9.Lucas Pérez Martínez

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Re: 9.Lucas Pérez Martínez

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

black death έγραψε:
pisakaipoupoula έγραψε:Για 2 μύρρια εγώ θα'ψαχνα χρώμα κορδέλας, αν είναι αυτό το ποσό...
'Οχι ότι δεν είναι καλός απλά δε καταλαβαίνω αυτή τη θεοποίηση, ούτε ηγέτης είναι ούτε κάτι το τρομερό
Ο βάζελος απέρριψε πρόταση 3 μύρρια (και ζητάει 5) για Καρέλη, έναν παίχτη που, αν εξαιρέσεις τη δύναμη, είναι σε όλα κατώτερος του Λούκας. Κι εμείς λέμε για κορδελίτσες. Τι να πεις...
ο Καρέλης είναι 22-23, τον Λούκας τώρα, άντε και του χρόνου θα μπορούμε να τον πουλήσουμε γτ τριανταρίζει..
Και το σημαντικότερο ο Καρέλης θέλει βάζελο, ο Λούκας θέλει Κορούνια
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

τον σεπτεμβριο κλεινει τα 27 , πως τριανταριζει ?
black death

Δημοσίευση από black death »

Fear of the dark έγραψε:
black death έγραψε:
pisakaipoupoula έγραψε:Για 2 μύρρια εγώ θα'ψαχνα χρώμα κορδέλας, αν είναι αυτό το ποσό...
'Οχι ότι δεν είναι καλός απλά δε καταλαβαίνω αυτή τη θεοποίηση, ούτε ηγέτης είναι ούτε κάτι το τρομερό
Ο βάζελος απέρριψε πρόταση 3 μύρρια (και ζητάει 5) για Καρέλη, έναν παίχτη που, αν εξαιρέσεις τη δύναμη, είναι σε όλα κατώτερος του Λούκας. Κι εμείς λέμε για κορδελίτσες. Τι να πεις...
Δεν είναι ότι δεν αξίζει για παραπάνω. Είναι ότι από τότε που ήρθε σου κάνει μουτσουνάκια κι είναι με μια βαλίτσα στο χέρι. Σαν τις γκόμενες που σου λένε θέλω να σκεφτώ τη σχέση μας, να μείνουμε μόνοι για λίγο, να ψάξω μέσα μου να δω τι θέλω...Ε, άι στη μάνα σου...
Αυτή δεν είναι λογική ρε συ. Ή φέρνει πρόταση καλή, ή κάθεται εδώ και παίζει. Κι αν θέλει, ας μην παίξει μετά. Αλλά θα παίξει και θα πει κι ένα τραγούδι.
Σκέψου πχ. ο Λέβι να έδινε το Μπέιλ με τα μισά λεφτά, αντί να τον δώσει ένα κατοστάρικο τελευταία μέρα των μεταγραφών, επειδή του έκανε μουτράκια. Δεν είναι δυνατόν οι ορέξεις του παίχτη να καθορίζουν την τιμή.

pissakaipoupoula, 27 είναι (και ούτε ακόμα), έχει μια πενταετία καλής μπάλας μπροστά του. Αν είναι να δώσει το Μπεργκ ο βάζελος κοψοχρονιά επειδή τριανταρίζει και πάθαινε και συνέχεια "γαστρεντερίτιδα" πέρσι...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Σε αυτόν τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζει ... Στο β εδειξε την κλάση του σε δύσκολο ρόλο.... Υτα νεύρα και ο αποχαιρετισμός ; Μυστήριο να δουμε ... Ελπίζω να μεινει
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Έλα λαλακίες... μέχρι και ο μεγαλύτερος πολέμιος του καταβάθος θέλει να μείνει καθώς δεν μπορώ να βρω τον τρόπο που θα έρθουν 2 ή 3 καλύτεροι από αυτόν.
black death

Δημοσίευση από black death »

Πάντως στην περίπτωση που δεν ισχύει η φήμη περί ανανέωσης πέρσι, του βάζω κι εγώ κορδελίτσα, εκτός αν ανανεώσει τώρα. Είμαστε σίγουροι ότι δεν λήγει του χρόνου το συμβόλαιο;
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Metrosport.gr Team
#ΠΑΟΚ
31.07.2015
00:52

Οριστικό: Αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ ο Λούκας!

Το παιχνίδι με την Σπάρτακ Τρνάβαήταν οριστικά και το τελευταίο του Λούκας Πέρεθ με τον ΠΑΟΚ.

Κι αυτό διότι ο Ισπανός χαιρετά οριστικά τον Δικέφαλο, μετά τη σούπερ εμφάνιση και το γκολ που πέτυχε με τους Σλοβάκους. Η απόφασή του να συνεχίσει στη Λα Κορούνια είναι αμετάκλητη και για αυτό το λόγο αποχαιρέτησε τους ασπρόμαυρους, ενώ δείπνο αποχαιρετισμού του παρέθεσε και ο Ιβάν Σαββίδης, σύμφωνα με πληροφορίες. Η συμφωνία αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ θα βάλει στα ταμεία του 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ενώ θα υπάρξει και ποσοστό μεταπώλησης 50% και κάποια άλλα μπόνους.

Περισσότερα στην Metrosport της Παρασκευής (31/07)...
Ελπιζω να ειναι μαλακιες της Μετροσπορ.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ο Τούντορ δήλωσε πως αν ο Λούκας δεν είναι ο σημαντικότερος παίκτης της ομάδας τότε είναι σίγουρα από τους σημαντικότερους. Και τον δίνεις με 1,5 μύριο. Εύγε.
Κι αφού πούλησε και την τρελίτσα του τόσο καιρό για να πάρει αυτό που θέλει, είχαμε και αποχαιρετιστήριο γεύμα. Παράνοια...
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Νομιζω οτι αυριο θα μαθουμε το μελλον του οριστικά.
Αποψη μου οτι δεν πρεπει να πουληθεί.
Κυριως επειδή δεν θα βρεθεί ισαξιος αντικαταστατης, αυτη την εποχη και με αυτα τα λεφτά.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Δεν πρέπει να φύγει γιατί εχει ολο το πακετο να παιξει στη θέση του δεύτερου φορ πίσω από τον κεντρικό στο 3 - 5 - 2.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Και αν φύγει πρέπει να έρθει τουλάχιστον ισαξιας κλάσης

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Αν το παλικάρι είναι τόσο τρελός οπαδός και το Έχει όνειρο από μικρός, τι να πω..
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

1.05 το δίνει να φύγει.
Παράξενος άνθρωπος είσαι ρε ισπανε.
Εμένα πάντως μ έχεις μπερδέψει εντελώς. Σε θέλω ενω δε σε θέλω.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Οι φήμες λένε ότι υπέγραψε τετραετές στη Λα Κορούνια. Η διάψευση της ΠΑΕ μου δίνει την εντύπωση ότι πάμε να τσιμπήσουμε κάτι παραπάνω από την μεταγραφή.
Μακάρι να κάνω λάθος και να μείνει τελικά.

Όπως είχα κάνει λάθος για την ομαδικότητά του. Δεν ισχύει ότι δεν είναι παίκτης ομάδας. Απλώς είναι τεμπελάκος στο μαρκάρισμα, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί κιόλας, άλλα είναι τα δυνατά του σημεία.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ολα τ πρωτοσέλιδα μιλάνε για αποχώρηση

Αυτο για αποχαιρετιστήριο δείπνο σαββιδη χαζό μου φαινεται
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”