44. Anderson Esiti
Re: 24. Anderson Esiti
Σήμερα εμφάνισε ξανά το πρόσωπο που εμφανίζει 4/5 φορές. Ατσουμπαλες τοποθετήσεις, ατσαλα μαρκαρίσματα, πάσες στο πουθενά λόγω ασυνεννοησιας, χωρίς να κοιτάζει που δίνει.
Δεν ξέρω τι μπιελες βαράει. Κάποιοι τον υπερασπιστηκαμε αρκετές φορές γιατί σε κάποια ματς έδειχνε ικανός να παίξει ρόλο για την ομάδα.
Πλέον όμως έχει παραγινει.
Δεν ξέρω τι μπιελες βαράει. Κάποιοι τον υπερασπιστηκαμε αρκετές φορές γιατί σε κάποια ματς έδειχνε ικανός να παίξει ρόλο για την ομάδα.
Πλέον όμως έχει παραγινει.
- sourmenetes
- Moderator
Δε θεωρώ ότι θα συνεχίσει να τον προτιμάει.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απο την ζημια κερδος δεν εχεις. Οποτε βαθια ανασα και καντε αυτο που πρεπει. Το παιδι απλα δεν το εχει καθολου το ποδοσφαιρο. Ισως σε κανα ματς που θα παιζουν ολοι πισω κατι να κανει αλλα σε γενικες γραμμες τον πληρωνεις τον αφηνεις να φυγει και τουλαχιστον αδειαζεις μια θεση ξενου. Η τον στελνεις δανεικο καπου. Καποιο κερδος ειναι και αυτο.
Δηλαδη αυτος ο παικτης ηταν αυτο που θελαμε για να μπουμε τσλ. Τι μαλακιες εχουμε κανει.
Δηλαδη αυτος ο παικτης ηταν αυτο που θελαμε για να μπουμε τσλ. Τι μαλακιες εχουμε κανει.
Ασε που οσο παιζει αυτος καις και τους υπολοιπους. Τοσο τους συμπαικτες του την ωρα του αγωνα οσο και τα παιδια στον παγκο. Τι να σκεφτεται ο καθε Τσιγγαρας για ανανεωση. Κριμα κριμα.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Παίζει γιατί ο ντοουγκλας δεν είναι ακόμα έτοιμος και ο τσιγγαρας δεν εμπνέει τον Λουτσεσκου. Τόσο απλά.
-
xrisitsapa
-
paok düsseldorf
Εννοείται, καταστρέφει την ομάδα.
Τραγικοί.
Μπαίνετε στο νήμα και του χρεώνετε τα πάντα, που αποσκοπεί αυτό;
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τραγικοί.
Μπαίνετε στο νήμα και του χρεώνετε τα πάντα, που αποσκοπεί αυτό;
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπαρκαρούτσος
-
black death
Τσουρουκι απ'τα λιγα ο αντερσον. Τιμιος και με διαθεση αλλα δεν. Με καμια παναγια.
Είναι παίχτης που αγγίζει την τελειότητα όταν έχει ο αντίπαλος τη μπάλα. Λέω αγγίζει γιατί το δυναμικό του παίξιμο, υπογραμμισμένο από τις λουλούδες του ελληνικού πρωταθλήματος τον κάνει να υποπίπτει σε αρκετά φάουλ.
Όταν έχει η ομάδα του τη μπάλα, κάτι κάνει, κάπως καλά τριγυρνάει στο γήπεδο, τουλάχιστον κινείται, έστω κι αν πέφτει κάτω μόνος του.
Όταν έχει ο ίδιος τη μπάλα είναι κίνδυνος θάνατος. Τρομαγμένος, ατσούμπαλος, άτεχνος κάτι χειρότερο από μια κολώνα εκεί στο κέντρο.
Όταν έχει η ομάδα του τη μπάλα, κάτι κάνει, κάπως καλά τριγυρνάει στο γήπεδο, τουλάχιστον κινείται, έστω κι αν πέφτει κάτω μόνος του.
Όταν έχει ο ίδιος τη μπάλα είναι κίνδυνος θάνατος. Τρομαγμένος, ατσούμπαλος, άτεχνος κάτι χειρότερο από μια κολώνα εκεί στο κέντρο.
Πραγματικά ούτε εγώ καταλαβαίνω το μένος σας προς τον Άντερσον...
Ειδικά στην τρομερη συρτή πάσα που κανει προς τις διαφημιστικες πινακίδες στα 4 μέτρα δεν ευθύνεται αυτος που η πινακιδα δεν επαιξε το ενα δυο
Ειδικά στην τρομερη συρτή πάσα που κανει προς τις διαφημιστικες πινακίδες στα 4 μέτρα δεν ευθύνεται αυτος που η πινακιδα δεν επαιξε το ενα δυο
- bersekeros
Πριν από λίγο, ένα σχόλιο μου υπενθύμισε, ότι έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο και με έπιασε πονοκέφαλος.
Προσπαθώ να καταλάβω κι εγώ γιατί χρησιμοποιείται αυτός, αντί του Τσιγγάρα και το θεωρώ ανεξήγητο.
Το ότι πιάνει και θέση ξένου, εκεί είναι που λες, δεν πάει άλλο.
Χαρίστε τον στη Καισέρισπορ και φέρτε το Μενσά λέμε.
Προσπαθώ να καταλάβω κι εγώ γιατί χρησιμοποιείται αυτός, αντί του Τσιγγάρα και το θεωρώ ανεξήγητο.
Το ότι πιάνει και θέση ξένου, εκεί είναι που λες, δεν πάει άλλο.
Χαρίστε τον στη Καισέρισπορ και φέρτε το Μενσά λέμε.