16. Gojko Cimirot
- ΑποστόληςΑ
Re: 16. Gojko Cimirot
Αθτη ειναι ηα αληθεια
Γενικα αν τους έκοβε θα τον βάζανε να βαρέσει κανα πέναλτι ν Α γράψουμε στατιστική για να π....,,
Γενικα αν τους έκοβε θα τον βάζανε να βαρέσει κανα πέναλτι ν Α γράψουμε στατιστική για να π....,,
Συμφωνώντας θα ήθελα να προσθέσω πως εχθές χρησιμοποιήθηκε με τον "καλύτερο" τρόπο ώστε να φανούν οι αδυναμίες του. Φαντάζομαι Goran πως συμφωνείς απλά το γράφεις ευγενικότερα.goran 64 έγραψε:Όταν τον δούμε αργότερα σε σοβαρότερη ομάδα με προπονητή που θα ξέρει να διαχειριστεί τα στοιχεία του...
Τσίμι θα λέμε και θα κλαίμε...![]()
Υ.Γ. Προσωπική μου άποψη απ όσα διακρίνω σ αυτόν, δίχως να θέλω να μπω σε αντιπαράθεση με κανέναν...
Γενικά είναι καλός παίχτης. Φανταστικός κάποιες λίγες φορές. Στο χέρι του προπονητή είναι τι θα κάνει. Στο μυαλό του επίσης.
Αρα ηθελε να τον εκθεσει ο προπονητης χθες; Αυτο μας λες;apple64 έγραψε:Συμφωνώντας θα ήθελα να προσθέσω πως εχθές χρησιμοποιήθηκε με τον "καλύτερο" τρόπο ώστε να φανούν οι αδυναμίες του. Φαντάζομαι Goran πως συμφωνείς απλά το γράφεις ευγενικότερα.goran 64 έγραψε:Όταν τον δούμε αργότερα σε σοβαρότερη ομάδα με προπονητή που θα ξέρει να διαχειριστεί τα στοιχεία του...
Υ.Γ. Προσωπική μου άποψη απ όσα διακρίνω σ αυτόν, δίχως να θέλω να μπω σε αντιπαράθεση με κανέναν...
Γενικά είναι καλός παίχτης. Φανταστικός κάποιες λίγες φορές. Στο χέρι του προπονητή είναι τι θα κάνει. Στο μυαλό του επίσης.
Όχι βέβαια.nothu έγραψε:Αρα ηθελε να τον εκθεσει ο προπονητης χθες; Αυτο μας λες;apple64 έγραψε:Συμφωνώντας θα ήθελα να προσθέσω πως εχθές χρησιμοποιήθηκε με τον "καλύτερο" τρόπο ώστε να φανούν οι αδυναμίες του. Φαντάζομαι Goran πως συμφωνείς απλά το γράφεις ευγενικότερα.goran 64 έγραψε:Όταν τον δούμε αργότερα σε σοβαρότερη ομάδα με προπονητή που θα ξέρει να διαχειριστεί τα στοιχεία του...
Μεγάλο πρόβλημα η συνωμοσιολογία στην Ελλάδα. Είναι δυνατόν να χρησιμοποιεί επίτηδες λάθος έναν ποδοσφαιριστή ένας προπονητής που τον περιμένουν στην γωνία; Τρελός είναι ή προτιμά την ανεργία; Επαναλαμβάνω. Όχι βέβαια.
Τον βαζουν στο 6 μονο του, μας λετε οτι τρεχει και για τους αλλους. Τον βαζουν στο 6 μαζι με αλλο ενα 6αρι, δεν μπορει να παιξει με δευτερο 6αρι διπλα του γιατι τον μπερδευει. Τον βαζουν στο 8, ας μην σχολιασω τι κανει στο 8, τα νουμερα του τα λενε ολα. Ε πειτε μας ρε παιδια που να παιξει για να ξεδιπλωσει ολα αυτα που ακουμε εδω και 3 χρονια αλλα δεν εχουμε δει τπτ. Ας τον βαλουν δεξι μπακ ξερω γω.
-
black death
- john4serres
- thanos-xanthi
Το παιδι ειναι χαμηλων τονων,οι μανατζερς του ταζουν προτασεις απο μεγαλα πρωταθληματα που δεν ερχονται,αυτο εχει ως αποτελεσμα να χασει την αυτοπεποιθηση του.
Εγω θα τον πουλαγα τουλαχιστον στα λεφτα που εδωσα και θα εψαχνα τον επομενο,σε λιγο καιρο θα βλεπει 11αδα με το κυαλι και δεν θα αξιζει τιποτα.
Πουληστε τον.
Εγω θα τον πουλαγα τουλαχιστον στα λεφτα που εδωσα και θα εψαχνα τον επομενο,σε λιγο καιρο θα βλεπει 11αδα με το κυαλι και δεν θα αξιζει τιποτα.
Πουληστε τον.
Ο Τσιμι αν ξαναδειτε το ματς έχει κάνει άπειρα κλεψιματα σε φάσεις που θα μπορούσαν να γίνουν επικίνδυνοι οι Ουκρανοί. Η δουλειά που κάνει είναι αθόρυβη και νομίζω τον αδικειτε
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk