Ταινίες - σειρές
- Kostomanolis
Re: Ταινίες - σειρές
Καλα που το'πες Ανταρκτικα.... ουτε εγω γουσταρω κατι τετοια. Απο εκει που δειχναν ολοι βυζγια το εχουν γυρισει και δειχνουν λουτσους
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
-
και εγω καπως ξινισα με τοσο λουτσο που υπαρχει στο sense8, αλλα κατα τα αλλα ειναι εξαιρετικη σειρα....
- PAOK_Antarctica
Δεν ξέρω. Έχει παιχτεί μια ολάκερη σεζόν και ένα δίωρο σπέσιαλ τα Χριστούγεννα και ακόμα δεν ξέρουμε ποιοι είναι οι κακοί ή ποια είναι τα κίνητρά τους ή τι παίζει με τον Σαγίντ από το Λοστ και την Ντάριλ Χάνα.
Όλο λούτσος λούτσος κι από τηγανίτα τίποτα
Όλο λούτσος λούτσος κι από τηγανίτα τίποτα

Τελος! Δεν γινοταν, επρεπε να ξενυχτησω να δω την δευτερη σεζον του The Missing! Αντε γεια, αντε γεια ειναι! Σε καθε επεισοδιο που ξεκινουσε ελεγα "'η αυτο ισχυει 'η το αλλο", και σε καθε επεισοδιο που τελειωνε ημουν "wtf, τι γινετε??" Τα μυαλα μας πονανε Fawkes!
- Kostomanolis
Ξεκινησα και εγω το missing. Πολυ καλο αλλα ενα σφιξιμο στην καρδια στα 2 πρωτα επεισοδια το ειχα...
Το Fortitude το εχςι δει κανεις;
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Το Fortitude το εχςι δει κανεις;
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- Kostomanolis
Αλλου ειδους η μια σειρα με την αλλη. Δεν συγκρινονται κατ'εμε. Παντως και οι 2 ειναι κορυφαιες.Chuck Norris έγραψε:Πολύ καλο το taboo αλλά μέχρι στιγμής 2 κλάσεις κάτω από game of thrones
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- Chuck Norris
Απλα δεν μαρεσει που ειναι σαν παραμυθακι , ολα πανε ωραια και καλα ... ουυυ ρε !
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Το χω δει εγώ το fortitude, να πω την αλήθεια δεν με άρεσε. Πάντως κάνε μια προσπάθεια να το δεις, ίσως εγώ είμαι λάθος
-
Ash VS Evil Dead http://www.imdb.com/title/tt4189022/?ref_=nv_sr_1
πολύ αίμα ,κουφές ατάκες ...αν είστε φαν του είδους θα τον λατρέψετε
πολύ αίμα ,κουφές ατάκες ...αν είστε φαν του είδους θα τον λατρέψετε
- PAOK_Antarctica
Πολύ καλό το Ash Vs Evil Dead. Επιβάλλεται να προβληθούν πρώτα οι 3 Evil Dead ταινίες πριν ξεκινήσει κάποιος τη σειρά, για να μπει στο κλίμα.
- Kostomanolis
Βρηκα την 1η απο το 1981 και μια που ειναι remake(?) του 2013. Να τις δω και τις 2 πριν αρχισω την σειρα;
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- PAOK_Antarctica
Η πρώτη (και το ριμέικ της) είναι η αγαπημένη μου αλλά είναι καθαρό horror.
Η δεύτερη (Evil Dead 2 - 1987) και η τρίτη (Army of Darkness - 1992) είναι πολύ πιο ανάλαφρες και η σειρά έχει το δικό τους ύφος.
Η σειρά άλλωστε, αν και βλέπεται και από μόνη της, ουσιαστικά αποτελεί σίκουελ των ταινιών.
Η δεύτερη (Evil Dead 2 - 1987) και η τρίτη (Army of Darkness - 1992) είναι πολύ πιο ανάλαφρες και η σειρά έχει το δικό τους ύφος.
Η σειρά άλλωστε, αν και βλέπεται και από μόνη της, ουσιαστικά αποτελεί σίκουελ των ταινιών.
Ε κλαιν ρε ανταρκτικαPAOK_Antarctica έγραψε:Sense8 ρε barlow;
Το βλέπω επειδή με αναγκάζει η δικιά μου να το βλέπουμε μαζί και επειδή αν ξεκινήσω κάτι δεν το αφήνω αν δεν τελειώσει.
Αλλά αν ξαναδώ άλλο ένα παπάρι ή άλλη μια ομοφυλοφιλική παρτούζα, δεν ξέρω κι εγώ τι θα κάνω (ναι ρε, είμαι ανασφαλής με τον ανδρισμό μου. Ποιος έχει πρόβλημα να τον γ@μήσω;)
Δεν τρελάθηκα με τη σειρά.έχει ψιλοενδιαφερον στορυ Κ κάποιους ενδιαφέροντες χαρακτήρες.τρελαίνεται η δικιά μου προφανώς.η σειρά μας λέει ότι το πνεύμα δεν έχει να κάνει με φυλές σεξουαλικοτητες επαγγέλματα Κ κοινωνικές τάξεις.ε μέσα σε όλο αυτό θα έχεις Κ το τραβελι σου Κ τον μπάτσο σου Κ το μαφιόζο σου Κ το γκει σου Κ τον Αφρικανό σου Κ την Ινδή σου κλπ.δεν έχει άδικο.το στορυ λίγο αδύναμο.ο ρυθμός όμως ικανοποιητικός.στην 9η θέση από τα 10.
Γαμηστε το μπουστη τον @λυμπιακο
- Kostomanolis
Fawkes έγραψε:Τα ίδια γούστα φαίνεται να έχουμε , πολύ καλή αυτή που ξεκίνησες αλλά με το the missing ετοιμάσου να πάθεις μεγάλη πλάκα , είναι απίστευτη σειράMarianov6 έγραψε:Ξεκινησα αυτη εχτες http://www.imdb.com/title/tt3561180/
Ισλανδικη παραγωγη, αστυνομικη μυστηριου. Καλη σειρα για να δει καποιος αν του αρεσουν τετοιες. Ειναι στο στιλ Broadchurch, The killing, Bron Broen κτλ σαν ευρωπαικη παραγωγη. Ενας κυκλος βγηκε, δεν ξερω αν θα συνεχισει.
Επομενη που εχω προγραμματισει να δω ειναι αυτη http://www.imdb.com/title/tt3877200/, και αυτη ιδια ευρωπαικη παραγωγη φαινεται να ειναι, στο ιδιο στιλ δηλαδη.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μολις τελειωσα τον 1ο κυκλο στο missing.Marianov6 έγραψε:Λοιπον, τελειωσα την πρωτη σεζον του The Missing. Στην αρχη ημουν επιφυλακτικος γιατι σκεφτηκα "οκ, ποσες σεζον μπορει να ψαχνουν ενα παιδι, θα κανει κοιλια καποια στιγμη". Ανοιξα το Wiki της σειρας και ευτυχως ελεγε οτι στην πρωτη σεζον ειναι μια ολοκληρωμενη υποθεση και στην δευτερη μια διαφορετικη, μεχρι εδω λοιπον ολα καλα.
Γνωριζοντας και τα τεχνικα, τον φωτσμο μπορει να μην τον θεωρω τελειο και καποια αλλα πραγματα, αλλα εχει γινει πολλη δουλεια γενικα στην σειρα, και πολυ καλη μαλιστα. Ειδικα στο κομματι της σκηνοθεσιας ειναι απιστευτο. Ειναι πολυ καλη σειρα παιδια και αξιζει να την δει καποιος.
Fawkes, ενα θα σου πω μονο. Ξεκινησα την δευτερη σεζον τωρα το πρωι, ειδα τα πρωτα δυο επεισοδια (τωρα το τριτο), πρεπει να φυγω για δουλεια σε λιγο, αλλα καιγομαι να δω το επομενο επεισοδιο. Πραγματικα δεν περιμενα τοσο καλη δουλεια να εχει γινει γιατι στην αρχη της πρωτης σεζον σκεφτομουν "οκ, οχι και για 8.2 στο imdb". Ανακαλω λοιπον ασχετα αν δεν το εγραψα ποτε και επιβεβαιωνεσαι πληρως, εχω παθει πλακα!
Συγνωμη τωρα τι τελος ειναι αυτο; Δεν καταλαβα τι εννοουσε ο ποιητης... Εσεις τι γνωμη εχετε και που μπορειτε να μου πειτε για να μην το χαλασουμε για καποιον αλλο;
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ