25.Robin Olsen
Re: 25.Robin Olsen
εμένανε πιο πολύ μου άρεσε το πως γρήγορα μοίραζε τη μπάλα είτε με τα πόδια είτε με τα χέρια, χωρίς να κάνει μάλιστα ούτε μια λάθος πάσα!
- Dinos_Liverpool
- painkiller4
Εγώ τον πιστεύω πολύ και λέω ότι θα είναι και πάλι ο βασικός τερματας και δεν παν να λένε όλοι είτε αρδ είτε όποιος άλλος προσπάθεια και στήριξη θες συνέχισε έτσι.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
+ μαζι σου και σε αυτο (ξεχασα να το γραψω λογω κεκτημενης ταχυτητας) κ μαλιστα χωρις χρονοτριβη βλεποντας ξεμαρκαριστο παικτη.K_geo έγραψε:εμένανε πιο πολύ μου άρεσε το πως γρήγορα μοίραζε τη μπάλα είτε με τα πόδια είτε με τα χέρια, χωρίς να κάνει μάλιστα ούτε μια λάθος πάσα!
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ίσως τον έκανε καλό το να μείνει στον πάγκο λίγο. Μακάρι να αρπάξει την ευκαιρία απτά μαλλιά γιατί ο Γλύκος παραμονεύει
Το έφτιαξα βρεε!
Το έφτιαξα βρεε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μαυρο Χιονι την Τρί 15 Δεκ 2015, 19:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γλυκός ήταν στα τελευταία ματς ο γλυκος
:)
Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Ντάξει, δεν είχε και καμία τρομερή πίεση κτλ. Ξεκίνησε θετικά αλλά όσοι θέλετε να τον κρίνετε, ας περιμένετε 2-3 ματς ακόμα
- ace79grpaok
Ελπίζω να πήγε σε ψυχολόγο και να του έφυγαν τα ψυχολογικά του,γιατί ειναι πολύ μεγάλο ταλέντο και τερματας που μπορεί να μας κάνει να ξεχάσουμε την έλλειψη στην θέση 1 για πολλά χρονια
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- john4serres
-
giannistoumpa4
εκεί ο μαλεζάς τον έφυγε με τη σχάρα στο γόνατο και με φρέσκια την εικόνα που του Δημήτρη λεω παει και δαύτος τον φάγαμε με το μάτι μας.

Ο Ρόμπιν Όλσεν υπογράμμισε πως είναι πλέον έτοιμος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ και πως έχει ξεπεράσει το άσχημα ξεκίνημα στην εφετινή σεζόν.
Ο Σουηδός τερματοφύλακας υπογράμμισε πως οι στόχοι του «Δικέφαλου» του Βορρά για το υπόλοιπο της εφετινής σεζόν είναι η κατάληψη της δεύτερης θέσης και η κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος.
Αναλυτικά, ο Όλσεν τόνισε:
Για την μέχρι τώρα παρουσία του στον ΠΑΟΚ: "Νιώθω καλά, αλλά ήταν ένα σκληρό διάστημα για μένα. Έπρεπε να προσαρμοστώ. Μετά τα τελευταία παιχνίδια που αγωνίστηκα, ωστόσο, νιώθω καλύτερα. Μέχρι το ματς με τον Πλατανιά που τραυματίστηκα. Μετά την δύσκολη περίοδο που βίωσα στην αρχή της σεζόν, επέστρεψα πιο δυνατός. Πλέον είμαι έτοιμος και θέλω να προσφέρω στην ομάδα".
Για την συνέχεια: "Η άποψή μου είναι ότι από εδώ και πέρα, παιχνίδι με παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ θα εμφανίζεται βελτιωμένος. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Βέβαια, πρώτα αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε θετικά αποτελέσματα".
Για την πρώτη παρουσία του Μελίσσα στο πρωτάθλημα: "Δουλεύει κάθε μέρα στις προπονήσεις και, πλέον, δικαιώθηκε με την πρώτη του συμμετοχή στην μεγάλη κατηγορία. Ήταν πολύ ευχάριστο που τον είδα να αγωνίζεται".
Για τους στόχους της ομάδας την τρέχουσα περίοδο: "Συμφωνώ με τον Αθανασιάδη ότι στόχοι είναι η κατάκτηση της δεύτερης θέσης και η κατάκτηση του Κυπέλλου".
Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ τελευταία δεν πείθει με τις εμφανίσεις του: "Μέχρι πρότινος δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Η αλήθεια είναι ότι τελευταία δεν παίζουμε τόσο καλά, ωστόσο, κερδίζουμε. Μετά την διακοπή θα είμαστε σίγουρα καλύτεροι. Εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα".
Ο Σουηδός τερματοφύλακας υπογράμμισε πως οι στόχοι του «Δικέφαλου» του Βορρά για το υπόλοιπο της εφετινής σεζόν είναι η κατάληψη της δεύτερης θέσης και η κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος.
Αναλυτικά, ο Όλσεν τόνισε:
Για την μέχρι τώρα παρουσία του στον ΠΑΟΚ: "Νιώθω καλά, αλλά ήταν ένα σκληρό διάστημα για μένα. Έπρεπε να προσαρμοστώ. Μετά τα τελευταία παιχνίδια που αγωνίστηκα, ωστόσο, νιώθω καλύτερα. Μέχρι το ματς με τον Πλατανιά που τραυματίστηκα. Μετά την δύσκολη περίοδο που βίωσα στην αρχή της σεζόν, επέστρεψα πιο δυνατός. Πλέον είμαι έτοιμος και θέλω να προσφέρω στην ομάδα".
Για την συνέχεια: "Η άποψή μου είναι ότι από εδώ και πέρα, παιχνίδι με παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ θα εμφανίζεται βελτιωμένος. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Βέβαια, πρώτα αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε θετικά αποτελέσματα".
Για την πρώτη παρουσία του Μελίσσα στο πρωτάθλημα: "Δουλεύει κάθε μέρα στις προπονήσεις και, πλέον, δικαιώθηκε με την πρώτη του συμμετοχή στην μεγάλη κατηγορία. Ήταν πολύ ευχάριστο που τον είδα να αγωνίζεται".
Για τους στόχους της ομάδας την τρέχουσα περίοδο: "Συμφωνώ με τον Αθανασιάδη ότι στόχοι είναι η κατάκτηση της δεύτερης θέσης και η κατάκτηση του Κυπέλλου".
Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ τελευταία δεν πείθει με τις εμφανίσεις του: "Μέχρι πρότινος δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Η αλήθεια είναι ότι τελευταία δεν παίζουμε τόσο καλά, ωστόσο, κερδίζουμε. Μετά την διακοπή θα είμαστε σίγουρα καλύτεροι. Εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα".
Με τον καλό Γλύκο που βλέπουμε, θα πρέπει να κερδίσει με πολύ κόπο τη φανέλα του βασικού.