Pablo Gabriel García Pérez II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Pablo Gabriel García Pérez II

Δημοσίευση από obanebane »

joshua έγραψε:Καποιοι νομιζουν οτι βρισκομαστε στα 80s...To ποδοσφαιρο σε σχεση με τοτε προπονητικα και οταν λεμε προπονητικα δεν μιλαμε για το αν θα παιξεις 4-3-3 η 3-4-3 ,ειναι πυρηνικη φυσικη.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εγώ νομίζω ότι οι μετοχές του ΠΑΟΚ είναι στο συρτάρι του Μ@ριν@κη και ότι ο Σαββίδης είναι εντολοδόχος του.

Ρε ήμαρτον..

Ας αποχαιρετήσουμε τον Pablo όπως του αξίζει, το topic θα κλειδώσει απόψε.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

georgedoulk2008 έγραψε:Το εγραψα και αλλού. Η προταση που τόσο διαφημίζουν τα τζουκμποξ είναι ηλίθια και ταπεινωτική.

Έχει γούστο να την δεχτεί ο Πάμπλο και να είναι ένας ταπεινωμένος ηλίθιος δηλαδή;
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Miles έγραψε:
Επειδή το λέτε πολλοί. Αν ο Γκαρσία πάει καμιά Οσασούνα π.χ. και δεν κάνει τίποτα ή περάσει και από άλλες ομάδες και δεν πετύχει, γιατί να τον περιμένουμε πίσω; Απο την άλλη, αν πιάσει σ' ένα καλό πρωτάθλημα όπως το ισπανικό, γιατί να θέλει, τότε, ο ίδιος να επιστρέψει; Για παράδειγμα, και ο Κονσεϊσάο ΠΑΟΚάρα λέει, αλλά δεν νομίζω να έχει για όραμα να προπονήσει τον ΠΑΟΚ. Μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον να δεχτούν να έρθουν σε μας.
Όσο κι αν γουστάρουμε τον Κονσεϊσάο, νομίζω πως δεν υπάρχει σύγκριση με τον Πάμπλο. Και στην καρδιά της πλειοψηφίας του κόσμου, και στον τρόπο που βλέπουν αυτοί τον ΠΑΟΚ.

Αν τελικά φύγει, είτε πετύχει, είτε αποτύχει, πιστεύω πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξαναγυρίσει. Για κάποιους παίκτες (Βιειρίνια, Πάμπλο) ο ΠΑΟΚ είναι η πατρίδα τους. Και να ξες πως ο ίδιος ΠΑΟΚ που σε διώχνει μετά από την επιτυχία, μπορεί να σε αγκαλιάσει μετά την αποτυχία. Ή τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ. Κανείς δεν ξέρει τι θα φέρει το μέλλον.
Άβαταρ μέλους
xanapaok

Δημοσίευση από xanapaok »

Εντάξει παιδιά, φτάνει με το αυτομαστίγωμα!

O Garcia προωθήθηκε από την Κ19, όπου τον είχε τοποθετήσει η διοίκηση. Η διοίκηση και πάλι τον προώθησε στην πρώτη ομάδα με τριετές συμβόλαιο, για να του δείξει την εμπιστοσύνη της και για το οποίο θα πάρει αποζημίωση. Κατά την διάρκεια της θητείας του και μέχρι τα play-off, η ομάδα παρουσίασε αστάθεια και έλλειψη ξεκάθαρου αγωνιστικού πλάνου. Έτσι η διοίκηση αντιλήφθηκε αυτό που σε κάποιους ήταν εναργές από την αρχή, ότι για να κάνεις πρωταθλητισμό θα πρέπει να έχεις προπονητή με τα ανάλογα εχέγγυα και προχώρησε σε συμφωνία με άλλο προπονητή.

O Garcia στα play-off κατάφερε να δημιουργήσει ένα συμπαγές σύνολο αμυντικά και χάρη στην ποιότητα της μεσοεπιθετικής μας γραμμής, να κάνει μια νικηφόρα πορεία και να χαρίσει έναν ακόμη πολύτιμο τίτλο στην ομάδα. Δεν είδαμε όμως ποδόσφαιρο κατοχής και μια ομάδα κυρίαρχη, όπως την ονειρευόμαστε όλοι, που θα έκανε την διοίκηση να αλλάξει πιθανόν την αρχική της απόφαση.

Αν τώρα κάποιοι θεωρούν ότι είναι ανήθικο να κλείνεις άλλον προπονητή χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος, θα πρέπει να λάβουν υπόψιν, ότι τους καλούς προπονητές και ποδοσφαιριστές δεν τους βρίσκεις την ώρα που τους θέλεις.

Τώρα αν θα είναι εξίσου επιτυχημένο αυτό το 2ο πέρασμα του Λουτσέσκου δεν το γνωρίζω, αυτά που εκτιμώ όμως είναι:
1. ότι η διοίκηση δεν βάζει πάνω από το καλό της ομάδας, την πικρία που μπορεί να υπάρχει για τον τρόπο που αποχώρησε ο Λουτσος
2. ότι έγιναν έγκαιρες και μεθοδευμένες κινήσεις
3. ότι θα έχουμε έναν προπονητή με κυρίαρχο ρόλο
4. ότι διαφαίνεται ένα καθολικό restart στα διοικητικά της ομάδας
Άβαταρ μέλους
obanebane

Έτσι είναι Napoli,συμφωνώ απόλυτα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Parolos έγραψε:
Taseos έγραψε:Παιδια αμα δεν σας αρεσει κατι( δικαιωμα σας βεβαια) καντε μια ομαδα στον συνδεσμο και παρτε τον.το να αποφασισετε εσεις ποιον θα βαλει ο αλλος μπροσταρη στην επενδυση του δεν εχει γινει πουθενα.το σπορ ειναι επαγγελματικο.αν δεν εμπαινε το γκολ στο 90 θα μιλουσαμε για την χειροτερη χρονια του ΠΑΟΚ.
Κρίμα που μπήκε το γκολ του Τσέχου το ξέραμε ότι πόνεσε.
Αν κάνουμε σε σύνδεσμο άλλη ομάδα θα σε φωνάξουμε για τεχνοκράτη και αλάνθαστο.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παρολε τους χαλασε τα σχεδια ο Γκαρσια, δεχονται την αδικια και την αχαριστια της παε με μεγαλη ευχαριστηση. Να χαρω ΠΑΟΚΙΑ
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

obanebane έγραψε:
joshua έγραψε:Καποιοι νομιζουν οτι βρισκομαστε στα 80s...To ποδοσφαιρο σε σχεση με τοτε προπονητικα και οταν λεμε προπονητικα δεν μιλαμε για το αν θα παιξεις 4-3-3 η 3-4-3 ,ειναι πυρηνικη φυσικη.

Έτσι ακριβώς....
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εγώ νομίζω ότι οι μετοχές του ΠΑΟΚ είναι στο συρτάρι του Μ@ριν@κη και ότι ο Σαββίδης είναι εντολοδόχος του.

Ρε ήμαρτον..

Ας αποχαιρετήσουμε τον Pablo όπως του αξίζει, το topic θα κλειδώσει απόψε.
Γιατι να κλειδωσει ενω δεν ξερουμε τι θα γινει ακομα? Σαν πολυ να βιαζεστε καποιοι....
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Σωστά.

Δεν υπαρχει λόγος να κλειδώσει!!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

georgedoulk2008 έγραψε:Το εγραψα και αλλού. Η προταση που τόσο διαφημίζουν τα τζουκμποξ είναι ηλίθια και ταπεινωτική.

Τί θα πεί απο όποιο πόστο θέλει;
Αν δηλαδή θέλει ο Πάμπλο να γίνει υπεύθυνος Ακαδημιών θα πάει στο γραφείο του Πουρλιοτόπουλου και θα του πεί φύγε;;; Αν θέλει να γυρίσει στην Κ19 θα διώξει ο Ιβαν τον Μαλεζά;;;
Γελοιότητες!

Του είπαν κάτσε να κάνει της αγγαρεία του προπονητή στον ΠΑΟΚ βου στην τρίτη Εθνική. Δηλαδή αυτός που πήρε Κύπελλο να προπονεί στα χωράφια.

Δυστυχώς πιστεύω οτι ο Παμπλο είναι ικανός ακόμα και να μείνει. Είναι ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ.
Αλλά τον δικαιολογώ: Είναι ΠΑΟΚ.

Κάποιος έγραψε χθες οτι έχει αμφιβολίες για το αν πραγματικά ο Γκαρσία θέλει να γίνει προπονητής. Εγώ δεν έχω καμία. Θέλει να γίνει προπονητής του ΠΑΟΚ. Όχι γενικά προπονητής, να τρέχει να πετύχει τους στόχους της Ειμπάρ και του Ατρόμητου.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
ΠΕΣ ΤΑ ΓΑΜΩ ΠΕΣ ΤΑ. Που του φερονται σαν τον λεμονη
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ολοι ειμαστε στρατιωτες του ΠΑΟΚ. Η στηριξη στον Ιβαν και στον ΠΑΟΚ ειναι αυτονοητη οποτε μερικοι μη γραφετε βλακειες περι προσωπολατρειας.
Αγαπη εχουμε για τον Παμπλο που μας εδωσε αξεχαστες στιγμες σαν προσωπικοτητα. ΑΛΛΑ δεν του χαριζομαστε σε κατι. Την δικαιη ευκαιρια θελαμε και η παε εκανε μαλακια.
Ας εφερνε και τον Μουρινιο, παλι το ιδιο θα ελεγα. Και ο ζωγραφος να ηταν παλι θα ελεγα να παρει την ευκαιρια του αφου παρουσιασε μια ομαδα τρενο στα πλει οφ και πηρε κυπελλο.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ο καθένας έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει ο,τι θέλει περί αδικίας ή επαγγελματισμού.

Τα ΠΑΟΚομετρα όμως μαζευτε τα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Παιδιά πραγματικά το έχετε τερματίσει.

Μόνο το προπατορικό αμάρτημα δεν έχετε φορτώσει στην ΠΑΕ.

Κάνετε κακό στον Γκαρσία με τόσες υπερβολές και χολή.

Εγώ ήμουν και είμαι υποστηρικτής του, αλλά με τόσο λιβάνισμα κοντεύω να τον αντιπαθήσω μέσα σε δυο μέρες, χωρίς καν να φταίει ο ίδιος!!

Ο Γκαρσία ήταν και είναι στον ΠΑΟΚ αποκλειστικά και ΜΟΝΟ επειδή η ΠΑΕ του Σαββίδη και των λοιπών υπαλλήλων σεβάστηκε τη σχέση του με τον κόσμο.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που τρία χρόνια μετά την απόσυρση από την ενεργό δράση δεν ήξερε τι θέλει να κάνει στο ποδόσφαιρο (εγώ λεω οτι ούτε σήμερα είναι σίγουρος, απλά προχωράει, αλλά ανθρώπινο είναι αυτό δε το κακίζω και συμβαίνει σε πάρα πολλούς αθλητές). Κι όμως ο ανήθικος, ανιστόρητος, προδοτικός, πουλημένος ΠΑΟΚ τον είχε μέσα στην ομάδα (αρχικά ως συντονιστή/βοηθό/δε ξέρω γω τι, όπου έφυγε σε δυο μέρες γιατί δε μπορούσε να ενταχθεί) σεβόμενος όσα πρεσβεύει ο ίδιος και η σχέση του με την ομάδα.

Επιτέλους δείτε λίγο τη γενική εικόνα. Όλοι γουστάρουμε την επανάσταση που κρύβει μέσα του ο Γκαρσία και θέλουμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να το έχει αυτό ο ΠΑΟΚ ως σύλλογος. Αλλά αυτό δε σημαίνει οτι ΜΟΝΟ ο Γκαρσία τα κρύβει μέσα του αυτά ούτε οτι είναι υποχρεωμένος ο ΠΑΟΚ να τον έχει μονίμως εκεί.

Προπονητές έχουν προσληφθεί και απολυθεί δισεκατομμύρια φορές στον πλανήτη. Και σε άλλες ομάδες που έχουν σπλάχνα και ιδεώδη. Δεν είναι όλα αυτομάτως πούστικα και ανήθικα.

Από εκεί και πέρα όπως σας είπα και χθες, έχετε χάσει το μέτρο. Περισσότερη πρεμούρα έχετε να κράξετε όσους δε συμφωνούν μαζί σας, παρά να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ σωστά (είτε με το γκαρσία είτε οχι).
Άβαταρ μέλους
ToMousiTouCrespo

Δημοσίευση από ToMousiTouCrespo »

Είχα ξενερώσει παρα πολύ με τις τελευταίες εξελίξεις, από την έκρηξη του Γκαρσία και τις φήμες ακόμα. Έλεγα απ το πρωί μέχρι το βράδυ ΠΑΟΚ ολε γαμιεται η ΠΑΕ. Ο Παυλάρας πέτυχε παραπάνω απ αυτά που του ζητήθηκαν και άξιζε την ευκαιρία. Με καθαρό μυαλό όμως σήμερα βλέπω ότι δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα για τους παρακάτω λόγους:

- Η διοίκηση που τόσο έχω κράξει (και συνεχίζω...) αξιολόγησε τον προπονητή πριν τον τελικό, ως όφειλε.

- Αν το αποτέλεσμα του τελικού ήταν διαφορετικό οι περισσότεροι θα λέγαμε ψυχάρα ο Γκαρσία αλλά χρειαζόμαστε κάποιον έμπειρο στην παρούσα φάση.

- Η συμφωνία μάλλον ήρθε όταν η ομάδα δεν τα πήγαινε καλά και οι περισσότεροι (εμού συμπεριλαμβανομένου) ασκούσαμε κριτική στον Πάμπλο.

- Στεναχωριέμαι για εκείνον αλλά στην πρώτη στραβή θα γινόταν τα ίδια, με τη διαφορά ότι θα είχε καεί οριστικά για την ομάδα, ο Λούτσος δεν θα ήταν διαθέσιμος και ο χωρισμός θα ήταν άδοξος.

- Μακάρι να μείνει στον ΠΑΟΚ Β. Δεν είναι σε καμία περίπτωση υποβάθμιση ή καψώνι. Υπάρχει λόγος που θέλαμε τόσα χρόνια τις Β' ομάδες και δεν υπάρχει καταλληλότερος άνθρωπος αυτή τη στιγμή για τη θέση. Μιλάμε για επαγγελματική κατηγορία, συνέχιση της πολύ καλής δουλειάς του με νεαρούς, συλλογή περισσότερων εμπειριών και χρόνο χωρίς αφόρητη πίεση για την απόκτηση των τυπικών προσόντων.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”