PAOK TV & PAOK New Media
- Sick Bastard
Re: PAOK TV
Παιδιά, δεν παίζει το 100χιλιαρο, πρόκειται για νούμερο επανάσταση αν γίνει.
Νομίζω ένας ρεαλιστικός στόχος είναι γύρω στις 20000 πακέτα.
Με 20.000 μη βγει κάνεις να μιλήσει για μεγαλειώδη λαό ή να έχει απαιτήσεις από κάποιον να ανοίξει το πορτοφόλι του.Sick Bastard έγραψε:Παιδιά, δεν παίζει το 100χιλιαρο, πρόκειται για νούμερο επανάσταση αν γίνει.
Δεκτόν μιας κ θες μεταγραφή από το κάτω ράφι. 4 ματς συμπλήρωσε ο παικταράς όντας εκτός αποστολής, ούτε καν παγκοgika έγραψε:Εγώ θέλω 20Κ και Ολιβέιρα τα Χριστούγεννα.
- navigator11
Θεωρώ ότι οι συνδρομές θα φτάσουν το πολύ στις 20000 και μετά ό,τι προκύψει από τα μεμονομένα παιχνίδια. Το να μιλάνε μερικοί για 100000 νομίζω ότι δεν είναι στα πλαίσια του πραγματικού.
Λογαριασμός
Ιστορικό
Συνδρομές
# Πακέτο Valid from Valid until Κατάσταση
1 Season 2019-20 Subscription 17/09/2019 18:44 30/06/2020 23:59 Completed
2 Subscription until 2019-09-08 28/08/2019 19:41 08/09/2019 23:59 Completed
Pay Per View videos
# Video Κατάσταση
1 ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 2-1 Completed
Ιστορικό
Συνδρομές
# Πακέτο Valid from Valid until Κατάσταση
1 Season 2019-20 Subscription 17/09/2019 18:44 30/06/2020 23:59 Completed
2 Subscription until 2019-09-08 28/08/2019 19:41 08/09/2019 23:59 Completed
Pay Per View videos
# Video Κατάσταση
1 ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 2-1 Completed
Το 100.000 που ειπα κι εγω ειναι παρα πολυ αισιοδοξο εως εξωπραγματικο νουμερο. Παρολα αυτα ο αριθμος που μας δινει το συμβολαιο της ΝΟΒΑ- το οποιο αρνηθηκαμε και για αγωνιστικους λογους οπως αποδειχτηκε- ειναι καπου εκει γυρω. 80.000 συνδρομες ας πουμε.
Αρα απο τη μια θα πρεπει να αποδειξουμε οτι το χουμε με δικες μας δυναμεις.
Επισης η εννοια του FFP εχει και μια ουσια, δεν ειναι μονο τυπικο το θεμα.
Δε μπορει να ζητας μεταγραφες εκατομμυριων αν δεν εχεις την αντιστοιχη οικονομικη δυναμικη. Δε μπορεις κυριε να μαζεψεις χρηματα απο τηλεοραση- συμβολαιο με καναλι ή ppv- ;
Δεν εχει παρουσια στην ΕΥρωπη να παρεις απο εκει χρηματα;Τα εισητηρια και λογω οικονομικης κρισης στη χωρα φερνουν πολυ συγκεκριμμενα εσοδα, ε τοτε τι τις θες τις μεγαλες μεταγραφες και τα μεγαλα συμβολαια;
Κανε ακαδημιες και ζησε απο τις ακαδημιες σου. Οι ομαδες δεν ειναι αποδεκτο να εχουν ζημιες πανω απο ενα οριο στην τριετια και να τα καλυπτει ο οποιος προεδρος.
Αρα απο τη μια θα πρεπει να αποδειξουμε οτι το χουμε με δικες μας δυναμεις.
Επισης η εννοια του FFP εχει και μια ουσια, δεν ειναι μονο τυπικο το θεμα.
Δε μπορει να ζητας μεταγραφες εκατομμυριων αν δεν εχεις την αντιστοιχη οικονομικη δυναμικη. Δε μπορεις κυριε να μαζεψεις χρηματα απο τηλεοραση- συμβολαιο με καναλι ή ppv- ;
Δεν εχει παρουσια στην ΕΥρωπη να παρεις απο εκει χρηματα;Τα εισητηρια και λογω οικονομικης κρισης στη χωρα φερνουν πολυ συγκεκριμμενα εσοδα, ε τοτε τι τις θες τις μεγαλες μεταγραφες και τα μεγαλα συμβολαια;
Κανε ακαδημιες και ζησε απο τις ακαδημιες σου. Οι ομαδες δεν ειναι αποδεκτο να εχουν ζημιες πανω απο ενα οριο στην τριετια και να τα καλυπτει ο οποιος προεδρος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Stathis71 την Τρί 17 Σεπ 2019, 18:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάνε μια μαγκιά, ρε Βάνια, και πάρε τα εντός της σπυριάρας στο ντερνέ.
Και παραπάνω συνδρομές θα πάρει το κανάλι και θα μπορείς να βοηθάς σωστά το τμήμα.
Άντε, όλα εγώ θα στα λέω, ναπούμε;
Και παραπάνω συνδρομές θα πάρει το κανάλι και θα μπορείς να βοηθάς σωστά το τμήμα.
Πήραμε και εμείς 2 πακέτα να υπάρχουν.
Μακάρι να βγει η εφαρμογή για τηλεοράσεις και να είναι συμβατή με τις περισσότερες. Αυτό θα είναι το πιο δύσκολο εγχείρημα.
Μακάρι να βγει η εφαρμογή για τηλεοράσεις και να είναι συμβατή με τις περισσότερες. Αυτό θα είναι το πιο δύσκολο εγχείρημα.
Πάντως με ένα android box της πλάκας που πήρα για το πατρικό μου, μια χαρά το βλέπω σε τηλεόραση του 2008.
- Μπαρκαρούτσος
Sick Bastard έγραψε:Παιδιά, δεν παίζει το 100χιλιαρο, πρόκειται για νούμερο επανάσταση αν γίνει.
Δηλαδή δεν έχουμε 100.000 ΠΑΟΚτσήδες σε όλη τη γη; Πέρα από όσους μπορούν να πάνε γήπεδο..
Ale έγραψε:Κάνε μια μαγκιά, ρε Βάνια, και πάρε τα εντός της σπυριάρας στο ντερνέ.
Από του χρόνου αυτό θα γίνει λογικά, το ψιλοπροανήγγειλε ο Καραμπέρης.
Ελπίζω εκεί να γίνει σωστή επιλογή προσώπου για τις μεταδόσεις........
- ΑποστόληςΑ
Πότε έβαλε 10 τρίποντα; Θα πρέπει να πάνε πίσω στο 2004.Ζαντός έγραψε:Chuck Norris έγραψε:Θα γίνουν πολλά ωραία πράγματα. Στην ερτ έδειχνε σε κάποια φάση Barcelona TV που είχαν και εκπομπές όπως τα καλύτερα γκολ με φάουλ, καλύτερες αποκρούσεις κλπ, καλύτερα 100 γκολ του Μεσσι...
Εμείς μπορούμε να κάνουμε τα 20 καλύτερα κουρέματα του Πασχαλακης, 10 καλύτερες ρίψεις αντικειμένων, 10 χειρότερες διαιτησίες... Όρεξη να υπάρχει
Δέκα καλύτερα τρίποντα του Τσόχλα.
Ζαντος: Ελπίζω εκεί να γίνει σωστή επιλογή προσώπου για τις μεταδόσεις........
Αν έχεις κουμπάρους.... κάτι....... γίνεται.
Εδώ κάποιοι πήραν σήμερα κανάλι με συνοπτικές διαδικασίες με τους κουμπάρους.
Αν έχεις κουμπάρους.... κάτι....... γίνεται.

Εδώ κάποιοι πήραν σήμερα κανάλι με συνοπτικές διαδικασίες με τους κουμπάρους.