Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Luigi Vampa

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

mbison έγραψε:
Luigi Vampa έγραψε:Ε;
Tι ε? Με το ρόστερ μας μπορούσε να παιξει κ 442 με Ζιφκοβιτς εσωτερικό μέσο, να βαλει 2 φορ, τουλαχιστον στον τελικό μετα το 1-0. Δεν αλλαζει με τπτ τις ιδεες του. Με τον Μποτο ως φιλοσοφιες δεν ταιριαζουν
Έχασα τη μπαλα λίγο. Το ε πήγαινε στον renegade που απ ότι κατάλαβα είπε ότι φεύγει ο Λουτσεσκου; Η' ότι ειρωνεύεται κάποιους που λένε ότι φεύγει ο Λουτσεσκου; Δεν τα ψυχολογω εύκολα τα γραπτά του :mrgreen: Αυτό που μου γράφεις δεν κατάλαβα που πάει. Κ δε συμφωνώ κιόλας γιατί ο Μποτο είπε ο ίδιος το αντίθετο απ αυτό που λες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Πέμ 26 Μάιος 2022, 21:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Για το θεό ρε παιδιά, από που προκύπτει πάλι ότι τον τειλορ τον έφερε ο λουτσεσκου ;
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

invincible έγραψε:Είναι η πρώτη φορά που ρωτάς λυτούς και δεμένους να μάθεις κάτι και δεν ξέρει κανείς τίποτα.

Ο κόσμος πάντως από αυτά που διαβάζω στο φεις και αυτά που ακούω στα ΑΡΔ κτλ βράζει λίγο και είναι καζάνι έτοιμο να εκραγεί.

Μόνο εδώ μέσα επικρατεί λογική και δεν διαβάζεις και δεν ακούς χοντράδες και αχαριστίες για τον Ιβαν.

Επιμένω είναι αναγκαία μία επικοινωνιακή πολιτική και μία συνέντευξη τύπου να μας πούνε πάνω κάτω τι θα ακολουθήσει. Δεν μπορώ να ακούω τρελά πράγματα. Έξω στην πιάτσα ακούς τον καθένα να λέει την εικασία του.

Το θέμα των μεταγραφών πιστεύω καθορίσει πολλά. Το τηλεοπτικό, διαρκείας, εμπορικό. Στο πρώτο στραβό ο κόσμος θα στραφεί ενάντια στον προπονητή και την διοίκηση. Δυστυχώς.

Πολλοί εδώ μέσα το παίρνουν επιδερμικά αλλά τα πράγματα που ακούμε βγάζουν θυμό και τσατίλα στον κόσμο, όχι για το τι γίνεται αλλά για τον τρόπο που γίνεται.

όσο για τον Κοταρσκι το επίσημο σαιτ του Αγιαξ λέει ότι υπάρχει ενδιαφέρον αλλά σύμφωνα με την ελληνική πηγή που λέγεται FOS STA SPORT ONLINE !

Μήπως τελικά δεν υπάρχει θέμα Κοτερσκι ?

Μήπως δεν γίνει καμία άλλη μεταγραφή Μπότο ?

Μήπως τις μεταγραφές τις κανει τέλος ο Γιώργος μέσο 2-3 μάνατζερ ?

Πολλά ερωτηματικά. Πάντως δεν έκλεισε μέχρι στιγμής κανένας επίσημα.
Αδερφέ το Γενάρη ήταν η πρώτη μεταγραφική περίοδος που η ομάδα αποδεδειγμένα έφερε τεχνοκρατη στην θέση του τδ αλλά κυρίως τον άφησε να κάνει τις κινήσεις που ηθελε/μπορούσε χωρίς άνωθεν έξωθεν και έσωθεν παρεμβάσεις.

Το ότι ο κόσμος είναι σκασμένος το καταλαβαίνω ως ένα βαθμό από τις παλινωδίες του παρελθόντος. Αυτό δεν σημαίνει ομως πως θα πρέπει να ξεσπάσει με ένα στραβό αποτέλεσμα. Ας ξεσπουσε στα συνεχόμενα καλοκαίρια και χειμώνες που γινόταν ένα μιξ εν ματς παικτών που πρότεινε ο οποιοσδήποτε περνούσε έξω από την Μ Ασίας 1.

Η ομάδα έχει προπονητή που την ξέρει και τδ που είναι άνθρωπος της αγοράς.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

GINOLA έγραψε:Για το θεό ρε παιδιά, από που προκύπτει πάλι ότι τον τειλορ τον έφερε ο λουτσεσκου ;
Το λεει ο ραπτοπουλος και ο κοκκινος. Η ν1 εκπομπη στην πολη των χαζων
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ο άλλος ο τρελός κάνει διακοπές Μύκονο και ανεβάζει
Only PAOK
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Luigi Vampa έγραψε:
mbison έγραψε:
Tι ε? Με το ρόστερ μας μπορούσε να παιξει κ 442 με Ζιφκοβιτς εσωτερικό μέσο, να βαλει 2 φορ, τουλαχιστον στον τελικό μετα το 1-0. Δεν αλλαζει με τπτ τις ιδεες του. Με τον Μποτο ως φιλοσοφιες δεν ταιριαζουν
Έχασα τη μπαλα λίγο. Το ε πήγαινε στον renegade που απ ότι κατάλαβα είπε ότι φεύγει ο Λουτσεσκου; Η' ότι ειρωνεύεται κάποιους που λένε ότι φεύγει ο Λουτσεσκου; Δεν τα ψυχολογω εύκολα τα γραπτά του :mrgreen: Αυτό που μου γράφεις δεν κατάλαβα που πάει. Κ δε συμφωνώ κιόλας γιατί ο Μποτο είπε ο ίδιος το αντίθετο απ αυτό που λες
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα είναι στην προετοιμασία της ομάδας αν θα πρέπει η ομάδα να κάνει 12 μεταγραφές ( δύο τερματαδες,δύο στόπερ,δύο αρ.μπακ,ένα χαφ,δύο δεκαριά τρία εξτρέμ)
Roarrr

Δημοσίευση από Roarrr »

renegade έγραψε:Το θέμα δεν είναι τι λέω εγώ,εσύ και ο καθένας
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

renegade έγραψε:Ο άλλος ο τρελός κάνει διακοπές Μύκονο και ανεβάζει
Only PAOK
Δεν νομίζω να κάνει διακοπες στην Μυκόνο . Μύκονο λένε το εστιατόριο. Αν πας στο εξωτερικό τα μισά εστιατόρια με μεσογειακή κουζίνα τα λένε Μύκονος. Εκτός αν έχει βγάλει τόσο πράσινο η Μύκονος :lol:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

renegade έγραψε:Ο άλλος ο τρελός κάνει διακοπές Μύκονο και ανεβάζει
Only PAOK
Στην Τουρκία είναι, κοντά στην Αττάλεια.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

buffalobill4 έγραψε:
invincible έγραψε:Είναι η πρώτη φορά που ρωτάς λυτούς και δεμένους να μάθεις κάτι και δεν ξέρει κανείς τίποτα.

Ο κόσμος πάντως από αυτά που διαβάζω στο φεις και αυτά που ακούω στα ΑΡΔ κτλ βράζει λίγο και είναι καζάνι έτοιμο να εκραγεί.

Μόνο εδώ μέσα επικρατεί λογική και δεν διαβάζεις και δεν ακούς χοντράδες και αχαριστίες για τον Ιβαν.

Επιμένω είναι αναγκαία μία επικοινωνιακή πολιτική και μία συνέντευξη τύπου να μας πούνε πάνω κάτω τι θα ακολουθήσει. Δεν μπορώ να ακούω τρελά πράγματα. Έξω στην πιάτσα ακούς τον καθένα να λέει την εικασία του.

Το θέμα των μεταγραφών πιστεύω καθορίσει πολλά. Το τηλεοπτικό, διαρκείας, εμπορικό. Στο πρώτο στραβό ο κόσμος θα στραφεί ενάντια στον προπονητή και την διοίκηση. Δυστυχώς.

Πολλοί εδώ μέσα το παίρνουν επιδερμικά αλλά τα πράγματα που ακούμε βγάζουν θυμό και τσατίλα στον κόσμο, όχι για το τι γίνεται αλλά για τον τρόπο που γίνεται.

όσο για τον Κοταρσκι το επίσημο σαιτ του Αγιαξ λέει ότι υπάρχει ενδιαφέρον αλλά σύμφωνα με την ελληνική πηγή που λέγεται FOS STA SPORT ONLINE !

Μήπως τελικά δεν υπάρχει θέμα Κοτερσκι ?

Μήπως δεν γίνει καμία άλλη μεταγραφή Μπότο ?

Μήπως τις μεταγραφές τις κανει τέλος ο Γιώργος μέσο 2-3 μάνατζερ ?

Πολλά ερωτηματικά. Πάντως δεν έκλεισε μέχρι στιγμής κανένας επίσημα.
Αδερφέ το Γενάρη ήταν η πρώτη μεταγραφική περίοδος που η ομάδα αποδεδειγμένα έφερε τεχνοκρατη στην θέση του τδ αλλά κυρίως τον άφησε να κάνει τις κινήσεις που ηθελε/μπορούσε χωρίς άνωθεν έξωθεν και έσωθεν παρεμβάσεις.

Το ότι ο κόσμος είναι σκασμένος το καταλαβαίνω ως ένα βαθμό από τις παλινωδίες του παρελθόντος. Αυτό δεν σημαίνει ομως πως θα πρέπει να ξεσπάσει με ένα στραβό αποτέλεσμα. Ας ξεσπουσε στα συνεχόμενα καλοκαίρια και χειμώνες που γινόταν ένα μιξ εν ματς παικτών που πρότεινε ο οποιοσδήποτε περνούσε έξω από την Μ Ασίας 1.

Η ομάδα έχει προπονητή που την ξέρει και τδ που είναι άνθρωπος της αγοράς.
Εγώ φίλε προσωπικά δεν με νοιάζει. Εχω περάσει καλοκαίρι που έπαιζα ένα προκριματικό τσουλου και μετά έμπαινα στους ομίλους. Έτυχα με μία Ισραηλινή ομάδα καφενείο. Και όμως φίλε εκείνο το καλοκαίρι όλοι είμασταν ευτυχισμένοι με τις μεταγραφές. Πήγαμε πήραμε από την Καλλιθέα τον Σκαρμουτσο γιατί ο Γκεκας μας έκλασε και πήραμε από την Β εθνική Κύπρου τον Λιασο Λουκα! Εκείνο το καλοκαίρι φίλε είμασταν όλοι ευτυχισμένοι. Ξέρει ο Αγγελος λέγαμε. Οπότε όταν περνάς καλοκαίρι με Σκαρμούτσο χέστηκα τώρα τι θα κάνουν ότι θέλουν ας κάνουν και με τον ΠΑΟΚ Β να κατέβουμε δεν με ενδιαφέρει εμένα προσωπικά γιατί έχω περάσει πολύ χειρότερα. Για τον κόσμο το λέω που στην καθημερινή του ζωή είναι όλα σκατά και ψάχνει ένα διέξοδο στον ΠΑΟΚ. Για αυτό τον κόσμο. Για εμένα χέστηκα. Ας πάρει την ομάδα και ας την βγάλει και 5η του χρόνου ο Ρουμάνος και να λέει θα κτίσω πάνω σε αυτό και νέα ομάδα και τώρα κτίζουμε. Δεν με νοιάζει. Ο ΠΑΟΚ ότι χαρα ήταν να μου την δώσει την έδωσε. Ξέρω πιο είναι το ταβάνι και ξέρω και τον πάτο του βαρελιου.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

εκεινη η ψυχη ο κυρ παντελης,τι να κανει αραγε?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Γιατι ξυνεις πληγες πατερ μου?
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

kataramenos5 έγραψε:Γιατι ξυνεις πληγες πατερ μου?
τι να κανω?
δεν εχω καμμια ινφο

ρε κατ για πες μου

τον ραφτη,μηπως τον εφερε ο πελαργος το καλοκαιρι?
Demir

Δημοσίευση από Demir »

O ristic της Μονπελιέ υπέγραψε μπενφικα .. κουνούπι δεν αφήνουν αυτοί ρε !! Φαταουλες
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

mbison έγραψε:
Αυτό είναι και το μεγάλο μειονέκτημα του Lucescu.Δεν είναι απρόβλεπτος στην ροή του αγώνα.Μέχρι και οι αλλαγές του είναι στάνταρ και όχι στο πώς κυλάει ο αγώνας.Εκεί μάστερ προ εποχής Σαββίδη είχε ο Santos και επί εποχής Σαββίδη ο Ivic(που όλως τυχαίως είχε μέντορα τον πρώτο) Το μεγάλο προσόν του Razvan είναι η ψυχολογία και το ότι ξέρει πως θα πάρει το 100% από τους παίκτες που θεωρεί δικούς του.Πολυ κομβική η χρονιά που έρχεται και ίσως φέρει αγωνιστική κατρακύλα ελέω της σχεδόν ολικής αναδόμησης.Κατι τέτοιο όμως είναι αναγκαίο κακό μιας και σε 3 μεταγραφικές περιόδους έγινε-να το πω ευγενικά- κάκιστος σχεδιασμός. Προτιμώ προσωπικά να υποστώ ως οπαδός μια κακή χρονιά με την ελπίδα να δω μια ανταγωνιστική ομάδα τα επόμενα χρόνια παρά να βλέπω μια ομάδα που με συντηρητικές αλλαγές θα βάλει ακόμα μια χρονιά τα αρνητικά κάτω από το χαλάκι και προσπαθώντας να παίξει κάτι σαν ποδόσφαιρο, θα είναι η χαρά του κάθε πικραμένου,οδεύοντας με μαθηματική ακρίβεια στην μη διεκδίκηση στόχων. Δεν υπάρχει λόγος να αναλωνόμαστε σε αρδιές & φήμες. Ας περιμένουμε στωικά την κατάληξη του σχηματισμού του ρόστερ και τότε ας κρίνουμε κατά βούληση
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”