Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Kranatos

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από Kranatos »

Asimos έγραψε:
Kranatos έγραψε:Εσύ πάνε πλήρωσε κανέναν καφέ στον σύνδεσμο της πόλης σου, που τον θυμάσαι μόνο στους τελικούς και άσε τα παράσημα για άλλους.
Όχι Σαββίδης, ούτε Μπάτμαν δεν μας αξίζει.

Το plan b σας είναι βιώσιμο σε βαθμό Αλμωπού Αριδαίας.

Καληνύχτα ΠΑΟΚ, με τακτικές 1970 θα πάμε πολύ μπροστά.
Έτσι τη μπάλα στην κερκίδα, γενικολογίες και να'χαμε να λέγαμε.
Καληνύχτα και σ'εσένα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δηλαδη ρε συ Asimos εισαι ικανοποιημενος απο τον ρωσο,η απλα θεωρεις οτι δεν υπαρχει αλλη επιλογη γιαυτο τον αποδεχεσαι;
Αν απαντουσα εγω τοτε θα σου απαντουσα το δευτερο,και να ξαναπω αλλη μια φορα το γιατι επειδη νομιζω οτι με κοροιδεψε για κανεναν αλλο λογο σου μιλαω ειλικρινεστατα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

black death έγραψε:
obanebane έγραψε:@black death Κατεληξε στους 16 του τσ.λ χωρις ριβαλντους και τζιοβανηδες και αλλους λοιπους παιχταραδες και πωλησεις το τελευταιο ημερολογιακο ετος αξιας 50 μυριων.
Και μη μου πειτε για στημενα αυτα τα κανει στην Ελλαδα, στην ευρωπη δε τον παιρνει.
Ουτε τα λεφτα που πηρε απο πωλησεις μην τα υποτιματε (λεγοντας οτι δεν ειναι τοσα) εστω και αν τα μοιραστηκε με τους ατζετηδες που προωθησαν τους παιχτες.
Δε γουσταρω να μιλαω για τον πουστογαυρο αλλα ολα αυτα ειναι γεγονοντα ειτε το θελουμε ειτε οχι.
Μάλιστα. Δηλαδή το ότι πήγε στους 16 είναι αποτέλεσμα επενδύσεων ή είναι κάνα μεγάλο κατόρθωμα για ομάδα με 20ετή συνεχή παρουσία στους ομίλους; Ο βάζελος κάποτε που πήγαινε κάθε χρόνο, ήταν λόγω επενδύσεων του τζίγκερ; Ή μήπως ο γαύρος δεν ξαναπήγε ποτέ πριν τη μεγάλη επένδυση; :shock:
Και η φυσικά η Ελλάδα δεν έχει σχέση με την Ευρώπη, άλλωστε στο τσ.λ. μπαίνεις με wild card... Τόσο καλό ήταν το επενδυτικό πλάνο του χοντρού που για να σιγουρέψει την επένδυση έστησε και τα σημαιάκια του κόρνερ...
Καλά κάνετε και τα λέτε, για να ξέρουμε και τι θέλει κομμάτι του κόσμου απ' το Σαββίδη: Φουστιά και στήσιμο στην Ελλάδα, και κονέ με μάνατζερ για να πουλάει ακριβά. Δεν κατηγορώ κανέναν, άλλωστε στο Ελληνικό ποδόσφαιρο μάλλον μόνο έτσι "πετυχαίνεις".
Δηλαδη μονο με πουστια εχουν αυτοι καλυτερη ομαδα απο εμας και μονο με πουστια παιρνουν οτι καλυτερο εχει η ελλαδα και μονο με πουστια αφηνουν τους προπονητες να δουλευουν.
Ολα με πουστια ετσι; εγω μαζι σου θα μου πεις ομως γιατι εχουμε να δουμε τον ΠΑΟΚ να παιζει ωραια μπαλα απο το 2009;
Α ξεχασα ο βρυζας φταιει.

Υ.Γ Αυτα που γραφεις εσυ τωρα τα εγραφα και εγω χρονια εδω μεσα αλλα την ειδα αλλιως απο φετος πολυ αλλιως ομως.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Επειδη καποιος φιλος ανεφερε τον κοκκαλη να θημησω το εξης...
Ο κοκκαλης οταν πηρε τον ολυμπιακο σε ποσα χρονια μετα πηρε τιτλο;
πηρε τον γκευ το 93 και τον πρωτο τιτλο τον πηρε το 97(πρωταθλημα) και το 99(κυπελο)
και να θυμησω ακομη οτι η εκρηξη του γκευ εγινε μετα τον νομο Παλαιοκρασα οταν και χαριστικαν τα χρεη του γκευ
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Kranatos γράφεις για διαδηλώσεις,για κομάντα που θα γυρνάνε την πόλη,για συλλήψεις,πετάς μέσα και τους συνδέσμους..Συγκεκριμένα πράγματα:

-Ποιος θα διοικήσει;Βρες μου 5 άτομα να κάνουν διοίκηση πρωτοδικείου.
-Ποιος θα πληρώνει;
-Ποιος θα μας γλυτώσει από την μοίρα της κούλας,της γριάς και το ρούλη (δεν συγκρίνω μεγέθη εννοείται,απλά πες μου με συγκεκριμένο τρόπο και όχι "ΠΑΟΚ είσαι,δεν θα σε ρίξει κανείς")
-Τί θα γίνει με τα χρέη;
-Πώς θα συσπειρωθεί ο κόσμος;

Δεν ρωτάω με καμιά ειρωνεία,απλά απάντησε μου με συγκεκριμένα επιχειρήματα.

Ο Σαββίδης δεν έχει κάνει αυτά που περιμέναμε,είναι αλήθεια.Ο Κόκκαλης έκανε 4 χρόνια να πάρει πρωτάθλημα.Ανέλαβε το 1993 και πήρε πρωτάθλημα το 1997.Από τον Σαββίδη γιατί τα απαιτείτε όλα άμεσα;

Στους αφορισμούς είμαστε πρώτοι.Όταν ζορίσει η κατάσταση να δω τί θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Kranatos έγραψε:θα θα θα θα θα θα θα θα θα...
Το θαθαθα πέθανε.
Αλήθεια ο Ιβάν που δεν έχει ανάγκη τον ΠΑΟΚ, πόσες επιχειρήσεις στην Ελλάδα πήρε πριν πάρει τον ΠΑΟΚ?
Ευχαριστώ.
Επειδη εξυπνακιας το παιζεις μια ζωη και το υφακι ειναι γνωστο για ρωτα κανεναν απο την πιατσα πως πηρε ο ιβαν το μακεδονια και καποια αλλα και μετα μιλα...
black death

Δημοσίευση από black death »

Εδώ το θέμα δεν είναι αν είναι κάποιος ικανοποιημένος απ' το Σαββίδη, ούτε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος ιδιαίτερα ικανοποιημένος. Απλά υπάρχει μια μερίδα που στη σκέψη ότι κάποιος συγκεντρώνει μεγάλη εξουσία στα χέρια του στον ΠΑΟΚ, τρελαίνεται και απαντάει με δήθεν καλοπροαίρετη κριτική αλλά, στην ουσία, ειρωνεία, απαξίωση και πόλεμο σε κάθε ευκαιρία. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια η φάση. Το κακό είναι ότι και ο Ρώσος τους δίνει πολλές πάσες.
obanebane έγραψε: Δηλαδη μονο με πουστια εχουν αυτοι καλυτερη ομαδα απο εμας και μονο με πουστια παιρνουν οτι καλυτερο εχει η ελλαδα και μονο με πουστια αφηνουν τους προπονητες να δουλευουν.
Άλματα λογικής κάνεις. Να στο πω κι αλλιώς. Είναι σαν να σου λέω να μου δείξεις έναν που έχει κέρδος απ' το τζόγο και να μου δείχνεις έναν που κλέβει στα χαρτιά, κι αφού σου λέω ότι κλέβει, να μου λες: "ναι άλλα ξέρει και να παίζει"...
Τώρα επειδή για πρώτη φορά κράτησαν έναν προπονητή για πάνω από χρόνο - κι αυτόν στο τσακ ήταν να τον σουτάρουν - ξαφνικά ο γαύρος έγινε ξαφνικά σωματείο που στηρίζει τους προπονητές. Αυτοί που έδιωξαν το Ζαρντίμ αφού πήρε πρωτάθλημα με 20 βαθμούς διαφορά. Έλα ρε παιδιά...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Odi έγραψε: Ο Σαββίδης δεν έχει κάνει αυτά που περιμέναμε,είναι αλήθεια.Ο Κόκκαλης έκανε 4 χρόνια να πάρει πρωτάθλημα.Ανέλαβε το 1993 και πήρε πρωτάθλημα το 1997.Από τον Σαββίδη γιατί τα απαιτείτε όλα άμεσα;

Κανείς μα κανείς δεν απαίτησε πρωτάθλημα με τη μία χρονιά.
Άντε, όχι κανείς, ένα 5%,
Ούτε κανείς απαίτησε δυναστεία.
Αντιθέτως, ο Σαββίδης μίλησε για πρωτάθλημα (με Στέφενς),
Δεν πρόλαβε καλά καλά να πάρει την ελληνική ιθαγένεια και να αποκτήσει και ελληνικό διαβατήριο ο ομογενής κ. Ιβάν Σαββίδης, πρόεδρος του ΠΑΟΚ και προσωπικός φίλος του ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, και να σου στον κ. Ι. Στουρνάρα ζητώντας ρύθμιση χρεών για την ποδοσφαιρική ομάδα.

Μαζί του και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σ. Κεδίκογλου: «Δεν πιστεύω να είσαι Ολυμπιακός, όπως ο κ. Σαμαράς, γιατί να ξέρεις, εγώ θα πάρω το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό», είπε με το καλημέρα και με εντυπωσιακή άνεση ο κ. Σαββίδης στον κ. Στουρνάρα.
---Σε διάφορους άσχετους κιόλας---

για κούπες ΤσουΛου που θα βάλει στο Μακεδονία, για Ροναλντίνιους και Μπερμπάτωφ. Μη τα ξαναλέμε, δεν έχει νόημα πέραν της υπενθύμισης.

Απ αυτό, μέχρι να μην αλλάζουμε κάθε χρόνο καμιά 10 παίχτες, όπως γίνεται 2 χρόνια τώρα, υπάρχει τεράστια απόσταση. Προφανώς, ο ΠΑΟΚ δεν είχε τα λεφτά που χρειάζονται, τις αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές υποδομές για να χτυπήσει πρωτάθλημα, αλλά διάολε, ο κόσμος ποτέ δεν είπε ''το πρωτάθλημα εσύ θα μας το φέρεις'' όπως επι Ζαγοράκη πχ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

psykoman έγραψε:
Το θαθαθα πέθανε.
Αλήθεια ο Ιβάν που δεν έχει ανάγκη τον ΠΑΟΚ, πόσες επιχειρήσεις στην Ελλάδα πήρε πριν πάρει τον ΠΑΟΚ?
Ευχαριστώ.

Διαγωνισμος για το μακεδονια παλας:
Επενδυτης α δινει ποσο χ
Επενδυτης β δινει ποσο χ+1
Σαββιδης δινει ποσο το μισο του χ...

Παιρνει το Μακεδονια Παλλας ο κυριος Σαββιδης...μπορει να εδωσε τα μισα λεφτα αλλα ειναι προεδρος του ΠΑΟΚ οποτε του το δωσαμε τιμης ενεκεν...

Καπως ετσι φανταζεστε οτι παιρνει τις δουλειες ο Ιβαν;;;;
Στο διαγωνισμο του μακ.παλας ο ιβαν δεν εκατσε πανω απο 10 λεπτα...Εχουμε ανθρωπο εδω μεσα που ηταν μεσα...Οι αλλοι ειχαν κατεβασει προτασεις και ο ιβαν το ειχε παρει χωρις να παρουν χαμπαρι...
Αμα το δει ο εν λογω μελος μπορει να πιστοποιησει και να σας πει και αλλα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Αρα σε αυτο που καταληγει η πλειοψηφια ειναι στο οτι δεν ειναι ικανοποιημεμη απο τον Ιβαν αλλα τον αποδεχεται γιατι δεν υπαρχει αλλη λυση.
Ξερετε φανταζομαι ολοι τι φταιει γιαυτο , "τα ψευτικα τα λογια τα μεγαλα"
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

@kranatos

Καμία μπάλα στην κερκίδα και καμία γενικολογία. Τα γενικά λόγια έρχονται από αυτούς που ευαγγελίζονται και οραματίζονται την διάδοχη κατάσταση χωρίς να υπάρχει διάδοχη κατάσταση από τη στιγμή που ποδοσφαιρικές προσωπικότητες που θα μπορούσαν να αναλάβουν δεν έχουν απλώς καεί, έχουν ξεφτιλιστεί και λοιδορηθεί σε βαθμό μη αναστρέψιμο.

Μέχρι να ακούσω ονόματα βαρβάτα που θα μπορούσαν να στηρίξουν την ομάδα θεωρώ αστειότητες όλα όσα επικοινωνεί συγκεκριμένη μερίδα συνοπαδών μου, εκτός αν το σχέδιο είναι να έρθει ο δικός μας Σαουρίδης, Σκόδρας και λοιπό κακό συναπάντημα.

Δεν κοροιδεύω αλλά μιλάω σοβαρά. Πέρα από την αοριστολογία "3000 πετσιά θα κάνουν την πόλη ταναπού μέχρι να περασει το δικό μας" έχεις να πεις κάτι; Γιατί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ πως πλέον σε αυτή τη χώρα μαγκιές δεν περνάνε και όλες οι επαναστάσεις και οι αντιδράσεις απλως μένουν αδιάφορες.

Πιστεύεις πως θα σου ανοίξουν ξανά τράπεζα Κυριακή;

Πιστεύεις πως με 5-10 πορείες θα σου σβηστούν τα χρέη;

Πιστεύεις πραγματικά πως μπορείς να λειτουργήσεις με μοντέλο δεκαετιών 1990 και 2000;

Πιστεύεις πως ο λαος όντως μπορεί να κάνει κάτι;

Δικαίωμα σου να τα πιστεύεις αλλά άσε με και μένα να πιστεύω αυτά που αντιλαμβάνομαι ζώντας σε ένα περιβάλλον τελείως διαφορετικό από σένα.

@bane

Μέχρι να υπάρξει διάδοχη κατάσταση και μέχρι να αντιληφθώ πως δεν τον νοιάζει ο ΠΑΟΚ θα τον στηρίξω. Θα στηρίξω ότι έχει βιώσιμη λογική και αυτή τη στιγμή ο Σαββίδης είναι αυτός που κρατάει τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ και με κάνει πολλές ενέσεις με ευρώ στον ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΠΑΟΚ.

Το δόγμα, ο Βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο Βασιλιάς με καλύπτει απόλυτα και ελπίζω να σε καλύπτει και σένα για την άποψη μου για τον Σαββίδη.

Συνοψίζοντας, δεν γουστάρω να ακούω μουρμούρα για Σαββίδη. Όποιος έχει να πει κάτι ας πει αλλά να βγάζει καριοφίλια και γιαταγάνια από τα σεντούνια και να φορά τη φουστανέλα της επανάστασης για ψίλου πήδημα είναι τουλάχιστον αστείο.

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

sourmenetes έγραψε:
psykoman έγραψε:
Το θαθαθα πέθανε.
Ευχαριστώ.

Διαγωνισμος για το μακεδονια παλας:
Επενδυτης α δινει ποσο χ
Επενδυτης β δινει ποσο χ+1
Σαββιδης δινει ποσο το μισο του χ...

Παιρνει το Μακεδονια Παλλας ο κυριος Σαββιδης...μπορει να εδωσε τα μισα λεφτα αλλα ειναι προεδρος του ΠΑΟΚ οποτε του το δωσαμε τιμης ενεκεν...

Καπως ετσι φανταζεστε οτι παιρνει τις δουλειες ο Ιβαν;;;;
Στο διαγωνισμο του μακ.παλας ο ιβαν δεν εκατσε πανω απο 10 λεπτα...Εχουμε ανθρωπο εδω μεσα που ηταν μεσα...Οι αλλοι ειχαν κατεβασει προτασεις και ο ιβαν το ειχε παρει χωρις να παρουν χαμπαρι...
Αμα το δει ο εν λογω μελος μπορει να πιστοποιησει και να σας πει και αλλα.

Δλδ δεν ειχε την καλυτερη οικονομικη προταση;
Του ειπαν παρε το παλας επειδη εισαι ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Συμφωνω πολυ με τον αρρωστο,πανω κατω τα ιδια λεμε.
Μαυροθανατε το οτι ο ΠΑΟΚ αλλαζει τους προπονητες σαν τα πουκαμισα η απαντηση σου ηταν ο Ζαρντιμ; :lol:
Ποσα χρονια ειναι ο χοντρος στο γαυρο ξερεις; αν ο Βαλβερδε ηθελε να μεινει ακομα εκει θα ηταν.
Το γιατι εχουμε να δουμε τον ΠΑΟΚ να παιζει καλο ποδοσφαιρο απο το 2009 θα μου το απαντησεις;
black death

Δημοσίευση από black death »

Και σε εμάς αν ήθελε ο Σάντος να μείνει, ακόμα εδώ θα ήταν. Με έναν ή δύο προπονητές σε μια 20ετία που έχουν αλλάξει 100, δεν διαφέρουν σε κάτι απ' τη μέση Ελληνική ομάδα, μην τρελαθούμε...
Και φυσικά το να είσαι προπονητής στον ΠΑΟΚ είναι απείρως δυσκολότερο, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
obanebane

black death έγραψε:Εδώ το θέμα δεν είναι αν είναι κάποιος ικανοποιημένος απ' το Σαββίδη, ούτε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος ιδιαίτερα ικανοποιημένος.

Για μενα αυτο ειναι το θεμα ουτε εξυπνος θελω να το παιξω ουτε πολεμο κανω.
Νομιζω οτι ειμαι κατανοητος αν και δεν ειμαι και ο καλυτερος χειριστης της Ελληνικης.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”