Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ καρελη και κουλουρη ελεος δηλαδη θα ξεχασουμε κ αυτα π ξερουμε εμβολη κοντεψε να παθει ο καρελης παιδια δεν ειχε τραυματισμο
Μόνο 5; Να μη βάλουμε 10 για να πέσουμε πιο μέσα;takis4 έγραψε:ο κουλούρης 5 κλάσεις ανώτερος από τον καρέλη..
Καρέλης πέρυσι: 32 αγώνες - 18 γκολ - 2 ασσίστς (χωρίς να παίζει 90λέπτα πάντα, στατιστικά σε 1.930΄). Που σημαίνει γκολ ή ασσίστ ανά 96.5(!!!) λεπτά.
Ο Καρέλης φέτος έχει σε 14 αγώνες βελγικού πρωταθλήματος 4 γκολ και 3 ασσίστς. Λογικά είναι σε καλή κατάσταση.
Αυτό το θυμάμαι, ήταν χιαστός.Hermann έγραψε:Skalon όχι, τρεις τραυματισμούς έχει όλα αυτά τα χρόνια με τους δύο να μην είναι ούτε μιας βδομάδας υπόθεση. Πέρυσι που έχασε σχεδόν ένα χρόνο ήταν ο μοναδικός σοβαρός.
Εγώ όμως λέω για πέρσι (νομίζω) όταν μπήκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο στην Ισπανία. Νομίζω έλεγαν ότι έχει πρόβλημα και πιθανώς θα σταματούσε το ποδόσφαιρο, ή κάτι τέτοιο. Ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο?
Αυτό δε το ξέρω, παρέθεσα τους επίσημους τραυματισμούς που καταχωρεί το transfermarkt...
Εχει παθει χιαστους και οταν επεστρεψε για δευτερη φορα οπως ειπε πνευμονικη εμβολη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Πέμ 24 Μάιος 2018, 13:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aπλά υπενθυμίζω τους άλλους μαθουσάλες που περάσαν από τα ελληνικά γήπεδα και ακούμπησαν. Πειράζει και αυτό; Θυμηθείτε τι γράφατε για τον συνταξιούχο Κονσεισάο ...εδώ στο ίδιο φόρουμ. Eνα search βοηθάει. Τα ίδια και για τον Βούκιτς κτλ...obanebane έγραψε:Ρε συ μπιριμπα,αυτά που γράφεις είναι επιχειρήματα ότι καλώς έρχεται ο Κροατης η για το αντίθετο;
Δε κατάλαβα γι'αυτό ρωτάω.
Θα γράψω για τελευταία φορά τη γνώμη μου για τον Σρνα,τεράστιο λάθος η απόκτηση του.
Πείτε μου ένα γαμημένο λόγο που ένας 36αρης τιμωρημένος για ντόπα είναι καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ;
Έχω και άλλα να γράψω αλλά δεν θα επεκταθώ.
Φιλε μου ο ανθρωπος ειναι 36 με ενα χρονο αποχη και απ'ολα αυτα τα παραδειγματα που αναφερεις κανενας τους δεν ηρθε στα 36 του,αντιθετα σε αυτη την ηλικια σταματησαν.
Οποτε οτι εγραψες μαλλον μου φαινεται ακυρο,το γραφω οσο πιο κομψα γινεται.
Οποτε οτι εγραψες μαλλον μου φαινεται ακυρο,το γραφω οσο πιο κομψα γινεται.
- john4serres
Αξίζει ο επαναπατρισμός του Καρέλη, πληρώνοντας μάλιστα την Γκενκ.
Αρκεί να γίνει λεπτομερής και προσεκτικός έλεγχος εργομετρικών εξετάσεων.
Αρκεί να γίνει λεπτομερής και προσεκτικός έλεγχος εργομετρικών εξετάσεων.
- desperando
- Επικοινωνία:
Αγωνιστικό Ρυθμό δεν έχει, γιατί κατά τ άλλα έκανε κανονικά προπονήσεις
Εντιτ
Σόρρυ έκανα λάθος δεν προπονούνταν τελικά με την Σαχτάρ
Εντιτ
Σόρρυ έκανα λάθος δεν προπονούνταν τελικά με την Σαχτάρ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Πέμ 24 Μάιος 2018, 13:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ένας χρόνος (τόσο θα συμπληρώσει μέχρι να ξαναπαίξει) χωρίς αγωνιστικό ρυθμό για παίκτη 36 χρονών δεν είναι μικρή υπόθεση.
+ 1...obanebane έγραψε:Ο Καρελης ήταν παικταράς,μετά τα όσα έχει περάσει δεν ξέρω,καλύτερα μακριά,δε πιστεύω ότι αξίζει να ρισκάρουμε.
Θα τον ήθελα κι εγώ τον Καρέλη,tzoker έγραψε:Εχει παθει χιαστους και οταν επεστρεψε για δευτερη φορα οπως ειπε πνευμονικη εμβολη.
αρκεί όμως να ζούσε κι αυτός...

R.I.P.
- ilovegame27
- Παλαιολόγος
- desperando
- Επικοινωνία: