ωπ με ενα σμπαρο δυο τριγωνια και στον φιλο τον περιπτερο και σε σενα αδερφε μου...DAAT έγραψε:Άντε ο Περίπτερος κρατάει μια πισινή ,εσύ είσαι απολύτως σίγουρος .. Μια ερώτηση και στους δύο.Kostas_Peraia4 έγραψε:Περιπτερε,προσεξε γιατι αν ερθεις θα εκτεθειςΠεριπτερος έγραψε:Να πάμε λίγο στα ουσιαστικά ?
Με Κανά-Μπιγίκ περιμένουμε να αλλάξουμε επίπεδο ?
Για εμένα τέτοιοι παίκτες μπορεί να πιάσουν στην Τρίπολη, τον Ατρόμητο κλπ.. Οταν διάβασα και τα του χαρακτήρα του έμεινα άφωνος.
Με μεταγραφές επιπέδου Αρθο, Μπαρμπόζα κλπ. επίπεδο δεν αλλάζει.
Δεν είμαι οπαδός του νεοπλουτισμού, το αντίθετο, αλλά το να φέρνουμε ιστορίες - αμαρτίες ειναι πολύ διαφορετικό.
Τέλος πάντων μακάρι να σφάλλω.
Πόσες φορές τον έχετε δει να παίζει μπάλα ? ( Δεν εννοώ στο manager)
Καταλαβαίνω γιατί ο περίπτερος γkρίνοιαζει και είναι λογικό αφού οι παίκτες που ακούγονται είναι μεσαίο ράφι. Μπορεί να αποδειχτεί λάθος, μπορεί σωστός αλλά το καταλαβαίνω.
Αλλά νοιώθω ότι με μερικά ονόματα υπάρχει ενθουσιασμός από κάποιους επειδή είναι καλοί στο manager. Αυτό με ψηλόμπερδεύει αν και εγώ αγαπάω το παιχνίδι αλλά σίγουρα εκτός από την πλάκα και το να χαμε να λέγαμε δεν αποτελεί βάση σοβαρής κριτικής ..
Καλό θα είναι όποιος κριτικάρει να εξηγεί που βασίζεται .( τον έχει δει, απλά το βιογραφικό, απλά videakia, απλά το manager).
Η πρώτη κατηγορία έχει τεράστιο ενδιαφέρον, η δεύτερη είναι μια λογική αλλά με ρίσκο πάντα για να είσαι βέβαιος, η τρίτη και η τετάρτη είναι καφενειακά εντελώς.
καταρχην ειμαι απο αυτους που εχω πρωτογραψει οτι θα πρεπει να κινηθουμε για ποιοτικους παιχτες και να μπει το χερι στην τσεπουλα φετος...
αλλα καπου να υπαρχει και ενα οριο φιλοι μου...δηλαδη πολυ θα ηθελα να δω μια λιστα με αυτους τους παιχτες απο το πανω ραφι για να μαθω και εγω τι μετρα συγκρισης υπαρχουν στις ραφιερες μας...
ο βαζελος χαλαστηκε που εφτιαξε τις καριερες του μολεδο, του μπεργκ, του λετο μετα απο μακροχρονιους τραυματισμους??ο γαυρος χαλαστηκε που εφτιαξε τις καριερες του αλεμνταλουι, του μαζουακου, του μαλακισμενου του κασαμι ή του ντομινγκεζ και παει λεγοντας??
το ποιντ μου ειναι οτι για να ερθουν παιχτες που κανουν αμεσα διαφορα στην ελλαδα θα πρεπει το διχως αλλο να κουβαλανε καποια κουσουρια....ειτε ηλικιακα, ειτε πνευματικα, ειτε φυσικης καταστασης....δυστυχως δεν παρακαλανε τετοιου ειδους ποδοσφαιριστες να ζησουν "τη μαγεια στο σεληνοφως" της σουπερ κλικας ποσο μαλλον στην κατασταση στην οποια βρισκεται αυτη τη στιγμη...
και παμε στην περιπτωση του μπιγι...ανενεργος δεν ειναι ο παιχτης...οι χρονιες του αν εξαιρεσουμε το διαστημα που τεθηκε εκτος ρεν ειναι γεματες...ουτε ειναι να πεις οτι ειχε κανενα τραυματισμο πολυμηνο ή εξαιρετικα σοβαρο...παιχτικα ειναι στην καλυτερη ηλικια και 2 επιπεδα πανω απο τα υπαρχοντα σεντερ μπακ μας εχουν αναλυθει τα προσοντα του...ε το παιδι εχει θεματα πνευματικα αλλιως δεν θα ακουγοταν για τον ΠΑΟΚ αλλα για την πρεμιερ λιγκ...εγω ως ΠΑΟΚ τα βαζω κατω και λεω...αξιζει το ρισκο??μπορω να τον ενταξω στο συνολο μου για να μου δωσει το 100%?? και στο τελος αποφασιζω...
το να λεμε οτι υπαρχει ρισκο στην επιλογη του το καταλαβαινω αλλα το να λεμε οτι ο παιχτης ειναι απο το μεσαιο ραφι ή να τον συγκρινουμε με κουμαλους και ασχετους ειναι αστειο....