Μεταγραφές Χειμώνα II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Μεταγραφές Χειμώνα II

Δημοσίευση από goran 64 »

φορ ρε ΦΟΟΟΡ

Εικόνα
:?

:roll:

:geek:

Εικόνα :shock: :D :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
bicii82

Δημοσίευση από bicii82 »

mbison έγραψε:Εχουμε χωρο στην Αθηνα για να περνουν ιατρικα?
Θα πληρώσουμε 1,5, μυρριο στον βαζελο συν κατσε κωνσταντινιδη και μυστακιδη για να τα περάσουν στο προπονητικό του :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

goran :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τετ 31 Ιαν 2018, 14:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

https://www.google.gr/maps/dir/''/''/@3 ... 897668!1m0
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Εγώ δεν ξέρω αν είναι εξάρι οχτάρι η δεκάρι ο Γάλλος. Εγώ βλέπω ότι ξέρει μπάλα είναι γρήγορος και είναι σε σούπερ ηλικία για να προσφέρει σε ομάδα που πάει για πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τον Κουρμπέλη πραγματικά δεν θα με χαλούσε καθόλου αν τον περνάμε ένα 500αρι από κανέναν Ατρόμητο η Αστέρα και να τον είχαμε για το rotation.. Αλλα τώρα τόσα λεφτά και τρεις παίχτες για τον Κουρμπέλη θα ένιωθα πολύ κορόιδο. Αν θέλουνε καθαρό εξάρι ας πάνε να πάρουνε με το 1/6 τον Μάντσον που θα κάνει και την ίδια δουλειά.

Κι επειδή ΠΑΟΚ είσαι, αγωνια μέχρι τις 19:59
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Στις 8 λήγει;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

bicii82 έγραψε:
Θα πληρώσουμε 1,5, μυρριο στον βαζελο συν κατσε κωνσταντινιδη και μυστακιδη για να τα περάσουν στο προπονητικό του :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:

Αυτό φαντάζει το σωστό!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Πέδρο Κόντε δήλωσε ότι δεν υπάρχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ (άρθρο του Κ. Γαλάνη)
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

να τον πεισει να ερθει!

αλλιως 800Κ στη λουντογκορετς για κεσερου, 500 για μαντσον και...κατσε, κωννιδη, μυστα στο βαζελο για να μη χαλαμε τις παραδοσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τετ 31 Ιαν 2018, 15:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
beeman

Δημοσίευση από beeman »

Κύριοι ακολουθώ χρόνια το Paokmania και γράφω πρώτη φορά.
Ο moulin πλήρης παίκτης και πιο καλός δημιούργηκα του cimirot, τον γνωρίζω και τον έχω δει.
Επίσης ο κουρμπελης είναι πολύ καλός παίκτης σε καλή ηλικία, θα ήταν πολύ καλή μεταγραφή.
όπως και να έχει θα ασχολούμαστε μόνο με παίκτες που θα πάρουμε η υπάρχει πιθανότητα να πάρουμε.
το να γκρινιάζουμε για τον Αλαφούζο, την επικοινωνιακη ήττα (όταν ο ΠΑΟΚ βγάζει την πιο υγιή ομάδα εντός και εκτός γηπέδου) είναι καθαρά θέμα ηττοπάθειας. Ας ασχοληθούμε με την ομάδα μας και αν μη τι άλλο ας έχουμε λίγο εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που φέρνουν τον ΠΑΟΚ πιο κοντά από ποτέ στο πρωτάθλημα και στο champions league που πραγματικά σε ανεβάζουν επίπεδο.
Συμφωνώ ότι η ομάδα καλό θα ήταν να είχε και ένα πιο αθλητικό 6 για να μπορεί να παίζει σε 2αδα.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

bicii82 έγραψε:
:lol:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ουπστη ... Κοντε, Πρασσά δεν έφαγες ΠΟΤΕ! :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τετ 31 Ιαν 2018, 15:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

vs40 έγραψε:Πάντως ήταν εύκολη μεταγραφική περίοδο για τον ΠΑΟΚ. Εμείς τη δυσκολέψαμε. Αν θέλουν ένα 6άρι υπάρχει ο Μάντσον, και είναι ότι πρέπει να τους δώσουμε τον Κάτσε να πάρει χρόνο συμμετοχής μπας και συνέλθει.

Για φορ εγώ είμαι ξεκάθαρα υπέρ του Μανιά. Έχει μέλλον και πολύτιμα χαρακτηριστικά. Είναι και σε καλή φόρμα φέτος. Έχουμε και ανταλλάγματα για να πείθαμε εύκολα. Όπως και να έχει, νομίζω ότι για τους 11 αγώνες που μείνανε δε χρειαζομαστε και κάνα τεράστιο ρόστερ. Το καλοκαίρι θα είναι καλό να διορθωθούν κάποιες ανισορροπίες στο ρόστερ και να έχει η ομάδα 25 ενεργούς ποδοσφαιριστές και όχι 30 από τους οποίους να είναι μόνο οι 19 κανονικοί παίκτες.
+4
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Παρά την ανατροπή της τελευταίας στιγμής στη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για τον Κουρμπέλη, παραμένει στο τραπέζι το ενδεχόμενο συνιδιοκτησίας για τους Μυστακίδη, Κάτσε, Κωνσταντινίδη ή κάποιου εξ αυτών.

παμε καλα ωρε;
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

:shock:
δεν ειναι δυνατον
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”