Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
Το ότι θα μου έλειπε ο τρόπος διοίκησης Ιβάν με skype και εξ αποστάσεως, δεν το περίμενα.
και πως να μην οδηγούσε την ομάδα σε αγωνιστική τραγωδία.axristeas έγραψε: Θεωρω 100% οτι εχει αναμειξη στο χαλι της ομαδας απο το καλοκαιρι
ακόμα και οι υπομονάκιδες και οι αιώνιως αμήν στηριξάκηδες παραδέχονται ότι οι σαββίδηδες είναι άμπαλοι.
κάτι που γνωρίζει και ο γατούλης για τον ευατό του(παρόλο που δεν είναι και τόσο άμπαλος όσο οι δικοί μας) και έχει δώσει εν λευκώ σε μπάγεβιτς, χιμένεθ και λύμπε την ομάδα και με ψίχουλα έχει φτιάξει ομάδα που προκρίνεται στην ευρώπη και στην βαθμολογία είναι πάνω μας.
Εγώ δεν θεωρώ άμπαλο τον Μελισσανίδη, η δουλειά του είναι να στήσει μια ΠΑΕ και όχι την ενδεκάδα.
Εκ του αποτελέσματος τα πάει καλά, όντας με ψίχουλα.
Εκ του αποτελέσματος τα πάει καλά, όντας με ψίχουλα.
Η έλλειψη σοβαρότητας δεν αντισταθμίζεται με την σπατάλη χρημάτων. Διοίκηση που λειτουργεί μέσω ινσταγραμ με φατσούλες και ιστοριούλες είναι για τα πανηγύρια. Επίσης αν κάποιος σε νεαρή ηλικία θέλει να "μάθει" τότε μπορεί να παρακολουθήσει τα σεμινάρια ποδοσφαιρικού μάνατζμεντ που διοργανώνει καθε χρόνο ο Άγιαξ, η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν για αρχή και όχι να παίζει με την τύχη ενός ολόκληρου συλλόγου.
- Dinos_Liverpool
Δεν είσαι μόνο εσύ αντιεμπορικός. Είμαι κι εγώ!george188 έγραψε:Εγώ ας ειμαι αντιεμπορικός . Δεν θεωρώ οτι βλέπει την ομάδα σαν παιχνίδι. Παθιάζεται με την ομάδα και γουστάρει, δεν κάνει απλά τη πλάκα του. Διοικητική θέση κατέχει και καλό είναι να δείξει και αυτός μεγαλύτερη σοβαρότητα, όπως και μεις με χαρακτηρισμούς απαξιωτικούς φυσικά όμως. Η όλη φαση με το ινσταγκραμ καλό ειναι να κοπεί , αφου τα νεύρα όλων ειναι τσιτωμένα. Και ναι προφανώς μικρός ειναι και θα μάθει. Αυτά απο μένα
Η αλήθεια είναι ότι πάνω στο πάθος του κάνει και λάθη - τι λάθη, δλδ, χοντράδες κάνει.
το τελευταιο[/quotAlastor έγραψε:DimitrisS έγραψε:Τελικα ποιος ειναι ο ρολος του Γιωργου Σαββιδη στην ομαδα ρε παιδια;
Ειναι "κρυφος" τεχνικος διευθυντης;
Κανει κουμαντο στο αγωνιστικο;
Παιρνει αποφασεις;
Ειναι "κρυφος" προεδρος της ΠΑΕ;
Ειναι απλα ο γιος του μεγαλομετοχου και ασχολειται να περναει η ωρα του;
Ολα τα παραπανω,...............................δυστυχως.
Ο Τουρσουνίδης τόσο μπορούσε τόσο έκανε αδερφέ. Το ίδιο και όλο εκείνο το υλικό. Το θέμα ήταν ότι παίζανε με πάθος παντού. Όσο για τις σφαγές τότε, δεν ήταν μόνο ότι έχανες το ματς αλλά υπήρχαν τραυματισμοί, από δολοφονικά χτυπήματα, που σου κόβανε τη μπάλα που με το ζόρι τις δίνανε κίτρινες. Με την ευκαιρία που είπα για το 3-0 του 1995 στην Τούμπα, πάρε μάτι το λουλούδι το διαιτητή για τις αποφάσεις του... Οι εποχές δε συγκρίνονται. Εκείνοι οι παίκτες είχαν @@ και ήταν άντρες. Ο Ζαγοράκης ήταν αρσενικός από τα 21 του.giliopoulos έγραψε:Σοβαρα ε? Ο τουρσουνιδης ποσα διπλα εκανε στην αθηνα?
- aspromaura ioannina
Παιδι ειναι και θα μαθει μη κανετε ετσι. Ειναι ΠΑΟΚτσακι. Το λαμπρο μας μελλον . Αχ ρε παιδια αχ.
- kataramenos5
Χθες εκραζε, σημερα στηριζει αυριο εχει ο θεος.Αν ο ΓΣ δεν ειναι ο ΜΑΝΙΑΚΟΣ τη κατσαμε μαγκες.
Στο 1st Business Conference: «Return on Investment in Football Business» που διοργάνωσε η ΠΑΕ, διδάξαμε στους άσχετους πώς διοικείται μια ομάδα μέσα από το instagram.
- PAOK_Antarctica
Πωπω έτσι και ξανακούσω πως 26 χρονών παντρεμένος μαντράχαλος με υπαλλήλους που εξαρτώνται από αυτόν είναι "μικρός" και "θα μάθει", δεν ξέρω τι θα κάνω πραγματικά.
Στην τελική αν είναι μικρός και δεν ξέρει ακόμα, γιατί διοικεί την ομάδα;
- aspromaura ioannina
Ειρωνικο ηταν το σχολιο μου βρε Ανταρκτικα!PAOK_Antarctica έγραψε:Πωπω έτσι και ξανακούσω πως 26 χρονών παντρεμένος μαντράχαλος με υπαλλήλους που εξαρτώνται από αυτόν είναι "μικρός" και "θα μάθει", δεν ξέρω τι θα κάνω πραγματικά.
- PAOK_Antarctica
- Dinos_Liverpool