Ιβάν Σαββίδης V
Re: Ιβάν Σαββίδης V
περιεργη μερα για την ομαδα σημερα. πιστευω, με κρυο μυαλο, η αποφαση που παρθηκε ηταν η "σωστοτερη". σε 2 χρονια ο ΠΑΟΚ δε θα παιζεται ευκολα απο τις τοπ ευρωπαϊκες ομαδες
Oλα αυτα που γραφονται ειναι για να πουμε αληθειες σε οσους θελουν να ακουνε.
Οταν καποιοι θα αποφασισουν να ανοιξουν επιτελους τα αυτια τους θα ειναι αργα.
Οσοι μιλανε για προσωπολατρεια για τον Παμπλο Γκαρσια να πω οτι δεν υπαρχει
πρωσοπαλατρεια, αλλα υπαρχει λατρεια σε αυτα που εκφραζει ο Γκαρσια
και ειναι η περηφανεια, ο καλος τσαμπουκας, το ηθος, η δικαιοσυνη, το πεισμα και οι αρχες.
Οπως προσωπολατρες ομως μπορει να πει καποιους αυτους που δεν επιτρεπουν να πει
καποιος κουβεντα για τον Ιβαν. Ο Ιβαν δεν ειναι πανω απο τον ΠΑΟΚ. Ουτε ειναι ο ΠΑΟΚ.
Ουτε ο Γκαρσια ειναι. Πολλα απο αυτα που κανουν ειναι ΠΑΟΚ. Αλλα δεν ειναι.
Οπως κατηγορουμε για καποια πραγματα τον Ιβαν, εγω θα κατηγορησω
τον Παμπλο αν δεν μιλησει. Γιατι αυτος πρεπει και μπορει να μιλησει.
Για το καλο του ΠΑΟΚ μελλοντικα.
Τελος ειμαι απο αυτους που ηθελαν τον Γκαρσια για προπονητη, δεν με επεισε,
δε μου αρεσε ουτε στον τελικο, οπου παρολο που κερδισαμε, αργησε και
παλι παρα πολυ να κανει τις αλλαγες και κινδυνεψαμε εκει να χασουμε το παιχνιδι.
Οι περισσοτεροι που τωρα υποστηριζεται τον Σαββιδη σε σχεση με το θεμα Γκαρσια,
θελατε τον Γκαρσια για προπονητη μολις πηρε το κυπελλο. Τωρα δεν ειναι καλος.
Στον τελικο πηρε το πτυχιο του Μαρτινς. Ετσι λεγατε.
Ωστοσο δεν καις ετσι το μεγαλυτερο σου χαρτι. Εδω μιλουσαμε για τον νεο Φεργκιουσον
και σε μια μερα ο Σαββιδης τον ξεφτελισε μετα απο 5 χρονια υπομονη στην Κ-19.
Λεγοντας του να παει να παρει το πτυχιο του και να γινει καλυτερος στα 45 του.....
Οποιοι καταλαβαινουν καταλαβαινουν. Οσοι θελουν να παιρνουν μια φραση
απο τις δεκα για να αποδειξουν κατι δεν προκειται ποτε να δουν το δασος......
Εκτος αν ειναι ζωγραφοι.....ΧΑΧΑΧΑ
Οταν καποιοι θα αποφασισουν να ανοιξουν επιτελους τα αυτια τους θα ειναι αργα.
Οσοι μιλανε για προσωπολατρεια για τον Παμπλο Γκαρσια να πω οτι δεν υπαρχει
πρωσοπαλατρεια, αλλα υπαρχει λατρεια σε αυτα που εκφραζει ο Γκαρσια
και ειναι η περηφανεια, ο καλος τσαμπουκας, το ηθος, η δικαιοσυνη, το πεισμα και οι αρχες.
Οπως προσωπολατρες ομως μπορει να πει καποιους αυτους που δεν επιτρεπουν να πει
καποιος κουβεντα για τον Ιβαν. Ο Ιβαν δεν ειναι πανω απο τον ΠΑΟΚ. Ουτε ειναι ο ΠΑΟΚ.
Ουτε ο Γκαρσια ειναι. Πολλα απο αυτα που κανουν ειναι ΠΑΟΚ. Αλλα δεν ειναι.
Οπως κατηγορουμε για καποια πραγματα τον Ιβαν, εγω θα κατηγορησω
τον Παμπλο αν δεν μιλησει. Γιατι αυτος πρεπει και μπορει να μιλησει.
Για το καλο του ΠΑΟΚ μελλοντικα.
Τελος ειμαι απο αυτους που ηθελαν τον Γκαρσια για προπονητη, δεν με επεισε,
δε μου αρεσε ουτε στον τελικο, οπου παρολο που κερδισαμε, αργησε και
παλι παρα πολυ να κανει τις αλλαγες και κινδυνεψαμε εκει να χασουμε το παιχνιδι.
Οι περισσοτεροι που τωρα υποστηριζεται τον Σαββιδη σε σχεση με το θεμα Γκαρσια,
θελατε τον Γκαρσια για προπονητη μολις πηρε το κυπελλο. Τωρα δεν ειναι καλος.
Στον τελικο πηρε το πτυχιο του Μαρτινς. Ετσι λεγατε.
Ωστοσο δεν καις ετσι το μεγαλυτερο σου χαρτι. Εδω μιλουσαμε για τον νεο Φεργκιουσον
και σε μια μερα ο Σαββιδης τον ξεφτελισε μετα απο 5 χρονια υπομονη στην Κ-19.
Λεγοντας του να παει να παρει το πτυχιο του και να γινει καλυτερος στα 45 του.....
Οποιοι καταλαβαινουν καταλαβαινουν. Οσοι θελουν να παιρνουν μια φραση
απο τις δεκα για να αποδειξουν κατι δεν προκειται ποτε να δουν το δασος......
Εκτος αν ειναι ζωγραφοι.....ΧΑΧΑΧΑ
-
Επειδή mbison μπαίνεις στο ΠΑΟΚμανια και βγάζεις χολή κατά του ΙΒΑΝ,mbison έγραψε:Τα μισά είναι υπερκοστολογήσεις.joshua έγραψε:Ηρθε ενας ανθρωπος στην ομαδα εχει ριξει καμια 150ρια εκατομμυρια.......
προφανώς σε έχει χαλάσει που ο ΙΒΑΝ έφτιαξε την πιο πετυχημένη ομάδα στην ιστορία μας.
Κύπελο 2017
Ντάμπλ 2018
Αήττητο ντάμπλ το 2019
Κύπελο το 2021
ΑΝ σε χαλάει τόσο και δεν μπορείς να το κυκλοφορήσεις με αποτέλεσμα να γράφεις όσα γράφεις προσβάλλοντας τον ΙΒΑΝ, ετοιμάσου να χαλαστείς ακόμα περισσότερο από του χρόνου με τους τίτλους που έρχονται. Καλό κουράγιο.
κάτσε ρε μεγάλε, δεν είπα κάτι μεμπτό. Μην πάει το μυαλό σου σε λαμογιά.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Μετά απ αυτό, τον αφήνετε εδώ μέσα. οκ.mbison έγραψε:Τα μισά είναι υπερκοστολογήσεις.joshua έγραψε:Ηρθε ενας ανθρωπος στην ομαδα εχει ριξει καμια 150ρια εκατομμυρια.......
Πόσο χειρότερα θα έγραφε ο Καραπαπάς??
Προφανώς οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν έγιναν με όρους που ωφέλησαν (πάντα) την απέναντι πλευρά. Δηλαδή το τιμ φέτος θα πάρει 1,7 ενώ ένας καλύτερος διαπραγματευτής θα μπορούσε να ρίξει τις απαιτήσεις του Λου, του Παντέλου κ των λοιπών στα μόλις 850 χιλιάρικα.
Ηρθαν και κατι παικτες κατα καιρούς με διπλάσια λεφτά από όσα παίρνανε στις προηγούμενες ομάδες τους. Ξέρω ήταν δύσκολο γι αυτούς να αλλάξουν χώρα και να έρθουν στην Ελλάδα, γι αυτό ζητούσαν τρελά λεφτά.
Δεν αμφισβητώ ότι ξοδεύτηκαν τα 150. Λέω ότι θα μπορούσαν να ξοδευτούν λιγότερα. Είχαμε και έσοδα πάντως.
Πονεμενε τα 150 ειναι η διαφορα εσοδων εξοδων.αδιανοητο νουμερο πιθανως για αλλες ομαδουλες οτι καποιος τα εβαλε κασερι
Μου πήρε πολλές ώρες μέχρι να χωνέψω αυτά που έγιναν.
Μου αρέσει ή δεν μου αρέσει, δεν έχει καμία σημασία.
Αυτό που έχει σημασία είναι ο ΠΑΟΚ.
Και προσπαθώντας να φανταστώ το μέλλον, θα πρέπει να κάνω κάποιες επισημάνσεις/διαπιστώσεις/προβλέψεις:
Αρχικά, ενώ στην αρχή μου φάνταζε καθαρή εικασία, όντως πρέπει να έχει αποφασιστεί η αύξηση του μπάτζετ - και ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ μάλιστα. Δεν μπορεί να δίνει συμβόλαιο 2- εκατομμυρίων σε προπονητή χωρίς να ισχύει αυτό. Δεν μπορεί και ο ίδιος ο Λουτσέσκου να δέχθηκε να έρθει πίσω με καταστάσεις χειρότερες της προηγούμενης θητείας του.
Για να μπορέσει να γίνει κάτι τέτοιο, όχι μόνον έληξε το πρόβλημα του ffp, αλλά πιθανότατα υπάρχει πλέον μεγάλο περιθώριο για "σπατάλες". Αυτό μπορεί να γίνει με 2 τρόπους: είτε με κατάργηση του ffp, είτε με πώληση Τζόλη. Ενα από τα 2 πρέπει να είναι σίγουρο.
Η επιτυχία ενός προπονητή δεν έχει οπωσδήποτε σχέση με την ποιότητα ή την ικανότητά του. Είναι μία συνάρτηση πολλών παραγόντων, συμπεριλαμβανομένης και της τύχης. Αρα με κανένα τρόπο η επιτυχία της προηγούμενης θητείας του Λουσέσκου στον ΠΑΟΚ δεν προεξοφλεί την ίδια κατάληξη και στη δεύτερη. Ολα θα πρέπει να ξαναγίνουν από την αρχή, και αυτό κατ' εμέ θέλει ΧΡΟΝΟ. Μην περιμένουμε αποτελέσματα από την αρχή, γιατί αν/όταν δεν έρθουν θα απογοητευτούμε και θα αρχίσουμε τις γκρίνιες και τις κατηγορίες.
Τέλος, ο Λουτσέσκου παραλαμβάνει μία ομάδα ιδιαίτερα αποδυναμωμένη. Μία ομάδα που είχε πολλές ελλείψεις, μία ομάδα που στήριζε πάρα πολλά σε 2 δανεικούς. Και εξετάζοντας την προηγούμενη θητεία, τολμώ να πω ότι από την τωρινή ομάδα λείπουν κομβικοί για την επιτυχία του συστήματος του Ρουμάνου παίκτες. Λείπει ο Μάτος, λείπει ο Πρίγιοβιτς, λείπει και ο Βιειρίνια. Και να εξηγήσω τι εννοώ... Λείπει ο παίκτης-απειλή στα στημένα (Μάτος). Λείπει ο παίκτης που μπορούσε να σου "κλέψει" αγώνες, ο παίκτης που θα σου βγάλει γκολ από το τίποτα, χωρίς ίχνος ευκαιρίας (Πρίγιοβιτς). Και τέλος, λείπει (ή τουλάχιστον θα λείπει) ο ΗΓΕΤΗΣ, ο αρχηγός, ο προπονητής εντός γηπέδου. Αυτό δηλαδή που ήταν τα προηγούμενα χρόνια ο Βιειρίνια. Ο Βιειρίνια σίγουρα δεν μπορεί να είναι κομβικός στην ομάδα που θα φτιάξει ο Λούτσε. Ας μην ξεχνάμε ότι ως δεξιός στόπερ έκανε φέτος ικανοποιητικές εμφανίσεις. Αλλά ο Λούτσε δεν πρόκειται να παίξει με 3 στόπερ, οπότε...
Μεγάλο στοίχημα δηλαδή κατ' εμέ, να μπορέσει ο Λουτσέσκου να βρει γρήγορα ένα παίκτη να δώσει πολλά γκολ από στημένα, άλλον έναν που να μπορεί να κάνει τη μισή φάση γκολ και έναν ηγέτη εντός και εκτός γηπέδου.
Μου αρέσει ή δεν μου αρέσει, δεν έχει καμία σημασία.
Αυτό που έχει σημασία είναι ο ΠΑΟΚ.
Και προσπαθώντας να φανταστώ το μέλλον, θα πρέπει να κάνω κάποιες επισημάνσεις/διαπιστώσεις/προβλέψεις:
Αρχικά, ενώ στην αρχή μου φάνταζε καθαρή εικασία, όντως πρέπει να έχει αποφασιστεί η αύξηση του μπάτζετ - και ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ μάλιστα. Δεν μπορεί να δίνει συμβόλαιο 2- εκατομμυρίων σε προπονητή χωρίς να ισχύει αυτό. Δεν μπορεί και ο ίδιος ο Λουτσέσκου να δέχθηκε να έρθει πίσω με καταστάσεις χειρότερες της προηγούμενης θητείας του.
Για να μπορέσει να γίνει κάτι τέτοιο, όχι μόνον έληξε το πρόβλημα του ffp, αλλά πιθανότατα υπάρχει πλέον μεγάλο περιθώριο για "σπατάλες". Αυτό μπορεί να γίνει με 2 τρόπους: είτε με κατάργηση του ffp, είτε με πώληση Τζόλη. Ενα από τα 2 πρέπει να είναι σίγουρο.
Η επιτυχία ενός προπονητή δεν έχει οπωσδήποτε σχέση με την ποιότητα ή την ικανότητά του. Είναι μία συνάρτηση πολλών παραγόντων, συμπεριλαμβανομένης και της τύχης. Αρα με κανένα τρόπο η επιτυχία της προηγούμενης θητείας του Λουσέσκου στον ΠΑΟΚ δεν προεξοφλεί την ίδια κατάληξη και στη δεύτερη. Ολα θα πρέπει να ξαναγίνουν από την αρχή, και αυτό κατ' εμέ θέλει ΧΡΟΝΟ. Μην περιμένουμε αποτελέσματα από την αρχή, γιατί αν/όταν δεν έρθουν θα απογοητευτούμε και θα αρχίσουμε τις γκρίνιες και τις κατηγορίες.
Τέλος, ο Λουτσέσκου παραλαμβάνει μία ομάδα ιδιαίτερα αποδυναμωμένη. Μία ομάδα που είχε πολλές ελλείψεις, μία ομάδα που στήριζε πάρα πολλά σε 2 δανεικούς. Και εξετάζοντας την προηγούμενη θητεία, τολμώ να πω ότι από την τωρινή ομάδα λείπουν κομβικοί για την επιτυχία του συστήματος του Ρουμάνου παίκτες. Λείπει ο Μάτος, λείπει ο Πρίγιοβιτς, λείπει και ο Βιειρίνια. Και να εξηγήσω τι εννοώ... Λείπει ο παίκτης-απειλή στα στημένα (Μάτος). Λείπει ο παίκτης που μπορούσε να σου "κλέψει" αγώνες, ο παίκτης που θα σου βγάλει γκολ από το τίποτα, χωρίς ίχνος ευκαιρίας (Πρίγιοβιτς). Και τέλος, λείπει (ή τουλάχιστον θα λείπει) ο ΗΓΕΤΗΣ, ο αρχηγός, ο προπονητής εντός γηπέδου. Αυτό δηλαδή που ήταν τα προηγούμενα χρόνια ο Βιειρίνια. Ο Βιειρίνια σίγουρα δεν μπορεί να είναι κομβικός στην ομάδα που θα φτιάξει ο Λούτσε. Ας μην ξεχνάμε ότι ως δεξιός στόπερ έκανε φέτος ικανοποιητικές εμφανίσεις. Αλλά ο Λούτσε δεν πρόκειται να παίξει με 3 στόπερ, οπότε...
Μεγάλο στοίχημα δηλαδή κατ' εμέ, να μπορέσει ο Λουτσέσκου να βρει γρήγορα ένα παίκτη να δώσει πολλά γκολ από στημένα, άλλον έναν που να μπορεί να κάνει τη μισή φάση γκολ και έναν ηγέτη εντός και εκτός γηπέδου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος skalon την Τετ 26 Μάιος 2021, 22:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Μπερδεμα.
Το συναισθημα λεει οτι οποιος και να ρθει παλι ΠΑΟΚ θα ειμαστε.
Το συναισθημα λεει οτι ο Παυλαρας μας αξιζε μια ευκαιρια ακομα για να φτιαξει και να δειξει το δικο του ΠΑΟΚ.
Η λογικη ομως λεει οτι ο Ραζβαν ειναι καλυτερος προπονητης απ τον Παμπλο, Αλλα λεει κι αλλα.
Λεει οτι δε διωχνεις προπονητη που σου φερε τιτλο σε μια χαμενη χρονια. Που σ εσωσε κυριολεκτικα με ψιχουλα.
Λεει οτι δε γινεται να συμβαινει 3 φορες αυτο, με καθε προπονητη που σου εφερε τιτλο.
Λεει οτι δε ξαναφερνεις προπονητη που σε παρατησε τελευταια στιγμη για τα φραγκα γιατι ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα το ξανακανει.
Ακομα λεει οτι αν δε καθαρισεις αυτους που δημιουργουν προβλημα στους εκαστοτε προπονητες, αυτους που κατεδειξαν οι πετυχημενοι που εφυγαν, τοτε το προβλημα θα συνεχισει να υπαρχει .
Τελος η λογικη λεει οτι δεν εχει μεγαλη σημασια ποιον προπονητη θα φερεις αν δε του δωσεις τα κλειδια, τη δυνατότητά δηλαδη να κανει την ομαδα οπως τη θελει αυτος χωρις παρεμβασεις κι εμποδια και φυσικα τον απαιτουμενο χρονο.
Fuck logic κατασταση. Εκει που σταματαει αρχιζει ο ΠΑΟΚ μας.
Το συναισθημα λεει οτι ο Παυλαρας μας αξιζε μια ευκαιρια ακομα για να φτιαξει και να δειξει το δικο του ΠΑΟΚ.
Η λογικη ομως λεει οτι ο Ραζβαν ειναι καλυτερος προπονητης απ τον Παμπλο, Αλλα λεει κι αλλα.
Λεει οτι δε διωχνεις προπονητη που σου φερε τιτλο σε μια χαμενη χρονια. Που σ εσωσε κυριολεκτικα με ψιχουλα.
Λεει οτι δε γινεται να συμβαινει 3 φορες αυτο, με καθε προπονητη που σου εφερε τιτλο.
Λεει οτι δε ξαναφερνεις προπονητη που σε παρατησε τελευταια στιγμη για τα φραγκα γιατι ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα το ξανακανει.
Ακομα λεει οτι αν δε καθαρισεις αυτους που δημιουργουν προβλημα στους εκαστοτε προπονητες, αυτους που κατεδειξαν οι πετυχημενοι που εφυγαν, τοτε το προβλημα θα συνεχισει να υπαρχει .
Τελος η λογικη λεει οτι δεν εχει μεγαλη σημασια ποιον προπονητη θα φερεις αν δε του δωσεις τα κλειδια, τη δυνατότητά δηλαδη να κανει την ομαδα οπως τη θελει αυτος χωρις παρεμβασεις κι εμποδια και φυσικα τον απαιτουμενο χρονο.
Υπάρχει κάποιος λόγος που γράφεις με κεφαλαία τ όνομά του?ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Επειδή mbison μπαίνεις στο ΠΑΟΚμανια και βγάζεις χολή κατά του ΙΒΑΝ,mbison έγραψε:Τα μισά είναι υπερκοστολογήσεις.joshua έγραψε:Ηρθε ενας ανθρωπος στην ομαδα εχει ριξει καμια 150ρια εκατομμυρια.......
προφανώς σε έχει χαλάσει που ο ΙΒΑΝ έφτιαξε την πιο πετυχημένη ομάδα στην ιστορία μας.
Κύπελο 2017
Ντάμπλ 2018
Αήττητο ντάμπλ το 2019
Κύπελο το 2021
ΑΝ σε χαλάει τόσο και δεν μπορείς να το κυκλοφορήσεις με αποτέλεσμα να γράφεις όσα γράφεις προσβάλλοντας τον ΙΒΑΝ, ετοιμάσου να χαλαστείς ακόμα περισσότερο από του χρόνου με τους τίτλους που έρχονται. Καλό κουράγιο.
Τη χολή που γράφεις που τη βρήκες? Δεν δέχεσαι τη γνώμη κάποιων που υποστηρίζουν ότι δεν έπρεπε να διώξει τον Γκαρσια (τώρα)? Βγήκαν και ανακοινώσεις συνδέσμων. Δεν είναι χολή, άποψη είναι.
Αν θες να μιλήσουμε για το αν πιασανε τόπο τα 150 για τους τίτλους που ήρθανε, θα ήταν ενδιαφέρον να πει ο Ιβαν αν είναι ευχαριστημένος. Εγώ νομιζω θα μας έλεγε ότι περίμενε περισσότερους τίτλους.
Πάντως εγώ (να μην τα ξαναλέμε) δεν έγινα ΠΑΟΚ για τους τίτλους, ειδικα αυτούς της λίγδας. Δεν θα καθόμουνα να μετράω πόσους πήραμε και με πόσα εκατομμύρια.
Το σχόλιό σου για υπερκοστολόγηση των χρημάτων που έβαλε είναι παρεξηγήσιμο. Παραπάνω δεν λέω αλλά δικαιολογημένα εκνεύρισε κάποιους εδώ μέσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rexaris την Τετ 26 Μάιος 2021, 22:48, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Οταν μετά από 100 χρόνια ρωτήσει κάποιος τι σημαίνει ΠΑΟΚ, εγώ θα έδειχνα την Τούμπα τη βραδιά της φιέστας και δίπλα τον Σαββίδη επάνω στο θηρίο-άλογό του με τα ρούχα του ΠΑΟΚ.gpap έγραψε:πάντως Ιβάν, όταν μετά από 100 χρόνια, ρωτήσει κάποιος ''τι σημαίνει ΠΑΟΚ'', τον Πάμπλο θα δείξουν.
Ούτε το αήττητο, ούτε τον Λούτσε, ούτε το νέο γήπεδο.
Θέλω να πιστεύω πως το αναγνωρίζεις.
Αυτό το πονεμενε τι είναι τώρα? Κι εγω σε λέω πρόβατο.Taseos έγραψε:Πονεμενε τα 150 ειναι η διαφορα εσοδων εξοδων.αδιανοητο νουμερο πιθανως για αλλες ομαδουλες οτι καποιος τα εβαλε κασερι
Αν κάθε χρόνο που περνάει ο Ιβάν βάζει μέσα την ΠΑΕ 15 εκ. τότε πρέπει να προσέξει για κακοδιαχείριση.
-
Η επιλογή Λουτσέσκου με τους όρους που έγινε δείχνει ακριβώς ότι ο ΙΒΑΝ εμπιστεύεται το Λουτσε για να χτίσει ομάδα πρωταθλήτρια. Με πολύ ανεβασμένο μπάτζετ και διάρκεια, με απόλυτη εξουσία στο αγωνιστικό κομμάτι. Επιλογή βασισμένη 1000% στη λογική. Διαγράφει δύο χρόνια πειραματισμών, κρατάει το κύπελο, και δίνει το σύνθημα για πρωτάθλημα, και μόνο πρωτάθλημα, ούτε δεύτερη θέση ούτε μόνο κύπελο.kataramenos5 έγραψε:Μπερδεμα.
- buffalobill4
στα σοβαρά τώρα, στα 200 χρόνια του ΠΑΟΚ από τα οποία για τα 100 δεν ξέρουμε ακόμη τι θα προκύψει, ο Γκαρσία θα είναι το κορυφαίο σύμβολο της ομάδας? Για το 1 κύπελλο ή για τη μπουνιά στον γαύρο? Μειώνεις τον ΠΑΟΚ αδελφέ και μηδενιζεις τις προσδοκίες.gpap έγραψε:πάντως Ιβάν, όταν μετά από 100 χρόνια, ρωτήσει κάποιος ''τι σημαίνει ΠΑΟΚ'', τον Πάμπλο θα δείξουν.
Ούτε το αήττητο, ούτε τον Λούτσε, ούτε το νέο γήπεδο.
Δυναμική επιστροφή Ιβάν Σαββίδη. Γεγονός αναμφισβήτητο και συνεπές με τις αρχές σου και τις υποσχέσεις σου.
Μακάρι - έστω και μετά από 9 χρόνια - η επιστροφή αυτή να σηματοδοτεί την αρχή της δημιουργίας του ΜΕΓΑΛΟΥ Π.Α.Ο.Κ. της Ευρώπης και της Ελλάδας.
Ενός Π.Α.Ο.Κ. οργανωμένου πραγματικά. Ενός Π.Α.Ο.Κ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ όχι μόνον οικονομικά, αλλά και αγωνιστικά με άριστες Ακαδημίες όλων των ηλικιών, άριστους scouters, άριστα και [url]μόνιμα[/url] επιτελεία εκγύμνασης, ποδοσφαιρικής τακτικής, αποκατάστασης και ψυχολογικής υποστήριξης και τελικά - μα κυριότερα - ενός άριστου επιτελείου Τεχνικής Διεύθυνσης όσο είναι δυνατόν περισσότερο, μπολιασμένου με DNA Π.Α.Ο.Κ.
Ενός Π.Α.Ο.Κ. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΥ από τις αθλιότητες της σιχαμερής πολιτικής, του κάθε είδους εγκληματία επιχειρηματία, του κάθε είδους τρισάθλιου δικηγορίσκου, της κάθε είδους νομικής πόρνης. Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι το κομμάτι της κοινωνίας που όχι μόνο Βοροελλαδίτης πολιτικός ή υπουργός, αλλά ούτε κανένας πρωθυπουργός ή κόμμα δεν πρέπει να τολμά να προσβάλει. Ούτε σαν σκέψη να περνά από το νου κανενός. Προστατευμένου από ΔΙΚΟ ΤΟΥ ισχυρό νομικό επιτελείο.
Και τέλος ενός Π.Α.Ο.Κ. με ισχυρή παρουσία και φωνή στα κέντρα λήψης αποφάσεων Ευρώπης και Ελλάδας, με τα χρήματα τα πάντα γίνονται. Τώρα και τα γένια του σπανού. Εδώ έχει παρουσία ο ναρκέμπορας ο παλαμάκιας της Ευρώπης και γνωστός εγκληματίας στο Πανελλήνιο.
Μακάρι Ιβάν Σαββίδη να ξεκινάς το πενταετές πλάνο σου με αυτούς τους στόχους.
Διάβασα την ανακοίνωση σου και κατάλαβα πολλά. Ξέρεις ότι σήμερα αμαρτήσαμε, το ξέρεις πολύ καλά. Το νιώθω και εγώ βαθιά μέσα στην καρδιά μου. Ποτέ δεν το περίμενα αυτό από τον εαυτό μου, ποτέ δεν έβαλα κανέναν πάνω από τον Π.Α.Ο.Κ., ΚΑΝΕΝΑΝ. Αμαρτήσαμε Πρόεδρε, γιατί ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.
Σε περίπτωση που όλα αυτά αποτελούν αποφάσεις της δυναμικής επιστροφής σου προχώρα Πρόεδρε και όλοι θα σε καταλάβουν αργά ή γρήγορα.
Σε περίπτωση που έχουμε μια από τα ίδια όπως τα προηγούμενα χρόνια και αρχίσουν τα ανακατέματα των διαφόρων και οι αναγούλες δεν θέλω να σε ξέρω πια, Ιβάν Σαββίδη. Εσύ είσαι ο κροίσος του Π.Α.Ο.Κ., αλλά εμένα ο Π.Α.Ο.Κ. είναι η αναπνοή μου για 72 χρόνια.
Συντασσόμαστε πίσω σου Ιβάν Σαββίδη με όση δύναμη έχει ο καθένας μας, τα αποτελέσματα κανείς δεν μπορεί να τα προοιωνίσει φυσικά, την σοβαρή και μεθοδική προσπάθεια όλοι μπορούν να την εκτιμήσουν, όπως άλλωστε και την επιπολαιότητα.
Με την κομματική πολιτική δεν ασχολήθηκα ποτέ, την σιχαίνομαι όσο και τους πολιτικούς.
Αν αυτά που ανέφερα είναι πραγματικά τότε ο Π.Α.Ο.Κ. πάει σε πόλεμο, για όποιον καταλαβαίνει.
Τώρα ταιριάζει η φράση του Βελουχιώτη το μόνο ραντεβού, πλέον, είναι στα γουναράδικα.
Γιατί ο Π.Α.Ο.Κ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ. ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
Μακάρι - έστω και μετά από 9 χρόνια - η επιστροφή αυτή να σηματοδοτεί την αρχή της δημιουργίας του ΜΕΓΑΛΟΥ Π.Α.Ο.Κ. της Ευρώπης και της Ελλάδας.
Ενός Π.Α.Ο.Κ. οργανωμένου πραγματικά. Ενός Π.Α.Ο.Κ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ όχι μόνον οικονομικά, αλλά και αγωνιστικά με άριστες Ακαδημίες όλων των ηλικιών, άριστους scouters, άριστα και [url]μόνιμα[/url] επιτελεία εκγύμνασης, ποδοσφαιρικής τακτικής, αποκατάστασης και ψυχολογικής υποστήριξης και τελικά - μα κυριότερα - ενός άριστου επιτελείου Τεχνικής Διεύθυνσης όσο είναι δυνατόν περισσότερο, μπολιασμένου με DNA Π.Α.Ο.Κ.
Ενός Π.Α.Ο.Κ. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΥ από τις αθλιότητες της σιχαμερής πολιτικής, του κάθε είδους εγκληματία επιχειρηματία, του κάθε είδους τρισάθλιου δικηγορίσκου, της κάθε είδους νομικής πόρνης. Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι το κομμάτι της κοινωνίας που όχι μόνο Βοροελλαδίτης πολιτικός ή υπουργός, αλλά ούτε κανένας πρωθυπουργός ή κόμμα δεν πρέπει να τολμά να προσβάλει. Ούτε σαν σκέψη να περνά από το νου κανενός. Προστατευμένου από ΔΙΚΟ ΤΟΥ ισχυρό νομικό επιτελείο.
Και τέλος ενός Π.Α.Ο.Κ. με ισχυρή παρουσία και φωνή στα κέντρα λήψης αποφάσεων Ευρώπης και Ελλάδας, με τα χρήματα τα πάντα γίνονται. Τώρα και τα γένια του σπανού. Εδώ έχει παρουσία ο ναρκέμπορας ο παλαμάκιας της Ευρώπης και γνωστός εγκληματίας στο Πανελλήνιο.
Μακάρι Ιβάν Σαββίδη να ξεκινάς το πενταετές πλάνο σου με αυτούς τους στόχους.
Διάβασα την ανακοίνωση σου και κατάλαβα πολλά. Ξέρεις ότι σήμερα αμαρτήσαμε, το ξέρεις πολύ καλά. Το νιώθω και εγώ βαθιά μέσα στην καρδιά μου. Ποτέ δεν το περίμενα αυτό από τον εαυτό μου, ποτέ δεν έβαλα κανέναν πάνω από τον Π.Α.Ο.Κ., ΚΑΝΕΝΑΝ. Αμαρτήσαμε Πρόεδρε, γιατί ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.
Σε περίπτωση που όλα αυτά αποτελούν αποφάσεις της δυναμικής επιστροφής σου προχώρα Πρόεδρε και όλοι θα σε καταλάβουν αργά ή γρήγορα.
Σε περίπτωση που έχουμε μια από τα ίδια όπως τα προηγούμενα χρόνια και αρχίσουν τα ανακατέματα των διαφόρων και οι αναγούλες δεν θέλω να σε ξέρω πια, Ιβάν Σαββίδη. Εσύ είσαι ο κροίσος του Π.Α.Ο.Κ., αλλά εμένα ο Π.Α.Ο.Κ. είναι η αναπνοή μου για 72 χρόνια.
Συντασσόμαστε πίσω σου Ιβάν Σαββίδη με όση δύναμη έχει ο καθένας μας, τα αποτελέσματα κανείς δεν μπορεί να τα προοιωνίσει φυσικά, την σοβαρή και μεθοδική προσπάθεια όλοι μπορούν να την εκτιμήσουν, όπως άλλωστε και την επιπολαιότητα.
Με την κομματική πολιτική δεν ασχολήθηκα ποτέ, την σιχαίνομαι όσο και τους πολιτικούς.
Αν αυτά που ανέφερα είναι πραγματικά τότε ο Π.Α.Ο.Κ. πάει σε πόλεμο, για όποιον καταλαβαίνει.
Τώρα ταιριάζει η φράση του Βελουχιώτη το μόνο ραντεβού, πλέον, είναι στα γουναράδικα.
Γιατί ο Π.Α.Ο.Κ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ. ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.