Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από iasoiako »

Kabamaru11 έγραψε:
Ο Αγγελος;Που εκανε προετοιμασια επιπεδο Champions League;Ο Αγγελος;Που τους πηγαινε στο Αγιον Ορος;Ο Αγγελος;Γι αυτον τον Αγγελο μιλαμε;O ανθρωπος ειναι ενα κομπλεξικο φασιστικο και επικινδυνο ανθρωπαριο που ζει σε αλλη εποχη,ουτε εξω απο την Τουμπα δεν θα επρεπε να περασει (οπως και δεν ειχε περασει στην φιεστα).
Απλά θυμίζω τί έγραψε αυτός.

Ο Άγγελος με βαζέλα έπαιξε Τσλ, τους πέρασε και στην δεύτερη φάση.
Έπαιξε και με εμάς προκρηματικά.
Έβγαλε και την Κύπρο 2η μια φορά σε γκρουπ.

Ε δεν τον λες και άμπαλο και χωρίς εμπειρία. Με 40 χρόνια εμπειρία στην μπαλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος iasoiako την Τετ 16 Νοέμ 2022, 16:30, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ανακαλεσε για το βλαμμενους,γιατι η θα αναλαβουν οι μοντς η θα αρχισω και εγω τους χαρακτηρισμους και δεν με λες και ευγενικο ανθρωπο γενικα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Kabamaru11 έγραψε:Αν τον γνωριζες σαν ανθρωπο απο κοντα και ακουγες τις αποψεις του,θα καταλαβαινες.Εχω φιλια με εναν απο τους βαφτισιμιους του και τον εχω γνωρισει.Δεν πεταω κατι τοσο χοντρο,διχως να γνωριζω απο πρωτο χερι.
Αυτό όμως, όπως καταλαβαίνεις, δεν αποτελεί απόδειξη και δεν δικαιολογεί την κατηγορία εναντίον οποιουδήποτε στελέχους της ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

iasoiako έγραψε:Καλά Νουνιες εσύ δεν κατάλαβες καν τι λέει η ανακοίνωση και τί θέση θα έχει ο Άγγελος. Ποιές μεταγραφές τσαμπουνάς. Για τα βοηθητικά γήπεδα μας τον θέλει.

Πραγματικά μιλάμε....άστο
Δεν καταλαβανω γιατι απαντας επι του προσωπικου.
Προφανως και καταλαβαινω τι γραφει η ανακοινωση. Εγω την ανεβασα αλλωστε και τονισα και τον τον συγκεκριμενο ρολο που ο Αγγελος θα εχει στο ΔΣ. Το γραφει αλλωστε ξεκαθαρα.
Σε τι απαντας δεν καταλαβα;
Οτι ο Αγγελος ειναι ικανος για την θεση αυτη (με ποια προσοντα αραγε) η σου φαινεται περιεργο οτι ισως συζηταει με τον μεγαλομετοχο και για αγωνιστικα θεματα;
Αλλωστε στα ....αρθρα που αρχισαν να βγαινουν δικαιολογωντας την επιλογη Αγγελου το ΜΟΝΟ επιχειρημα που καταγραφουν ειναι οτι ειναι κοντα στον προεδρο και συνομιλητης ολα αυτα τα χρονια....
Οποτε να φανταστω οτι μιλανε για τον καιρο, για την πορεια των εργων του μετρο, για τις ενδιαμεσες εκλογες στις ΗΠΑ....ε και που και που μπορει να λενε και για τον ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Αποστολη καρδαση μου,πως μπορω να αποδειξω οτι ειναι φασιστας;Να βρω σε κανα συρταρι του καμια σβαστιγγα; :lol: :lol: :lol:
Τον εχω γνωρισει απο κοντα,μου εδωσε το δικαιωμα για να τον χαρακτηρισω ετσι.Και το αναφερω εδω μεσα.Τοσο απλα.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

nunies4 έγραψε:Τρεμω στην ιδεα ως αντιπροεδρος να μιλαει και επι του αγωνιστικου με τον προεδρο...
Να θελουν οι μεταγραφες και την δικη του εγκριση
Μετά εγώ φταίω?
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ναι και ξαναλεω τι σε παραξενευει; Οτι μπορει ο Ιβαν που τον εχει συνομιλητη χρονια τωρα να μετραει την γνωμη του και επι του αγωνιστικου;
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Τέλος πάντων δεν θα μαλώσουμε και μεταξύ μας τώρα για τον Άγγελο. Στην τελική δεν ανέλαβε προπονητής.
Είμαι περίεργος να μάθω για την αποχώρηση του Γιώργου Σαββίδη από το Δ.Σ.
Στα μάτια μου,η μή συμμετοχή του στο ΔΣ μοιάζει περισσότερο με κίνηση προστασίας του Γιώργου.Από τί και από ποιόν δεν μπορώ να καταλάβω.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Kabamaru11 έγραψε:Ανακαλεσε για το βλαμμενους,γιατι η θα αναλαβουν οι μοντς η θα αρχισω και εγω τους χαρακτηρισμους και δεν με λες και ευγενικο ανθρωπο γενικα.
Ναι να κοπούν οι χαρακτηρισμοί συμφωνώ αλλά ρε φιλε εσυ τους ξεκίνησες για έναν άνθρωπο που δεν είναι καν εδώ μέσα να υπερασπιστεί τον εαυτό του και το οτι τον γνώρισες και σου φάνηκε έτσι δεν σου δίνει δικαίωμα να τον χαρακτηρίζεις..
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Ο Βασιλόπουλος λέει κάτι παίχτηκε με τον Χρυσοχόο για την χορηγεία με την Μαλαματίνα, και ότι υπήρξαν αντιδράσεις λόγω των εργαζομένων στην εταιρία.

Λέει και ότι ο Άγγελος λέει κάνει τις επαφές ηδη με τον Δήμο Θέρμης, μεσολάβησε, εχει συγγενική σχέση με τον Παπαδοπουλο τον δήμαρχο Θέρμης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος iasoiako την Τετ 16 Νοέμ 2022, 16:21, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

alp920 έγραψε:Τέλος πάντων δεν θα μαλώσουμε και μεταξύ μας τώρα για τον Άγγελο. Στην τελική δεν ανέλαβε προπονητής.
Είμαι περίεργος να μάθω για την αποχώρηση του Γιώργου Σαββίδη από το Δ.Σ.
Στα μάτια μου,η μή συμμετοχή του στο ΔΣ μοιάζει περισσότερο με κίνηση προστασίας του Γιώργου.Από τί και από ποιόν δεν μπορώ να καταλάβω.
αν υπαρχει λογος θα ειναι η φημολογια οτι ο Ιβαν θα ειναι στο επομενο πακετο κυρωσεων της ΕΕ οποτε συγγενικα προσωπα και λοιπες μπουρδες
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Τότε γιατί παραμένει ως Πρόεδρος ο Ιβάν?
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημητρη,του το ειπα και στα μουτρα του,γιατι με προσβαλε πρωτα για την καταγωγη μου,γενικα δεν ειμαι ανθρωπος που κρυβεται.Δεν θα το συνεχισω αλλο,γιατι πρεπει να φυγω στη δουλεια.

Ελπιζω να ασχοληθει μονο με το προπονητικο κεντρο και να γινει καλο,ανταξιο της ομαδας μας.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

alp920 έγραψε:Τότε γιατί παραμένει ως Πρόεδρος ο Ιβάν?
Κανω μια χαζη σκεψη χωρις να γνωριζω...Υπαρχει περιπτωση ο Γιωργης να μην εχει ελληνικη υπηκοοτητα;
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Πραγματι οι αποχωρησεις απ το ΔΣ της ΠΑΕ
τοσο του εν δυναμει επομενου Προεδρου της
και γιου του ιδιοκτητη-Προεδρου Γιωργη οσο
και των εμπειροτατων τεχνοκρατων επι του
εμπορικου τομεα (Νταβιντιαν και Χρυσοχοου)
παραλληλα με την αναθεση της αντιπροεδριας
και της υπευθυνοτητας του project του νεου
προπονητηριου σε εναν παρωχημενο τον Αγγελο
τον Αναστασιαδη εγειρουν πολλα ερωτηματα.-

Για μενα πολλα ερωτηματα εγειρονται επισης
και με την "καταληψη" θεσης μελους στο ΔΣ
απο τον τεως αντιπροεδρο της ΕΠΟ (μαλιστα
επι Προεδριας Βασιλειου Γκαγκατση - ναι τοτε
που χτιστηκε "η παραγκα του μπαρμπα Θωμα")
και ως προσφατα εξωδιοικητικου συνεργατη
της ΠΑΕ κυριου Βασιλειου Χατζηαποστολου.-
obanebane έγραψε:Αδιανόητα πράγματα.
Πραγματικα.- Πιο αδιανοητα δεν γινονται πλεον.-

ΥΓ. Πανω απο ενα τριμηνο δεν τον εχω τον
Αγγελο να μενει εκει.- Μη λεω και παρα πολυ!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”