Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Εγώ δεν ξέρω αν είναι εξάρι οχτάρι η δεκάρι ο Γάλλος. Εγώ βλέπω ότι ξέρει μπάλα είναι γρήγορος και είναι σε σούπερ ηλικία για να προσφέρει σε ομάδα που πάει για πρωτάθλημα.
Όσον αφορά τον Κουρμπέλη πραγματικά δεν θα με χαλούσε καθόλου αν τον περνάμε ένα 500αρι από κανέναν Ατρόμητο η Αστέρα και να τον είχαμε για το rotation.. Αλλα τώρα τόσα λεφτά και τρεις παίχτες για τον Κουρμπέλη θα ένιωθα πολύ κορόιδο. Αν θέλουνε καθαρό εξάρι ας πάνε να πάρουνε με το 1/6 τον Μάντσον που θα κάνει και την ίδια δουλειά.
Κύριοι ακολουθώ χρόνια το Paokmania και γράφω πρώτη φορά.
Ο moulin πλήρης παίκτης και πιο καλός δημιούργηκα του cimirot, τον γνωρίζω και τον έχω δει.
Επίσης ο κουρμπελης είναι πολύ καλός παίκτης σε καλή ηλικία, θα ήταν πολύ καλή μεταγραφή.
όπως και να έχει θα ασχολούμαστε μόνο με παίκτες που θα πάρουμε η υπάρχει πιθανότητα να πάρουμε.
το να γκρινιάζουμε για τον Αλαφούζο, την επικοινωνιακη ήττα (όταν ο ΠΑΟΚ βγάζει την πιο υγιή ομάδα εντός και εκτός γηπέδου) είναι καθαρά θέμα ηττοπάθειας. Ας ασχοληθούμε με την ομάδα μας και αν μη τι άλλο ας έχουμε λίγο εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που φέρνουν τον ΠΑΟΚ πιο κοντά από ποτέ στο πρωτάθλημα και στο champions league που πραγματικά σε ανεβάζουν επίπεδο.
Συμφωνώ ότι η ομάδα καλό θα ήταν να είχε και ένα πιο αθλητικό 6 για να μπορεί να παίζει σε 2αδα.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
vs40 έγραψε:Πάντως ήταν εύκολη μεταγραφική περίοδο για τον ΠΑΟΚ. Εμείς τη δυσκολέψαμε. Αν θέλουν ένα 6άρι υπάρχει ο Μάντσον, και είναι ότι πρέπει να τους δώσουμε τον Κάτσε να πάρει χρόνο συμμετοχής μπας και συνέλθει.
Για φορ εγώ είμαι ξεκάθαρα υπέρ του Μανιά. Έχει μέλλον και πολύτιμα χαρακτηριστικά. Είναι και σε καλή φόρμα φέτος. Έχουμε και ανταλλάγματα για να πείθαμε εύκολα. Όπως και να έχει, νομίζω ότι για τους 11 αγώνες που μείνανε δε χρειαζομαστε και κάνα τεράστιο ρόστερ. Το καλοκαίρι θα είναι καλό να διορθωθούν κάποιες ανισορροπίες στο ρόστερ και να έχει η ομάδα 25 ενεργούς ποδοσφαιριστές και όχι 30 από τους οποίους να είναι μόνο οι 19 κανονικοί παίκτες.
Παρά την ανατροπή της τελευταίας στιγμής στη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για τον Κουρμπέλη, παραμένει στο τραπέζι το ενδεχόμενο συνιδιοκτησίας για τους Μυστακίδη, Κάτσε, Κωνσταντινίδη ή κάποιου εξ αυτών.