Ότι να 'ναι!!!!!

Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

Και ειδού ποιόν σας ζητάνε να ψηφίσετε ...
blackterror4 έγραψε:λοιπον το ποντικι ξυπνησε απλα ριχνει ενα ξυρισματακι πινει την φραπεδια του και χαλαρα θα απαντησει
ΧΑΛΑΡΑ όμως ... μην του χαλάσουμε και την ηρεμία ... !!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

ε παντα χαλαρα αφου δεν σας υπολογιζουμε καν.θα νικησουμε σιγουρα
blackterror4

ποντικι με συγκινησες ενα δακρυ κυλαει απο το μαγουλο μου.μπραβο σου.κοριτσια ειπατε κατι?δεν σας ακουσα
blackterror4

draculation έγραψε:Αγαπητοί Παοκμανιώτες και αγαπητές Παοκμανιώτισσες... Ψηφοφόροι του κόμματός μας αλλά και αντίπαλοι...
Μετά από αρκετό καιρό, λόγω προσωπικών λόγων( Proficiency ) ήρθε η ώρα και ο καιρός να ξαναμπεί αυτό το
τόπικ στο σωστό δρόμο... Δεν εννοώ επειδή ήρθα πίσω... Εγώ όπως και όλοι μας είμαστε ένα από τα λιθαράκια
που χτίσαμε αυτές τις 177 σελίδες... Εδώ μέσα ειπώθηκαν πολλά... Αυτό που πραγματικά εννοώ είναι ότι στην
υπόθεση των εκλογών, κατηγορείτε τον αγαπητό συνάδελφο μου Black... Αυτό δεν είναι σωστό κυρίες μου...
Ναι έμαθα ότι ξανάρχησε η μονομαχία των εκλογών και θα συνεχίσω να υποστηρίζω αυτά που υποστήριζα. Ομολογώ
βέβαια πως μου λείψατε... Όλοι σας... Γιατί εδώ μέσα το είχαμε κάνει έναν τόπο "διασκέδασης"... Δικαιολογημένα
Όμως ο Blackterror4 περίμενε να επιστρέψω... Γιατί όπως πολύ καλά θυμάμαι κυρία Aspromauri είχαμε αφήσει μια κόντρα
στην μέση, καθώς και πως δεν είχες απαντήσει σε ένα ποστ μου... Αν κάνω λάθος ζητώ συγγνώμη διαψεύστε με...
Δεν έχω πλέον τον διαθέσιμο χρόνο για να διαβάσω όλα όσα ειπώθηκαν στο τόπικ τους τελευταίους 2 περίπου μήνες που απουσιάζω από το τόπικ...

Αυτά ως ένας μικρός πρόλογος... Ας περάσουμε τώρα στο κυρίως πιάτο(όπως θα λέγατε και εσείς κυρίες μου)
Αγαπητή μου Aspromauri.. Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου αλλά αφού κατηγορείς επανηλειμένα μια προσπάθεια που
κάνουμε ως κόμμα, πρέπει να ασκήσω προσωπική επίθεση εναντίων σου για να αποκαταστήσω το κύρος της οργάνωσής
μας, το οποίο προσπαθείτε να ρίξετε με όχι τόσο "υγιείς" τρόπους... Πρώτα από όλα θέλω να σε ευχαριστήσω
Aspromauri... Δείχνεις για ακόμα μια φορά ότι με φοβάσαι... Με συγκινείς πραγματικά... Έπειτα από 2 μήνες απουσίας
βλέπω ότι υπάρχει ακόμα ο φόβος των απόψεών μου και αυτό μου αναπροσαρμόζει την διάθεσή μου...

Αυτά για σένα Aspromauri(για να μην λες ότι σε ξέχασα)

Ας περάσουμε τώρα σε μερικά Ευχαριστώ που έχω να εκφράσω σε πολλά άτομα και καταστάσεις...

-Ευχαριστώ τον DreamWarrior και τον Blackterror που ακόμα και με 2 μήνες απουσίας μου έμειναν πιστοί στην
οργάνωσή μας αυτή...
-Ευχαριστώ ιδιαιτέρως την Eva η οποία με ενημέρωσε ότι ξαναρχίζουν οι εκλογές και έτσι έιμαι πάλι εδώ κοντά σας
-Ευχαριστώ τους ψηφοφόρους του κόμματός μας που έμειναν πιστοί στο κόμμα μας..
-Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ που μας έχει κάνει τόσο υπερήφανους αυτήν την πρώτη περίοδο του πρωταθλήματος...
-Ευχαριστώ Την Γυναικεία σας οργάνωση που υπάρχεται ακόμα και έχει ενδιαφέρον
-Ευχαριστώ Όλους εσάς που κάθεστε και διαβάζεται αυτά που γράφω...

Ας συνεχίσω λοιπόν αυτήν την μονολογία μου... Ας κάνω και μία ομιλία για τον προεκλογικό μας αγώνα...

Όπως σας είχα ενημερώσει κύριοι και κυρίες μου, όλα όσα σας υπόσχονται οι αγαπημένες κυρίες του τόπικ
είναι μπαρούφες... Με συγχωρείτε και για την έκφραση αλλά θα τα πω σταράτα... Κανένα κέρασμα, κανένα φαγοπότι,
τίποτα... Όλα είναι στο μυαλό σας... Βαρέθηκα να ακούω "θα κάνουμε το ένα, θα κάνουμε το άλλο". Θα εμπιστευτείτε την διαχείρηση του κορυφαίου τόπικ όλων των εποχών σε γυναίκες οι οποίες δεν ξέρουν τι θέλουν;; Θα εμπιστευτείται την
διαχείρηση σε κάποιες που ψεύδονται ασύστολα?? Ή μήπως θα εμπιστευτείτε τον δημιουργό αυτού του τόπικ, καθώς επίσης και
μία εξαίρετη καλλιτεχνική φυσιογνωμία όπως είναι ο Κύριος Blackterror;;.. Η απάντηση είναι δικιά σου αγαπητέ οτινανιστή...

Έχω να πω πολλά... Πάααρα πολλά... Αλλά θα καταντήσει μουντό το όλο σκηνικό και δεν το θέλω... Αυτά από εμένα κύριοι και κυρίες μου... Ελπίζω να σας άφησα πλήρως ικανοποιημένους με τις δηλώσεις μου και να ήμουν αρκετά σαφής μαζί σας... Χρόνια πολλά σε όλους μας, Καλά Χριστούγεννα, Καλή Πρωτοχρονιά...

Υστερόγραφο 1) Blackterror ελπίζω να σου άρεσε αυτός ο λόγος...
Υστερόγραφο 2) Με συγχωρείτε αν σας κούρασα με τον μονόλογό μου... Έχουν γίνει πάαρα πολλά στην προσωπική μου ζωή και έχω
μάθει πολλά πράγματα σε αυτούς τους τελευταίους 2 μήνες... Ένα από αυτά;;; Να μην εμπιστεύομαι τα κορίτσια... Και δεν είναι σπόντα για το κόμμα σας...!

Αυτά Από εμένα λοιπόν!

~*S*T*R*~ DraculatioN ~*S*T*R*~ (το ~*S*T*R*~ είναι μια νέα προσθήκη που έκανα για να ομορφήνει το Nickname μου)

Και Για Να Μην Ξεχνιόμαστε: !!

DraculatioN - DreamWarrior - Blackterror
Τρία άτομα που ενώθηκαν μόνο και μόνο για να διαφυλάξουν τα ινία αυτού του τόπικ και δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν και καμία να κάνει κακό σε αυτό το τόπικ...

ποντικι με συγκινησες ενα δακρυ κυλαει απο το μαγουλο μου.μπραβο σου.κοριτσια ειπατε κατι?δεν σας ακουσα
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Καταρχήν ... ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ξανά !!!!!
Καταδεύτερον ... ΕΣΥ είσαι το ΠΟΝΤΙΚΙ??????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Γιατί ψάχνουμε ένα ποντίκι εδω μέσα!!!!! :lol: :lol: :lol:

Πάμε λοιπόν ...
draculation έγραψε:κατηγορείτε τον αγαπητό συνάδελφο μου Black... Αυτό δεν είναι σωστό κυρίες μου...
Κατηγορήθηκε ο Black και δεν το πήρα χαμπάρι???? Εκτός και αν εννοείται τις προεκλογικές μας "ΚΟΝΤΡΕΣ" κατηγορία!!!!!!!!!!
draculation έγραψε:Γιατί όπως πολύ καλά θυμάμαι κυρία Aspromauri είχαμε αφήσει μια κόντρα
στην μέση, καθώς και πως δεν είχες απαντήσει σε ένα ποστ μου... Αν κάνω λάθος ζητώ συγγνώμη διαψεύστε με...
ΟΚ ... σε διαψεύω !!!!!!!
draculation έγραψε:Αγαπητή μου Aspromauri.. Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου αλλά αφού κατηγορείς επανηλειμένα μια προσπάθεια που κάνουμε ως κόμμα, πρέπει να ασκήσω προσωπική επίθεση εναντίων σου για να αποκαταστήσω το κύρος της οργάνωσής
μας, το οποίο προσπαθείτε να ρίξετε με όχι τόσο "υγιείς" τρόπους...
Ενώ η προσωπική επίθεση είναι ένας από τους πιο "υγιείς" τρόπους προεκλογικού αγώνα για εσάς κε Drac???????????!!!!!!!!!
draculation έγραψε:Πρώτα από όλα θέλω να σε ευχαριστήσω
Aspromauri... Δείχνεις για ακόμα μια φορά ότι με φοβάσαι... Με συγκινείς πραγματικά... Έπειτα από 2 μήνες απουσίας
βλέπω ότι υπάρχει ακόμα ο φόβος των απόψεών μου και αυτό μου αναπροσαρμόζει την διάθεσή μου...
Όσον αφορά τον φόβο ... η αλήθεια είναι ότι με την απουσία σου φοβήθηκα πολύ ότι δεν θα ξαναεπιστρέψεις για να καταστρέψεις την προεκλογική σας προσπάθεια με τις ανακρίβειες που γράφεις!!!!!!
draculation έγραψε:Αυτά για σένα Aspromauri(για να μην λες ότι σε ξέχασα)
Ξεχνιέται βρε η aspromauri!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
draculation έγραψε:Ευχαριστώ ιδιαιτέρως την Eva η οποία με ενημέρωσε ότι ξαναρχίζουν οι εκλογές και έτσι έιμαι πάλι εδώ κοντά σας
Σε ευχαριστώ που με τον λόγο σου αποδεικνύεις για μία ακόμα φορά την ακεραιότητα του χαρακτήρα των υποψηφίων της παράταξής μας!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
draculation έγραψε:Ευχαριστώ τους ψηφοφόρους του κόμματός μας που έμειναν πιστοί στο κόμμα μας..
Μάλλον δεν σε έχουν ενημερώσει ακόμα ότι δεν σας ψήφισε κανείς!!!!!!!!

draculation έγραψε:Ευχαριστώ Την Γυναικεία σας οργάνωση που υπάρχεται ακόμα και έχει ενδιαφέρον..
Παρακαλούμε ...
draculation έγραψε:Θα εμπιστευτείται την διαχείρηση σε κάποιες που ψεύδονται ασύστολα??

Το έχουν κάνει ήδη ... και πάλι δεν σε ενημερώσανε !!!!!!

Λοιπόν τώρα που μπήκανε τα πραγματα και πάλι στην σωστή τους διάσταση ελπίζω να μην εξαφανιστείτε και πάλι αγαπητέ κε DRAC!!!!!!!
blackterror4

draculation έγραψε:Θα εμπιστευτείται την διαχείρηση σε κάποιες που ψεύδονται ασύστολα??

Το έχουν κάνει ήδη ... και πάλι δεν σε ενημερώσανε !!!!!!

ψεμματα.καταγελνω το ψεμα σας.οι εκλογες δεν τελιωσαν και βγαλατε αποτελεσμα?αυτος ειναι λογος για να ακυρωθει το κομμα σας
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Αγαπητέ blackterror4, ο ΛΑΟΣ έχει καταλάβει πολύ καλά ποιός ψεύδεται και θα σας το αποδείξει καταψηφίζοντας την παράταξη σας!!!!!

Βλέπω επίσης ότι πολύ θα θέλατε με έναν μαγικό τρόπο να ακυρωθεί το πρώτο κόμμα στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων!!!!!
blackterror4

αφου λετε ψεμματα δεν κερδισατε τις εκλογες με 2 ψηφους
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Ώπα ρε.....

Δημοσίευση από dreamwarrior »

Καλησπέρα αδέρφια οτινανιστές.
Κάνω αιφνίδια παρέμβαση μετά από τις αμέτρητες ασυναρτησίες της Κας ασπρόμαυρης (aspromauri κατά την γνώμη της που ΝΟΜΙΖΕΙ ότι είναι σωστή!!).
Εμείς αδέρφια είμαστε ενωμένοι κα ποτέ νικημένοι.Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε.....να αγωνιστούμε.....να καθαρίσουμε αυτό το τόπικ από κάθε είδους παππατζήδες που υπόσχονται και δεν πραγματοποιούνε (βλέπε : Γαλακτομπούρεκο!!!!!).
ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!!!Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ!!!!!
Ελάτε λοιπόν σε 'μας για ένα καλύτερο αύριο....για μια καλύτερη εποχή....ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Re: Ώπα ρε.....

dreamwarrior έγραψε:Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ!!!!!
Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει κε DREAM αλλά και οι δύο έταιροι συναγωνιστές σας έχουν στο avatar τους γυναίκες ... και επίσης τάζουν και γυναικές για να προσελκύσουν πιθανούς ψηφοφόρους!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
blackterror4 έγραψε:ρε φιλε δεν ξερω τι εγινε ερειμιν λογου εγραφα δεν δες παρακατω λεω θα στην δωσουμε το αλλαξα κιολας να το πρωτοτυπο.
την λιβ θα σου δωσουμε και την λιβ και την μιρ και την πεπιτα και την πακιτα και ενα πιτα γυρο απο ολα χωρις κρεμμυδι με γιαουρτοσκορδιον.οκ?αγαπημενε μας ψηφοφορε.....οτι θελεις
ελα μαζι μας εισαι εμας θα ψηφισεις το κοβω τραχανιστας εισαι κ εσυ.οκ?πες μου ποτε τι θες να στην φερω πακετο
gerrard

8 x 8 στην τουμπα με δημοσιογράφους, «Ζαγόρ», Ποικιλίδη, Γ.Χ

Δημοσίευση από gerrard »

Μπάλα στην Τούμπα «8Χ8» με δημοσιογράφους, «Ζαγόρ», Ποικιλίδη, Γ.Χ. κ.α.

Ένα πρωτότυπος ποδοσφαιρικός αγώνας δόθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Τούμπα, μεταξύ ανθρώπων της διοίκησης του ΠΑΟΚ και δημοσιογράφων.

Δύο οκταμελείς, μεικτές ομάδες, διασταύρωσαν τα ξίφη τους, με το τελικό 4-4 να αναδεικνύει την αγωνιστική τους ποιότητα, καθώς και τη δίψα για διάκριση! Από την μια πλευρά ο Θοδωρής Ζαγοράκης, μαζί με τον Γιώργο Τουρσουνίδη και κάποιους εκπροσώπους του Τύπου, και από την άλλη ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, ο Παναγιώτης Ποικιλίδης και μερικοί δημοσιογράφοι.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έδειξε μεγάλο πάθος για τη νίκη, ενώ δεν έλειψαν και τα πειράγματα μεταξύ των παικτών, με τον Ζαγοράκη να κάνει χιούμορ όταν για κάποιο διάστημα βρέθηκε στην κορυφή της επίθεσης ο Ποικιλίδης, χάνοντας, πλήθος ευκαιριών.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=84801
blackterror4

με αρεσει που χουμε τετοιο καλο κλιμα στην ομαδα με παικτες διοικηση κοσμο προπονητες ενωμενοι.ετσι
blackterror4

αγαπαμε το γυναικιο φυλο για αυτο τα βαλαμε αβαταρ αλλα δεν θα κατσουμε να μας κυβερνησουν κιολας.αλλο το ενα αλλο το αλλο.δεν βρισκεται επιχειρηματα και λετε αστατα επιχειρηματα και δικαιολογιες.λυπαμαι
Άβαταρ μέλους
antigoni

Δημοσίευση από antigoni »

Συγκινητικος οντως ο λογος του.... ποντικιου(!;)
Μονο που με τα οσα λετε μονο γελιο προκαλειτε...

Η μαχη το ξερουμε οτι ειναι ανιση και οτι μας βλεπετε ηδη νικιτριες να κανουμε τον γυρο του θριαμβου πανω στο αρμα με μπροσταρη τον Προεδρο τον Μεγα...
αλλα ξερετε.. μην γινεστε γραφικοι...
Δεν πειραζει! next time...
blackterror4

να σαι καλα καιρο ειχα να γελασω τοσο.χαχαχαχα.με 2 ψηφους κερδισατε κιολας.χαχαχαχαχΑ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”