Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
dragon

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV

Δημοσίευση από dragon »

Dimg4 έγραψε:Το οτι διωχνουμε ενα 22 χρονων δικος μας παιδι και το μονο καθαρο 6αρι και κραταμε το κριαρι που με το ζορι κυνηγουσε κοκκινη στο χαριλαου κρεμωντας την ομαδα ειναι γελοιο.
1) η ομάδα δεν παιζει με 6αρι τυπου τσιγγαρα
2) ο δανεισμός μπορεί να τον κάνει καλυτερο ( δες πελκα, γιαννουλη)
3) την πιθανοτητανα έφερε αυτός την προταση την ξεχνάμε;
4) για αουγκουστο που λες κ τι κάνουμε με αυτόν ειναι ασχετο με τον τσιγγαρα.
5) θα προτιμούσατε να μείνει κ να μην παιζει; ή να παιζει αναγκαστικά επειδή κάποιοι από εμάς τον συμπαθουμε επειδή είναι δικό μας παιδι;
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

joshua έγραψε:Να δω ποτε θα καταλαβετε οτι το θεμα που μας απασχολει δεν ειναι η απωλεια του Τσιγγαρα...Το αστειο ειναι οτι σκιζετε τον Τσιγγαρα οι ιδιοι που περσι λεγατε τι παικτουρα ειναι αυτη που μπηκε και μαζεψε το κεντρο...

Υ.Γ Οσον αφορα τον Νταντας 10 χρονια δεν εχουμε ποτε κρατησει δανεικο,αρα οι πιθανοτητες δεν ειναι μαλλον μαζι μας...
Κράτησες! Τον Σάστρε!

Βολεύει ρε φίλε. Βολεύει να κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και να λένε πως ο κόσμος κράζει επειδή φεύγει ο Τσιγγάρας δανεικός.
Προσπαθούν να πετάξουν το μπαλάκι στην εξέδρα γιατί δεν έχουν .. αυτά που πρέπει, για να σχολιάσουν το "πάμε για πρωταθλητισμό", το "το ρόστερ δεν έκλεισε" και όλες τις άλλες ομορφιές, τη στιγμή που ο προπονητής που υποτίθεται πως στηρίζεις, ζητάει εδώ και 2 χρόνια έναν παίκτη και αρνούνται να τον φέρουν.

Ναι μάγκες ο δανεισμός Τσιγγάρα είναι το πρόβλημα, όχι ότι ο ΠΑΟΚ δεν φέρνει τη ποιότητα που χρειάζεται από τη μέση και μπροστά, τη χρονιά που δείχνει πως με μια δυο υπερβάσεις θα χτυπήσει το πρωτάθλημα στα ίσα.

Γιατί να μας νοιάζει αυτό άλλωστε; Εμείς δεν έχουμε ανάγκη από πρωταθλήματα. Ένα κάθε 35 χρόνια μας φτάνει.
Τα οικονομικά να είναι τακτοποιημένα. Δεν είμαστε PAOK FC εδώ. Εδώ είμαστε Euro FC, Dolar FC, Rubles FC κλπ.
Κατάντια το λέω εγώ.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Blackgr θα είχες την διάθεση να μας πεις ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί που ΒΟΛΕΥΕΙ να κάνουν κάτι ουσιαστικά κακό στον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του;

Ή απλά αρεσκομαστε να βάζουμε φυτίλια;
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Όσο δίκιο εχει σε καποια πράγματα άλλο τόσο το χάνει σε άλλα
Ο Κυρ Κυρ και ο Γκαγκατσης που έφεραν τον Λουτσεσκου, θέλουν να μην του φέρουν δεκαρι για να τον διώξουμε. ότι να ναι λογικη
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Τι βολεύει μωρέ? λες και περίμεναν τον τσιγγάρα για να αρχίσει η γκρίνια και το κράξιμο.
Πριν είχαμε μονο αγάπες και μελια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Τρί 30 Αύγ 2022, 10:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

rainmaker έγραψε:Blackgr θα είχες την διάθεση να μας πεις ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί που ΒΟΛΕΥΕΙ να κάνουν κάτι ουσιαστικά κακό στον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του;

Ή απλά αρεσκομαστε να βάζουμε φυτίλια;
Όχι ρε Rain ποια φιτίλια; Τι είμαστε παιδάκια; Φιτίλια δεν βάζω εγώ. Φιτίλια βάζει όποιος ειρωνεύεται τα μέλη του forum που ζητάνε ενίσχυση του ΠΑΟΚ και το κάνει χρησιμοποιώντας τον δανεισμό Τσιγγάρα ως αιτιολογία.
Δες τις τελευταίες 15 σελίδες και θα διαβάσεις το ίδιο ειρωνικό σχόλιο τουλάχιστον 6 φορές.
Ότι και καλά ο κόσμος γκρινιάζει επειδή φεύγει δανεικός ο Τσιγγάρας και όχι επειδή ο ΠΑΟΚ δεν φέρνει παίκτες.
Ένας δανεισμός που αυξάνει τις πιθανότητες εισροής ρευστού αλλά ταυτόχρονα την ίδια κιόλας βραδιά, βγαίνει από παντού η φήμη πως ο ΠΑΟΚ δεν θα πάρει ούτε έναν παίκτη.
Αυτό είναι το δικό μου πρόβλημα. Ούτε φιτίλια ούτε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

nunies4 έγραψε:Ρε παιδια τωρα στα σοβαρα το λετε αυτο; Τοτε συγνωμη αλλα νομιζω οτι εχω προβλημα αντιληψης τελικα.
Γιατι δεν θυμαμαι να εχω δει πιο @@@βλα και ψαρωτικο ΠΑΟΚ τα τελευταια πολλα χρονια απο το προχθεσινο Α ημιχρονο.
Με αδιανοητη για τα ελληνικα δεδομενα πιεση, επανακατοχη, συνδυαστικο ποδοσφαιρο. Μιλαμε για πνιξιμο αντιπαλου αναλογιων Σιτυ στην πρεμιερ λιγκ.
Ξαναλεω ισως εχω θεμα αντιληψης αλλα εγω βλεπω το εντελως αντιθετο. Οτι φτιαχνεται κατι πολυ νεανικο και δυνατο.

Κοιτα να δεις που εχουμε την ιδια οπτικη κ το ιδιο προβλημα αντιληψης,μαλλον ειμαστε χαζοι τουλαχιστον εμεις οι 2.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Kabamaru11 έγραψε:
nunies4 έγραψε:Ρε παιδια τωρα στα σοβαρα το λετε αυτο; Τοτε συγνωμη αλλα νομιζω οτι εχω προβλημα αντιληψης τελικα.
Γιατι δεν θυμαμαι να εχω δει πιο @@@βλα και ψαρωτικο ΠΑΟΚ τα τελευταια πολλα χρονια απο το προχθεσινο Α ημιχρονο.
Με αδιανοητη για τα ελληνικα δεδομενα πιεση, επανακατοχη, συνδυαστικο ποδοσφαιρο. Μιλαμε για πνιξιμο αντιπαλου αναλογιων Σιτυ στην πρεμιερ λιγκ.
Ξαναλεω ισως εχω θεμα αντιληψης αλλα εγω βλεπω το εντελως αντιθετο. Οτι φτιαχνεται κατι πολυ νεανικο και δυνατο.

Κοιτα να δεις που εχουμε την ιδια οπτικη κ το ιδιο προβλημα αντιληψης,μαλλον ειμαστε χαζοι τουλαχιστον εμεις οι 2.
Και εγώ στο club.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

dragon έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Το οτι διωχνουμε ενα 22 χρονων δικος μας παιδι και το μονο καθαρο 6αρι και κραταμε το κριαρι που με το ζορι κυνηγουσε κοκκινη στο χαριλαου κρεμωντας την ομαδα ειναι γελοιο.
1) η ομάδα δεν παιζει με 6αρι τυπου τσιγγαρα
2) ο δανεισμός μπορεί να τον κάνει καλυτερο ( δες πελκα, γιαννουλη)
3) την πιθανοτητανα έφερε αυτός την προταση την ξεχνάμε;
4) για αουγκουστο που λες κ τι κάνουμε με αυτόν ειναι ασχετο με τον τσιγγαρα.
5) θα προτιμούσατε να μείνει κ να μην παιζει; ή να παιζει αναγκαστικά επειδή κάποιοι από εμάς τον συμπαθουμε επειδή είναι δικό μας παιδι;
Θα προτιμούσαμε να μείνει και να παίζει όσο το δικαιούται και νομίζω το έχει κερδίσει.

Θα προτιμούσαμε να δούλευε κάποιος μαζί του ώστε να βελτιώσει τις αδυναμίες του και να γίνει σύγχρονο 6-8αρι.
Θυμάσαι τον Καμαρά του γαυρου τί κριάρι ήταν όταν ήρθε;

Τέλος,θα προτιμούσαμε να μην δίνονται σε άλλους άπειρες ευκαιρίες και σε άλλους ελάχιστες.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Πόσες και πόσες φορές εμφανίστηκαν τα ίδια άτομα και έγραψαν εδώ μέσα το ίδιο ακριβώς σχόλιο σχετικά με τη γκρίνια, την υπομονή ως το τέλος των μεταγραφών και τα άλλα τσιτάτα του τύπου "στο τέλος θα γίνει η σούμα" κλπ;

Τώρα τα ίδια ακριβώς άτομα (εντελώς συμπτωματικά) είναι οι πρώτοι στα σχόλια τύπου "τόσους παίκτες σας έφερε και γκρινιάζετε" και "τώρα σας μάρανε ο Τσιγγάρας" .

Σε απλή μετάφραση: Θα ξεθάψουμε ΌΤΙ δικαιολογία μπορέσουμε, μην τυχόν και γράψουμε κάτι αρνητικό για τον σχεδιασμό, τη διοίκηση, την ιδιοκτησία και τη στήριξη που ΔΕΝ έχει ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Και όποιος το κάνει, άμεση απάντηση, ειρωνεία, λογιστές, συν, πλην, το ευρώ, τα ρούβλια, τα συμβόλαια, οι ατζέντηδες και ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Όχι δεν θα πρεπε να μας νοιάζει να ενισχύεται ο ΠΑΟΚ. Τα παραπάνω είναι πιο σημαντικά..

Είπαμε όχι PAOK FC.
Euro FC πλέον.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Μπορεί κάποιος να κάνει μιά σούμα των χρημάτων που μπαίνουν στα ταμεία από:

1.Δανεισμό Τσιγγάρα
2.Αποδέσμευση Λάμπρου
3.Δανεισμό Πέλκα
4.Δανεισμό Τέιλορ

Ξέχασα κανέναν; Νομίζω αυτή τη στιγμή μόνο τα παραπάνω συμβαίνουν.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Blackgr4 έγραψε:Πόσες και πόσες φορές εμφανίστηκαν τα ίδια άτομα και έγραψαν εδώ μέσα το ίδιο ακριβώς σχόλιο σχετικά με τη γκρίνια, την υπομονή ως το τέλος των μεταγραφών και τα άλλα τσιτάτα του τύπου "στο τέλος θα γίνει η σούμα" κλπ;

Τώρα τα ίδια ακριβώς άτομα (εντελώς συμπτωματικά) είναι οι πρώτοι στα σχόλια τύπου "τόσους παίκτες σας έφερε και γκρινιάζετε" και "τώρα σας μάρανε ο Τσιγγάρας" .

Σε απλή μετάφραση: Θα ξεθάψουμε ΌΤΙ δικαιολογία μπορέσουμε, μην τυχόν και γράψουμε κάτι αρνητικό για τον σχεδιασμό, τη διοίκηση, την ιδιοκτησία και τη στήριξη που ΔΕΝ έχει ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Και όποιος το κάνει, άμεση απάντηση, ειρωνεία, λογιστές, συν, πλην, το ευρώ, τα ρούβλια, τα συμβόλαια, οι ατζέντηδες και ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Όχι δεν θα πρεπε να μας νοιάζει να ενισχύεται ο ΠΑΟΚ. Τα παραπάνω είναι πιο σημαντικά..

Είπαμε όχι PAOK FC.
Euro FC πλέον.
Πραγματικα δεν καταλαβαινω τι θες να πεις..
Κ εγω θελω λεβαντοβσκι μπροστα, μπαπε στα εξτρεμ και καντε στα χαφ.
Αμα δεν μου τους φερει η παε θα κραζω. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ τα οικονομικα. ΔΕΝ ειμαι λογιστης.
ΦΕΡΤΕ ΜΠΑΠΕ ΚΑΙ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ αλλιως Πουλο!!!!
ΠΑΟΚ δεν ειστε? Τι ειστε τιποτα λογιστες? Βρε πουλο βρεεεεε
Demir

Δημοσίευση από Demir »

οι επιδοξοι νταμπλουχοι παντως δινουν τον καλυτερο παικτη τους με 2 χαρτια στην κυπρο..
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Blackgr4 έγραψε:Πόσες και πόσες φορές εμφανίστηκαν τα ίδια άτομα και έγραψαν εδώ μέσα το ίδιο ακριβώς σχόλιο σχετικά με τη γκρίνια, την υπομονή ως το τέλος των μεταγραφών και τα άλλα τσιτάτα του τύπου "στο τέλος θα γίνει η σούμα" κλπ;

Είπαμε όχι PAOK FC.
Euro FC πλέον.
Καλά φίλε, όσο ενοχλητικοι είμαστε που υποστηρίζουμε τις επιλογές της ομάδας, με τα λάθη της και τις αδυναμίες της το ιδιον ενοχλητικός γίνεσαι και εσύ που γκριαζεις για να γκρινιαζεις,

Και εμείς θέλουμε το καλό της ομάδας, και εμείς θέλουμε 2 παίχτες που θα την απογειώσουν αλλα δεν κάνουμε ετσι.

Από το να γράφεις όλη μέρα αρνητικά πράγματα για τη μεταγραφική πολιτική του ΠΑΟΚ μέχρι την καλοπιστη κριτική, απεχεις παρασάγγας
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Magpies4 έγραψε:Μπορεί κάποιος να κάνει μιά σούμα των χρημάτων που μπαίνουν στα ταμεία από:

1.Δανεισμό Τσιγγάρα
2.Αποδέσμευση Λάμπρου
3.Δανεισμό Πέλκα
4.Δανεισμό Τέιλορ

Ξέχασα κανέναν; Νομίζω αυτή τη στιγμή μόνο τα παραπάνω συμβαίνουν.
Από όλα αύτα άμεσα μόνο 300.000 από δανεισμό του Τσιγγάρα.

Από Λάμπρου θα πάει ελεύθερος στην Εξέλσιορ, άρα το συμβόλαιό του μέχρι το τέλος του χρόνου.
Από Πέλκα: πηγαίνει δανεικός Χαλ, με οψιον αγοράς. Αν δεν τον αγοράσουν τίποτα. Φέτος δεν παίρνουμε τίποτα.

Από Τεηλορ: Δανεικός πήγε, άρα μόνο το συμβολαιό του για φέτος γλιτώνεις. Του χρόνου αν πιάσει 50% αγώνων θα πάρεις 350.000.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”