Μάκης Χάβος

Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μάκης Χάβος

Δημοσίευση από joshua »

Αν κατεβει ετσι πρωτη αλλαγη στο ημιχρονο ο κουτσια, δευτερη ο φωτακης στο 60 και αν το παιχνιδι εχει στραβωσει θα χασουμε και την τριτη αλλαγη επειδη θα πρεπει να βγαλουμε και τον εττο που θα ειναι η χαρα του παιδιου για τον ζαιρι.Ετσι για να μην με λενε αδικα μελλοντολογο :D .
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

eorptol έγραψε:
DC έγραψε:Αυτή είναι μια τοποθέτηση "καλύπτω τον κώλο μου στην περίπτωση που πετύχει ο Χάβος" νάβι.
Το να παρακαλάς να μην πάρουμε κύπελλο για να μην μείνει ο Χάβος ή να μην χαρακτηριστεί πετυχημένος, είναι κατάντια ρε φίλε.
Λυπάμαι.
έτσι είναι ακριβώς έτσι κάνανε κάποιοι και με τον σαντος τον γνωστό καρπουζά που λέγανε ......
Είναι σωστός ο χρόνος να βγάζουμε αυτήν την μιζερια ενώ εχουμε μπροστά μας κρισιμοτατους αγωνες ;
Φανταστείτε να πανε όλοι με το σκεπτικό του navi στο γήπεδο σήμερα και την τετάρτη τι κλίμα θα μεταφερθεί στους
Παίκτες .....εχουμε χρόνο να κρίνουμε τον χαβο και τον κάθε χαβο αλλα τώρα ενώ έχεις πόλεμο δεν κοιτάς να μαλωσεις με τα παπούτσια σου......

δλδ βρε πατριώτη τί κλίμα θα μεταφερθεί στους παίχτες;θα'μαι γήπεδο κ σήμερα κ τετάρτη.σε περίπτωση στραβής δεν πρόκειται εν ώρα αγώνα να αρχίσω να κραυγάζω κατά κανενός.η άποψη μου είναι σταθερή κ δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε σε περίπτωση που αποτύχουμε είτε επιτύχουμε σε όλους τους εναπομείναντες στόχους.μακάρι να συμβεί το δεύτερο κ να κλείσει η χρονιά κατά τον καλύτερο τρόπο.να ευχαριστήσουμε θερμά άπαντες που βοήθησαν να τρέξει η ομάδα φέτος κ να πάμε παρακάτω όπως επιτάσσει ο ορθολογισμός.

δεξί παπούτσι-αριστερό παπούτσι σημειώσατε 2.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Τον Μακη τον 'παντρευτηκαμε' απο ερωτα, οχι απο συνοικεσιο.
Αγαπηστε, ο ΠΑΟΚ ειναι ομαδα του συναισθηματος, οχι της λογικης.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

κυριολεκτείς ή απλά αλληγορείς;
εγώ πάλι ως μία μεμονωμένη συνιστώσα του ενός αντισυμβαλλόμενου του ... γαμήλιου μυστηρίου νοιώθω κάπως έτσι:

[youtube]3LJGV1SvXgI[/youtube]
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Η γνώμη μου έιναι ότι η ικανότητα ενός πλάγιου χαφ να καλύπτει το αμυντικό κενό που δημιουργούν οι επελάσεις του επιθετικογενούς μπακ που παίζει από την πλευρά του, είναι ΑΠΛΑ ένα επιπλέον προσόν, ένα σημαντικό μεν χαρακτηριστικό, αλλά δε μπορείς να στήνεις την ομάδα με ΒΑΣΗ αυτό. Το θέμα είναι απλό. Είναι ο Σορλέν και ο Φωτάκης πλάγια χαφ; Την έχουν τη θέση; Πέρα από την κάλυψη στον μπακ που αναφέραμε, τι ΑΛΛΟ μπορούν να κάνουν σ' αυτή τη θέση; Η δική μου γνώμη; ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ από τους 2! Όσο για τον Σορλέν, είναι να απορεί κανείς πώς φτάσαμε να τον αναπολούμε! Ποιον; Τον Σορλέν!!! Έλεος! Ένας παίχτης που το μόνο του προτέρημα ήταν η τακτική του παιδεία κ η πιστή υπακοή στις οδηγίες του προπονητή του. ΠΈΡΑΝ ΑΥΤΩΝ ΟΥΔΕΝ!!! Αλλά έτσι είναι, η ανθρώπινη μνήμη, ειδικά όταν το παρόν που βιώνουμε είναι (ή το αισθανόμαστε) χειρότερο από το παρελθόν, έχει την ιδιότητα να ωραιοποιεί τις καταστάσεις του παρελθόντος, να θολώνει ή να διαγράφει εντελώς τα αρνητικά, και να μεγενθύνει και ενισχύει τα θετικά! Γι' αυτόν τον λόγο από ολόκληρες περιόδους της ζωής μας, παιδική ηλικία, σχολική ζωή, φοιτητική ζωή, στρατός, κλπ, θυμόμαστε συνήθως καλά τις ωραίες στιγμές, ενώ ακόμα και τις αρνητικές τις επενδύουμε υποσυνείδητα με μια χιουμοριστική, ή θετική αύρα. Κάπως έτσι, χωρίς να είμαι ειδικός, μπορεί ίσως να εξηγηθεί ψυχολογικά η εκτεταμένη αναπόληση του Σορλέν που παρατηρείται στους εν ΠΑΟΚ αδελφούς. Τώρα βέβαια που το ξανασκέφτομαι, ίσως να έχουν και δίκιο οι νοσταλγοί του Σορλέν! Μα ναι! Πώς δεν το έβλεπα κι εγώ τοσο καιρό; Ήμουν τυφλός!!! Τι κατάντια είναι αυτή ρε γμτ!! Τι κρίμα!!! Ο ΠΑΟΚ έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις στην Ευρώπη, πέρασε δια πυρός και σιδήρου αντιμετωπίζοντας στα ίσα υπερδύναμους αντιπάλους, παρα τρίχα δεν μπήκε στους 16 του Europa, βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του κυπέλλου, δηλαδή ενός ΤΙΤΛΟΥ, ΤΙΤΛΟΥ, ΤΙΤΛΟΥ, ΤΙΤΛΟΥ, και στο πρωτάθλημα θα διεκδικήσει στα ίσα την έξοδο του στους προκριματικούς του C.L μέσω των πλέη ώχ στα οποία όποιος πραγματικά πίστεψε ότι υπήρχε έστω και μια πιθανότητα στο εκατομμύριο να μη μπούμε απλά ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ το μέγεθος του ΠΑΟΚ. Και για ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ευθύνεται η ΦΥΓΗ του Σορλέν, αυτού του καταπληκτικού, του αναντικατάστατου παιχταρά!!! Ολιβιέ, γύρνα πίσω!!!!! Δε ζούμε χωρίς εσένα!!!
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

100% ουτε που εχεις παιξει ποτε σου μπαλα σε γηπεδο εξου και η εκθεση- αναλυση περι Σορλεν....
Ένας παίχτης που το μόνο του προτέρημα ήταν η τακτική του παιδεία κ η πιστή υπακοή στις οδηγίες του προπονητή του. ΠΈΡΑΝ ΑΥΤΩΝ ΟΥΔΕΝ!!
Μην σου πω οτι αυτα που αναφερεις ειναι και ελλατωματα...
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

alex ntepo έγραψε:Η γνώμη μου έιναι ότι η ικανότητα ενός πλάγιου χαφ να καλύπτει το αμυντικό κενό που δημιουργούν οι επελάσεις του επιθετικογενούς μπακ που παίζει από την πλευρά του, είναι ΑΠΛΑ ένα επιπλέον προσόν, ένα σημαντικό μεν χαρακτηριστικό, αλλά δε μπορείς να στήνεις την ομάδα με ΒΑΣΗ αυτό. Το θέμα είναι απλό. Είναι ο Σορλέν και ο Φωτάκης πλάγια χαφ; Την έχουν τη θέση; Πέρα από την κάλυψη στον μπακ που αναφέραμε, τι ΑΛΛΟ μπορούν να κάνουν σ' αυτή τη θέση; Η δική μου γνώμη; ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ από τους 2! Όσο για τον Σορλέν, είναι να απορεί κανείς πώς φτάσαμε να τον αναπολούμε! Ποιον; Τον Σορλέν!!! Έλεος! Ένας παίχτης που το μόνο του προτέρημα ήταν η τακτική του παιδεία κ η πιστή υπακοή στις οδηγίες του προπονητή του. ΠΈΡΑΝ ΑΥΤΩΝ ΟΥΔΕΝ!!! Αλλά έτσι είναι, η ανθρώπινη μνήμη, ειδικά όταν το παρόν που βιώνουμε είναι (ή το αισθανόμαστε) χειρότερο από το παρελθόν, έχει την ιδιότητα να ωραιοποιεί τις καταστάσεις του παρελθόντος, να θολώνει ή να διαγράφει εντελώς τα αρνητικά, και να μεγενθύνει και ενισχύει τα θετικά! Γι' αυτόν τον λόγο από ολόκληρες περιόδους της ζωής μας, παιδική ηλικία, σχολική ζωή, φοιτητική ζωή, στρατός, κλπ, θυμόμαστε συνήθως καλά τις ωραίες στιγμές, ενώ ακόμα και τις αρνητικές τις επενδύουμε υποσυνείδητα με μια χιουμοριστική, ή θετική αύρα. Κάπως έτσι, χωρίς να είμαι ειδικός, μπορεί ίσως να εξηγηθεί ψυχολογικά η εκτεταμένη αναπόληση του Σορλέν που παρατηρείται στους εν ΠΑΟΚ αδελφούς. Τώρα βέβαια που το ξανασκέφτομαι, ίσως να έχουν και δίκιο οι νοσταλγοί του Σορλέν! Μα ναι! Πώς δεν το έβλεπα κι εγώ τοσο καιρό; Ήμουν τυφλός!!! Τι κατάντια είναι αυτή ρε γμτ!! Τι κρίμα!!! Ο ΠΑΟΚ έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις στην Ευρώπη, πέρασε δια πυρός και σιδήρου αντιμετωπίζοντας στα ίσα υπερδύναμους αντιπάλους, παρα τρίχα δεν μπήκε στους 16 του Europa, βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του κυπέλλου, δηλαδή ενός ΤΙΤΛΟΥ, ΤΙΤΛΟΥ, ΤΙΤΛΟΥ, ΤΙΤΛΟΥ, και στο πρωτάθλημα θα διεκδικήσει στα ίσα την έξοδο του στους προκριματικούς του C.L μέσω των πλέη ώχ στα οποία όποιος πραγματικά πίστεψε ότι υπήρχε έστω και μια πιθανότητα στο εκατομμύριο να μη μπούμε απλά ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ το μέγεθος του ΠΑΟΚ. Και για ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ευθύνεται η ΦΥΓΗ του Σορλέν, αυτού του καταπληκτικού, του αναντικατάστατου παιχταρά!!! Ολιβιέ, γύρνα πίσω!!!!! Δε ζούμε χωρίς εσένα!!!
Δεν βοηθάει ο ισοπεδοτισμός και η απλούστευση.Ο Σορλέν, φαν του οποίου δεν ήμουν ούτε εγώ ήταν κατεξοχήν παίκτης συνόλου και σαν τέτοιος ισοροπούσε την ομάδα.Αυτή η ισοροπία , ανάμεσα σε άλλα μας έλειψε σημαντικά φέτος.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Επίσης Άλεξ ο Σορλέν ήταν παίκτης εργαλείο που έπαιζε και στον άξονα. Και φυσικά αν τον είχαμε το 4-4-2 του Χάβου θα δούλευε πολύ πολύ καλύτερα. Ένας τέτοιος παίκτης θα μας έδινε πολλές επιλογές και θα μας έλυνε τα χέρια σε δύσκολους αγώνες. Δεν ήταν και ο παίκτης που έκανε τη διαφορά. Ήταν όμως ο παίκτης που κάλυπτε τις αδυναμίες των άλλων με εξαίσιο τρόπο, ενώ ταυτόχρονα δεν υστερούσε σε κανέναν τομέα πλην της ταχύτητας. Ενός χαρακτηριστικού που η ομάδα του Σ¨αντος το είχε σχεδόν.. αποβάλει.
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

moican4 έγραψε:100% ουτε που εχεις παιξει ποτε σου μπαλα σε γηπεδο εξου και η εκθεση- αναλυση περι Σορλεν....
Ένας παίχτης που το μόνο του προτέρημα ήταν η τακτική του παιδεία κ η πιστή υπακοή στις οδηγίες του προπονητή του. ΠΈΡΑΝ ΑΥΤΩΝ ΟΥΔΕΝ!!
Moican, έχεις ένα κόλλημα, να μη το πω εμπάθεια, μ' εμένα και τις απόψεις μου, αλλά βέβαια το ίδιο ίσως κάνεις και με όποιον άλλον δε συμφωνεί μαζί σου. Αν αντιλαμβάνεσαι το φόρουμ αυτό ως χωρο στον οποίο ερχόμαστε να μαλώσουμε ή να προσβάλλουμε ο ένας τον άλλο και στο τέλος να κλείσουμε και κανένα ραντεβού για τα περαιτέρω, εγώ δε θα σε ακολουθήσω. Το αν έχω παίξει μπάλα ή όχι φυσικά και δε μπορείς να το ξέρεις, αλλά αν το κρίνεις από την άποψή μου για τον Σορλέν, τότε εσύ είσαι ο άσχετος και ο άμπαλος, και όχι εγώ. Δε μου αρέσει καθόλου το ύφος σου, οπότε δε σου απαντάω καν επί της ουσίας για τα προτερήματα ή τα ελλατώματα του Σορλέν. Να σημειώσω τέλος ότι η χιουμοριστική διάθεση στο post μου ήταν νομίζω παραπάνω από εμφανής.
dimbar έγραψε:Δεν βοηθάει ο ισοπεδοτισμός και η απλούστευση.Ο Σορλέν, φαν του οποίου δεν ήμουν ούτε εγώ ήταν κατεξοχήν παίκτης συνόλου και σαν τέτοιος ισοροπούσε την ομάδα.Αυτή η ισοροπία , ανάμεσα σε άλλα μας έλειψε σημαντικά φέτος.
Dimbar, η γνώμη μου είναι ότι απλούστευση και ισοπεδωτισμό συνιστά η άποψη ότι ο Σορλέν είναι ένας παίκτης αναντικατάστατος και τόσο σημαντικός για την ομάδα που η φυγή του και η μη-αντικατάστασή του έχει φέρει τον ΠΑΟΚ σε μια οικτρή, τραγική κατάσταση. Και δε συμφωνώ ούτε για την αξία του Σορλέν, ούτε για την κατάσταση της ομάδας. Ε όχι και να λέμε ότι έφυγε ο Σορλέν και κατέρρευσε το οικοδόμημα ΠΑΟΚ.
gika έγραψε:Επίσης Άλεξ ο Σορλέν ήταν παίκτης εργαλείο που έπαιζε και στον άξονα. Και φυσικά αν τον είχαμε το 4-4-2 του Χάβου θα δούλευε πολύ πολύ καλύτερα. Ένας τέτοιος παίκτης θα μας έδινε πολλές επιλογές και θα μας έλυνε τα χέρια σε δύσκολους αγώνες. Δεν ήταν και ο παίκτης που έκανε τη διαφορά. Ήταν όμως ο παίκτης που κάλυπτε τις αδυναμίες των άλλων με εξαίσιο τρόπο, ενώ ταυτόχρονα δεν υστερούσε σε κανέναν τομέα πλην της ταχύτητας. Ενός χαρακτηριστικού που η ομάδα του Σ¨αντος το είχε σχεδόν.. αποβάλει.

Κατά τη γνώμη μου ΜΟΝΟ στον άξονα μπορούσε να παίξει, κι εκεί απλώς ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΑ. Δεν μπορούσε να προωθήσει το παιχνίδι, πολύ αργός, άπειρες κακές ή λάθος μεταβιβάσεις, καθόλου σουτ, να μη μιλήσουμε για τεχνική. Δεν υπάρχει για μένα ποδοσφαιριστής Σορλέν. Αλλά τι να λέμε τώρα, εδώ υπήρχαν άνθρωποι που ακόμα και ΠΕΡΥΣΙ έκραζαν τον με διαφορά πραγματικό για περύσι MVP της ομάδας, τον Ίβιτς.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

alex ntepo έγραψε:
moican4 έγραψε:100% ουτε που εχεις παιξει ποτε σου μπαλα σε γηπεδο εξου και η εκθεση- αναλυση περι Σορλεν....
Moican, έχεις ένα κόλλημα, να μη το πω εμπάθεια, μ' εμένα και τις απόψεις μου, αλλά βέβαια το ίδιο ίσως κάνεις και με όποιον άλλον δε συμφωνεί μαζί σου. Αν αντιλαμβάνεσαι το φόρουμ αυτό ως χωρο στον οποίο ερχόμαστε να μαλώσουμε ή να προσβάλλουμε ο ένας τον άλλο και στο τέλος να κλείσουμε και κανένα ραντεβού για τα περαιτέρω, εγώ δε θα σε ακολουθήσω. Το αν έχω παίξει μπάλα ή όχι φυσικά και δε μπορείς να το ξέρεις, αλλά αν το κρίνεις από την άποψή μου για τον Σορλέν, τότε εσύ είσαι ο άσχετος και ο άμπαλος, και όχι εγώ. Δε μου αρέσει καθόλου το ύφος σου, οπότε δε σου απαντάω καν επί της ουσίας για τα προτερήματα ή τα ελλατώματα του Σορλέν. Να σημειώσω τέλος ότι η χιουμοριστική διάθεση στο post μου ήταν νομίζω παραπάνω από εμφανής.
Ωραιο το παραληρημα σου ..

ΥΓ.Γελασαμε με το χιουμοριστικο σου ποστ παντως οφειλω να το παραδεχτω...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Ηρεμα...
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Novito θα σε παρακαλούσα να συνιστάς ηρεμία εκεί που πρέπει, εγώ νομίζω ότι είμαι μια χαρά ήρεμος. Και βέβαια, τα posts των χρηστών είναι διαθέσιμα στον καθένα να διαβάσει κ να βγάλει τα συμπεράσματά του για το ποιος δε μπορεί να κάνει μια πολιτισμένη συζήτηση και ψάχνει κόσμο να τσακωθεί.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Οτι και να λεμε ολοι , αυτη την στιγμη στην ομαδα μας παιχτη πολληεργαλιο οπως ο ΣΟΡΛΕΝ δεν εχουμε.
Ας εχουμε θετικη ενεργεια , σε λιγες ωρες αρχιζει η μητερα των μαχων.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

ο sorlin είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που έχουν περάσει από ΠΑΟΚ.

όταν ήθελες πολυεργαλείο ήταν πολυεργαλείο, όταν ήθελες half ήταν half, όταν ήθελες extrem ήταν extrem, είχε δύναμη όταν χρειαζόταν δύναμη, είχε ταχύτητα όταν χρειαζόταν ταχύτητα, είχε τεχνική όταν χρειαζόταν τεχνική, είχε αντοχή όταν χρειαζόταν αντοχή, 99% του χρόνου του έπαιζε ποδόσφαιρο με το κεφάλι ψhλά, μηδαμινά λάθη, μάρκαρε, έκλεβε, έβγαινε στη κόντρα, έδινε κάλυψη σε όλους, κρατούσε μπάλα όταν έπρεπε, κυκλοφορούσε μπάλα όταν έπρεπε ,τι να λέμε τώρα...μακάρι να είχαμε 11 sorlin. ο ζόραν σάβιτς του ποδοσφαίρου
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

λαθος ο φωτακης δεξια στο πρωτο ημ οι πτερυγες ανυπαρκτες καλες αλλαγες σε καλα σημεια..αμυντ εττο και σαβινι καλοι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”