Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
Τα έχουμε πει, τα έχουμε γράψει.
Τον έχουμε κάνει στρατηγό και κλοπ όπως και του πεταματού.
Να πω ότι το έχουμε κουράσει?
Το αν θα είναι εδώ σε 358 ημέρες ή σε 200?
Πρέπει να είναι εδώ τις επόμενες ημέρες με την είσοδο στους ομίλους.
Αυτό σε πρώτη φάση και τα ξαναλέμε.
Τον έχουμε κάνει στρατηγό και κλοπ όπως και του πεταματού.
Να πω ότι το έχουμε κουράσει?
Το αν θα είναι εδώ σε 358 ημέρες ή σε 200?
Πρέπει να είναι εδώ τις επόμενες ημέρες με την είσοδο στους ομίλους.
Αυτό σε πρώτη φάση και τα ξαναλέμε.
Το μόνο θετικό της όλης συνέντευξης το " δεν δίνω πολλές πιθανότητες να πουληθεί παίκτης".
Από κει και πέρα όταν γνωρίζεις ότι ο καλύτερος μήνας για να κάνεις μεταγραφές είναι ο Αύγουστος προσπαθείς να κρατήσεις μια συνέχεια στο ρόστερ και δεν κάνεις σπασμωδικές κινήσεις για να βολευτεις προσωρινά πχ μπίσεσβαρ,Τόμας κτλ.
Το αποτέλεσμα αυτών των λαθών πληρώνουμε σήμερα όπου 15 Ιουλίου και έχοντας έρθει 4 παίκτες με πολύ υψηλά συμβόλαια εμείς λέμε ότι έχουμε αργήσει
Από κει και πέρα όταν γνωρίζεις ότι ο καλύτερος μήνας για να κάνεις μεταγραφές είναι ο Αύγουστος προσπαθείς να κρατήσεις μια συνέχεια στο ρόστερ και δεν κάνεις σπασμωδικές κινήσεις για να βολευτεις προσωρινά πχ μπίσεσβαρ,Τόμας κτλ.
Το αποτέλεσμα αυτών των λαθών πληρώνουμε σήμερα όπου 15 Ιουλίου και έχοντας έρθει 4 παίκτες με πολύ υψηλά συμβόλαια εμείς λέμε ότι έχουμε αργήσει
- abc_o_ karpouzas
Gospi...
Εχεις μπερδέψει πολλά πράγματα και το τι κάνει και τι λέει ένας προπονητής
Ρε....αποστατη...ειναι δυνατόν να έχεις φάει τέτοιο κόλλημα;
Εχεις μπερδέψει πολλά πράγματα και το τι κάνει και τι λέει ένας προπονητής
Ρε....αποστατη...ειναι δυνατόν να έχεις φάει τέτοιο κόλλημα;
Τρεις φορές έως τώρα είπε δημόσια για το χαζό φάουλ απειρίας το οποίο έδωσε ο παίκτης ( Ντελιας) χωρίς λόγο και έτσι δεχτηκαμε το γκολ...λες και και 90 λεπτα δεν θα κέρδιζε η Κούλα στημένο .
Τέλος πάντων αυτός είναι με τα καλά του και με τα στραβά του και είμαι πολύ περίεργος αν μετά την έλευση των χαφ και μεσοεπιθετικων ( που αν είναι αυτοί που πρέπει θα κάνουν το φετινό ρόστερ οβεραλ καλύτερο της διετίας 17-19) θα ανανεώσει το συμβόλαιο του.
Υγ και επιτέλους ας κόψει αυτο το χαζό παράδειγμα με την Άρσεναλ όπου κανένα κοινό στοιχείο δεν έχουμε μεταξύ μας ώστε να μας συνδέει
Τέλος πάντων αυτός είναι με τα καλά του και με τα στραβά του και είμαι πολύ περίεργος αν μετά την έλευση των χαφ και μεσοεπιθετικων ( που αν είναι αυτοί που πρέπει θα κάνουν το φετινό ρόστερ οβεραλ καλύτερο της διετίας 17-19) θα ανανεώσει το συμβόλαιο του.
Υγ και επιτέλους ας κόψει αυτο το χαζό παράδειγμα με την Άρσεναλ όπου κανένα κοινό στοιχείο δεν έχουμε μεταξύ μας ώστε να μας συνδέει
Συμφωνώ με ρενε !
Πολυ καλός προπονητης χάρηκα παρά πολύ όταν ήρθε , ναι δεν στηρίχτηκε με ανάλογο ρόστερ ,αλλά η έπαρση που βγάζει προφανώς αποτελεσμα της πίκρας που έχει μέσα του για την μη αποδοχή από τον κόσμο όπως ο ίδιος θα περιμενε ,σαφέστατα γιατί έχει λανθασμένη κρίση για το μέγεθος μας ,διοτι στο μυαλό του η διετία 2017-2019 θα έπρεπε να σβήνει οποιδηποτε αποτυχία της ομάδας με αυτόν στον τιμόνι της από τότε και για πάντα δείχνει σημάδια ότι μας θεωρει μικρότερο μέγεθος από ότι πιστεύουμε εμείς ότι είμαστε .
Εν συνεχεια δεν μου αρέσει που ´´δινεί´´ δημόσια τους μικρους ηλικιακά παίχτες του ενώ θα μπορούσε να κάνει μια αυτοκριτική για το τραγικό κοουτσάρισμα του στους δυο χαμένους τελικούς.
Τέλος για να μην κουράζω σαν προπονητης μου αρέσει πολύ αλλά πάρτε του το μικρόφωνο .
Πολυ καλός προπονητης χάρηκα παρά πολύ όταν ήρθε , ναι δεν στηρίχτηκε με ανάλογο ρόστερ ,αλλά η έπαρση που βγάζει προφανώς αποτελεσμα της πίκρας που έχει μέσα του για την μη αποδοχή από τον κόσμο όπως ο ίδιος θα περιμενε ,σαφέστατα γιατί έχει λανθασμένη κρίση για το μέγεθος μας ,διοτι στο μυαλό του η διετία 2017-2019 θα έπρεπε να σβήνει οποιδηποτε αποτυχία της ομάδας με αυτόν στον τιμόνι της από τότε και για πάντα δείχνει σημάδια ότι μας θεωρει μικρότερο μέγεθος από ότι πιστεύουμε εμείς ότι είμαστε .
Εν συνεχεια δεν μου αρέσει που ´´δινεί´´ δημόσια τους μικρους ηλικιακά παίχτες του ενώ θα μπορούσε να κάνει μια αυτοκριτική για το τραγικό κοουτσάρισμα του στους δυο χαμένους τελικούς.
Τέλος για να μην κουράζω σαν προπονητης μου αρέσει πολύ αλλά πάρτε του το μικρόφωνο .
Αυτο φταιει μονο. Το χαζο φαουλ του Ντελια και η απειρια του Κουλιερακη και των μικρων. Οχι οι επιλογες και οι αλλαγες του που επρεπε να παιζουν σε ομαδες παλαιμαχων. Ολοι οι μπαλανσ και μεταλιτι παικτες του εν το μεταξυ ειναι χωρις ομαδα. Ουτε η τελευταια ομαδα της Μαλτας δεν τους δινει συμβολαιο. Ακομα και ο σεντερ φορ που επελεξε και του δωσαμε 2 μυρια για να παιξει 3 μηνες και αυτος χωρις κλαμπ ειναι. Τσπ μακαρι να περασουμε και ο Ρουμανος οσα λιγοτερα λεει τοσο το καλυτερο. Απο λογια χορτασαμε θελουμε δουλεια και να δουμε τον νεο ΠΑΟΚ του Κωνσταντελια του Μιχαιλιδη του Λυραντζη του Κουλιερακη και των αλλων παιδιων. Βαρεθηκαμε τα τεϊλομουργκ.
Αυτοαναιρείσαι μόνος σου.renegade έγραψε:Το μόνο θετικό της όλης συνέντευξης το " δεν δίνω πολλές πιθανότητες να πουληθεί παίκτης".
Από τη μια λες ότι πρέπει να κρατήσεις μια συνέχεια στο ρόστερ σου, από την άλλη τον κατηγορείς ότι κράτησε τον Τομας. Που έχουμε φτάσει 18 Ιουλίου και στη θέση του φορ έχουμε τον 17χρονο Τζίμα που είναι με την ομάδα μόλις μια εβδομάδα και τον Σαματά που δεν ξέρει ακόμα ούτε τος φάτσες των συμπαικτών του. Φαντάσου να μην είχαμε κρατήσει τον Μπράντον!
Επίσης, δεν ήρθαν 4 παίκτες, ήρθαν 3. Ο ένας ήταν εδώ από πέρυσι. Από τους 3 που ήρθαν οι δυο μπορεί να μην ειναι καν στην αποστολή για τα ευρωπαϊκά, όποτε όχι δεν ήρθαν νωρίς. Ο ένας που θα ειναι και μάλλον θα ξεκινήσει, δεν υπάρχει ΠΑΟΚτσης και άνθρωπος στην ομάδα που αν μπορούσε να είχε τον Ίνγκασον στην ομάδα αντ’αυτου δεν θα το προτιμούσε.
In Luce we trust είναι η φάση. Μόνο αν του βγουν τα μαγικά περνάμε την (κάθε) Μπειταρ με τέτοιο ρόστερ.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Βρε καλά κάνω κ δεν γράφω τακτικά εδώ...
Μας πήρε η σβου, τραβήξτε τα μόνοι σας οι ειδικοί που ελέγχετε τα πάντα...
Μας πήρε η σβου, τραβήξτε τα μόνοι σας οι ειδικοί που ελέγχετε τα πάντα...
Λούτσε, πρόσεξε καλά αυτό το παιδί τον Σαμάτα. Το νού σου μήν τον χαλάσεις. Θα σέβεσαι. 
Οι παίκτες με τη σωστή ψυχολογία δέν χρειάζονται κανέναν προπονητή για να κερδίσουν το 90% των ομάδων που ξέρουμε. Εκεί είναι το θέμα.
Δουλειά των οπαδών είναι αυτή και εμείς δέν κάνουμε την δουλειά μας σωστά.Αυτή είναι όλη η αλήθεια.
Στήριξη του κ²λου.
Εσείς βγάλτε τα φτυάρια και συνεχίστε το ίδιο βιολί.
Δουλειά των οπαδών είναι αυτή και εμείς δέν κάνουμε την δουλειά μας σωστά.Αυτή είναι όλη η αλήθεια.
Στήριξη του κ²λου.
Εσείς βγάλτε τα φτυάρια και συνεχίστε το ίδιο βιολί.
-
Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
Καλα χαζος εισαι.Αντεγκλησεις και μανουρες να μεταφερονται αυτοματα στο
viewtopic.php?t=9437&p=2230880&_gl=1*q3 ... .#p2229278
viewtopic.php?t=9437&p=2230880&_gl=1*q3 ... .#p2229278
-
Μπαρκαρούτσος
Τσιγγαρας για Λουτσεσκου
Για το πόσο διαφορετικός είναι πλέον: "Είναι διαφορετικός ο τρόπος που δούλευαν στη Γαλλία και διαφορετικός εδώ. Στη Γαλλία δεν έχουν τόσο την τακτική στο παιχνίδι τους. Του κόουτς του αρέσει πάρα πολύ η τακτική και είναι καλό, εμένα μου αρέσει αυτό. Σίγουρα κάποια πράγματα εκεί τα δούλευα αλλιώς, τώρα πρέπει να τα δουλέψω αλλιώς. Τα θυμάμαι, χρειάζεται σίγουρα φρεσκάρισμα, αλλά αν έχεις το μυαλό σου εδώ νομίζω ότι γρήγορα τα βρίσκεις".
Για το πώς δουλεύει ο Λουτσέσκου με τους νεαρούς παίκτες: "Δε νομίζω ότι δυσκολεύεται γενικά. Νομίζω ότι σε όσους έχει δώσει ευκαιρίες και τις έχουν αρπάξει, βρίσκονται στο ρόστερ και παίρνουν παιχνίδια. Σίγουρα, δίνει στην αρχή, όταν ξεκινάει το πρωτάθλημα, λίγο περισσότερο βάρος στους πιο έμπειρους παίκτες, αλλά δε νομίζω ότι τους νεαρούς τους έχει απ' έξω. Δε συμφωνώ".