Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
w.s
Επικοινωνία:

Re: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από w.s »

απλα ειναι τα πραγματα... Στον γαυρο αν δεν εισαι μελος(60 ευρω/ετος) δεν μπορεις οχι διαρκειας αλλα ουτε απλο εισητηριο να αγορασεις. Ασ κανει αλλη μια ΑΜΚ το καλοκαιρι ο Ζαγορακης και αςπει οτι δικαιωμα στα διαρκειας θα εχουν μονο οι μετοχοι..
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ξέρεις τι εχει να γίνει..
Και μετά ούτε ΑΜΚ ούτε τίποτα..
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

Η Ηδονή βγαίνοντας από την MARFIN όταν αγοράζεις μετοχές
μπορώ να πω ότι συγκρίνεται με το διπλό στο καραισκάκη !!!

:opaokara:
Paokhoolg
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Paokhoolg »

zoomgr να φανταστω μολις βγηκες ε ???
Μου φαινεται οτι ο ΠΑΟΚτσης οταν αποφασισει να παει marfin, θα παει πρωι πρωι !!! Τετοια ανυπομονησια !
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

χθες πηγε αδεφε... ;)
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

καταρχας να πω οτι ολοι τα λετε πολυ ωραια.....
να πω και κατι ακομη ...ολοι μιλαμε για μπαρτσελονα πως θα γινει η ομαδα με χιλιαδες μελη που πληρωνουν συνδρομη και ενα ποσοστο 50-60% αυτων εχει μονο διαρκειας (αρα μηδεν ανταποδοτικοτητα), πως θα βελτιωθει η ομαδα με καλους ή καλυτερους ή ακριβοτερους παικτες.....ολοι λεμε οτι παμε κυριακη τρωμε πινουμε γουσταρουμε οταν κερδάμε (sic) ανοιγουμε και κανα μπουκαλακι ή στη χειροτερη μαζευομαστε τρωμε πιτσες μπυρες κλπ κλπ.....περσι εδωσα για τον ΠΑΟΚ (και τα ντεσου) πανω απο 2 χιλιαρικα....στον ΠΑΟΚ πηγαν λιγοτερα απο τα μισα (περιπου 950).....φετος εκοψα τα πολλα ντεσου και στον ΠΑΟΚ μπορω να δωκω παραπανω ενω γλιτωνω και λεφτα λογω κρισεως που μας εχει ψιλογαμησει.....
τι θελω να πω......
οποιος θελει να δει τον ΠΑΟΚ μπαρτσα εχει τη δυνατοτητα.....τωρα.....ουτε χθες ουτε μεθαυριο...τωρα.....
τα λεφτα δεν περισσευουν ποτε των ποτων....απο κανεναν.....και ενας πατερας τα θελει για το γιο τους και ενας νεος για να παει διακοπες....μονοο οι ανεργοι δικαιολογουνται...μονο αυτοι....ολοι οι υπολοιποι ειμαστε συμμετοχοι στο να γινουμε μπαρτσα ή ρεαλ (για τους βασιλικοτερους του βασιλεως) και μπορουμε αρκει να αφιερωσουμε λιγο χρονο απο τη ζωη μας και λιγα λεφτα απο αυτα που μπορουμε να κοψουμε απο τα μπυρονια τα μοχιτα και τα κοντοσουβλια.....και το συναισθημα της αγαπης και του καθηκοντος αξιζει......

κορνιζακια δεν μπηκανε γιατι τα πιο ωραια ειναι στη καρδια.....
kos

Δημοσίευση από kos »

2130 μετοχοι τρεις μερες πριν την ληξη. μαλιστα. οσο και της τελευταιας στιγμης να ειναι ο ελληνας ο αριθμος δεν μπορει να παει πανω απο 5000 μετοχους. μην δεν παει ουτε 3000.

το ειχα γραψει και λιγο πριν αρχισει η αυξηση. χρηματα να μην περιμενει κανεις να μαζευτουν. δεν ειναι καιρος για να "πεταει" ο κοσμακης φραγκα. ο ελληνας χωρις χρεη σε τραπεζες και καρτες ειναι ειδος προς εξαφανιση. την ψυχολογια του, την γαμησαν τα βρωμοκαναλα (παγωμα μισθων, αυξηση φορων, καταστροφη, μπαροζο, αλμουνια, ολι ρεν και το λουρι της μανας. η ανεργεια στο κοκκινο, τα φεσια στην αγορα στο βαθυ κοκκινο κτλ κτλ. τον εβαλαν να μαζευει και αποδειξεις απο τον κουλουρτζη, που να βρει το κουραγιο να μπει στην τραπεζα.

οι μπακαλιστικοι υπολογισμοι του στυλ 100,000 Παοκτσηδες απο 100 ευρω μας κανουν 10,000,000 ειναι απο ανευ ουσιας εως γραφικοι. δεν υπαρχουν ουτε οι 100,000 Παοκτσηδες ουτε τα 100 ευρω.

στοχος ηταν η συμμετοχη, ακομη και με 10 ευρω. τα νουμερα ειναι απογοητευτικα. 2000 ατομα ειναι ξευτιλα αλλα δεν ηταν δυσκολο να το προβλεψει καποιος. δεν μπαινει ρε ο αλλος στην τραπεζα για 10 ευρω. φωτια θα τα βαλει αλλα στην τραπεζα δεν μπαινει για να βαλει 10 ευρω. θεωρει οτι ειναι ντροπη, οτι δεν αξιζει τον κοπο, οτι δεν θα κανει την διαφορα και οτι αλλο θελεις. απλα δεν μπαινει. αποδεδειγμενα. μεχρι εχθες και συμφωνα με το πρωτοσελιδο των σπορ μπηκαν 235.621 απο 2130 ατομα. δηλαδη μ.ο τα 110 ευρω.

τα λογια ειναι φτωχια. εαν θελει η παε συμμετοχη για να αποκτησει ενα οπλο για το μαρκετινγκ της εταιριας ή για να πιεσει το κρατος για τα χρεη ας βρει αλλο τροπο για να παρει τα 10ευρα. ας πουλησει μετοχες απο τα γραφεια της τουμπας. στην περιοδο πωλησης των διαρκειας για τα πλει οφ θα περασουν απο τα γραφεια της παε 21,000 ατομα. το ιδιο θα συμβει και το καλοκαιρι. να κοψουν το κεφαλι τους να βρουν τροπο. αν θελουν. αν δεν θελουν να ξερουν οτι οσες αυξησεις και αν κανουν οι ιδιοι και οι ιδιοι θα συμμετεχουν. 10,000 στην πρωτη, 4,000 στην δευτερη, 2,000 στην τριτη και καποια στιγμη δεν θα εχει ουσια το ολο εγχειρημα.
Paokhoolg
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Paokhoolg »

Θα ηθελα να μοιραστω μια προσωπικη μου ιστορια γυρω απο την ΑΜΚ τοσο αυτην οσο και την προηγουμενη.

Καταρχας ειμαι φοιτητης σε αλλη πολη, οποτε τα φραγκα γενικα δεν περισσευουν. Απο ΠΑΟΚτσακι με διαρκειας στα 17 μου κατεληξα να σπουδαζω 300 χιλιομετρα μακρια απο την πολη μου, με αποτελεσμα να απομακρυνθω απο το γηπεδο και την δυνατοτητα να ειμαι κοντα στην ομαδα.Γιατι το διαρκειας μπροστα απο την TV δεν το θεωρω κοντα στην ομαδα.

Φτανει λοιπον η πρωτη ΑΜΚ, στην διαρκεια της οποιας ημουν ταπι, ημουν σε περιεργη φαση κιολας εκεινο τον καιρο, μου την ειχε βαρεσει κιολας απο την εξεταστικη και λεω "δε μαμιεται, μαζευω λεφτα και παιρνω διαρκειας με την μια". Εν τελει , το καλοκαιρι περναει και εχω αμελησει το διαρκειας λογω μιας δουλειας που επιασα, διαβασματος κλπ κλπ. Επιστρεφοντας βρισκω εναν φιλο, ΠΑΟΚι βαμμενο. Με ρωτα με την μια. "Μετοχες πηρες?","Οχι" του απανταω.Και παλι μονολεκτικα "Διαρκειας πηρες?", "Ουτε!". Εκεινη την στιγμη αρχιζω να νιωθω απιστευτη ντροπη, λες και εχω κανει το χειροτερο πραγμα στον κοσμο."Αντε μωρε.ΟΛοι ΠΑΟΚτσηδες του καναπε ειστε.Μπα μπλα και πραξεις τιποτα".

Βαριες κουβεντες για καποιον που απο τα 12 εχει αφοσιωθει στα 4 αυτα ιερα γραμματα σαν να προκειτε για τη τζιχαντ, αλλα καταλαβα οτι ειχε απολυτο δικιο.Οταν η ομαδα μου με ηθελε κοντα της, εγω δηλωσα ΑΠΩΝ, ειτε δικαιολογημενα ειτε αδικαιολογητα.Απο τοτε, υποσχεθηκα στον εαυτο μου και στην ομαδα, οτι με ολες μου τις δυναμεις θα προσπαθησω να ειμαι στο πλευρο της.Οποιες και αν ειναι οι δυναμεις μου.

Γιαυτο και για μενα αυτη η συγκεκριμενη ΑΜΚ ηταν χωρις γυρισμο.Οτι και αν ειχε το πορτοφολι μεσα, το υστερημα αυτο, επρεπε να παει εκει.Το χρωστουσα στην ομαδα.Το χρωστουσα ομως ακομη περισσοτερο στον εαυτο μου.Επρεπε να γινω κομματι της ιστοριας του ΠΑΟΚ στα δυσκολα.Ετσι και εγινε

*Εγραψα αρκετα και ισως βαρετα! Ο λογος που μοιραζομαι με σας αδερφια αυτην την ιστορια, ειναι πως εστω και αν ενας απο σας δισταζει να κανει το βημα παραπανω και να παει αυτες τις 3 μερες που εμειναν στην marfin, να το τολμησει.Γιατι πανω απ ολα, ως ΠΑΟΚτσης, το χρωσταει στον ιδιο του τον εαυτο
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

axl4 έγραψε:το ειχα γραψει τον Απριλιο του 2009 στο ιδιο τοπικ και διαβαζοντας κυριως την τελευταια προταση του αδερφου Νικο70 "καποτε καποιοι εχτισαν την Τουμπα με τα χερια τους..." το αναπολησα...

Η 2η αυξηση μετοχικου κεφαλαιου λογικα θα ξεκινησει σε κανα διμηνο περιπου.
Η προσοχη των περισσοτερων από εμας στρεφεται προς την μεταγραφολογια-παπαρολογια και λιγοτερο στα αγωνιστικα μιας και εχουμε μπει στην τελευταια στροφη του πρωταθληματος.
Επειδη των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν θελω να παραθεσω ένα μικρο ερωτηματολογιο-παραληρημα πειτε το όπως θελετε.
Να κατσει ή να μην κατσει κανεις και να προνοησει μαζευοντας λεφτα από τωρα για να γινει και αυτος ενας περηφανος μικρομετοχος της ΠΑΟΚαρας μας?.
λεμε τωρα:
-αφου διανυουμε οικονομικη κριση και δεν μου περισσευουν λεφτα, ουτε 20 ευρω...
-αφου θα πουλησουμε καποιους παιχταραδες μας και σιγουρα θα παρουμε καλυτερους και θα περισσεψουν χρηματα.
-αφου θα βρεθουν παλι αυτοι οι 10.000 (κυριως της επαρχιας και του εξωτερικου) που τα εχουνε και τα πετανε και θα πανε παλι στις τραπεζες.
-σιγα να μην περιμενω στην ουρα της τραπεζας για να δωσω οσα μπορω για το καλο της ΠΑΟΚαρας.
-αφου δεν ξερω ότι μαζευει λεφτα ο ΠΑΟΚ μιας και η διαφημιστικη καμπανια είναι σχεδον ανυπαρκτη.
-σιγα να μην παω στην τραπεζα να δωσω 10 ή 20 ευρω και να με θεωρησει ο υπαλληλος σακαφλια.
-σιγα να μην ζητησω αδεια από το αφεντικο μου για να παω στην τραπεζα που βρισκεται στην άλλη μερια της πολης.
-ο ζαγορακης είναι ψυχραιμος και μαγκας και θα σβησει τα χρεη χωρις τη δικη μου βοηθεια.
-αφου δεν πανε οι αλλοι και κυριως οι φιλοι μου @αλακας ειμαι να παω εγω?
-αφου γκρινιαζει η γυναικα… τι μπλεκω τωρα με την παντοφλα?
-όταν ξεκινησει η 2η α.μ.κ. θα δω την κινηση και αν μεχρι τελους δεν παει καλα θα το σκεφτω σοβαρα για να δωσω γιατι μπορει να μας κοροιδευουν οι αλλοθρησκοι…
-αφου και να βαλω λεφτα όλα είναι στημενα στο ελληνικο πρωταθλημα αρα τσαμπα λεφτα.
-αφου πρεπει να παω τριημερο με τη γκομενα και να φανω απλας…κατσε να παω και αν περισσεψουν το συζηταμε…
-όταν και αμα, με ρωτησουν ποτε τα παιδια μου αν συνεχισα την παραδοση των προγονων μας (βοηθηθωντας αγοραζοντας μετοχες) ενώ οι αλλοι τοτε εχτιζαν γηπεδα, εγω θα απαντησω φυσικα γιατι ΠΑΟΚ εισαι!
-γιατι να τσονταρω αφου ο σαντος ειναι λουσερ και παιχταραδες να εχει θα χανει τα ντερμπι?
-αφου θα μας σβησουν τα χρεη του δημοσιου, θα παρουμε πισω τα λεφτα από τον γουμενο που θα μπει φυλακη και ξεχρεωσαμε!
-σιγα να μην μετραει ο λογος μου στις γενικες συνελευσεις…που να τρεχω κιολας...θα βαζω ραδιο και θα ακουω τους επαγγελματιες παραγωγους να μου λενε τι εγινε και τι αποφασεις παρθηκαν.
-αφου θα εχουν ξεκινησει ηδη οι μεταγραφες και ισως τα λεφτα δεν θα προλαβουν να εκταμιευθουν ασχετα αν πανε στην ΠΑΕ για τις λοιπες υποχρεωσεις της.
-εχω πιο σοβαρα προβληματα να ασχοληθω και η σκεψη του να δωσω 20 ευρω μου προκαλει πονοκεφαλο…ασε που δεν θα γινει τιποτα με το ασημαντο χρηματικο ποσο μου αφου και οι αλλοι δεν θα βαλουν.
-θα περιμενω να δω μεταγραφικες κινησεις και πωλησεις και το ξανασκεφτομαι
-τι να παρω 50 μετοχες δε λεει…αν ειχα λεφτα θα επαιρνα δεκαδες χιλιαδες κομματια…
-σιγα να μην βαλω εγω και οι μεγαλοι ΠΑΟΚαρχες που τα εχουνε να λαμψουν δια της απουσιας τους.

Ηδη εβαλα σε καδρακι το παραστατικο της τραπεζας και οι απαντησεις στα παραπανω δοθηκαν μολις το αντικρυσα κρεμασμενο…

*τα καδρακια εγιναν δυο... :pano: :pano:

Σε όλα αυτά να προσθέσω και άλλες σκέψεις όπως
Που είναι οι μετοχές?
Στο τραπέζι του Κόκαλη είναι οι μετοχές Πρόβατα!!!
Ακόμα και τα πρόβατα που παίζουν στοίχημα στο τραπέζι του Κόκαλη είναι πελάτες!
Π-Ρ-Ο-Β-Α-Τ-Α
Αγοράζεις μετοχές?
Στο τραπέζι του Βγενόπουλου είναι οι μετοχές Πρόβατα!!!
Π-Ρ-Ο-Β-Α-Τ-Α

1.Στην πρώτη ΑΜΚ σκεφτόμουν όλα τα παραπάνω που έγραψες όπως επίσης ήμουν και κατά της ΑΜΚ έμμεσα με το παραπάνω μπλα μπλα.
Αποτέλεσμα τελευταία μέρα και τελευταία στιγμή να δώσω σε έναν αδερφό χρήματα να πάει να αγοράσει στο όνομα του γιατί δεν ήθελα να μπλέξω με τράπεζες.
Το αίμα νερό γίνεται?

2.Στην δεύτερη ΑΜΚ αυτή την φορά συνειδητοποιημένα πλήρως δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω το όνομα μου χωρίς μερικά πούπουλα απο τον Δικέφαλο Αετό.
Όπου πούπουλα άλλοι τα λένε πακέτα άλλοι τα λένε τεμάχια άλλοι μετοχές στην Ινδιάνικη γλώσσα τα λένε φτερά και κοσμούν ανάλογα την ιεραρχία τοποθετώντας τα στην κεφαλή (εμείς ως σύγχρονοι τα τοποθετούμε σε καδράκια).

3.Η διαδικασία μου κόστισε 5 λεπτά και πολλά λέω αλλά νοιώθω και ο ποιο ξεχασιάρης του κόσμου!
Ο άνθρωπας πήγα με το ΑΦΜ αλλά χωρίς ταυτότητα (αμπαλαέο και ότι να ναι πάλε)!
Φυσικά η κούκλα υπάλληλος με τα πράσινα μάτια στην Κηφισίας στο Μαρούσι κάπου (ά ρε Μάξιμε να σε είχα να βλεπες κορμί) εξυπηρέτησε την άρρωστη κατάσταση άμεσα με το σύνθημα ''παίξε καλά τον ΠΑΟΚ'' :lol:

4.Μέχρι το τέσσερα θυμάμαι να μετράω για αυτό έχει και τέσσερα :D
Τώρα κατάλαβα τι εννοούσαν τα αδέρφια με την αίσθηση του μετά όταν βγαίνεις απο την τράπεζα.
Τι ΠΡΕΖΑ ήταν αυτή πρωί πρωί πάλε?
Να δούμε πότε θα συνέλθουμε :D

Υ.Γ
Πότε βγαίνει η επόμενη να το ξανακάνουμε :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

kos έγραψε:2130 μετοχοι τρεις μερες πριν την ληξη. μαλιστα. οσο και της τελευταιας στιγμης να ειναι ο ελληνας ο αριθμος δεν μπορει να παει πανω απο 5000 μετοχους. μην δεν παει ουτε 3000.

το ειχα γραψει και λιγο πριν αρχισει η αυξηση. χρηματα να μην περιμενει κανεις να μαζευτουν. δεν ειναι καιρος για να "πεταει" ο κοσμακης φραγκα. ο ελληνας χωρις χρεη σε τραπεζες και καρτες ειναι ειδος προς εξαφανιση. την ψυχολογια του, την γαμησαν τα βρωμοκαναλα (παγωμα μισθων, αυξηση φορων, καταστροφη, μπαροζο, αλμουνια, ολι ρεν και το λουρι της μανας. η ανεργεια στο κοκκινο, τα φεσια στην αγορα στο βαθυ κοκκινο κτλ κτλ. τον εβαλαν να μαζευει και αποδειξεις απο τον κουλουρτζη, που να βρει το κουραγιο να μπει στην τραπεζα.

οι μπακαλιστικοι υπολογισμοι του στυλ 100,000 Παοκτσηδες απο 100 ευρω μας κανουν 10,000,000 ειναι απο ανευ ουσιας εως γραφικοι. δεν υπαρχουν ουτε οι 100,000 Παοκτσηδες ουτε τα 100 ευρω.

στοχος ηταν η συμμετοχη, ακομη και με 10 ευρω. τα νουμερα ειναι απογοητευτικα. 2000 ατομα ειναι ξευτιλα αλλα δεν ηταν δυσκολο να το προβλεψει καποιος. δεν μπαινει ρε ο αλλος στην τραπεζα για 10 ευρω. φωτια θα τα βαλει αλλα στην τραπεζα δεν μπαινει για να βαλει 10 ευρω. θεωρει οτι ειναι ντροπη, οτι δεν αξιζει τον κοπο, οτι δεν θα κανει την διαφορα και οτι αλλο θελεις. απλα δεν μπαινει. αποδεδειγμενα. μεχρι εχθες και συμφωνα με το πρωτοσελιδο των σπορ μπηκαν 235.621 απο 2130 ατομα. δηλαδη μ.ο τα 110 ευρω.

τα λογια ειναι φτωχια. εαν θελει η παε συμμετοχη για να αποκτησει ενα οπλο για το μαρκετινγκ της εταιριας ή για να πιεσει το κρατος για τα χρεη ας βρει αλλο τροπο για να παρει τα 10ευρα. ας πουλησει μετοχες απο τα γραφεια της τουμπας. στην περιοδο πωλησης των διαρκειας για τα πλει οφ θα περασουν απο τα γραφεια της παε 21,000 ατομα. το ιδιο θα συμβει και το καλοκαιρι. να κοψουν το κεφαλι τους να βρουν τροπο. αν θελουν. αν δεν θελουν να ξερουν οτι οσες αυξησεις και αν κανουν οι ιδιοι και οι ιδιοι θα συμμετεχουν. 10,000 στην πρωτη, 4,000 στην δευτερη, 2,000 στην τριτη και καποια στιγμη δεν θα εχει ουσια το ολο εγχειρημα.

Να το εκ λάβω ως κομπλιμέντο το γραφικοί και το άνευ ουσίας;

Να είσαι καλά αδερφέ όπου και να είσαι γιατί σε εμένα αναφέρεσαι, γιατί εγώ το είπα. Με την διαφορά μίλησα για 150 ευρώ. και 100,000 ΠΑΟΚτσήδες, βέβαια το ανέφερε ένα άλλο Μέλος στην παρέα μας... Αλλά το υποστήριξα και το έγραφα συνέχεια.

Βλέπεις από την αγάπη μας μπορεί να κάνουμε και τον μπακάλη. Αν είχα τα εκατομμύρια δεν θα σου απαντούσα αλλά θα έπαιρνα την ομάδα.

Αδερφέ... παράγοντας δεν είμαι, αλλά ο παράγοντας σεβασμός νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει. Άλλωστε ιδέες λέμε για το καλό του ΠΑΟΚ πάντα νομίζω.

Να είσαι καλά!!!
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Έστειλα.
Λιγότερα από πέρσι διότι το αγγούρι μεγαλύτερο, αλλά έστειλα.
( δι' αντιπροσώπου αυτή τη φορά).
Εκεί στην ΠΑΕ μην ξοδεύεστε στα πμ, έστειλα λαιμαι.
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ!!

Αυτο το sms που στελνει η παε τα λεει ολα..απλα!!!κ ειμεις κοιμομαστε....
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

H AMK κοστίζει (αμοιβή τράπεζας, αμοιβή εταιρίας συμβούλου αύξησης, καμπάνια, αμοιβή επιτροπής κεφαλαιαγοράς, κτλπ) περίπου 200.000 ευρώ συν κάποιους φόρους απο το ποσό που θα μαζευτεί... Δηλαδή μέχρι σήμερα, ημέρα Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010, τρείς μέρες πριν την ολοκλήρωση της 2ης ΑΜΚ έχουμε βγάλει περίπου τα έξοδα μας για την ΑΜΚ... Ίσα βάρκα ίσα πανιά δηλαδή ώς τώρα... Απο σήμερα και πέρα λοιπόν μετράμε τα οφέλη για τον ΠΑΟΚ (πλην του αριθμού των 2.000 ακόμα μετόχων)...

Υ.Γ.Όποιος αμφισβητεί τα παραπάνω ας διαβάσει πρώτα το ενημερωτικό δελτίο της ΑΜΚ πριν γράψει καμιά μαλακία...
Υ.Γ.2. Έβαλα και στην 2η ΑΜΚ χρήματα, περισσότερα απ'ότι μου επέτρεπε το μπάτζετ μου και ΔΕΝ αισθάνομαι μ@λ@κ@ς που πλήρωσα πάλι αν και οι περισσότεροι έκαναν και πάλι το παγόνι... Περήφανος αισθάνομαι... Ίσως να είμαι και μ@λ@κ@ς... Εγώ πάντως αισθάνομαι περήφανος που ξαναπλήρωσα...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Εγώ θα έλεγα η ΠΑΕ να το παιξει λίγο επιχειρηματικά...Εφόσον -οπως πολυ σωστά ο thrix ανελυσε την σκεψη του νεοέλληνα- ο κόσμος δεν δινει λεφτά εύκολα σε "φιλανθρωπίες", ας το γυρισει το παραμύθι...

Οπως ειπε και ο Realcon...ας φτιάξει μια υπηρεσία επί πληρωμή...ας δώσει το διαρκειας 50 ευρώ ακριβοτερα...ας φτιάξει PAOK Channel με συνδρομή 150 ευρω το χρόνο για να βλέπουμε την ΠΑΟΚαρα...ας φτιαξει μια εταιρία SMS να στελνουμε απο τον καναπε μας SMS προς ενισχυση της ΠΑΟΚαρας (τα μισα λεφτά θα μπαινουν απευθειας στην ΠΑΕ, τα αλλα μισά στην εταιρία που ειναι πάλι δικη μας- μπορει να κανω λαθος, αλλα καπως ετσι δουλευει το συστημα νομιζω)...

...Με λίγα λόγια...τόσα γ@μησιατικα λεφτά δινουμε καθε μηνα σε λογαριασμους, υπηρεσιες, τηλεορασεις, κινητά, προιοντα... Γιατί να πληρωνουμε τον Κοκκαλη, τον Βαρδινογιάννη, τον Μελισσανιδη, τον χ,ψ αθηναίο επιχειρηματία και να μην πληρωνουμε απευθειας την ΠΑΟΚαρα;

Εχετε αναλογιστεί ότι εφόσον ειμαστε Ελληνες πολίτες και χρησιμοποιούμε προιοντα και υπηρεσιες των αθηναιων, εμμεσα συμβαλουμε και εμεις στις μεταγραφες του γαυρου και του βαζελου; Το λεω και μου σηκωνεται η τριχα!

ΥΓ.

Πάω σημερα ή αυριο να βαλω το μεριδιο μου...
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Φτανει με τα μηνυματα ρε Θοδωρε! Πηραμεεεε! Κανε αναπαντητες, δεν ειναι καιρος για εξοδα! :opaokara:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”