χάσουμε τον MVP ...αν θέλεις γάλατα σκάσε τη ρήτρα να τον πάρεις,,,
Το προταση μαμούθ με 4'εκ ειναι αστείο...
Το προταση μαμούθ με 4'εκ ειναι αστείο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Demir την Σάβ 31 Δεκ 2016, 02:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πονοφονιά, ποιος το ανέβασε αυτό που παρέθεσες για τον Γκάρυ φίλε???
- Kostas_Peraia4
Αν οντως παρακολουθει πολυ καιρο η Χ ομαδα τον Γκαρυ και περιμεναν στην ΠΑΕ επισημη προταση,ειμαι σιγουρος οτι με βαση τον καλοκαιρινο σχεδιασμο που ηταν αμεσος,θα εχει βρεθει ηδη ο αντικαταστατης.Οποτε πιστευω πως δεν υπαρχει λογος για να ανησυχουμε
@Demir ειμαστε σιγουροι οτι η ρητρα ειναι στα 6 εκατομμυρια?
@Demir ειμαστε σιγουροι οτι η ρητρα ειναι στα 6 εκατομμυρια?
- Kostas_Peraia4
- painkiller4
Την συνδέει όμως πεντακάθαρα το γραπτό μου, οπότε αν το διάβαζες προσεκτικότερα θα το έβλεπες...Hermann έγραψε:Προφανως το καταλαβαινω αλλα η σκεψη μου δε συνδεσε τα 4 με τη ρητρα γιατι ειχα στο νου μου οτι ειναι 6goran 64 έγραψε:@Hermann, ή δεν καταλαβαίνεις τι γράφουμε ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις!!!!![]()
Λέμε ότι αν η ρήτρα του παίχτη είναι 4 μύρια και την πληρώσει η Χ ομάδα, ικανοποιώντας παράλληλα τις οικονομικές απαιτήσεις του παίχτη, τότε πάει το πουλάκι...Πετάει και σε κουνάει και το μαντήλι...
![]()

Αλήθεια, ποιος κι από που άκουσε με βεβαιότητα ότι ο Γκάρυ παίρνει 600 κι έχει ρήτρα 6 μύρια???goran 64 έγραψε:4 μύρια για έναν παίχτη του Π.Α.Ο.Κ., τον οποίο μάλιστα απέκτησε προ 18 μηνών ελεύθερο και πληρώνει με κάνα 350άρι τον χρόνο, δεν νομίζω να είναι λίγα λεφτά, σύμφωνα με τα δεδομένα που ξέρουν για την ομάδα μας μέχρι τώρα στην Ευρώπη...
Δεν ξέρω φυσικά τι ρήτρα έχει ο Γκάρυ, αλλά πάνω από 4 μύρια σχεδόν το αποκλείω με όσα ξέρουμε...
Μακάρι πάντως να μην επαληθευτεί, γιατί η αντικατάσταση του θα είναι πολύ δύσκολη μέσα στον Γενάρη...
Υ.Γ. Το επιβεβαίωσε κανένας από εμάς απ το αυριανό πρωτοσέλιδο της Forza???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 31 Δεκ 2016, 02:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι να πω ρε Goran?Για Ροντρίγκεζ δεν είχα μυρωδιά..Το σίγουρο που ξέρω είναι ότι στην Γαλατά πάνε για ''ξεκαθάρισμα'' Γενάρη μήνα με πολλές αλλαγές.Καθαρίσανε Σιγκθορσον πως τον λένε,τον Σετζου τον πουλάνε,τον Ποντόλσκι τα ίδια,βγάζεις άκρη μ αυτούς?Κάνανε μια ήττα προχθές αποκλειστήκανε από την Τουζλασπορ και έχουνε γίνει κώλος..Τώρα επικοινωνιακό είναι?Παπάς είναι,αλήθεια είναι?Όλα παίζουν είδωμεν...goran 64 έγραψε:Άγιε μου, εσύ τι λες??? Μήπως πρέπει να κάνουμε τον σταυρό μας ή μήπως "συνελήφθης απροετοίμαστος"???
Edit: Τι ήθελα και μπήκα στις μιάμισι τα χαράματα ο μ@λάκας???![]()
Κάτσε τώρα και τρώγε τα νύχια σου απ την αγωνία μέχρι το πρωί...![]()
Λεπτομερειες φιλτατεgoran 64 έγραψε:Την συνδέει όμως πεντακάθαρα το γραπτό μου, οπότε αν το διάβαζες προσεκτικότερα θα το έβλεπες...Hermann έγραψε:Προφανως το καταλαβαινω αλλα η σκεψη μου δε συνδεσε τα 4 με τη ρητρα γιατι ειχα στο νου μου οτι ειναι 6goran 64 έγραψε:@Hermann, ή δεν καταλαβαίνεις τι γράφουμε ή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις!!!!![]()
![]()
Νόμος απαράβατος είναι αυτός κι όχι "αυτά που λέει ο καθένας μας"...![]()
Αλήθεια, ποιος κι από που άκουσε με βεβαιότητα ότι ο Γκάρυ παίρνει 600 κι έχει ρήτρα 6 μύρια???goran 64 έγραψε:4 μύρια για έναν παίχτη του Π.Α.Ο.Κ., τον οποίο μάλιστα απέκτησε προ 18 μηνών ελεύθερο και πληρώνει με κάνα 350άρι τον χρόνο, δεν νομίζω να είναι λίγα λεφτά, σύμφωνα με τα δεδομένα που ξέρουν για την ομάδα μας μέχρι τώρα στην Ευρώπη...
Δεν ξέρω φυσικά τι ρήτρα έχει ο Γκάρυ, αλλά πάνω από 4 μύρια σχεδόν το αποκλείω με όσα ξέρουμε...
Μακάρι πάντως να μην επαληθευτεί, γιατί η αντικατάσταση του θα είναι πολύ δύσκολη μέσα στον Γενάρη...
Υ.Γ. Το επιβεβαίωσε κανένας από εμάς απ το αυριανό πρωτοσέλιδο της Forza???