Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
makispaspartou

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από makispaspartou »

Εγώ πάντως βλέποντας και τον Κ.Παπαδόπουλο να ανεβαίνει αλλά και την λειψανδρία μας σε πρωτοκλασάτους Έλληνες γηγενείς θα ήθελα πακετάκι τον Στάφυ με τον Κυριάκο. Αν μείνουν μακριά από τραυματισμούς θα βγάλουν γνήσια ΠΑΟΚτσήδικη ένταση στην άμυνα και θα προσφέρουν πολλά.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ο Τόσκα ρε μλκ
Είχα ξεχάσει την ύπαρξη του.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

makispaspartou έγραψε:Εγώ πάντως βλέποντας και τον Κ.Παπαδόπουλο να ανεβαίνει αλλά και την λειψανδρία μας σε πρωτοκλασάτους Έλληνες γηγενείς θα ήθελα πακετάκι τον Στάφυ με τον Κυριάκο. Αν μείνουν μακριά από τραυματισμούς θα βγάλουν γνήσια ΠΑΟΚτσήδικη ένταση στην άμυνα και θα προσφέρουν πολλά.
++++
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

PAOK_Antarctica έγραψε:Ο Τόσκα ρε μλκ
Είχα ξεχάσει την ύπαρξη του.
:lol: :lol:
και γω ρε σεις... ποιος τόσκα..
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Εγώ πιστεύω ότι η διοίκηση είναι στο ρελαντί. Το μόνο που συνέβη τους τελευταίους 3 μήνες ήταν να φέρουν τον Λουτσέσκου και το επιτελείο του. Από κεί και πέρα, έ θα έρθει και ο ΤΔ, και μετά θα γίνει ο σχεδιασμός από τους δύο. Το ότι δεν κινείται τίποτα είναι προφανές, το ότι δέν υπάρχει πλάνο ... το ίδιο. Τα έχουν παγώσει όλα για να πάρει τις αποφάσεις το υποτιθέμενο δίδυμο που δεν είναι ακόμα εδώ.

Επιμένω ότι αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Παίκτες, προπονητικά κέντρα, προετοιμασίες κλπ, δεν είναι φρούτα σε δέντρα που περιμένουν πότε θα αποφασίσεις να τα πάρεις. Ακόμα κι αν σκοπεύεις να κοιτάξεις μπαμπά και Κρέμτσικ, θα πρέπει να κινηθείς γρήγορα.

Μετά το περσινό κάζο στον σχεδιασμό, η ομάδα μου δείχνει ότι πάει με αυτόματο πιλότο. Μου φαίνεται επέλεξαν Λούτσο για να κάνει αυτός όλη την δουλειά που δεν κάνουν αυτοί, και να βάλουν αυτόν να μιλάει με τους Σαββίδηδες. Αστεία πράγματα δηλαδή, που εξηγούν και την επιλογή (και αποπομπή) Γκαρσία.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

makispaspartou έγραψε:Εγώ πάντως βλέποντας και τον Κ.Παπαδόπουλο να ανεβαίνει αλλά και την λειψανδρία μας σε πρωτοκλασάτους Έλληνες γηγενείς θα ήθελα πακετάκι τον Στάφυ με τον Κυριάκο. Αν μείνουν μακριά από τραυματισμούς θα βγάλουν γνήσια ΠΑΟΚτσήδικη ένταση στην άμυνα και θα προσφέρουν πολλά.
πια λειψανδρια ρε φιλε ...εχεις τζολη εχεις μιχαιλιδη εχεις πασχαλακη εχεις απο πισω λυραντζη, ντελια, τσιγγαρα...ποσους δλδ θες για να πεις οτι δεν εχεις λειψανδρια ?...και θες τον σταφ που δεν εχει παιξει μπαλα εδω και δυο χρονια και εχει να κανει γεματη σεζον καμια 5τια και τον κυριακο παπαδοπουλο που πλεον ειναι σαν τον μητρογλου του οαρη δλδ δυο βηματα μπροστα και 3 πισω...αφηστε μας επιτελους με τις επιστροφες αν θελαν ολοι αυτοι να παιξουν στον ΠΑΟΚ να ερχοντουσαν οταν ακομα ηταν στα καλα τους και ειχαν προτασεις και απο αλλου και να εδειχναν οτι θελουν να παιξουν στην ομαδα μας...οχι παω το παιζω ευρωπαιος παικτης και οταν πλεον δεν παιζω ουτε στο οικογενειακο διπλο της προπονησης θελω να γυρισω στον ΠΑΟΚ γτ αγαπαω την ομαδα...και εμεις να τους παρουμε για να τους δωσουμε συνταξη...για αυτο γουσταρουμε τον αντρε γτ γυρισε οταν ακομα ηταν καλα και μπορουσε να παει και αλλου αλλα ηρθε γιατι ηθελε να ερθει και να παρει τιτλους με τον ΠΑΟΚ δεν ηρθε γιατι δεν τον ηθελαν πουθενα αλλου...ολοι αυτοι ουτε εξω απο την τουμπα σιγα μην βγαλω απο την 11αδα τον μιχαιλιδη για να παιξουν οι αλλοι οι πρωην ποδοσφαιριστες
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

++++++++
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Εδω παπας, εκεί παπας που ειναι ο παπάς; Ελατε καλέ κύριε 50 βάζεις 100 παίρνεις...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω τα εγραφα για τον Παπαδοπουλο οταν ηταν ελευθερος αλλα δεν σας αρεσε.Δεν χανεις τιποτα να παιρνεις εναν παικτη σε limit down με ελαχιστο συμβολαιο,παοκτσακι και κυριως Ελληνα.Τι ειχαμε τι χασαμε αν δεν εβγαινε...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Το αστειο ειναι πως αν τελικα αποδειχθει οτι η ΠΑΕ δεν κινειται μεταγραφικα, παλι ο Λουτσεσκου θα την πληρωσει και θα ζηταμε το κεφαλι του...
Καλο συστηματακι αυτο, απο ασπιδα σε άσπιδα παμε...
Απλα να την ψιλιαστουν πως τα εξιλαστήρια θυματα τελειωνουν και σε καποια φαση δεν θα ξερουν που να κρυφτουν..
Αν φυσικα και φετος δουμε τα περσινα και τα προπερσινα... Μπορει και να αλλαξαν και απο βδομαδα να χουμε βομβες...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Τι κλαψα ειναι αυτη ρε παιδες 4/6! Δηλαδη πως την παλευετε;
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

laska4 έγραψε:οι καλοκαιρινες μεταγραφες επι λουτσεσκου απο το το 17

Καλοκαίρι 2017 ο Λουτσέσκου έρχεται στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου. Ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει Ρέυ, Πασχαλάκη και Μακ. Ο Ρουμάνος βλέπει τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών να έρχονται Βιεϊρίνια, Καντουρί, Μαουρίτσιο, Ζαμπράνο. Την επόμενη χρονιά ξεκινάμε με Λέο Ζαμπά και Χατσερίδι. Μέσα στο καλοκαίρι και προς το τέλος του θα ακολουθήσουν οι Βέρνμπλουμ, Τόσκα και Καρέλης. Το τρίτο του καλοκαίρι επιλέγει τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Έρχονται Μιχάι, Ρόντριγκο, Μελιόπουλος, Αουγκούστο, Στοχ κι ο κόουτς αποφασίζει οι δρόμοι να χωρίσουν. Αυτό το καλοκαίρι δύσκολα θα δεχτεί συμβιβασμούς.

3 ή 4 /18 μεταγραφες θα πω εγω οτι πετυχαν ...
Αζεβεδο, Ινγκασον, Μισιτς, Ολιβειρα, Ακπομ, Σβιντερσκι..;
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

ασχετο με το κλιμα της ημερας αλλα ο μενσα που θελαμε περυσι και πηγε μπεσικτα υελειωνει ο δανεισμος του απο την αλανια οποτε μπορουμε να τον παρουμε φετος και εκανε φουλ γεματη σεζον στη μπεσικτας...
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Taseos έγραψε:Τι κλαψα ειναι αυτη ρε παιδες 4/6! Δηλαδη πως την παλευετε;
Επιτρεπεται 4η μερα των μεταγραφων να μην εχουμε κλεισει 4 παικτες τουλαχιστον? Τι περιμενουμε? :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Το σαββιδαίικο δεν ασχολείται με τις μεταγραφές του ποδοσφαίρου, γιατί ψάχνει τρόπο να μπουν τα άλλα 500.000€ στη ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”