Αριστοτέλης Μυστακίδης
-
Undesired No 1
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Άποψη μου είναι πως πρέπει να ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα με τις δημόσιες επιθέσεις που μικραίνουν τον σύλλογο.
Θα πρέπει να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος , ώστε να δούμε κατά πού πάει το έργο στον μπασκετικό ΠΑΟΚ, οργανωτικά, αγωνιστικά και με το βλέμμα στο μέλλον.
Όπως έχω γράψει ξανά, ποσώς με ενδιαφέρει μια κόντρα μεταξύ δύο κολοσσών για ένα ποσό αστείο γ αυτούς .
Θυμίζω ότι ο Μυστακίδης τη μια φορά που μίλησε είχε πει «δεν ξέρω πως θα είναι η μεταξύ μας επικοινωνία , αλλά νομίζω πως είναι καλύτερα να κάνουμε πράγματα παρά να λέμε».
Από αυτό συμπεραίνω πως στρατηγική του είναι η όσο λιγότερη έκθεση γίνεται , τόσο στα media όσο και στους οπαδούς.
Εινα σωστή η στρατηγική αυτή; Ως τώρα όχι. Ωστόσο αν αρχίσει να ανεβαίνει επίπεδα το τμήμα αγωνιστικά, τόσο θα πάψει να ενδιαφέρει το κομμάτι αυτό.
Επομένως υπομονή για να κρίνουμε.
Θα πρέπει να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος , ώστε να δούμε κατά πού πάει το έργο στον μπασκετικό ΠΑΟΚ, οργανωτικά, αγωνιστικά και με το βλέμμα στο μέλλον.
Όπως έχω γράψει ξανά, ποσώς με ενδιαφέρει μια κόντρα μεταξύ δύο κολοσσών για ένα ποσό αστείο γ αυτούς .
Θυμίζω ότι ο Μυστακίδης τη μια φορά που μίλησε είχε πει «δεν ξέρω πως θα είναι η μεταξύ μας επικοινωνία , αλλά νομίζω πως είναι καλύτερα να κάνουμε πράγματα παρά να λέμε».
Από αυτό συμπεραίνω πως στρατηγική του είναι η όσο λιγότερη έκθεση γίνεται , τόσο στα media όσο και στους οπαδούς.
Εινα σωστή η στρατηγική αυτή; Ως τώρα όχι. Ωστόσο αν αρχίσει να ανεβαίνει επίπεδα το τμήμα αγωνιστικά, τόσο θα πάψει να ενδιαφέρει το κομμάτι αυτό.
Επομένως υπομονή για να κρίνουμε.
Το πρόβλημα της στρατηγικής δεν είναι η ησυχία της
Είναι ότι εσκεμμένα κάνει κακό σε άλλους παράγοντες θεσμικά και ατομικά. Αυτό δεν είναι ούτε κατά λάθος ούτε λόγω κακών συμβούλων. Αν κάποιος θέλει να ευελοτυφλει, πρόβλημα του
Δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ δύο μεγιστάνων
Υπάρχει μια επίθεση.
Το να εστιάσουμε στο αγωνιστικό είναι βούτυρο στο ψωμί όσων θέλουν να ξεχαστεί η ουσία της υπόθεσης που δεν τιμά καθόλου τον Μυστακιδη
Θα βάλει ξερωγω μισό δις, θα πάρει τίτλους, κι όλα καλά. Μιλάμε διάνα, τέτοιος σεβασμος στο τι είναι ο ΠΑΟΚ, δεν έχει ξαναματαγινει
Είναι ότι εσκεμμένα κάνει κακό σε άλλους παράγοντες θεσμικά και ατομικά. Αυτό δεν είναι ούτε κατά λάθος ούτε λόγω κακών συμβούλων. Αν κάποιος θέλει να ευελοτυφλει, πρόβλημα του
Δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ δύο μεγιστάνων
Υπάρχει μια επίθεση.
Το να εστιάσουμε στο αγωνιστικό είναι βούτυρο στο ψωμί όσων θέλουν να ξεχαστεί η ουσία της υπόθεσης που δεν τιμά καθόλου τον Μυστακιδη
Θα βάλει ξερωγω μισό δις, θα πάρει τίτλους, κι όλα καλά. Μιλάμε διάνα, τέτοιος σεβασμος στο τι είναι ο ΠΑΟΚ, δεν έχει ξαναματαγινει
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 11):
- Cylon-4, thanasakiss4, leomatos88, Ιάσονας, Maklaz, gervasio artigas, Taseos, aivas19, NIKOS1972, Montrealiotis and one more user
Οντως κραταει τον λογο του.
Πραξεις και οχι λογια.
Πρωτη πραξη : Δεν τηρει οσα υπεγραψε.
Περιμενουμε τις επομενες πραξεις.
Πραξεις και οχι λογια.
Πρωτη πραξη : Δεν τηρει οσα υπεγραψε.
Περιμενουμε τις επομενες πραξεις.
- These users thanked the author Cylon-4 for the post (total 4):
- leomatos88, Black_Knight, aivas19, paok apo epilogi
Υγ. Από ανθρώπους και τον συρφετό πίσω τους που εν ριπή οφθαλμού αποδομησαν αληθινούς ευεργέτες τριών διαφορετικών τμημάτων του συλλόγου, δεν δέχομαι ούτε δευτερόλεπτο τη θεωρία ότι επιβάλλεται απαγόρευση αμφισβήτησης του Μπουντούρη. Ενός συμπαθεστατου αθλητή πλέι Μέικερ και τίποτα παραπάνω για τον ΠΑΟΚ. Αν βαφτίστηκε σε κλάσματα δευτερολέπτου υπάλληλος και υπηρέτης συνφεροντων ο Χατζόπουλος , τοτε ο Χ Μπουντούρης τι ακριβώς είναι; Θεματοφύλακας του ΠΑΟΚ;
Τρέλα πουλάμε;
Ξαναλέω ΚΑΙ συμπαθεστατος είναι ΚΑΙ τη δική του ιστορία έγραψε το 1990 ΚΑΙ πιστεύω ακράδαντα ότι μια χαρά ένα σκασμό χρήμα έβαλε και θα βάλει ο Μυστακίδης χωρίς καμία αμφιβολία. Όλα αυτά απλά τυγχάνει να είναι άσχετα με το προβλημα
Εντιτ: ΔΕΝ αναφέρομαι σε κανένα μέλος
Στη θεωρια του πράγματος αναφέρομαι και στους κεντρικούς παικτες
Τρέλα πουλάμε;
Ξαναλέω ΚΑΙ συμπαθεστατος είναι ΚΑΙ τη δική του ιστορία έγραψε το 1990 ΚΑΙ πιστεύω ακράδαντα ότι μια χαρά ένα σκασμό χρήμα έβαλε και θα βάλει ο Μυστακίδης χωρίς καμία αμφιβολία. Όλα αυτά απλά τυγχάνει να είναι άσχετα με το προβλημα
Εντιτ: ΔΕΝ αναφέρομαι σε κανένα μέλος
Στη θεωρια του πράγματος αναφέρομαι και στους κεντρικούς παικτες
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 9):
- Ιάσονας, Maklaz, gervasio artigas, leomatos88, Kabamaru11, aivas19, NIKOS1972, Montrealiotis, paok apo epilogi
-
Undesired No 1
Ε άρα και λεφτά να βάλει δεν μας ενδιαφέρει και τίτλους να φέρει δεν μας ενδιαφέρει και να μεγαλώσει τον μπασκετικό ΠΑΟΚ αγωνισιτκά δεν μας ενδιαφέρει και όλα είναι προδιαγεγραμμένα εναντίον και όσα κάνει (αν κάνει) δεν μας ενδιαφέρουν. Ας πάρει κ Ευρωλίγκα, ας κάνει και νέο γήπεδο, ας , ας ,ας.
Που μπορεί και τίποτα να μην κάνει, αλλά δεν μας ενδιαφέρει.
Μας ενδιαφέρει που πήγε παρέα με τον Κατσαρή να τρυπήσει τον Ιβάν. Αυτό μας ενδιαφέρει και θα μας ενδιαφέρει.
Άρα τζάμπα γράφουμε όλοι, η απόφαση είναι Ειλημμένη και έφεση δεν υπάρχει.
Ένοχος ο κατήγορούμενος. Ποιο το νόημα ύπαρξης του θέματος αυτού τότε; Να γράφουμε πόσο τον μισούμε και πόσα ανήθικα πήγε να μπει στη Νέα Τούμπα;
Μας ενδιαφέρει που πήγε παρέα με τον Κατσαρή να τρυπήσει τον Ιβάν. Αυτό μας ενδιαφέρει και θα μας ενδιαφέρει.
Ένοχος ο κατήγορούμενος. Ποιο το νόημα ύπαρξης του θέματος αυτού τότε; Να γράφουμε πόσο τον μισούμε και πόσα ανήθικα πήγε να μπει στη Νέα Τούμπα;
- Maurice_Escargot
Όλα καλά αυτα και εν γένει σωστά, η εστίαση (και) στο αγωνιστικό όμως να γίνεται ένα με εθελοτυφλια δεν είναι σοφή στάση καθώς όλα υπάρχουν, συνυπάρχουν, και μπορούν να επηρεάσουν το ένα με το άλλο. Όλα είναι ένας ζωντανός οργανισμός.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
- Ιάσονας
Βασικά, ναι
Don't do the crime if you can't do the time
Θα στεναχωρηθεί ε; Όχι ρε γαμωτο.
Δε πειράζει μεγιστάνας είναι δεν αξίζει να στεναχωριομαστε. Όχι;
Μόνο που στην άλλη κατεύθυνση στεναχωρεθηκαμε για το έγκλημα εις βάρος ΜΑΣ όπως φωνάζω από 16/6 περίπου στις 21.00 το βράδυ. Όχι εις βάρος αλλου.
Άρα δεν είναι το ίδιο και βεβαίως και δικαίωμα έφεσης να υπήρχε, θα απορρίπτονταν
Η συζήτηση εδώ υπάρχει για να σχολιάζονται οι πράξεις του. Όταν μίλησε νηφάλια για τρία δευτερόλεπτα, είπαμε ότι μίλησε νηφάλια και το σεβόμαστε. Όταν έγινε η ομάδα χθες, είπαμε μπράβο καλή κίνηση. Σε όλα τα άλλα έχει ακόμα πολλά πράγματα να δείξει και να αποδείξει.
Don't do the crime if you can't do the time
Θα στεναχωρηθεί ε; Όχι ρε γαμωτο.
Δε πειράζει μεγιστάνας είναι δεν αξίζει να στεναχωριομαστε. Όχι;
Μόνο που στην άλλη κατεύθυνση στεναχωρεθηκαμε για το έγκλημα εις βάρος ΜΑΣ όπως φωνάζω από 16/6 περίπου στις 21.00 το βράδυ. Όχι εις βάρος αλλου.
Άρα δεν είναι το ίδιο και βεβαίως και δικαίωμα έφεσης να υπήρχε, θα απορρίπτονταν
Η συζήτηση εδώ υπάρχει για να σχολιάζονται οι πράξεις του. Όταν μίλησε νηφάλια για τρία δευτερόλεπτα, είπαμε ότι μίλησε νηφάλια και το σεβόμαστε. Όταν έγινε η ομάδα χθες, είπαμε μπράβο καλή κίνηση. Σε όλα τα άλλα έχει ακόμα πολλά πράγματα να δείξει και να αποδείξει.
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 4):
- Ιάσονας, Maklaz, Montrealiotis, paok apo epilogi
-
Undesired No 1
Δεν με ενδιαφέρει η στεναχώρια που (δεν) θα έχει, ούτε θα στεναχωρηθώ.
Αν όμως χώσει μισό δις, κάνει γήπεδο, γιγαντώσει τον ΠΑΟΚ, φέρει τίτλους και αναστήσει το τμήμα, ας μου επιτραπεί να χαρώ.
Όπως χάρηκα για τις εξελίξεις στη Νέα Τούμπα που δεν θα έβλεπα αν δεν γίνονταν όσα έγιναν. Means to an end.
Ξέρω, έγκλημα ηθικής. Whatever floats your boat.
Εγώ θα χαρώ για τον ΠΑΟΚ. Ο καθένας στο μυαλό του ας κάνει ό,τι νομίζει.
Αν όμως χώσει μισό δις, κάνει γήπεδο, γιγαντώσει τον ΠΑΟΚ, φέρει τίτλους και αναστήσει το τμήμα, ας μου επιτραπεί να χαρώ.
Όπως χάρηκα για τις εξελίξεις στη Νέα Τούμπα που δεν θα έβλεπα αν δεν γίνονταν όσα έγιναν. Means to an end.
Ξέρω, έγκλημα ηθικής. Whatever floats your boat.
Εγώ θα χαρώ για τον ΠΑΟΚ. Ο καθένας στο μυαλό του ας κάνει ό,τι νομίζει.
- These users thanked the author Undesired No 1 for the post (total 3):
- BWmystis, Mitsospaoki4, Jim_Chatz
Το να λες ότι μόνο αυτό έγινε και "ε αφού ετσι σας βολεύει" μάλλον δείχνει ότι είσαι άσχετος με τον ΠΑΟΚ φιλε
Συν το ότι αποκρύπτεις όλα τα εσκεμμένα που έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται
Πιθανώς επειδή έτσι βολεύει το δικό σου ατομικό καραβι
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 3):
- Maklaz, Montrealiotis, paok apo epilogi
Όλα αυτά το μόνο που δείχνουν είναι πως τελικά ΟΤΙ τρόπους κι αν μεταχειριστεί κανείς, ένα κομμάτι του κοινού θα τον κοιτάει αποκλειστικά στην τσέπη.
Με πρόσχημα την αγάπη.
Έβαλες χρήμα κύριε; Αγόρασες δηλαδή εμμέσως προϊόντα που οδήγησαν σε τίτλους;
Ωραία, μας κάνεις. Τώρα αν στο μεταξύ σκυλευεις τις αξίες που κράτησαν το σύλλογο όρθιο στην εποχή της φτώχειας, ε εντάξει Κλάιν μαιν ποιος ασχολείται με θεωρίες πληβειων
Με πρόσχημα την αγάπη.
Έβαλες χρήμα κύριε; Αγόρασες δηλαδή εμμέσως προϊόντα που οδήγησαν σε τίτλους;
Ωραία, μας κάνεις. Τώρα αν στο μεταξύ σκυλευεις τις αξίες που κράτησαν το σύλλογο όρθιο στην εποχή της φτώχειας, ε εντάξει Κλάιν μαιν ποιος ασχολείται με θεωρίες πληβειων
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 5):
- Maklaz, Black_Knight, leomatos88, Montrealiotis, paok apo epilogi
Εμένα προσωπικά αυτό που με ενδιαφέρει για να τον κρίνω για όλα τα άλλα είναι τουλάχιστον να σταματήσει ότι έκανε σε σχέση με την ΠΑΕ και τον Σαββίδη και να ασχοληθεί αποκλειστικά με το μπάσκετ. Μόλις νιώσω ότι αυτό συμβαίνει τότε θα αλλάξει και η στάση μου απέναντί του. Προς το παρόν το μόνο που πιστεύω για αυτόν είναι πως ασχολείται μόνο με το πως θα τρυπήσει τον Σαββίδη και αυτό φαίνεται ακόμα και με τις τελευταίες του επιλογές (Γούλα). Μέχρι στιγμής λοιπόν καθαρά ένοχος όπως το θέτεις και εχθρικός απέναντι στα συμφέροντα του όλου ΠΑΟΚ.Undesired No 1 έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 12:30 Ε άρα και λεφτά να βάλει δεν μας ενδιαφέρει και τίτλους να φέρει δεν μας ενδιαφέρει και να μεγαλώσει τον μπασκετικό ΠΑΟΚ αγωνισιτκά δεν μας ενδιαφέρει και όλα είναι προδιαγεγραμμένα εναντίον και όσα κάνει (αν κάνει) δεν μας ενδιαφέρουν. Ας πάρει κ Ευρωλίγκα, ας κάνει και νέο γήπεδο, ας , ας ,ας.
Επίσης το ας πάρει Ευρωλίγκα που τόσο εύκολα πετάτε ορισμένοι λες και είμαστε σε απόσταση αναπνοής, σε σχέση με τις μεταγραφές τύπου Αλλεν Μπέβερλι και Ταίρι είναι από τα πιο αστεία επιχειρήματα που έχω ακούσει ποτέ.
Ας πάρει Ευρωλίγκα, ας κάνει νέο γήπεδο και τότε να τα αναφέρουμε, γιατί αυτά που γράφεις ως επιχειρήματα υπέρ του είναι υποθέσεις και ελπίδες που δεν βασίζονται σε γεγονότα παρά μόνο στη φαντασία μας, πράγματα που ούτε ο ίδιος δεν τα έχει πει.
-
Undesired No 1
Στο πρώτο μου ποστάρισμα έγραψα ότι πρέπει να δοθεί χρόνος για να δούμε πού πάει το καράβι. Το διάβασε άραγε κανένας αυτό;
-
Undesired No 1
Διαφωνώ μαζί σου, άρα είμαι άσχετος με τον ΠΑΟΚEqualizer έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 12:51 Το να λες ότι μόνο αυτό έγινε και "ε αφού ετσι σας βολεύει" μάλλον δείχνει ότι είσαι άσχετος με τον ΠΑΟΚ φιλε
Εγώ τίποτα δεν απέκρυψα έγραψα μάλιστα "επειδή πήγε με τον Κατσαρή να τρυπήσει τον Ιβάν". Μάλλον δεν το διάβασες.
Φοβερό πραγματικά. Δυο ποσταρίσματα και βγήκε το συμπέρασμα. Βέβαια εντάξει έχω διαβάσει πολλά ποσταρίσματα σου και πάντα καταλήγεις σε μια προσωπική προσβολή ,εκμεταλλευόμενος τη θέση σου στο site,ως μέσο επιβολής της αποψης σου.. Δεν με εκπλήσσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Undesired No 1 την Σάβ 14 Φεβ 2026, 13:22, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- These users thanked the author Undesired No 1 for the post:
- BWmystis
-
Undesired No 1
Μα φυσικά είναι υποθέσεις και ελπίδες. Έγραψα κάπου ότι είναι γεγονότα;Ιάσονας έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 12:56Εμένα προσωπικά αυτό που με ενδιαφέρει για να τον κρίνω για όλα τα άλλα είναι τουλάχιστον να σταματήσει ότι έκανε σε σχέση με την ΠΑΕ και τον Σαββίδη και να ασχοληθεί αποκλειστικά με το μπάσκετ. Μόλις νιώσω ότι αυτό συμβαίνει τότε θα αλλάξει και η στάση μου απέναντί του. Προς το παρόν το μόνο που πιστεύω για αυτόν είναι πως ασχολείται μόνο με το πως θα τρυπήσει τον Σαββίδη και αυτό φαίνεται ακόμα και με τις τελευταίες του επιλογές (Γούλα). Μέχρι στιγμής λοιπόν καθαρά ένοχος όπως το θέτεις και εχθρικός απέναντι στα συμφέροντα του όλου ΠΑΟΚ.Undesired No 1 έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 12:30 Ε άρα και λεφτά να βάλει δεν μας ενδιαφέρει και τίτλους να φέρει δεν μας ενδιαφέρει και να μεγαλώσει τον μπασκετικό ΠΑΟΚ αγωνισιτκά δεν μας ενδιαφέρει και όλα είναι προδιαγεγραμμένα εναντίον και όσα κάνει (αν κάνει) δεν μας ενδιαφέρουν. Ας πάρει κ Ευρωλίγκα, ας κάνει και νέο γήπεδο, ας , ας ,ας.
Επίσης το ας πάρει Ευρωλίγκα που τόσο εύκολα πετάτε ορισμένοι λες και είμαστε σε απόσταση αναπνοής, σε σχέση με τις μεταγραφές τύπου Αλλεν Μπέβερλι και Ταίρι είναι από τα πιο αστεία επιχειρήματα που έχω ακούσει ποτέ.
Ας πάρει Ευρωλίγκα, ας κάνει νέο γήπεδο και τότε να τα αναφέρουμε, γιατί αυτά που γράφεις ως επιχειρήματα υπέρ του είναι υποθέσεις και ελπίδες που δεν βασίζονται σε γεγονότα παρά μόνο στη φαντασία μας, πράγματα που ούτε ο ίδιος δεν τα έχει πει.
Έγραψα ότι πρέπει να δοθεί χρόνος για να δούμε πού πάει το καράβι.
Αυτό που εννοώ είναι πως από ευχές και προσδοκίες είμαστε στο κόκκινο, από έργα όμως η διαφορά σε σχέση με πριν (διοίκηση Χατζόπουλου) είναι ο Χουγκάζ στα θετικά και ένα cube μείον και μία διοίκηση από περίεργους τύπους (Πατρίδας Παπαδόπουλος Τσακμακάς Πετμετζας συν δύο υπερήλικες στα αρνητικά). Όλα τα άλλα στο αγωνιστικό μου φαίνονται ίδια. Πως έφτασες ρε φίλε να μιλάς για ευρωλίγκες και να μας τις βάζεις σαν επιχείρημα? Εδώ δεν ξέρουμε αν πληρώνονται οι διακανονισμοί (δεν λέω πως δεν πληρώνονται λέω πως δεν ξέρουμε όπως ξέραμε επί Χατζόπουλου).
Το μόνο λοιπόν κριτήριο που έχουμε για να είμαστε αισιόδοξοι είναι πως ο Μυστακίδης έχει πολλά λεφτά και ελπίζουμε πως θα αλλάξει κατεύθυνση και δομικά στοιχεία του χαρακτήρα του στα 66.
Δεν μου φτάνει. Θέλω έργα και να δω εμπράκτως την αλλαγή κατεύθυνσης για να πεισθώ. Δεν λέω πως δεν θα τα κάνει, δεν είναι απλό να καταλάβει κάποιος πως λειτουργεί, αλλά αν δεν τα δω δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου. Στο τέλος της ημέρας αυτός μας εδωσε κάθε λόγο να είμαστε καχύποπτοι μαζί του.
Υ.Γ. Αλήθεια ο Κατσαρής υπάρχει, έχει δώσει κανένα σημείο ζωής?
Το μόνο λοιπόν κριτήριο που έχουμε για να είμαστε αισιόδοξοι είναι πως ο Μυστακίδης έχει πολλά λεφτά και ελπίζουμε πως θα αλλάξει κατεύθυνση και δομικά στοιχεία του χαρακτήρα του στα 66.
Δεν μου φτάνει. Θέλω έργα και να δω εμπράκτως την αλλαγή κατεύθυνσης για να πεισθώ. Δεν λέω πως δεν θα τα κάνει, δεν είναι απλό να καταλάβει κάποιος πως λειτουργεί, αλλά αν δεν τα δω δεν τον εμπιστεύομαι καθόλου. Στο τέλος της ημέρας αυτός μας εδωσε κάθε λόγο να είμαστε καχύποπτοι μαζί του.
Υ.Γ. Αλήθεια ο Κατσαρής υπάρχει, έχει δώσει κανένα σημείο ζωής?
- These users thanked the author Ιάσονας for the post (total 2):
- Montrealiotis, paok apo epilogi