10.Djalma Campos

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Re: 10.Djalma Campos

Δημοσίευση από chrisg4 »

K_geo έγραψε:δεν ξερω αν ειναι ο καλυτερος, αλλα σίγουρα είναι στους πολυτιμότερους φετος και σίγουρα με εξαίρεση το γκολ είναι στους πιο πλήρης παίχτες του ρόστερ μας. διαθέτει δύναμη, ταχύτητα, τακτική κατάρτιση, τεχνική κατάρτιση, τρίπλα, σέντρα αρκετά καλή, πάσα, συγκλίνει, παίζει και στον άξονα, παίζει και στη γραμμή, βοηθάει στο μπακ, αλωνίζει βγάζει χιλιόμετρα στο γήπεδο. Ίσως για αυτούς τους λόγους ο Ιβιτς τον θεωρεί τόσο πολύτιμο για την ομάδα.

οκ, λεω εγω τωρα, αποψη μου κτλ κτλ. 8-)

υγ : εγω παντως γλυκο ψηφισα :)

Άντε ρε K_geo να δεχτώ ότι έχει μια τρίπλα ότι συγκλίνει ότι κάνει πολλές δουλειές, όλες βεβαια σε μέτριο βαθμό. Αλλα την σέντρα και την πασα που τα είδες? 9 στις 10 τελικές τους προσπάθειες είτε είναι πασα είτε σέντρα είτε προσπάθεια για γκολ είναι αλλου για αλλου.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω τι βλεπω λεω, οπως πχ τι ειδα στα πλει οφ ή ακομα καλύτερα, προχθες. ή τι εχω δει μεσα στη χρονια για παραδειγμα. δε σου λεω οτι εχει την πασα του μπισεσβαρ αλλά εχει αρκετά αξιόλογη πασα και σέντρα (ειδικότερα!)

θα ειχε ενδιαφερον ενα βιντεο με μερικα χαιλαιτ του στον ΠΑΟΚ!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Να δείξουμε τα highlights από τον αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-1
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ο ίδιος ο Ίβιτς έχει απαντήσει για αυτό Αποστόλη

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Τι απάντησε δηλαδή;
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Παιδιά δεν εξετάζουμε αν είναι χρήσιμος η όχι, που και γι αυτό οι απόψεις διίστανται. Συζητάμε για το αν είναι MVP της ΧΡΟΝΙΑΣ. Αν είναι δυνατόν ο Cabos MVP της χρονιας. Κι εγώ συμφωνώ ότι στα play off παίζει καλά μπορεί να είναι και ο καλύτερος μας παίχτης αλλα δεν γίνετε να βγει ο Cabos πάνω από Mattos, Crespo και Γλυκo για MVP ολοκληρης της χρονιας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Για MVP κι εγώ θεωρώ ότι είναι παράλογο να ψηφιστεί. Πιστεύω ότι πολλοί παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν μεγαλύτερη προσφορά από τον Djalma: Γλύκος, Matos, Crespo, Canas, Cimirot, Shakhov, Biseswar, ακόμη και ο Prijovic, παρ' όλο που έπαιξε από τα τέλη Γενάρη (ντεμπούτο στις 26 Ιανουαρίου).
Το θετικό στον Djalma είναι ότι δείχνει να βελτιώνεται μέσα στην ομάδα και τώρα τελευταία να συναγωνίζεται τους κορυφαίους σε απόδοση. Αυτό είναι θετικό για του χρόνου.
Εξακολουθούν βέβαια να με προβληματίζουν οι κακές τελικές του.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Dimg4 έγραψε:
pgetsos έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Ουτε το 1 εχει ουτε το αλλο και μακαρι να παρουμε κανονικο εξτρεμ
Ε οχι και να διωξουμε τον MVP της χρονιας!

Εικόνα
Φαντασου ποσο χαμηλα εχετε καποιοι τον πηχη του βασικου εξτρεμ
Μ'αρέσεις με τον δεύτερο πληθυντικό
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ο Κάμπος δεν είναι καθαρό εξτρέμ και δε παίζει ως τέτοιος στον ΠΑΟΚ.
Κινείται και στον άξονα και απλά ανοίγεται ανάλογα με τον Μάτος, ωστόσο πολλές φορές υποδέχεται τη μπάλα ώντας στον άξονα.
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Εγώ θα δώσω δίκιο στον Ντιμ
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Μεταξυ γλυκου ματος μπισε Πρίγιοβιτς..... Ψηφίζω Πρίγιοβιτς λόγω της εύκολης προσαρμογής σε πολύ μικρό διάστημα και της μεγάλης αντίστοιχα προσφοράς του

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Νομίζω οτι δεν ξεχώρισε κανείς όλη τη χρονιά και οτι οι περισσότεροι παίκτες είχαν θετικό πρόσημο στην απόδοση τους. Η έκπληξη δεν είναι οτι προηγείται ο djalma, το ποιον θεωρεί ο καθένας mvp είναι υποκειμενικό. Αυτό που για μένα είναι έκπληξη είναι οτι έχει πάρει και διαφορά. Εκτός αν το δείγμα είναι ακόμα μικρό.

Εγώ ψήφισα τον biseswar γιατί πιστεύω οτι ο καλός biseswar έδινε περισσότερα από κάθε άλλον στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας. Θα ήταν ξεκάθαρα mvp ο prijovic, αν ήταν από την αρχή της χρονιάς και δεν είχε κ τον τραυματισμό, αλλά mvp παίκτης που έπαιξε σε 18 παιχνίδια όλο κ όλο, από τα οποία μάλιστα τα μισά ως αλλαγή σε μια χρονιά που είχε σχεδόν 60 παιχνίδια δε μπορεί να βγεί...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Γενικά είναι ΣΧΕΤΙΚΆ μικρό, χθες ήταν κάποια στιγμή Μάτος 32% και ανέβηκε μετά Γλύκος 34%. Ο Κάμπος έφτασε μέχρι 39% χθες
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Τι απάντησε δηλαδή;
από ΑποστόληςΑ » 21 Φεβ 2017 22:31

Ο Ivic τη δουλειά του κι εμείς τη δική μας.

Συνολικά θεωρώ ότι οι δουλειές που κάνει ο συγκεκριμένος, δεν γίνεται να εντοπιστούν από ένα απλό μάτι παρατηρητή αγώνων από τηλεόραση, όση εμπειρία κι αν έχει σε θέαση αγώνων ποδοσφαίρου. Ότι έγινε δηλαδή όλη τη χρονιά και με τον Ουκρανό 26χρονο διεθνή που πολλοί άρχισαν να τον εκθειάζουν αφού αρχισε να σκοράρει σε κρισιμα ματς κλπ κλπ.

Ας λέμε όλοι την γνωμη μας, αλλά μην νομίζουμε ότι βλέπουμε και τα πάντα από τον καναπέ μας... για αυτό λοιπόν και οι ομάδες, έχουν σκάουτερ που τους στέλνουν ΚΑΙ στο γήπεδο κι δεν αναλώνονται μόνο στη χρήση βίντεο και εικόνας.

Προσωπικά τον θεωρώ αρχικά επαρκή σε αυτά που έκανε για φέτος και εκτιμώ ότι ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ, του χρόνου θα είναι καλύτερος ΚΑΙ σε νούμερα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

eorptol1 έγραψε:[quote="Dimg4"
Dimg4 έγραψε:Ουτε το 1 εχει ουτε το αλλο και μακαρι να παρουμε κανονικο εξτρεμ
Ε οχι και να διωξουμε τον MVP της χρονιας!

Φαντασου ποσο χαμηλα εχετε καποιοι τον πηχη του βασικου εξτρεμ
Δυστυχώς από τότε που έφυγε ο σάλπι :) :)[/quote]

Τωρα κυριοι μοντς αν φαει κανα καντηλι ο γραφικος αυτος θα φταιω εγω? Η οταν με ειρωνευονται περναει ετσι?
Ρε χαζουλη ποιος σαλπι... κι ο κιτσιου ως εξτρεμ καλυτερος ειναι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”