Θανάσης Χατζόπουλος

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευση από kataramenos5 »

kataramenos5 έγραψε: Σάβ 29 Μαρ 2025, 16:42
kataramenos5 έγραψε:

People will come Thanasis
Όσοι βρέθηκαν στο Παλατάκι σ αυτα τα δυο ευρωπαικα σιγουρα θα ξαναρθουν .Γιατι μεσα τους ξύπνησαν αναμνησεις.Θυμηθηκαν εναν ΠΑΟΚ μιας αλλης εποχης,τον ΠΑΟΚ που αγαπησαν μικροι
People will come...
Οκτωβριο του 22 στο ποσταρα το βιντεακι γιατι ημουν σιγουρος οτι θα τα καταφερεις.
Οταν καποιος πιστευει κι επιμενει τοσο πολυ οσο εσυ βαζοντας ολο του το ειναι σ αυτη τη προσπαθεια , ο κοσμος γυρναει αναποδα .
Και δεν ηταν μονο οτι εκανες το θαυμα κι εσωσες το... μπασκετακι.Ηταν ο τροπος που το εκανες τιμια,αντρικια και παντελονατα μεχρι την τελευταια στιγμη. Σπανιο ειδος για τις εποχες που ζουμε.
Respect και ...στο επανιδείν
These users thanked the author kataramenos5 for the post:
obanebane
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Δημοσίευση από katafraktos »

Gazzetta
«Είναι όλα τα χρέη της ΚΑΕ μέσα στη συμφωνία» ήταν το πρώτο σχόλιο του πρώην προέδρου της ΚΑΕ και ανθρώπου που διατήρησε σ’ ένα εξαιρετικό επίπεδο τον σύλλογο επί των ημερών του δαπανώντας πάρα πολλά χρήματα.

«Κάναμε μια συμφωνία και δεν τηρήθηκε, γι’ αυτό και στάλθηκε το εξώδικο στον κ. Μυστακίδη, δεν θέλω να πω τίποτε άλλο για το θέμα» υποστήριξε ο Θανάσης Χατζόπουλος, ο οποίος απέφυγε να πει οτιδήποτε άλλο, περιμένοντας πλέον την άλλη πλευρά να διευθετήσει το ζήτημα των οφειλών, το οποίο έπρεπε να έχει κλείσει από τις 15 Ιανουαρίου.
These users thanked the author katafraktos for the post (total 2):
leomatos88, Taseos
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Προσωπικα πιστευω πως ο Χατζοπουλος ορθα πραττει μιας και το ονομα του ειναι αυτο που ειναι μπροστα. Εκει δεν μπορω να προσαψω κατι.

Τωρα, επειδη το πραγμα θα παει στις πολυ νομικες λεπτομερειες (τι οριζεται ως χρεος και αποδεικτηριο αυτου ως νομιμο χρεος, οπως και τι ακριβως αναγραφει η αρχικη συμφωνια) πρεπει εμεις να αφοσιωθουμε στο αγωνιστικο, οσο αυτο γινεται.

Την τελευταια φορα που ειχαμε αναμπουμπουλα, ηταν πριν το ματς με τον γαυρο, οπου και παλι ειχαμε sold out και το γηπεδο εν τελει ηταν εκκλησια.

Ε, παλι κατι τετοιο θα εχουμε και αυριο?
These users thanked the author Maurice_Escargot for the post (total 2):
katafraktos, kataramenos5
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Αρε χατζοπουλε έπεσες σε ανθρώπους άντε να μην πω
These users thanked the author eorptol1 for the post:
leomatos88
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Χατζόπουλος σε ραδιοφωνική συνέντευξη σήμερα:

- εξ όσων γνωρίζουμε δεν έχει πληρωθεί πάνω απ' το 50% των αναγνωρισμένων και συμφωνηθέντων χρεών παρότι υπήρχε καταληκτική ημερομηνία 15/1 που ως καλή προθεση είχε δοθεί αντί για τέλος 2025
- απαξιωτική γενικώς η συμπεριφορά, με έδιωξαν από πληρωμένες θέσεις και πάρκινγκ ενώ δεν απαντούν καν σε εκκλήσεις για ενημέρωση περί χρεών και σε εξώδικο

Αλλά εντάξει υπάλληλος και τσουτσέκι είναι, κάποιοι επιπέδου Χ τεκμαιρουν αυτονόητα ότι λέει ψέματα, όλα αυτά είναι καταλάθος, θα μιλήσει άμεσα το χρημα και δεν επιτρέπεται η κριτική καθότι είμεθα όλοι κομπλεξικοι και αμέσως κατευθυνόμενοι
These users thanked the author Equalizer for the post (total 14):
Montrealiotis, Maurice_Escargot, Maklaz, Sera4, leomatos88, katafraktos, Azrael, Мир, Parolos, Χωρικός and 4 more users
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

These users thanked the author Sera4 for the post (total 2):
leomatos88, Χωρικός
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Για το εξώδικο προς την πλευρά Μυστακίδη και τα οικονομικά δεδομένα:
Κοιτάξτε στο συμφωνητικό για τη μεταβίβαση υπήρχε και η λίστα των υπόλοιπων χρεών από το Χαμόγελο του Παιδιού πχ μέχρι δάνεια, το δημόσιο, η εταιρεία φύλαξης, το παλιό το κομμάτι. Αυτά είναι μια λίστα που τα υπέγραψαν και η πλευρά Μυστακίδη και η πλευρά η δικιά μας. Στείλαμε όλα τα δικαιολογητικά και έπρεπε να εξοφληθούν δεν εξοφλήθηκαν όλα και κυρίως στις εταιρείες του κύριου Σαββίδη υπάρχει μια κόντρα που δεν μπορώ να καταλάβω όταν δώσω το λόγο μου για κάτι το κάνω δεν καταλαβαίνω τον λόγο, τα χρήματα κατατέθηκαν. Θα πρέπει να κινηθούμε αναγκαστικά νομικά… Εγώ υποσχέθηκα στον κόσμο πως η ΚΑΕ θα ξεχρεώσει, αυτό πρέπει να γίνει, ήταν και η αρχική μου απαίτηση το έχουν υπογράψει όταν βάζεις την υπογραφή σου και κάτι άλλο πρέπει να προσέχεις.Δεν έχουν δώσει καμία απάντηση, δεν έχουν απαντήσει στο εξώδικο, στάλθηκε γιατί δεν προχωρούσε το πράγμα. Παντελής αγνόηση, με πετάξαν από τις θέσεις που είχα πληρωμένες, με πετάξαν από το πάρκινγκ, με ενδιαφέρει να τηρηθεί η συμφωνία και όχι να αλλάξουμε γνώμη να πούμε παρατάμε τον ΠΑΟΚ και να μείνει με χρέη. Εμένα με πλήρωσαν πρώτο, δεν κατάλαβα γιατί, για να με καλοπιάσουν. Υπέγραψα μια συμφωνία και θα κυνηγήσω με κάθε τρόπο να τηρηθεί, θα το δουν οι δικηγόροι. Εμένα αυτή η διαδικασία δεν μου άρεσε ποτέ, αφού έτσι θέλουν. Το συμφωνητικό εγώ το υπέγραψα θα πρέπει με μένα να έχει να κάνει, είναι η τελευταία λεπτομέρεια να πληρώσουν και να απαλλαγώ από αυτή την υπόθεση, έχω αποτραβηχτεί, αλλά αυτό το έχω έννοια.

Για το συνολικό ποσό των οφειλών που έπρεπε να εξοφληθούν:
Τέσσερα εκατομμύρια μέχρι τις 15/1. Πλήρωσαν εμένα και κάποιους δανειστές δεν ξέρουμε γιατί ζητήσαμε να μάθουμε ποιοι πληρώθηκαν δεν μας απάντησαν αν πλήρωσαν το δημόσιο και δεν γνωρίζω ποια από τα υπόλοιπα χρέη. Δεν έχει πληρωθεί πάνω από το 50% των χρεών. Δεν ξεκινάμε καλά δυστυχώς και λυπάμαι πάρα πολύ γιατί αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Ο ΑΣ είχε να λάβει κι εκείνος ναι. Μέχρι χθες δεν είχε πληρωθεί ο ΑΣ, τώρα τι να πω να αρχίσω να παίρνω τηλέφωνα να ρωτήσω αν πληρώθηκαν; Είναι άσχημα πράγματα. Σας είπα όταν δίνω τον λόγο μας για κάτι και πόσω μάλλον να υπογράψεις ένα συμφωνητικό, τελείωσε το κάνεις, ήμουν διαλλακτικός, ενώ είχαμε πει για τέλος του χρόνου τους έδωσα και 15 μέρες που ζητούσανε, ε μπήκε η νέα διοίκηση όπως πληρώσανε κάποιους έπρεπε να πληρώσουν τα χρέη! Ξέρω από αποπληρωμές δεν μπορεί να λένε δεν προλάβανε! Λυπάμαι που το λέω αλλά δεν ξεκινήσαμε καλά κι ο κόσμος αυτό το έχει δει. Όταν λέμε κάτι το κάνουμε τέλος! Αυτό θα το βρουν μπροστά τους.

Για τη συνάντηση και τη δέσμευση που είχε δοθεί από την πλευρά Πετμεζά:
Τότε μιλούσαμε για τέλος Δεκεμβρίου και πριν από τα Χριστούγεννα και δέχθηκα πως με την αλλαγή της διοίκησης και τη διαδικασία που χρειάζεται είχα προτείνει να μπουν τα χρήματα στον λογαριασμό της ΑΜΚ να κάνω τις πληρωμές εγώ για τα χρέη και έλεγχαν αυτοί όχι. Προφανώς δεν είχαν τη διάθεση να πληρώσουν όλα τα χρέη. Έχουμε τα 100 χρόνια αντί να χαιρόμαστε θα καταλήξουμε στα 100 χρόνια στα δικαστήρια, είναι κατάντια.

Για τη στάση και τη συμπεριφορά που καταγγέλλει ότι δέχθηκε:
Μας μετακίνησαν από εκεί που ήμασταν. Τα καταλαβαίνω αλλά αυτά γίνονται από τη νέα χρονιά. Πήγα μια μέρα και μου άλλαξαν πάρκινγκ. Αυτό δεν πλήρωσα; Αυτό δεν ζήτησα πάνω από 30 διαρκείας πληρωμένα έχω στην οικογένεια. Είναι δυνατόν σε ένα πελάτη να φέρονται έτσι; Αυτά είναι πράγματα που από μάρκετινγκ και εξυπηρέτηση πελατών δείχνουν πως έχουμε μεσάνυχτα. Αν πιστεύουν πως θα με διώξουν από το γήπεδο και θα πάρω δρόμο δεν ξέρουν με ποιον έχουν μπλέξει. Ακούστηκε από μέλος του ΔΣ για μένα, πως σε λίγο θα πάρει δρόμο αυτός. Μέσα σε εκατομμύρια κόσμου θα υπάρχουν και οι χαζοί του χωριού τους καταλαβαίνεις. Άνθρωποι δίχως γνώση και εμπειρία, μιλάνε. Το 99% του κόσμου έχει εκτιμήσει όσα κάναμε. Κάποτε είχα φωνάξει όποιος θέλει να έρθει να διοικήσει κανείς δεν ήρθε, όλοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο κάνανε μαγκιές. Δεν νομίζω πως έχω χρόνο να μπω στην ΠΑΕ. Έχω τη δουλειά μου. Είναι ένα πιο δύσκολο αντικείμενο που δεν το γνωρίζω τόσο καλά.
These users thanked the author Maklaz for the post (total 3):
leomatos88, paok apo epilogi, Apil44
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Το πως συμπεριφέρεται κάποιος στους άλλους είναι δικαίωμα του, θα κριθεί και αυτός όταν έρθει η ώρα. Αυτό που πραγματικά όμως είναι άξιο αναφοράς είναι το ποσό γρήγορα κάποιοι (πολλοί, ακόμη και εδώ μέσα) έσπευσαν να ξεχάσουν το ποιόν, το ήθος και την προσφορά του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ προς χάρη ενός proof of funds 250εκ. Δε ξεχνιούνται αυτά που διαβάσαμε προς χάρη ενός ανθρώπου που δεν είχε καμία προσφορά, παρά μόνο έταζε λεφτά και εις βάρος ενός ανθρώπου που αποδεδειγμένα έχει προσφέρει στην ομάδα και πάνω απ όλα, ήταν πάντα υπόδειγμα όσο αφορά το ήθος με το οποίο αντιμετώπιζε τους άλλους. Πραγματικά ντροπιαστικές συμπεριφορές από μερίδα συνοπαδών μας, που ευτυχώς ήταν η μειοψηφία
These users thanked the author tolis14 for the post (total 6):
leomatos88, Azrael, Χωρικός, paok apo epilogi, Apil44, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Ντρέπομαι για λογαριασμό τους Θανάση. Ντρεπόμαστε να σηκώσουμε το κεφάλι μας πλέον, εκεί μας κατάντησαν, ο παράς δε φέρνει και απαραίτητα...φαγητό στο σπίτι.
These users thanked the author Sera4 for the post (total 4):
Maklaz, Azrael, trelopaoki89, Χωρικός
pavlos06

Δημοσίευση από pavlos06 »

Ο Θεσσαλονικευς παλι εκτίθεται εναντι του τσετσένου.
Μετά εμεις φταίμε και θέλουμε το κακο του μπάσκετ και ειμαστε πληρωμενοι απο τον πατερούλη. Τέλη, συγκεντρώσου μπρο
These users thanked the author pavlos06 for the post (total 2):
paok apo epilogi, MrSam1926apc
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Όλοι εσείς που σχολιάζετε (@Equalizer @tolis14 κτλ) είστε μπασκετικοι; Γιατί αν δεν είστε δε δικαιούστε να ομιλείτε. Ας μας ενημερώσουν αποκλειστικά οι μπασκετικοί για την αποπληρωμή των χρεών αλλά και αν όσοι είναι «μόνο ΠΑΟΚ» επικροτούν την όλη φάση.
These users thanked the author aivas19 for the post (total 5):
Мир, leomatos88, trelopaoki89, paok apo epilogi, Apil44
Άβαταρ μέλους
kormi

Δημοσίευση από kormi »

Που έχουμε μπλέξει;;;
Κι έχει και φανατικούς υποστηρικτές...
Ημαρτον ρε σεις...
ΠΑΟΚ είναι ψυχή και καρδιά...
Και σεβασμός σε όσους έχουν προσφερει...
Ντροπή μόνο
These users thanked the author kormi for the post (total 2):
leomatos88, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

aivas19 έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 15:54 Όλοι εσείς που σχολιάζετε (@Equalizer @tolis14 κτλ) είστε μπασκετικοι; Γιατί αν δεν είστε δε δικαιούστε να ομιλείτε. Ας μας ενημερώσουν αποκλειστικά οι μπασκετικοί για την αποπληρωμή των χρεών αλλά και αν όσοι είναι «μόνο ΠΑΟΚ» επικροτούν την όλη φάση.
Κανεις ΠΑΟΚΤΣΗΣ δε την επικροτει ,οπως δεν επικροτει και τετοια ποστ που ριχνουν νερο στο μυλο του διχασμου.Εσεις ετσι ,εμεις αλλιως κλπ κλπ
Βγηκες να την πεις ΤΩΡΑ στα παιδια που καιγονταν να δουν το μπασκετ να παιρνει ανασα.Ευγε.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

kataramenos5 έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 16:12
aivas19 έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 15:54 Όλοι εσείς που σχολιάζετε (@Equalizer @tolis14 κτλ) είστε μπασκετικοι; Γιατί αν δεν είστε δε δικαιούστε να ομιλείτε. Ας μας ενημερώσουν αποκλειστικά οι μπασκετικοί για την αποπληρωμή των χρεών αλλά και αν όσοι είναι «μόνο ΠΑΟΚ» επικροτούν την όλη φάση.
Κανεις ΠΑΟΚΤΣΗΣ δε την επικροτει ,οπως δεν επικροτει και τετοια ποστ που ριχνουν νερο στο μυλο του διχασμου.Εσεις ετσι ,εμεις αλλιως κλπ κλπ
Βγηκες να την πεις ΤΩΡΑ στα παιδια που καιγονταν να δουν το μπασκετ να παιρνει ανασα.Ευγε.
Αν εσύ νομίζεις ότι δεν καίγεται κάποιος να αποπληρώθουν τα χρέη τότε κοιμάσαι όρθιος μάγκα. Το σχόλιο απευθύνεται σε όσους λέγαν να «μη μιλάμε εμείς οι ποδοσφαιρικοί» ενώ έχουμε συμμετάσχει στις ΑΜΚ με τα λεφτά από το υστέρημα μας. Το διχασμό και τα υπόλοιπα να πας να τα πεις εκεί, εγώ μια χαρά ειδα «ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ» να επικροτούν τέτοιες κινήσεις. Μη ζορίζεσαι.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Αρχίσαμε παλι...... καλα στομάχια αδερφια
These users thanked the author WestBlock4 for the post:
KalamarGiannis
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”