Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από Sera4 »

DAAT έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:
Περιπτερος έγραψε:Να πάμε λίγο στα ουσιαστικά ?
Με Κανά-Μπιγίκ περιμένουμε να αλλάξουμε επίπεδο ?
Για εμένα τέτοιοι παίκτες μπορεί να πιάσουν στην Τρίπολη, τον Ατρόμητο κλπ.. Οταν διάβασα και τα του χαρακτήρα του έμεινα άφωνος.
Με μεταγραφές επιπέδου Αρθο, Μπαρμπόζα κλπ. επίπεδο δεν αλλάζει.
Δεν είμαι οπαδός του νεοπλουτισμού, το αντίθετο, αλλά το να φέρνουμε ιστορίες - αμαρτίες ειναι πολύ διαφορετικό.
Τέλος πάντων μακάρι να σφάλλω.
Περιπτερε,προσεξε γιατι αν ερθεις θα εκτεθεις
Άντε ο Περίπτερος κρατάει μια πισινή ,εσύ είσαι απολύτως σίγουρος .. Μια ερώτηση και στους δύο.
Πόσες φορές τον έχετε δει να παίζει μπάλα ? ( Δεν εννοώ στο manager)

Καταλαβαίνω γιατί ο περίπτερος γkρίνοιαζει και είναι λογικό αφού οι παίκτες που ακούγονται είναι μεσαίο ράφι. Μπορεί να αποδειχτεί λάθος, μπορεί σωστός αλλά το καταλαβαίνω.

Αλλά νοιώθω ότι με μερικά ονόματα υπάρχει ενθουσιασμός από κάποιους επειδή είναι καλοί στο manager. Αυτό με ψηλόμπερδεύει αν και εγώ αγαπάω το παιχνίδι αλλά σίγουρα εκτός από την πλάκα και το να χαμε να λέγαμε δεν αποτελεί βάση σοβαρής κριτικής ..

Καλό θα είναι όποιος κριτικάρει να εξηγεί που βασίζεται .( τον έχει δει, απλά το βιογραφικό, απλά videakia, απλά το manager).

Η πρώτη κατηγορία έχει τεράστιο ενδιαφέρον, η δεύτερη είναι μια λογική αλλά με ρίσκο πάντα για να είσαι βέβαιος, η τρίτη και η τετάρτη είναι καφενειακά εντελώς.
ωπ με ενα σμπαρο δυο τριγωνια και στον φιλο τον περιπτερο και σε σενα αδερφε μου...

καταρχην ειμαι απο αυτους που εχω πρωτογραψει οτι θα πρεπει να κινηθουμε για ποιοτικους παιχτες και να μπει το χερι στην τσεπουλα φετος...

αλλα καπου να υπαρχει και ενα οριο φιλοι μου...δηλαδη πολυ θα ηθελα να δω μια λιστα με αυτους τους παιχτες απο το πανω ραφι για να μαθω και εγω τι μετρα συγκρισης υπαρχουν στις ραφιερες μας...

ο βαζελος χαλαστηκε που εφτιαξε τις καριερες του μολεδο, του μπεργκ, του λετο μετα απο μακροχρονιους τραυματισμους??ο γαυρος χαλαστηκε που εφτιαξε τις καριερες του αλεμνταλουι, του μαζουακου, του μαλακισμενου του κασαμι ή του ντομινγκεζ και παει λεγοντας??

το ποιντ μου ειναι οτι για να ερθουν παιχτες που κανουν αμεσα διαφορα στην ελλαδα θα πρεπει το διχως αλλο να κουβαλανε καποια κουσουρια....ειτε ηλικιακα, ειτε πνευματικα, ειτε φυσικης καταστασης....δυστυχως δεν παρακαλανε τετοιου ειδους ποδοσφαιριστες να ζησουν "τη μαγεια στο σεληνοφως" της σουπερ κλικας ποσο μαλλον στην κατασταση στην οποια βρισκεται αυτη τη στιγμη...

και παμε στην περιπτωση του μπιγι...ανενεργος δεν ειναι ο παιχτης...οι χρονιες του αν εξαιρεσουμε το διαστημα που τεθηκε εκτος ρεν ειναι γεματες...ουτε ειναι να πεις οτι ειχε κανενα τραυματισμο πολυμηνο ή εξαιρετικα σοβαρο...παιχτικα ειναι στην καλυτερη ηλικια και 2 επιπεδα πανω απο τα υπαρχοντα σεντερ μπακ μας εχουν αναλυθει τα προσοντα του...ε το παιδι εχει θεματα πνευματικα αλλιως δεν θα ακουγοταν για τον ΠΑΟΚ αλλα για την πρεμιερ λιγκ...εγω ως ΠΑΟΚ τα βαζω κατω και λεω...αξιζει το ρισκο??μπορω να τον ενταξω στο συνολο μου για να μου δωσει το 100%?? και στο τελος αποφασιζω...

το να λεμε οτι υπαρχει ρισκο στην επιλογη του το καταλαβαινω αλλα το να λεμε οτι ο παιχτης ειναι απο το μεσαιο ραφι ή να τον συγκρινουμε με κουμαλους και ασχετους ειναι αστειο....
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

Περιπτερος έγραψε:Κώστα εγώ να εκτεθώ χίλιες φορές αν είναι να προσφέρει στην ΠΑΟΚάρα μας.

Αλλά αναρωτιέμαι, τέτοιο κελεπούρι, που παίζει κιόλας στο γαλλικό πρωτάθλημα (και όχι στην Ουγκάντα) δεν το πήρε χαμπάρι κανείς άλλος σύλλογος από την Γαλλία ή την Ευρώπη ?
Κοιμούνται αυτοί οι ξένοι και ευτυχώς περίμεναν εμάς τους ξύπνιους.
Αδερφε υπαρχουν καποιες χιλιαδες ποδοσφαιριστες στις Α' κατηγοριες της Ευρωπης. Καποιες εκατονταδες απ αυτους αξιζουν κιολας!!! Δεν γινεται, ειναι αδυνατο να τους παρουν ολους οι εικοσι - τριαντα μεγαλες ομαδες... κατι θα περισσεψει και για μας τις "φτώχιες", απο το ψηλοτερα επιπεδα του μεσαιου ραφιου, παντα!!! ;) Γκοραν τι εγινε αδερφε, μαλλον δεν ηταν καλος ο καφες εκει που πηγες και τον ηπιες σημερα το πρωι :lol: :lol: :lol: Παμε στο καφενειο να κερασω!!!
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Παικτες που ειχαν αστατους χαρακτηρες,ειχαμε πολλους και καλως η κακως οι περισσοτεροι απο αυτους επιασαν στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Καλα παιδια τελος

Καλούς παικτες θελουμε

Δυστυχως ειπαμε το πρωταθλημα μας δεν ειναι προτεραιότητα

Ομαδα να φτιάξουμε για το πρωταθλημα κ οχι το τς λου που ναι π π δύσκολο
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Mε την προσθηκη Σακοφ δεν νομιζω ρε σεις να παρεις κι αλλον στα κεντρικα χαφ. Για να γινει αυτο θα πρεπει να φυγει ο Κατσε.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

pgetsos έγραψε:
Unpsofable78 έγραψε: Μπραβο ρε αλανια....ΕΙΣΤΕ ΩΡΑΙΟΙ!!!
Ρε συ, αυτός έχει δει φωτογραφίες μου!

Κάτσε καλά, "ΕΙΣΤΕ" λέει...

desperando έγραψε:
RoMaN έγραψε:Από το 2014 είναι μέλος εδώ, ffs. 2 χρόνια! Και το έχουμε ξαναματαπεί και σε άλλους. Δεν θα κρατάμε σημειώσεις πότε και σε ποιους το έχουμε πει, για να θυμόμαστε "Αααα αυτός δεν το ξέρει!"..ανοιχτό είναι το forum, ας έμπαινε στο Προβλήματα και λύσεις, πριν γράψει μπηχτές και μαλακίες.
Δηλαδή από αυτά που εγραψε δεν κατάλαβες ότι δεν το ήξερε?
Τέλος πάντων μπορείς να πας να σχολιάσεις για την Εθνική Μυκόνου ή για την μεικτή μαρκιζ

Όχι βέβαια, θα σχολιάσω για την ομορφιά της Margaery Tyrell και τις επαναστάσεις των Blackfyre...γιατί μέχρι εκεί φτάνω.
Κρίμα ρε despe...

Δημητρης17 έγραψε:Αλλα ξεφυγε και ο Pgetsos, αδερφε, σαν moderator (κουμαντο δηλαδη, υπευθυνοτερος των υπολοιπων) θα επρεπε να ξερεις οτι θα εχεις και καποιες τετοιες συμπεριφορες, να εισαι προετοιμασμενος και ψυχραιμος, αυτο επιβαλλει η θεση σου.

Ααααα όλα κι όλα, δεν θα με μπερδεύετε με τον άγουστο!!
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

Περιπτερος έγραψε:
Δημητρης17 έγραψε:
Περιπτερος έγραψε:Εγω για παρτενέρ του Κλάους θέλω αυτόν Εικόνα
Είναι ο ακριβότερος από τους παίκτες χωρίς συμβόλαιο.
Με αυτή την μούρη θα κάνουμε και κάτι που έχει τεράστια ανάγκη η Ελλάδα : ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ !!!
:D :D :D Ποιος ειναι αυτος ο αρχικαπετανιος ρε Περιπτερε???
Αυτός είναι ο Ιταλο-αργεντίνος Daniel Osvaldo. Σέντερ φορ 1.80 (ό,τι θέλουμε δηλ.)
Παίζει στην εθνική Ιταλίας (14 συμ. - 4 γκολ). Ηταν στην Μπόκα πέρυσι αλλά έφυγε. Μεγάλος γυρολόγος
Μποκα, Γιουβέντους, Πόρτο, Ρόμα, Ιντερ, Σαουθάμπτον, Εσπανιόλ, Φιορεντίνα κλπ. Ειναι 30 ετών και έχει αλλάξει 11 ομάδες.
Μάλλον παλιοχαρακτήρας θα είναι. Δεν τον παίρνουμε και αυτόν εμείς που είμαστε κατηχητικό ...

Δεν είναι σαν εγγονός του Αρη ? !!!!
........και του Σαραφη και του Σαμαρινιωτη!!!!!!!! Με τετοια χαρακτηριστικα, με τετοιο βιογραφικο, διεθνης με την εθνικη Ιταλιας... Ο Μιχελ θα πρεπει να σκασει παρεα με κανα κοινωνιολογο, να του εξηγησει την ιστορια της ομαδας μας και του λαου μας και υποχρεωτικα να κανει... συναισθηματικη επιλογη!!! :D :D Πονταρουμε μονο στο οτι ειναι παλιοπαιδο σαν κι εμας!!! Ποσο τον δινει το τρανσφερ;;;
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Και ετσι για το γαμωτο, να πουμε οτι οι moderators ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ τη συζητηση, για κουμαντο στους admin :mrgreen:

Αι ρε, που θα μιλησεις εσυ για γουστο :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Τον Μπιγίκ δεν τον ξέρω φυσικά. Θα τον ήξερα σίγουρα αν ήταν ανάμεσα στους πολύ καλούς σέντερ μπακ της Ευρώπης.
Το 1ο που δεν μου αρέσει στον παίκτη είναι τα κιλά του. 1,83 και 90 κιλά (επιεικώς) δεν είναι κιλά ποδοσφαιριστή και αθλητή γενικά. Με τέτοια κοιλάρα πως μπορεί να είναι "γρήγορος" , αλτικός κλπ ?

Το 2ο είναι ο απόλυτα ασταθής χαρακτήρας του.

Το 3ο είναι ότι δεν σέβεται την ομάδα του και τους άλλους (και δεν είναι ένα το επεισόδιο αλλά αρκετά αυτά που διάβασα και αφορούν ακόμα και τις εγκληματικές ενέργειες στο Παρίσι). Φοβάμαι δηλ. ότι μπορεί είτε από εκνευρισμό, είτε από πεποιθηση, είτε από ό,τιδήποτε όχι μόνο να τσακωθεί με αλλόθρησκους, αλλά και με συμπαίκτες ή με εμάς, να πουλήσει την ομάδα κλπ.

* Είδα τα φετινά του στατιστικά (14 αγώνες - όλοι το 2015 και κανένας το 2016). Σε όλα τα παιχνίδια που έπαιξε η ομάδα του δέχθηκε γκολ (28 συνολικά !!!) και είχε 7 ήττες - 6 ισοπαλίες - 1 νίκη. Πορεία υποβιβασμού ...
* Στο Καμερούν (εθνική) έχει παίξει όλα και όλα 5 παιχνίδια το 2012-2014 ...
* Θλασάκιας τα τελευταία χρόνια.
* Στα περισσότερα ματς είτε τραυματίας είτε εκτός αποστολής ...

Αυτό όμως που με έκανε να γράψω και να "τρολλάρω" λίγο είναι ότι τον βγάλαμε θεό της μπάλας (κατά την προσφιλή μας συνήθεια).
Οι ιθύνοντες της ομάδας γνωρίζουν. Αν τον θέλουν και τον φέρουν δεν μου πέφτει λόγος και μακάρι
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Το οτι στη Γαλλια γραφουν οτι δινουμε 300.000 για Μπιγικ και αυτοι ζητανε 500.000 και το οτι στην Ελλαδα γραφουν οτι δινουμε 500.000 για τον 21χρονο τερματοφυλακα Μπαρκα και μας λενε και ΟΧΙ. Καλη φαση.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

:lol: :lol: :lol: :lol:

Νομίζω ότι 500.000 για Biyik είναι κλοπή εκκλησίας με μαεστρία Ocean's 11... Για Leovac παραπάνω δώσαμε!
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

ακομα ενα καλοκαιρι με επαναληψη του" ρετιρε" θα την βγαλουμε

ειπε κανεις οτι μπιγικ ειναι κατι σε χιουμελς?
τον ξερει κανενας ρε παιδια?
αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλος αλλα σαν ονομα και σαν εξοδα δεν ειναι κατι σπουδαιο
το θεμα ειναι τον πλασασει κανενας σαν κατι σπουδαιο ? σας ειπε κανενας οτι ερχεται ο νεοσ πουγιολ και κραζετε?

απο την αλλη
παιζει στην γαλλια ε και?
να πεις παιζει στην παρι στην μονακο να καταλαβω αλλα απλα παιζει στην γαλλια δεν λεει τιποτα
που μπορει φυσικα να βγει ο καλυτερος αμυντικος στο ελληνικο πρωταθλημα του χρονου
αλλα παιζει στην γαλλια δεν σημαινει τιποτα

δηλαδη ρε παλικαρια αν τον παρει ο γαυρος αυτον θα πει καννενασ απο εσασ οτι πηρε παιχταρα ο μαρινακησ επειδη παιζει στην γαλλια? σοβαρα?

παμε στα αλλα
ξερετε πολλες ομαδες που παιζουν προκριματικα τσ λου και εχουν δυνατοτητα να σκασουν χρημα?
τι θα πει αν ηταν καλος θα τον επαιρναν οι αλλοι? πρωτα πρωτα ποσουσ θα παρουν αυτοι οι αλλοι 250?
και ποιοι ειναι αυτοι οι αλλοι που παιζουν στα κυβικα μας?

τι θα πει παιχταραδες δεν ερχονται ελλαδα η δεν ερχονται αν δεν εχουν κανενα κουσουρι?
παλι χαζομαρες αρχιζουμε?
ο ναχτο ο μπερπα ?
παιχτες σε αλλες ομαδες?
παιχτες που θα ερθουν σε εμας φετος?
σκας χρημα και ερχονται παιχτες ψαχνεις ευκαιριες προσφερεισ οτι προσφερεισ και περιμενεις
τα αλλα ειναι επαρχιωτικοι αμυντικοι μηχανισμοι που εχουμε για ψωμοτυρι δεκαετιες τωρα

σορρυ αν καποιος παρεξηγηθηκε αλλα δεν αντεχω παλι ρετιρε και αυτο το καλοκαιρι

η δουλεια με την ουκρανια ειναι μια μεγαλη ευκαιρια να παρουμε παιχτεσ αξιασ σε πιο χαμηλη τιμη
και λογω του μιχελ μας εκατσε λουκουμι
πολυ καλα κανουμε και εκμεταλευομαστε αυτη την ευκαιρια
DAAT

Δημοσίευση από DAAT »

Πρώτον δεν έκανα σύγκριση με κουμάλο που προφανώς ήταν χαμηλό ράφι πανέρι .

Δεύτερον , ο Τσόρι και ο Μπεργκ δεν ήταν ποτέ μεσαιo ράφι.

Ο τσόρι πάντα ήταν παικτάρας με τρομερές season και ο μπεργκ ήταν παικτάρας με προβλήματα τραυματισμών.

Περίπτωση Μπεργκ είναi ο μολεδο. Παικτάρας με προβλήματα τραυματισμών όμως. Ο Biyik έχει κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις στο manager. Στην πραγματικά είναι μεσαίο ράφι με ρίσκο. Φυσικά ένας μέτριος 27χρόνος του championat στην ελλάδα ίσως και να μπορέσει να σταθεί εύκολα.
Κανείς δεν ξέρει αν θα βγει. Ο Μάρκος αντόνιο που βγήκε στον ΠΑΟΚ ήταν μεσαίο ράφι. Ο Κοντρέρας ήταν υψηλό ράφι.

Προσωπικά στα center back περίμενα παίκτη ηγέτη και φοβάμαι ότι ο biyik προορίζεται ως παρτενέρ του τζαβέλα και όχι ως απλoς antivitor.

Πάνω ράφι είναι ο Bisevac. Όπως και ο Ματος που ήδη κλείσαμε . Ο Sakof είναι μεσαίο.Το γήπεδο ο καθρέφτης για όλους αλλά όπως και να έχει κάθε μεταγραφή έχει και μια ιστορία από πίσω της.Επεισης το μαλακισμένο ο Κασάμι είναι πάνω ράφι με προβληματικό χαρακτητα. Ο Biyik είναι μεσαίο ράφι με προβληματικό χαρακτήρα και για αυτό το θεωρώ υπερβολικό ρίσκο χωρίς να είναι κάτι βέβαια δεδομένο αφού είμαι σίγουρος ότι όλοι δεν τον έχουν δει πραγματικά πάνω από 30 λεπτά .Αλήθεια δεν καταλαβαίνω πως δεν καταλαβαίνουμε την διάφορα παίκτη ποιότητας από το πάνω ράφι και παίκτες ρίσκου από το μεσαίο .

Δεν είναι κακό να παίρνεις και από τους δεύτερους αλλά θεωρώ ότι το τωρινό ρόστερ έχει ανάγκη από 4 από το πρώτο ράφι.Όχι μεto νου μας αλλά στη πραγματικότητα. Και επειδή διαβάζω ότι δεν έρχονται , sorry αλλά πολλοί αν τους πληρώσεις έρχονται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DAAT την Κυρ 05 Ιουν 2016, 13:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

ρε παιδια μερικοι εχετε πλακα να πουμε εδω μεσα για ομιλους τσουλου παμε και καποιοι βαζουν ενδεκαδα με σκαριονε και γιοργκενσεν και ματεους ρε πατε καλα
θεωρω δεδομενο οτι στην θεση 10 στην θεση του φορ και στην θεση του εξτρεμ αν φυγει ο μακ θα παρθουν παιχτες επιπεδου τσαμπιονς λιγκ που θα εξαντλησουν τις πιθανοτητες που δεν ειναι λιγες για ομιλους τσουλου και επιτελους θα κανουμια ενδεκαδα και ενα ροστερ που θα ειναι αν οχι ανωτερο τουλαχιστον ισαξιο του ολυμπιακου για πρωταθλημα.
ελεος δηλαδη ο σκαριονε και ο καθε σκαριονε ερχοταν και περσι αν τον θελαμε.
εχετε πολυ χαμηλα τον πυχη εδω μεσα, προς θεου δεν ειπα να γραψεται για οζιλ αλλα καλο ειναι να ψαχνεται παιχτες επιπεδου με συμβολαιο 2 μυρια (τοσα επερνε ο μπερμπα) και αξια αγορας αν ειναι σε ομαδα τα 4 μυρια
μιλαω παντα για παιχτες στις θεσεις που ειπα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δεν ειπαμε δεν έρχονται

Δεν ειμαστε προτεραιότητα

Ούτε τα λεφτα Τουρκίας δίνουμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”