10.Dimitar Berbatov
Re: 10.Dimitar Berbatov
Ωραιος και απλος παιχτης, θελω να τον δω και μονο του κορυφη σε εναν αγωνα για 90'.
-
Πολλή πολλή προσοχή στο πως θα διαχειριστεί από δω και πέρα ο Μπέρμπα..τώρα που δείχνει να φορτώνει στο σκοράρισμα(έστω και με πέναλτι),δεν πρέπει να τρώει αναίτια πάγκο για κανένα λόγο. Ενα καλό 10αρι, Μπέρμπα μπροστά και όλα καλά μάγκες
- hasio_john
- desperando
- Επικοινωνία:
- Duke_Rolson
Απολαμβάνω την ζωή στη Θεσ/νίκη είπε..
Δεν είδα θέμα από χαζόσκυλο, χαζέτα, σπορι24 κτλ κτλ... Στο κράξιμο πρώτες πρώτες.. Έκλασε στραβά, σκούπισε την μύξα του.. Σήμερα, μούγκα..
Δεν είδα θέμα από χαζόσκυλο, χαζέτα, σπορι24 κτλ κτλ... Στο κράξιμο πρώτες πρώτες.. Έκλασε στραβά, σκούπισε την μύξα του.. Σήμερα, μούγκα..
Δεν ξερω τι ειπε ο Τούντορας, αλλά εμένα μου άρεσε πως κυκλοφορούσες το τόπι σήμερα. νούμερο (φανέλας) και πράμα... 

Πάρα πολύ καλός και στο κράτημα της μπάλας και στην τελική πάσα και στο τελείωμα των φάσεων.Δύο κλάσεις πάνω από όλους.Στο γήπεδο φάνηκε εξαιρετικός και φυσικά ήταν αλάνθαστος.
Το πρώτο μπήκε και επειδή είμαι άπλας δεν μετράω και το προηγούμενο με την Καλλονή.Odi έγραψε:Αλήθεια υπάρχει συζήτηση για το τι μπορεί να προσφέρει ο Μπερμπάτοφ;Θα τρελαθούμε τελείως..Δώστου 5 παιχνίδια σερί και αν δεν κάνει 3 γκολ,εγώ δεν ξαναγράφω εδώ μέσα.

- painkiller4
Απλα ποδοσφαιρικη ιδιοφυια. Ξερει τι να κανει με τη μπαλα σε καθε επαφη
Respect
Respect
Σε κάποια στιγμή βγάζει πάσα στον κάτσε, στον οποίο έδειχνε με τα χέρια προς τα που να πάει, ταυτόχρονα...
Μαέστρος.
Αυτός, αν γουστάρει, θα κάνει τεράστια καριέρα προπονητή....... Αλλά θα βαριέται.
Δεν θα εκδηλώνεται και στον πάγκο... Άστα
SM-G920F
Μαέστρος.
Αυτός, αν γουστάρει, θα κάνει τεράστια καριέρα προπονητή....... Αλλά θα βαριέται.

Δεν θα εκδηλώνεται και στον πάγκο... Άστα
SM-G920F
- Μπαρκαρούτσος
Για το κατά πόσο ικανοποιημένος αισθάνεται στην Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ: «Πως να μην είμαι ικανοποιημένος, έχω μπροστά μου την θάλασσα όλη μέρα.