Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από gash04 »

gash04 έγραψε:Παρακαλώ ξεφύγαμε.

Μόνο επίσημα δημοσιεύματα ή ειδήσεις πραγματικές για πιθανόν μεταγραφές και όχι ότι θέλουμε γράφουμε.

Θένκ γιου.

Στην 3η προειδοποίηση κλειδώνει γιατί δεν συζητάτε για μεταγραφές πάλι ή γύρω απο αυτές παρά μόνο για ότι θέλετε ο καθένας και στο τέλος θα έχουμε μαλλιοτραβήγματα πάλι σαν τις Κατίνες.
Για το ότι θέλετε ή δεν θέλετε υπάρχει άλλο τόπικ
.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

dld βρε φιλε gash τι πρέπει να γίνει για να συζητάμε.?
να το γράψει το γατάκι.
εχθές το είπε ο speaker στο mats ότι υπάρχουν πληοροφορίες και όχι φήμες για σαλπιγγίδη.

πληροφορίες είναι και αυτές.

δηλαδή δεν μπορούμε να τον πάρουμε τώρα?
δεν υπάρχουν πιθανότητες να έρθει τον ιανουάριο?

υπάρχουν!
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω από όλα ή οι επιθυμίες του καθενός πάνω από όλα; Να το καταλάβω τελικά και εγώ αυτό που δεν είμαι 15χρονος και έχουν δει τα μάτια μου πάρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Δεν υπεραμύνομαι τον κοντό που φυσικά και εμένα με πλήγωσε η προδοσία του τότε αλλά μην τρελαθούμε κιόλας. Κάποιοι πάτε να τον βγάλετε και άμπαλο... Η συγγνώμη λύνει το πρόβλημα όταν είναι ειλικρινής, εκτός και αν κάποιοι εδώ μέσα την είδαν "υπεράνω"
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ολοι εμεις οι φιλαθλοι που λιγες φορες καταστρεψαμε το γηπεδο,λιγες φορες τιμωρηθηκε η ομαδα και πληρωνει προστιμα,λιγες φορες πεταξαμε μπουκαλια στα κορνερ και διακοπηκε ο αγωνας εις βαρος της ομαδας και πολλα αλλα εχουμε το αλαθητο..Εμεις τα κανουμε αυτα γιατι Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ...Κανουμε καλο στην ομαδα...Σιγουρα τονιζω την αρνητικη μας πλευρα αλλα ισχυει...Εμεις εχουμε το δικαιωμα στο λαθος...Κανεις αλλος...

Sorry για το οφ τοπικ αλλα ειναι σαν να βλεπουμε μονοφθαλμα καποια πραγματα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sourmenetes την Πέμ 17 Δεκ 2009, 13:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

pagotatzis έγραψε:dld βρε φιλε gash τι πρέπει να γίνει για να συζητάμε.?
να το γράψει το γατάκι.
εχθές το είπε ο speaker στο mats ότι υπάρχουν πληοροφορίες και όχι φήμες για σαλπιγγίδη.

πληροφορίες είναι και αυτές.

δηλαδή δεν μπορούμε να τον πάρουμε τώρα?
δεν υπάρχουν πιθανότητες να έρθει τον ιανουάριο?

υπάρχουν!

Πόσα έχουνε πει και δεν έχουν γίνει τα τελευταία 3 χρόνια.
Να θυμήσω τον Ντενίλσον?
Τον Λυμπερόπουλο?
Τον Γιαχάγια?
Τον Παπαδόπουλο?
Τον Σμόλαρεκ?
Τον Άμπρεου που έφυγε απο το ερπετό?
Και πόσοι ακόμα μέχρι και τον Κρέσπο!

Ας το σκεφτούμε και λίγο διαφορετικά παρ όλα αυτά.

Ας δεχτούμε λοιπόν ότι ισχύει ο καπνός που βλέπουμε και υπάρχει θέμα επιστροφής.

Όσοι είναι ΑντιΣαλπιγγιδικοί θα πρέπει να έχουν την ψυχραιμία να δουν το θέμα με άλλο μάτι.
Τι εννοώ.
Τζάμπα χαλιόσαστε όπως θέλει το έθιμο σε κάθε μεταγραφική περίοδο ο Σαλπιγγίδης είναι ο κεντρικός ήρωας και πάντα έρχεται.
Αν αποφασίσει η διοίκηση να τον πάρει γιατί έχει τρέλα στο μυαλό θα τον πάρει και θα πει κι ένα τραγούδι και όλοι θα κάνουμε τουμπεκί όπως κάναμε και σε άλλες περιπτώσεις ενώ το ξύδι τοπ θα βοηθήσει τους σκληροπυρηνικούς να χαλαρώσουν.Βλέπε τόπικ Σάντος που ακόμα το ξύδι εκεί δεν τους πιάνει θέλει ποιο δραστικά μέτρα ban εξορίες βασανιστήρια θανάτους και άλλα χαριτωμένα.
Στην περίπτωση επιστροφής του κοντού θα πρέπει να γνωρίζουν και τις συνθήκες που μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο εφικτό.
Διότι μπορεί να υπάρχουν και άλλες λεπτομέρειες σε περίπτωση συμβολαίου του που δεν τις γνωρίζει κανείς αλλά μπορεί να τις μάθουμε αργότερα και να κάνουμε σόλντ άουτ τις φανέλες του μετά
Σενάριο?
Σενάριο όπως το ακούς είναι και αυτό.

Όσοι είναι Υπέρμαχοι του Σαλπιγγίδη θα πρέπει να σκεφτούν το εξής.
Επίσης τζάμπα χαλιόμαστε με τους αντί.
Ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να ακούν και βλέπουν τον άνθρωπο αυτόν και συνεπώς όσο δεν υπάρχει επιστροφή απλώς πικάρουν και εκνευρίζουν αυτούς που τον θεωρούν προδότη συνεπώς δεν σέβονται τα αδέρφια τους.
και για αυτό ακούν και ύβρεις που εκνευρίζει εμένα το τελευταίο.
Πέρα τούτου όμως αυτοί που τον θέλουν περισσότερο ακόμα και είναι σκληροπυρηνικοί στο θέμα θα πρέπει να έχουν υπ όψη ότι μπορεί να χαλάσουν την υποτιθέμενη μεταγραφή με τα λεγόμενα τους όσο το συζητούν γιατί τα ανακυκλώσιμα νέα κάνουν τον γύρο του κόσμου με μορφή σπασμένο τηλέφωνο και τα διαβάζουμε ή τα ακούμε απο τα ΜΜΕξημέρωσης.
Ένας Πατέρας μπορεί να εκτοξεύσει τις τιμές στα ύψη επίσης ή να βρεί τρόπους παγώματος συμβολαίου και να χάσουν αυτό που θέλουν τόσο πολύ.
Υπάρχει και το εξωτερικό στην χειρότερη και μάλιστα τότε η επιστροφή θα είναι σχεδόν αδύνατη γιατί Σάλπι στα 30+ ε δεν με τίποτα!
Άλλο ένα επίσης που θα πρέπει να θέσουν ως άμυνα στον οργανισμό τους είναι να σκεφτούν την περίπτωση Λυμπερόπουλου που μέχρι στιγμής μετράμε 3 χυλόπιτες και υπάρχει κίνδυνος να απογοητευτούν άσχημα.
Σενάριο και αυτό έτσι.

Σε κάθε περίπτωση αν υπάρχει και φωτιά στο θέμα Σαλπιγγίδη τότε μένει να δούμε τον ίδιο τον Σαλπιγγίδη τι θέλει.

Θέλει επιστροφή οκ κάποια στιγμή θα επιστρέψει σαν πολίτης στο χωριό-Σαλόνικα και δεν θα μπορεί να βγάλει έξω τον σκύλο του βόλτα.

Θέλει να έρθει με κάποιο όμορφο τρόπο στο χωριό?
ΟΚ ας τον βρεί να πλησιάσει τον Λαό του ΠΑΟΚ.
Το πως(?) το συμβόλαιο ΑΝ θα κλείσει θα το δείξει.
Τρόποι υπάρχουν όπως και ΑΜΚ υπάρχει όπως και λιγότερα λεφτά υπάρχουν όπως και πολλά άλλα αν θέλεις τόσο πολύ.

Θέλει να πάει εξωτερικό στην Άρσεναλ ή όπου αλλού?
ΟΚ να πάει αλλά μετά ο σκύλος δεν μπορεί να βγει στο πάρκο για κατούρημα εύκολα.

Δεν θέλει τίποτα απο αυτά?
Ας ανανεώσει εκεί που είναι μιας και είναι επαγγελματίας όπως λέει.
Και ο μύθος όπου γυρνώ και όπου σταθώ λέω είμαι ΠΑΟΚ θα έχει καταργηθεί.

Σενάριο και αυτό επίσης.

Συνεπώς αν δεν είστε οπαδοί της μέσης αλήθειας τουλάχιστον συνιστώ ψυχραιμία και υπομονή φυσικά μέχρι να μάθουμε τι θα συμβεί.
Δεν είναι και πολλές μέρες που θα πρέπει να αποφασίσει ο ίδιος ο Σαλπιγγίδης.
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

teacher έγραψε:Ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω από όλα ή οι επιθυμίες του καθενός πάνω από όλα; Να το καταλάβω τελικά και εγώ αυτό που δεν είμαι 15χρονος και έχουν δει τα μάτια μου πάρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Δεν υπεραμύνομαι τον κοντό που φυσικά και εμένα με πλήγωσε η προδοσία του τότε αλλά μην τρελαθούμε κιόλας. Κάποιοι πάτε να τον βγάλετε και άμπαλο... Η συγγνώμη λύνει το πρόβλημα όταν είναι ειλικρινής, εκτός και αν κάποιοι εδώ μέσα την είδαν "υπεράνω"

Δάσκαλε, στο κείμενό σου άλλαξε το "άμπαλο" με "παιχταρά", την "συγγνώμη" με "αλήθεια" και το "είναι ειλικρινής" με "ειπωθεί", και βρέθηκες αμέσως στο άλλο άκρο και είσαι ένας απο εμάς. Λεπτές ισορροπίες που πρέπει να ληφθούν υπόψη.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Κλείδωσε το gash είναι αηδία η κατάσταση!!!

Φίλε γιατι δεν βάζεις τα επιδόσδεια που κάνουνε οι δικοί μας που είναι μέσα στην ρετσίνα και στο τσιαγαριλίκη.
Που ο ΠΑΟΚ έχει πληρώσει όχι 200 αλλα1200 στις βλακείς αυτών των ανεγκεφάλων. Αυτοί δεν ήτανε προδότες; Αλλά όχι δεν είναι γιατί στην Ελλάδα είναι εκείνος που παίρνει χρήματα όχι αυτός που δίνει. Δηλαδή με 100 ευρώ μπορώ να κάνω μια ζημιά 1000 ευρώ αλλά επηδεί είμαι ΠΑΟΚ δεν χάλασε και ο κόσμος.

Κοίτα αδερφέ χαλάστηκα για έναν και μοναδικό λόγο. Ο Σαλπιγγίδης ούτε αδερφός μου είναι ούτε κολλητός μου.

Αν έρθει θα χαρώ, γιατι; Απλά ο ΠΑΟΚ βρήκε έναν επιθετικό αξίας. κατά δεύτερο... ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα. Εαν δεν έρθει, θέλω πάλι τον καλύτερο, γιατί; Τον θέλω νικητή!!! Απλά... ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα, σε ότι και να γίνει.

Είχες τον μεγάλυτερο γαύρο προπονιτή στην ομάδα τον Αλέφαντο και ο Σαλπιγγίδης σε πείραξε.

Είχες στον ΠΑΟΚ τον αρχιμαέστρο Γκαγκάτση και ο Σαλπιγγίδης σε πείραξε. Υπερήφανε ΛΑΕ του ΠΑΟΚ.

Όταν ο ΠΑΟΚ αιμοραγούσε και έπεφτε στην Δ' Εθνική από τα οικονομικά και όχι αγωνιστηκά ξέρεις ποιος πίεζε τον ΠΑΟΚ ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣΣΣΣ, ξέρεις κάτι; ο ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣΣΣ. Και τον δεχτήκαμε!!! Υπερήφανε ΠΑΟΚτσή!!!
ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Νομίζω ότι η παραπάνω άποψη του Δάσκαλου είναι η πλέον διαυγής. Ο Σαλπιγγίδης, είτε μας αρέσει, είτε όχι, ΑΥΤΗ τη στιγμή και αν μιλάμε για το Γενάρη, είναι ότι καλύτερο για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ επιθετικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ. Δεν κυκλοφορεί στην πιάτσα άλλο όνομα, είτε εδώ, είτε στο εξωτερικό, που να είναι όχι μόνο καλός, αλλά και σταθερός παίκτης. Ο κοντός είναι δοκιμασμένη λύση και σίγουρη λύση. Όποιος άλλος έρθει θα έχει περισσότερες πιθανότητες να μην εγκλιματιστεί και να μην προσφέρει. Υπάρχει ρίσκο με άλλα λόγια.
Απο εκεί και πέρα, είμαι σίγουρος ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ της υφηλίου δέχονται ότι ο κοντός είναι πολύ καλός παίκτης. Και αυτοί που τον θέλουν και οι άλλοι. Ξεκινάμε λοιπόν από εδώ. Ο τρόπος που φέρθηκε στον ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟΣ! Εγώ θα τον έλεγα άκομψο και άγαρμπο. Ωστόσο, ποτέ δεν θα μάθουμε με 100% σιγουριά ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ. Όλοι μας ακούμε αυτά που μας λένε άλλοι, ότι έγραψαν εφημερίδες, ότι μας είπαν κάποιοι που... είναι στα "κόλπα". Οπότε από τη στιγμή που δεν ξέρουμε όλα τα ντεσού της υπόθεσης, θα έλεγα να κρατάμε μια πισινή. Κι εγώ πόνεσα με ότι έκανε, αλλά λάθη κάνουν όλοι οι άνθρωποι. Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω. Εδώ κοτζάμ Κούδας κόντεψε να γίνει γαύρος...
Και που ξέρουμε αν γυρίσει πίσω και δώσει απαντήσεις, ζητήσει συγγνώμη, πάρει λιγότερα λεφτά, ξεσκιστεί στα γκολ ή τέλος πάντων κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να μας πείσει ότι είναι ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ; Αν δεν τον ένοιαζε για μας, θα μας έριχνε δύο φάσκελα, όπως ο ακατανόμαστος και δεν θα ανέφερε ποτέ ξανά τίποτα για τον ΠΑΟΚ! Γιατί να ασχοληθεί με μας και να βάλει τον εαυτό του σε τέτοια δοκιμασία; Θα έμενε στο λαγό ή θα πήγαινε στο εξωτερικό να κάνει καριέρα και δεν θα ασχολιούνταν με τη δική μας μιζέρια. Αυτός όμως από την πρώτη στιγμή έριχνε γέφυρες για να γυρίσει. Σχεδόν παρακαλούσε. Εγώ αν ήμουν Πρόεδρος του λαγού ή οπαδός του, πραγματικά θα είχα τσατιστεί πολύ. Αυτός όμως δεν μασάει και λέει όπου σταθεί και όπου βρεθεί ότι είναι ΠΑΟΚΤΣΗΣ.
Να πω όμως κάτι και για εκείνους που μιλούν για κολοτούμπες. Τι ακριβώς σημαίνει ρε παιδιά η λέξη αυτή; Εξηγήστε μου δηλαδή. Σημαίνει την άποψη που έχω για κάποιον να την έχω για πάντα, άσχετα αν αυτός κάνει ότι μπορεί για να μου την αλλάξει; Με συγχωρείτε, αλλά αυτό δεν είναι κολοτούμπα. Οι άνθρωποι αλλάζουν, οι ανάγκες αλλάζουν, οι ιδεολογίες αλλάζουν. Ο κόσμος δεν πήγε μπροστά με εμμονές, αλλά με απόψεις που διαφοροποιούνταν και εξελίσσονταν ανάλογα με τις συνθήκες. Δεν είναι αυτό κολοτούμπα.
Δηλαδή αν εγώ βλέπω έναν παίκτη ο οποίος παίζει 1 χρόνο στον ΠΑΟΚ και είναι γίδι, το βλέπεις ρε παιδί μου ότι δεν τραβάει, βγω και πω "ο τύπος είναι γίδι, δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του, δεν τον θέλω στην ομάδα", αυτή την άποψη πρέπει να την έχω εφ' όρου ζωής; Κι αν αυτός τον επομενο χρόνο βγάλει μάτια και εγώ πω "είχα άδικο, ήταν καλός παίκτης τελικά" θα είμαι κολοτούμπας; Αλλαξε συμπεριφορά αυτός, άλλαξα άποψη κι εγώ! Τι πιο απλό;
Τώρα θα πει κάποιος, ο κοντός έπαιξε με το συναίσθημά μας, έπαιξε με τα χρήματά μας. Ε, καλά τώρα, δεν σκότωσε και κανένα. Και σε εποχές άκρατου επαγγελματισμού το να μιλάμε με τόσο πάθος για αξίες και ιδανικά είναι παροχημένος ρομαντισμός.

Δεν ξέρω αν έρθει ή αν δεν έρθει. Προσωπικά θα ήθελα να έρθει, αλλά θα ήθελα να δω και σαφή δείγματα μετανόησης για κάποια πράγματα. Και σε κάθε περίπτωση, η προσφορά και ο ρόλος του Σάλπι στην ομάδα θα φανεί σε βάθος χρόνου. Η ιστορία θα τον κρίνει. Το ζήτημα είναι ότι εμείς πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να στηρίξουμε τις αποφάσεις της διοίκησης που στοχεύουν να φέρουν και πάλι τον ΠΑΟΚ μας στην κορυφή. Γιατί για την κορυφή γεννήθηκε....
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

η ομαδα παιζει μπαλα στον εργοτελη και εμεις παιζουμε με τα @@ μας...4 σελιδες για μια ατακα για φημη επιστροφης του κοντου απο εναν δημοσιογραφο που απλα το ειπε σαν κουτσομπολιο και 4 σελιδες για το εργοτελης ΠΑΟΚ...τα λογια ειναι περιττα...keep koutsompolevein.... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

+ όσα θες Sera...
teacher

Δημοσίευση από teacher »

To θέμα δεν είναι να κλειδώσει το topic, αυτό μπορούν να το κάνουν πολλοί εδώ μέσα και εύκολα μάλιστα. Το θέμα είναι πολιτισμένα με επιχειρήματα να ακουστούν όλοι. Όχι κραυγές και υστερίες. Δε μας ταιριάζουν .
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τον Δημήτρη τον θέλω στον ΠΑΟΚ για δύο λόγους:
1. Είναι καλός χαρακτήρας, θα τα δώσει όλα και δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα.
2. Είναι πολύ καλός παίκτης
Όσοι είστε φανατισμένοι εναντίον του, κύριοι Μουζαχεντίν, παρακαλώ να αποβάλετε τον φανατισμό που είναι η σύφιλη του πνεύματος.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Sera4 έγραψε:η ομαδα παιζει μπαλα στον εργοτελη και εμεις παιζουμε με τα @@ μας...4 σελιδες για μια ατακα για φημη επιστροφης του κοντου απο εναν δημοσιογραφο που απλα το ειπε σαν κουτσομπολιο και 4 σελιδες για το εργοτελης ΠΑΟΚ...τα λογια ειναι περιττα...keep koutsompolevein.... :nairepaok:

Αυτά είναι γνωστά αδερφέ..
Για κοίτα και την μπασκετική ενότητα..
Αν εξαιρέσεις το ματς με το ρούλη,τίποτα..
Άκρα του τάφου σιωπη..

ΥΓ Τελικά τα πιο δημοφιλή τόπικ είναι αυτά όπου υπάρχει κάποια διαμάχη.. :?
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

+1 και κατι αλλο ρε παιδια αμα δειτε τις τελ. σελιδες τουλαχ. τα μισα ποστ ειναι 5 στρεματα να πουμε ελεος συζητηση κανουμε τι γρα φετε ολοκληρα αρθα ρε?
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Στα κανάλια, βγάζουν στα παράθυρα ανθρώπους που σίγουρα θα τσακωθούν και θα ανεβάσουν την τηλεθέαση....Ετσι είναι αυτά. Η διαμάχη....δημιουργεί σελίδες, άρα...επισκεψιμότητα! ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”