5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: Pablo Garcia
Εγώ προσωπικά (σαν ΠΑΟΚτσης) δίνω μόνο μια τελευταία ευκαιρία στον Πάμπλο. Στους 4 αγώνες που του απομένουν φέτος, να δείξει ότι προέχει το καλό της ομάδας. Αγόρι μου είσαι ηγέτης, δείξ'το στο γήπεδο! Βάλε τον ΠΑΟΚ μας 1ο στη βαθμολογία, τσάκισέ τους μέσα στο σπίτι τους (τους Αθηναίους) με μεγάλα διπλά! Να προσφέρεις στον ΠΑΟΚ αυτό που μόνο εσύ μπορείς τόσο καλά! Δίκαια ή άδικα, το θέμα είναι ότι μας κρέμασες σε κρίσιμους αγώνες. Και νομίζω ότι το βλέπεις κι εσύ αυτό. "Επίτρεπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς". Επιβάλλεται λοιπόν και σε μένα (και σε όσους συμφωνούν μαζί μου) να σου πω ότι έχεις πέσει και να σε "βοηθήσω" να σηκωθείς. Και μαζί σου να σηκωθεί και η ομάδα και να πετάξει ψηλά ο δικέφαλος. Ο καλός σου εαυτός είναι η μισή ομάδα. Θέλω να πιστεύω ότι τον αγαπάς τον ΠΑΟΚ. Κάνε λοιπόν τα πάντα για το καλό του. Είμαστε μαζί σου. Μη μας γαμ... ξανά.
ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ, ΜΟΝΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΝΙΚΕΣ!
ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ, ΜΟΝΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΝΙΚΕΣ!
- aspromauri
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
ΠΣ. Περίμενα να πιασει και κανεναν τεν κατε να πετάξει μεσα στο γηπεδο μαζι με τις μπαλες.
Thx, Admin Team
ΠΣ. Περίμενα να πιασει και κανεναν τεν κατε να πετάξει μεσα στο γηπεδο μαζι με τις μπαλες.
-
Δεν γράφω συχνά εκτός από τα μεταγραφικά αλλά να πω για τον Γκαρσία:
Ότι στην μπουνιά με τον Διόγο πρώτα έφαγε μία αγκωνιά χειρότερη από αυτήν που έδωσε χθες, αλλά ο Διόγο δεν τιμωρήθηκε ποτέ!
Ότι η αποβολή του με τον Θρασύβουλο ήταν άδικη και εκεί αποδείχθηκε ότι τον έχουν στην μπούκα. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Ενώ αντίθετα ο διαιτητής έκανε παράβαση του κανονισμού
Ότι χθες αν ήταν σε άλλη ομάδα και όχι στον ΠΑΟΚ ή αν ο ΠΑΟΚ έπαιζε με άλλη ομάδα θα έπαιρνε κίτρινη...
Ότι άλλοι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν κάνει και χειρότερα (δες Σέρτζιο)
Και πως τέτοιον παικταρά σαν τον Πάμπλο δύσκολα θα βρούμε στην ευρωπαϊκή αγορά...
Και επίσης έχω μία αίσθηση πως ο Πάμπλο έτσι και αλλιώς δεν θα έμενε στον ΠΑΟΚ
Ότι στην μπουνιά με τον Διόγο πρώτα έφαγε μία αγκωνιά χειρότερη από αυτήν που έδωσε χθες, αλλά ο Διόγο δεν τιμωρήθηκε ποτέ!
Ότι η αποβολή του με τον Θρασύβουλο ήταν άδικη και εκεί αποδείχθηκε ότι τον έχουν στην μπούκα. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Ενώ αντίθετα ο διαιτητής έκανε παράβαση του κανονισμού
Ότι χθες αν ήταν σε άλλη ομάδα και όχι στον ΠΑΟΚ ή αν ο ΠΑΟΚ έπαιζε με άλλη ομάδα θα έπαιρνε κίτρινη...
Ότι άλλοι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν κάνει και χειρότερα (δες Σέρτζιο)
Και πως τέτοιον παικταρά σαν τον Πάμπλο δύσκολα θα βρούμε στην ευρωπαϊκή αγορά...
Και επίσης έχω μία αίσθηση πως ο Πάμπλο έτσι και αλλιώς δεν θα έμενε στον ΠΑΟΚ
ετσι ειναι φιλε..ετσι ακριβως..και ειδικα και το τελευταιο...
Εδω και ενα μηνα οι γνωστοι ρεπορτερ -δημιουργω το κλιμα που θελει η διοικηση- αρχιζαν να προετοιμαζουν τους παντες.
Υπηρχε μια πιθανοτητα να εφευγε αλλος αν ο Γκαρσια επαιζε στα πλει αλλα τωρα δεν εχει καμια πιθανοτητα να μεινει.
Εδω και ενα μηνα οι γνωστοι ρεπορτερ -δημιουργω το κλιμα που θελει η διοικηση- αρχιζαν να προετοιμαζουν τους παντες.
Υπηρχε μια πιθανοτητα να εφευγε αλλος αν ο Γκαρσια επαιζε στα πλει αλλα τωρα δεν εχει καμια πιθανοτητα να μεινει.
«Είσαι ινδιάνος» τον ρώτησαν σε μια από τις πρώτες του συνεντεύξεις όταν πρωτοήρθε.
«Όχι, αλλά θα ήθελα να είμαι» απάντησε.
Φύγε ρε Ινδιάνε, που δεν είσαι Ινδιάνος αλλά θα ήθελες να είσαι. Φύγε γιατί δεν χωράς σ’ αυτό το όμορφο αγγελικά πλασμένο ελληνικό ποδόσφαιρο. Φύγε γιατί δεν σε λένε Ντιόγκο, δεν σε λένε Κυριάκο, δεν σε λένε Καραγκούνη. Εσύ όταν σε χτυπάνε σηκώνεις ανάστημα, δεν πέφτεις με το φύσημα του αέρα να ξεγελάσεις. Δεν παίζεις στο ΠΟΚ στον ΠΑΟΚ παίζεις, μόνο αυτό σου καταλογίζω, έπρεπε να το είχες καταλάβει.
Φύγε ρε, εσύ φταις στο λένε τα ραδιόφωνα, στο λένε οι εφημερίδες, στο λένε κι εδώ μέσα. Αλάνι της αλάνας δεν χωράς στην νέα Τούμπα με τα θερμαινόμενα καθίσματα και τις δεκαεφτά χιλιάδες θέσεις πάρκινγκ. Εσύ δεν ξέρεις να δέχεσαι την αδικία, δεν ξέρεις να δέχεσαι την ήττα, δεν αφήνεις τους αντιπάλους σου να βολτάρουν έξω από την περιοχή σου.
Τι δουλειά έχεις εσύ στο προϊόν της άμεμπτης Σούπερ-λίγδας του Πηλαδάκη του Κόκαλη του Πατέρα ;
Κορόιδο Ινδιάνε, αντί να καθίσεις πάνω στο μεγάλο είναι αλήθεια συμβόλαιο σου, να γίνεις «καλό παιδί» εσύ παθιάζεσαι, τρελαίνεσαι, αρρωσταίνεις.
Επειδή κι εγώ παθιάζομαι, τρελαίνομαι, αρρωσταίνω αδερφέ μου να ξέρεις ότι είμαι μαζί σου.
Υ.Γ. Να ξέρεις Πάμπλο οι Ινδιάνοι τον χάσανε τον πόλεμο. Τώρα ζούνε σε καταυλισμούς-γκέτο και πουλάνε μπιχλιμπίδια σε λευκούς τουρίστες.
Φύγε ρε Ινδιάνε, που δεν είσαι Ινδιάνος αλλά θα ήθελες να είσαι. Φύγε γιατί δεν χωράς σ’ αυτό το όμορφο αγγελικά πλασμένο ελληνικό ποδόσφαιρο. Φύγε γιατί δεν σε λένε Ντιόγκο, δεν σε λένε Κυριάκο, δεν σε λένε Καραγκούνη. Εσύ όταν σε χτυπάνε σηκώνεις ανάστημα, δεν πέφτεις με το φύσημα του αέρα να ξεγελάσεις. Δεν παίζεις στο ΠΟΚ στον ΠΑΟΚ παίζεις, μόνο αυτό σου καταλογίζω, έπρεπε να το είχες καταλάβει.
Φύγε ρε, εσύ φταις στο λένε τα ραδιόφωνα, στο λένε οι εφημερίδες, στο λένε κι εδώ μέσα. Αλάνι της αλάνας δεν χωράς στην νέα Τούμπα με τα θερμαινόμενα καθίσματα και τις δεκαεφτά χιλιάδες θέσεις πάρκινγκ. Εσύ δεν ξέρεις να δέχεσαι την αδικία, δεν ξέρεις να δέχεσαι την ήττα, δεν αφήνεις τους αντιπάλους σου να βολτάρουν έξω από την περιοχή σου.
Τι δουλειά έχεις εσύ στο προϊόν της άμεμπτης Σούπερ-λίγδας του Πηλαδάκη του Κόκαλη του Πατέρα ;
Κορόιδο Ινδιάνε, αντί να καθίσεις πάνω στο μεγάλο είναι αλήθεια συμβόλαιο σου, να γίνεις «καλό παιδί» εσύ παθιάζεσαι, τρελαίνεσαι, αρρωσταίνεις.
Επειδή κι εγώ παθιάζομαι, τρελαίνομαι, αρρωσταίνω αδερφέ μου να ξέρεις ότι είμαι μαζί σου.
Υ.Γ. Να ξέρεις Πάμπλο οι Ινδιάνοι τον χάσανε τον πόλεμο. Τώρα ζούνε σε καταυλισμούς-γκέτο και πουλάνε μπιχλιμπίδια σε λευκούς τουρίστες.
- aspromauri
καλο θα ηταν,κατα τη γνωμη μου,για 2-3 μερες(μεχρι να ηρεμησουμε)να κλεισει αυτο το τοπικ γιατι αλλιως θα γινει μπουρδελο......
- Isaak the Greek
kass κι εγω μαζι σου ειμαι φιλε αλλα μη ξεχνας οτι "If you can't crack the system , Bent it"
Κανεις δεν του ειπε να αλλαξει αυτο που ειναι.Αλλα αν αγαπαει την ομαδα μας ή εστω αν νοιαζεται λιγο γι αυτην , ας κανει και τα στραβα ματια καμια φορα.
Κανεις δεν του ειπε να αλλαξει αυτο που ειναι.Αλλα αν αγαπαει την ομαδα μας ή εστω αν νοιαζεται λιγο γι αυτην , ας κανει και τα στραβα ματια καμια φορα.
Αυτό διέλαθε της προσοχής σας/μας/τους?
http://www.youtube.com/watch?v=-O7aJh8_0i0
http://www.youtube.com/watch?v=qUWQUQ5fJJI
http://www.youtube.com/watch?v=mBhZ9hJjOMs
Και πόσα μύρια βίντεο σαν και αυτά μπορεί να βρει κανείς.
Άρων άρων σταύρωσον αυτόν.
Υ.Γ Γεια σου ρε Γκαρσία σκέτο (παοκμανια χρήστης).
http://www.youtube.com/watch?v=-O7aJh8_0i0
http://www.youtube.com/watch?v=qUWQUQ5fJJI
http://www.youtube.com/watch?v=mBhZ9hJjOMs
Και πόσα μύρια βίντεο σαν και αυτά μπορεί να βρει κανείς.
Άρων άρων σταύρωσον αυτόν.
Υ.Γ Γεια σου ρε Γκαρσία σκέτο (παοκμανια χρήστης).
Ότι και να πώ είναι λίγο μπροστά σ αυτά που έγραψες, να σαι καλά αδερφέ!kass4 έγραψε:«Είσαι ινδιάνος» τον ρώτησαν σε μια από τις πρώτες του συνεντεύξεις όταν πρωτοήρθε.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙΜΗ Κ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ!