19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
Re: 19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
Μπούλης Κατσικονικούλης πρέπει μάθει ταχτική Δερμιτσάκι Τσαν και ακούει Σοφία Ιερού δασκάλου

Αη Ποντ περιμένει ζωγραφίσει μέσα αρένα Μπούλη Κουτσομυτούλη ωραίες ζωγραφίες του.

Πλεον είμαι Άγιος
gash04 υποτίθεται συντονιστής
Καλώς όρισες πιστό τέκνο επι Γης Θεού ΠΑΟΚ
:ugeek:
gash04 υποτίθεται συντονιστής
Καλώς όρισες πιστό τέκνο επι Γης Θεού ΠΑΟΚ
καλώς ήρθες paokpolichni
πέρνα και από εδώ να συστηθείς http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=3&t=206
πέρνα και από εδώ να συστηθείς http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=3&t=206
Rε συ γκας από ποιό σημείο έπιασες τα άγια των αγίων?
Θέλω να πω τί σε ώθησε να μονάσεις κ να αρχίσεις αυτή την απευθείας συνομιλία με τον Υψιστο?
Πρέπει κάτι να σε έχει σημαδέψει....
Θέλω να πω τί σε ώθησε να μονάσεις κ να αρχίσεις αυτή την απευθείας συνομιλία με τον Υψιστο?
Πρέπει κάτι να σε έχει σημαδέψει....
gash κουράστηκε με λαό ΠΑΟΚ όπως καρπουζάς κ βρήσης ζυζας. 
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός.paokpolichni έγραψε:35 παιχνίδια? να σου πω ρε φίλε...πολιτικός είσαι ή δικηγόρος ?
Πιστευω ότι τον παίχτη τον καταστρεψε ο Σάντος γιατι απλά δεν έπαιζε την μπάλα που ήθελε αυτός.
Αν καταλαβα σωστα όμως συμφωνείτε όλοι μαζί μου στο ότι πρέπει να φύγει......εγω πιστευω ότι είναι για καλό και των δύο και δικό του και δικό μας ...εσείς πιστευετε ότι είναι γκάου ή ότι άλλο αλλά συμφωνείτε στό ότι πρέπει να φύγει.

Έρεβος το σύνορο του σκότους.erevos187 έγραψε:λες δουμε gash εθνικη προσευχεται καλες κληρωσεις.... Αμην![]()
Α μπρε εξορκισμό που χρειάζεστε
Μολις εμαθα τα νεα.
Εχω εκνευριστει αφανταστα.
Δε θα επεκταθω πολυ γιατι θα ειμαι υπερβολικος.
Μετα το κραξιμο που εριξα στον αλλο, (και δεν κραζω ευκολα οτιδηποτε αποτελει μερος του ΠΑΟΚ)
θα ριξω και σε αυτον, που μου εκανε και την ιστορια.
Αιντε να δω.
Τσαντιστηκα βρε αδερφια.
Δηλαδη , ξερεις πως μια ομαδα μαζευει ευρο ευρο το μπατζετ απκλειστικα και μονο απο τον κοσμο της σε καιρο οικονομικης κρισης αλλα και διαχρονικα, ο οποιος σταζει αιμα για να τον μεγαλωσει. Ο ΠΑΟΚ συσσωμος φερνει το Κουτσιανικουλη ως μια εντυπωσιακη μεταγραφη του καλοκαιριου προλαμβαινοντας ολους τους "μεγαλους" της αθηνας, και δινει γη και υδωρ αποκτωντας τον Ελληνα Μεσι.
Εγω λεω καλα καναν και επενδυσανε και τον φερανε.
Ομως τι εγινε.....
Ο Κουτσιανικουλης εχει συμβιβαστει με αυτο που εχει ηδη καταφερει και δεν τον νοιαζει να βελτιωθει.
Η τελοσπαντων, δεν καιγεται κιολας.
Αντιθετα με τον βιερινια(δε συγκρινω κλαση αλλα προσπαθεια, εξελιξη) ο οποιος σε δυο χρονια εχασε τοσα κιλα και βελτιωνει μηνα με τον μηνα και κατι καινουργιο.
Ο κουτσιαμικρουλης, ουτε κιλα εβαλε ως οφειλε.
Ουτε τακτικη εμαθε , ουτε τιποτα.
Και δεν φτανει αυτο, εκτος του οτι ειναι Ελληνας και ξερει που παιζει και τι ειναι ο ΠΑΟΚ, και ποσο σημαντικα ειναι τα λεφτα και η θυσια που εκανε ολος ο συλλογος για να τον φερει, (Εναμισι μυριο = τζεμπουρ+1 δανεικος.Ή γιεστε και ενας δανεικος. Ετσι μεταφραζεται.) φτανουμε στο σημειο να μας το παιζει και ιστορια, και να μην ακουει οδηγιες του προπονητη του..., καταλαβατε?
Καλα να μας κανεις.
Ψηφιζω να τον στειλουμε δανεικο στο εξωτερικο, αγγλια, ισπανια, ή πορτογαλλια, με τον μισθο του να τον πληρωνουμε απο μισο με την ομαδα που θα αγωνιζεται.
Δανεισμος αρχικα 6 μηνων με δικαιωμα ανανεωσης για ενα χρονο.
Και εκει να σε δω τι θα κανεις.
Εχω εκνευριστει αφανταστα.
Δε θα επεκταθω πολυ γιατι θα ειμαι υπερβολικος.
Μετα το κραξιμο που εριξα στον αλλο, (και δεν κραζω ευκολα οτιδηποτε αποτελει μερος του ΠΑΟΚ)
θα ριξω και σε αυτον, που μου εκανε και την ιστορια.
Αιντε να δω.
Τσαντιστηκα βρε αδερφια.
Δηλαδη , ξερεις πως μια ομαδα μαζευει ευρο ευρο το μπατζετ απκλειστικα και μονο απο τον κοσμο της σε καιρο οικονομικης κρισης αλλα και διαχρονικα, ο οποιος σταζει αιμα για να τον μεγαλωσει. Ο ΠΑΟΚ συσσωμος φερνει το Κουτσιανικουλη ως μια εντυπωσιακη μεταγραφη του καλοκαιριου προλαμβαινοντας ολους τους "μεγαλους" της αθηνας, και δινει γη και υδωρ αποκτωντας τον Ελληνα Μεσι.
Εγω λεω καλα καναν και επενδυσανε και τον φερανε.
Ομως τι εγινε.....
Ο Κουτσιανικουλης εχει συμβιβαστει με αυτο που εχει ηδη καταφερει και δεν τον νοιαζει να βελτιωθει.
Η τελοσπαντων, δεν καιγεται κιολας.
Αντιθετα με τον βιερινια(δε συγκρινω κλαση αλλα προσπαθεια, εξελιξη) ο οποιος σε δυο χρονια εχασε τοσα κιλα και βελτιωνει μηνα με τον μηνα και κατι καινουργιο.
Ο κουτσιαμικρουλης, ουτε κιλα εβαλε ως οφειλε.
Ουτε τακτικη εμαθε , ουτε τιποτα.
Και δεν φτανει αυτο, εκτος του οτι ειναι Ελληνας και ξερει που παιζει και τι ειναι ο ΠΑΟΚ, και ποσο σημαντικα ειναι τα λεφτα και η θυσια που εκανε ολος ο συλλογος για να τον φερει, (Εναμισι μυριο = τζεμπουρ+1 δανεικος.Ή γιεστε και ενας δανεικος. Ετσι μεταφραζεται.) φτανουμε στο σημειο να μας το παιζει και ιστορια, και να μην ακουει οδηγιες του προπονητη του..., καταλαβατε?
Καλα να μας κανεις.
Ψηφιζω να τον στειλουμε δανεικο στο εξωτερικο, αγγλια, ισπανια, ή πορτογαλλια, με τον μισθο του να τον πληρωνουμε απο μισο με την ομαδα που θα αγωνιζεται.
Δανεισμος αρχικα 6 μηνων με δικαιωμα ανανεωσης για ενα χρονο.
Και εκει να σε δω τι θα κανεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Κυρ 19 Σεπ 2010, 08:33, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Λόγος: εσβησα τα φαγωσιμα που του εσουρες...ο,τι και να εκανε δεν πρεπουν τετοιες λεξεις σε ανθρωπο και ποδοσφαιριστη μας...:)
Λόγος: εσβησα τα φαγωσιμα που του εσουρες...ο,τι και να εκανε δεν πρεπουν τετοιες λεξεις σε ανθρωπο και ποδοσφαιριστη μας...:)