Ντρεψου ρε.
Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- kataramenos5
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Κι εκει που ήμουν ετοιμος να τον κλαψω , γιατι λεω δε γινεται να εφυγε ο Σαλπι και να μην εκανε ποστ,κοιταω τις επισκεψεις και βλεπω οτι μπηκε τελευταια φορα χθες το βράδυ.
Ντρεψου ρε.
Ντρεψου ρε.
- kataramenos5
Ρε μην έπαθε τίποτα ο άνθρωπος; Πολύ νέος δεν είναι για να έφυγε από... οπίσθια ατυχήματα; 
να σε δω τωρα κεν που εμεινες μονο με το κοινωνια ωρα μηδεν για να ξεχαρμανιαζεις.

- kataramenos5
ΓΑΤΑΚΙΑ.sourmenetes έγραψε: Εχουμε ετοιμασει ψησταρια...
Ο ντινος τα κρεατα,ο ρομαν ψαρευει και ερχεται με κατι αστακους να με το συμπαθειο,ο αρμυ φερνει κατι νεους να τους πηξουμε λιγο,ο kgeo ραβανι για γλυκο και ο οντι μαζι μου μπυρονια...
Αχχχχχ....
Να σκασετε στην απ εξω εσεις...
Μαρλευ και guardian ψηνουν 1 βοδι 4 κατσίκια και 14 κοτοπουλα,ο πριστ βαζει το νεκταρ κι ο Αλε φερνει τα ξ@@@λα απ το Κριαριτσι μαζι μ ενα κιβώτιο Μoulin a Vent , σε μυστική τοποθεσια στη Πολίχνη.
- sourmenetes
- Moderator
-
Μπαρκαρούτσος
Αν έχει κανείς επαφή με τον Ale εκτός forum, ας προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί του γιατί έχει εξαφανιστεί και έχω αρχίσει να ανησυχώ...
Είχαμε κανονίσει και κάτι (όχι, ακόμη στο βαπόρι είμαι) και δεν έχει εμφανιστεί...
Είχαμε κανονίσει και κάτι (όχι, ακόμη στο βαπόρι είμαι) και δεν έχει εμφανιστεί...
- kataramenos5
Υπαρχει καλύτερη μέρα για καθυστέρηση στο αεροδρόμιο όταν αναμένονται τα μπαμ μπουμ του Φρανκ; είμαι κολλημένος στο αντίστοιχο τοπικ 
Φουστη σομελιε, ΠΑΟΚ δεν ήσουνα ποτέ
Δε μπαίνεις στο καφενείο, ε;
Δε μπαίνεις στο καφενείο, ε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pgetsos την Σάβ 29 Αύγ 2015, 00:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
pgetsos έγραψε:Φουστη σομαλιε

Σομαλ(ι)ος
Pgetsos ελπιζω να μη του εστειλες πραγματικο μειλ και τηλέφωνο ετσι?Μαλλον αλλόθρησκος ηταν ο τυπος.5 ριξαμε στη Μπροντμπι κι ουτε ποστ δεν εκανε.Τους μυρίζομαι εγω αυτούς...
Με έφαγε το κινητό (για ακόμα μια φορά) (και καλά)
Ωχ ωχ.. Λες να βρω κάνα σφαγμενο τρακτέρ στη πόρτα μου;
- kataramenos5