Fear of the dark έγραψε:black death έγραψε:pisakaipoupoula έγραψε:Για 2 μύρρια εγώ θα'ψαχνα χρώμα κορδέλας, αν είναι αυτό το ποσό...
'Οχι ότι δεν είναι καλός απλά δε καταλαβαίνω αυτή τη θεοποίηση, ούτε ηγέτης είναι ούτε κάτι το τρομερό
Ο βάζελος απέρριψε πρόταση 3 μύρρια (και ζητάει 5) για Καρέλη, έναν παίχτη που, αν εξαιρέσεις τη δύναμη, είναι σε όλα κατώτερος του Λούκας. Κι εμείς λέμε για κορδελίτσες. Τι να πεις...
Δεν είναι ότι δεν αξίζει για παραπάνω. Είναι ότι από τότε που ήρθε σου κάνει μουτσουνάκια κι είναι με μια βαλίτσα στο χέρι. Σαν τις γκόμενες που σου λένε θέλω να σκεφτώ τη σχέση μας, να μείνουμε μόνοι για λίγο, να ψάξω μέσα μου να δω τι θέλω...Ε, άι στη μάνα σου...
Αυτή δεν είναι λογική ρε συ. Ή φέρνει πρόταση καλή, ή κάθεται εδώ και παίζει. Κι αν θέλει, ας μην παίξει μετά. Αλλά θα παίξει και θα πει κι ένα τραγούδι.
Σκέψου πχ. ο Λέβι να έδινε το Μπέιλ με τα μισά λεφτά, αντί να τον δώσει ένα κατοστάρικο τελευταία μέρα των μεταγραφών, επειδή του έκανε μουτράκια. Δεν είναι δυνατόν οι ορέξεις του παίχτη να καθορίζουν την τιμή.
pissakaipoupoula, 27 είναι (και ούτε ακόμα), έχει μια πενταετία καλής μπάλας μπροστά του. Αν είναι να δώσει το Μπεργκ ο βάζελος κοψοχρονιά επειδή τριανταρίζει και πάθαινε και συνέχεια "γαστρεντερίτιδα" πέρσι...