Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από Equalizer »

Συμφωνω απολυτα.

Αυτό που έλεγα και στα παιδιά του σαιτ νωρίτερα, είναι πως με τις μέχρι τώρα κινήσεις είμαι ευχαριστημένος, αλλά προβλέπω χρονιά μεταπτώσεων και "γκελας".

Ωραία είναι τα νιάτα και η κυριαρχία του προπονητή απέναντι στα "παιδιά του", αλλά στα δύσκολα θες παίχτες με κάκαλα και εμπειρία.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ε προσθέτεις Ζιφκοβιτς και ο Σβαμπ θεωρητικά απέναντι σε μικρούς που δεν θα μετρήσει η ταχύτητα θα γράψει νούμερα αλλά και εγώ πιστεύω ότι χρειαζόμαστε κάτι ακόμα στην επίθεση αλλά τριάδα όχι απλά προσθαφαιρεση Ακπομ- νέος επιθετικός. Θέλω η ταυτόχρονη παραμονή Ακπομ η απόκτηση 2 παικτων με ταυτόχρονη αποχώρηση μάλλον Μπισεσβαρ.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Παιδια το ροπικ ειναι για μεταγραφες
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Parolos έγραψε:
zarathustra79 έγραψε:Δε νομιζω οτι δεν υπαρχει ουτε ενας που να μη θελει στην ομαδα matos, vieirinha. Δε θυμαμαι ποτε να το διατυπωσε ποτε κανεις αυτο. Ουτε οτι ο esiti ειναι παιχταρας.
Με ένα ψαχτιρι σου βρίσκω καμιά 3712 ποστ από συγκεκριμενους.
sourmenetes έγραψε:Μιλάμε για μεταγραφες!

Φτάνει με τα οφτοπικ!!

Βαρεθήκαμε!!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οφτοπικ αλλά το ότι γράφουν να ξεφορτωθούμε Μπισεσβαρ και Ακπομ δε γίνεται να μην απαντηθεί. Θέλεις τελείως ανιωθο το φόρουμ? Για όνομα του θεού βάλτε λίγο συναίσθημα δεν είναι ΠΑΟΚ αυτό το πράγμα. Άτομα που πέρσυ εκραζαν Γιώργη για τις μεταγραφές και φέτος όλοι αποθεώνουν Ρεμπε.. λες και ξέρουν αν τις έκανε αυτός ή ο Γιώργης ή αν πέρσυ ο Μπράνκο.

Δε γίνεται ρε σουρμε να περνάει τέτοιο κλίμα το φόρουμ, έχετε χρέος , αν μπορώ να το πω έτσι.. Δε γίνεται να γίνει ο ΠΑΟΚ Ρεντ Μπουλ ομάδα, πως να το κάνουμε.
Δε γίνεται να γράφονται "ευγενικά" ποστ στυλ "μπουλο" Βιερίνια Μάτος Μαουρίτσιο Μπισεσβαρ..

Αήττητο νταμπλ ρεκόρ που δε θα ξαναδείτε ποτέ των ποτών ούτε τα πενταδισεγγονα σας ρε σας έκανε ο Μπισεσβαρ.. και βγαίνει ο άλλος και λέει να τον ξεφορτωθούμε και όλοι παλτά..

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είπα γω κάτι τέτοιο;;;

Ουτε να μένουν αναπάντητα ούτε ν απαξιώνονται ματος αντελινο!

Μην τρελαθουμε!!

Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Συμφωνώ απόλυτα αλλά είναι καιρός νομίζω να βγει μπροστά νέα γενιά ηγετών. Όπως ήρθε ο Μαουριτσιο όπως ήρθε ο Βαρελα ο Κρεσπο όπως δημιουργήθηκε ο Βιερινια. Έτσι φέτος περιμένω να βγει μπροστά ο Σβαμπ ο Πελκας ο Γιαννούλης ο Βαρελα ο Κρεσπο ο νέος δεξιός μπακ κλπ. Δε κρίνω αν έχουν την ίδια αξία σαν ποδοσφαιριστές για ηγετικά χαρακτηριστικά μιλάω
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

@xrisitsapa, έχει αποφασιστεί ότι αν μείνει ο Μάτος, θα υπολογίζεται ως δεξί στόπερ. Για τη θέση του δεξιού φουλ μπακ είχαμε μείνει με Λημνιό και Ροντρίγκο, μέχρι που πουλήθηκε και ο Λημνιός. Ο Ροντρίγκο είναι αξιοπρεπής αλλά όχι για βασικός. Θεωρώ ότι τον Ζαμπιανό τον φέρνουμε για βασικό, με τον Ροντρίγκο να είναι το μπακ απ του. Ποιοτικά και ποσοτικά τον χρειαζόμαστε.

Όσον αφορά τον Νορβηγό, δεύτερη χρονιά με μόνο ένα αριστερό μπακ δεν βγαίνει. Ο Γιαννούλης έκανε τεράστια κοιλιά πέρσι γιατί έπαιζε ασταμάτητα πάνω κάτω τη γραμμή. Ειδικά αν πουληθεί ο Γιαννούλης τα Χριστούγεννα ή του χρόνου είναι ευλογία να έχουμε ήδη τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει στην ομάδα.

Πίσω από τον φορ, παίχτες με τα στοιχεία που θέλει ο Φερέιρα είχαμε 3: τον Τζόλη, τον Ζαμπά και τον Πέλκα. Η κίνηση του Ζίφκοβιτς καλύπτει τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά την εν λόγω θέση.

Η επόμενη θέση που θέλουμε παίκτη, τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά, είναι του σέντερ φορ ειδικά αν δεν ανανεώσει ο Ακπόμ. Στο κέντρο και στο τέρμα θέλουμε ποιοτική αναβάθμιση, οπότε περιμένουμε τις αποχωρήσεις: Τσιγγάρας, Νινούα είναι καλό να δοθούν δανεικοί. Μίσιτς είναι καλό να κατασταλλάξουμε αν θα βιαστούμε να κλείσουμε το ντιλ τώρα ή αν θα περιμένουμε να δούμε πότε και σε τι κατάσταση θα επιστρέψει ο παίκτης. Πρέπει να ξεκαθαρίσει και τι θα γίνει με Καντουρί: ανανέωση ή πώληση; Ναι θέλουμε παίχτη, αλλά πρέπει να αδειάσουμε χώρο πρώτα.

Στο τέρμα, έχουμε την ίδια λογική: Πασχαλάκης, Ζίφκοβιτς, Ρέι. Δεν γίνεται να έχουμε τριάδα ισάξιων μέτριων και ακριβών τερματάδων. Θέλουμε πώληση δύο εξ' αυτών, αγορά ενός για βασικό και έναν τρίτο πιτσιρικά να συμπληρώσει.

Η ομάδα έχει κάνει σωστότατες κινήσεις μέχρι τώρα. Αστερίσκο βάζω στον Νινούα που δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω, αλλά και πάλι φαίνεται ο Ρέμπε να ξέρει τι κάνει.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

παίδες, μόλις γύρισα σπίτι από το πρωί.
Ζίβκο έκλεισε τελικά;
Έμαθα για πώληση Λημνιού.
Καλή του συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

Οσο εμεις ημασταν παραλιες το σκ, ο ρεμπε δουλευε! Κατι τετοια κανουν οι βορειοι και μας τρωνε τις δουλειες!

Απο τις κινησεις που εχουν γινει μεχρι τωρα, νομιζω οτι ο γιαγκος ειναι 100% αυτο που μας ελειπε γιατι περσυ παιζαμε λιγο μονοπατα.

Ελπιζω και για ζιφκο, αλλα δεν ξερω αν ηταν στο πλανο η απλα "εκατσε". (Αν μου λεγαν ψαξαμε στο ροστερ της αντιπαλου για σκαουτιγκ, ειδαμε οτι τερματισε το συμβολαιο το και ψαχτηκαμε και μεις, θα το πιστευα!)

Υ.Γ. αν με λεγανε βιερινια και εβλεπα αυτα που γινονται, ηξερα οτι θα χει 5 αλλαγες και ο ΠΑΟΚ θα παιξει σε 3 διοργανωσεις, θα σπαγα το τηλ του ρεμπε να με φερει μια χαρτοπετσετα να τζιφραρω.

Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sakis_the_fraud την Δευ 07 Σεπ 2020, 21:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

seaman έγραψε:Αναμένοντας το βιντεάκι του Ζ.Χ. άντε ένα of topic για το αντίστοιχο του Quaresma.

https://twitter.com/VitoriaSC1922/statu ... 3740784642

Αρωνιάδη τα πρωτεία αμφισβητούνται

Καταπληκτικο. Απλα τα βιντεο στον ΠΑΟΚ δεν τα κανει ο Αρωνιαδης. Τα κανει ο Αμοιριδης. Αυτος που εκανε και τα ντοκυμαντερ , αλλα και τη φιεστα
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μόνο στον ΠΑΟΚ πάντως έρχεται παίκτης Κυριακή και ανακοινώνεται το επόμενο Σάββατο
icue

Δημοσίευση από icue »

seaman έγραψε:Αναμένοντας το βιντεάκι του Ζ.Χ. άντε ένα of topic για το αντίστοιχο του Quaresma.

https://twitter.com/VitoriaSC1922/statu ... 3740784642

Αρωνιάδη τα πρωτεία αμφισβητούνται
Ο βασιλιας του Δενδροποταμου :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

xrisitsapa έγραψε:Να χαλάσω λίγο το κλίμα και να πω ότι δε μου αρέσει καθόλου ο τρόπος που απαξιώνονται ο Βιερίνια και ο Ματος.

Σαφώς για το αήττητο πρωτάθλημα θα μείνουν αξέχαστοι οι πάντες που είχαν συνεισφορά και ο Μαουρίτσιο και ο Μπισεσβαρ και ο Λημνιός και δεν τους αξίζει καμιά απαξίωση αλλά προσωπική άποψη ότι οι συγκεκριμένοι δύο ήταν άλλο επίπεδο, άλλη κατηγορία στα πάντα.
Για τους γνωστούς λόγους ο αρχηγός και για το ότι έγραψε νούμερα τεμαχίων σέντερ φορ ένα δεξί μπακ ή μάλλον το καλύτερο δεξί μπακ της ιστορίας μας.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

gpap έγραψε:παίδες, μόλις γύρισα σπίτι από το πρωί.
Ζίβκο έκλεισε τελικά;
Έμαθα για πώληση Λημνιού.
Καλή του συνέχεια.
Κλεισμένος είναι. Λογικά αναμένουμε αύριο ανακοίνωση.

Λημνιός πάει Κολωνία με 3 εκ. Συν ποσοστό μεταπώλησης και φέρνουμε ένα αρ. Μπακ για μπακ απ του γιαννουλη (21 ετών) και ένα δεξί μπακ δανεικό από Πόρτο με υποχρέωση αγοράς του χρόνου. 24 χρόνων, φαίνεται έτοιμος παίκτης.

Αυτα στα γρήγορα.

john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Το στοπερ που γραφτηκε με το πηγαινε-ελα Λατινικη Αμερικη-Ευρωπη υποθετω πως ειναι ο ελεύθερος (μετά από γεμάτη σεζόν στην Λανούς) 30χρονος Ezequiel Muñoz.
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Είμαι ειλικρινά περίεργος να δω αν θα επιβεβαιωθούν αυτές οι φήμες για σέντερ μπακ, θέση που είμαστε υπερπληρεις ποσοτικά και μάλλον και ποσοτικά.
Αν έρθει κάποιος, κάποιος πρέπει να χαιρετήσει και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε για ποιον χτυπάει η καμπάνα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”