Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Black&White

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από Black&White »

sourmenetes έγραψε:Πρωτον δεν καταλαβαινω γιατι υποτιμα την ομαδα...Εχεις την εντυπωση οτι αν αυριο ειναι ακεφαλη η παε υπαρχει επιχειρηματιας να επενδυσει???Πες μου μια επενδυση μεγαλη επενδυση που ειδες στην ελλαδα την τελευταια δεκαετια.
Τον Ολυμπιακό
Δευτερον,δεν καταλαβα γιατι ντρεπεσαι για τις αποψεις του.Ειπε ψεματα???Το οτι η Τουμπα γεμιζει μονο οταν εχει ντερμπυ ειναι ψεμα???Ή ο σαββιδης μονο εδιωξε τον κοσμο??Ή μηπως οταν επι ζαγορακη γεμιζε ερχοντουσαν για τον ΠΑΟΚ και οχι για το revolution οπως επικαλουνται οι περισσοτετοι??

Εσύ όταν έχεις ένα μαγαζί που ξέρεις πως έχει χιλιάδες πελάτες αλλά από τότε που ανέλαβες βλέπεις την κίνηση πεσμένη ,θα κατηγορήσεις τους πελάτες που δεν έρχονται;

Γιατί να ντρέπεται; Όταν λες πως μόνο ο Ιβάν υπάρχει αλλιώς καταστρεφόμαστε και για το ότι δεν τα πάει καλά πάλι εμείς φταίμε , δεν μπορώ να αντιληφθώ μεγαλύτερο αυτοεξευτελισμό για τον ΠΑΟΚτσή.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Η περσινη χρονια ηταν αποτυχημενη,διοτι ουτε τσουλου βγηκαμε ουτε πηραμε τροπαιο,ΑΛΛΑ

κανεις δε μπορει να κατηγορησει τον Σαββιδη οτι δε προσπαθησε.Μεταγραφες εγιναν,αν και υπηρχαν καποια κενα που φανηκαν στη διαρκεια.Λεφτα δαπανηθηκαν για τον ερχομο στοχ,λουκας,νατχο(!) και του μεγαλυτερου ονοματος προπονητη που περασε απτην Ελλαδα

ναι ηταν αποτυχημενη η χρονια,αλλα δε κατηγορω κανενα Σαββιδη οτι δε προσπαθησε.Η περσινη χρονια ειχε οραμα,ειχε πλανο που πετυχε σε οποιον βαθμο ειδαμε

ΦΕΤΟΣ ΩΣΤΟΣΟ,η αισθηση που μου εχει δωθει ειναι οτι ολα εχουν μπει σε αυτοματο πιλοτο,απλα να λειτουργησει η ομαδα.Δε μου χει δωθει η αισθηση οτι "ετρεξαν" πραματα,να κυγησουμε παικτες που θα καναν τι διαφορα,να φερουμε οχι ντε και καλα ονοματα,αλλα ποιοτικους παικτες που θα πληρωναμε και το κατι παραπανω για να αποτελεσουν βασικο κορμο της ομαδας.Φετος εχω την αισθηση οτι πραγματικα εγιναν τα απολυτως βασικα απο αυτα που επρεπε να γινουν,χωρις καμια διαθεση υπερβασης,προσπαθειας για το κατι καλυτερο,ισως για κατι που θα μας κανει να θυμομαστε την χρονια αυτη περισσοτερο απτην περσινη(φιναλιστ στον τελικο κυπελλου και 32 του europa)

ΥΓ: Τελικα η φυγη Τσιστιακοφ σε τι ωφελησε??
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

obanebane έγραψε:Με λιγα λογια (επειδη τωρα διαβασα τα σεντονια του ντεσπε και του αλλου φιλου και ενιωσα οτι επαναλαμβανομαι) πειτε μας οση εχετε αντιθετη αποψη,τι ηρθε να κανει ο Σαββιδης στον ΠΑΟΚ για ποιο λογο ρε αδερφε ανελαβε την ομαδα;
Ο Μελισσανιδης ας πουμε ειναι φολα αεκτζης ο χοντρουλης γαυρος απο τα γενοφασκια του ο Ιβαν πως μας προεκυψε και γιατι;
Και οι συγκρισεις του ντεσπε με τον Αμπραμοβιτς για μενα ειναι αστοχες γιατι ο roman επενδυσε στη μεγαλυτερη ποδοσφαιρικη αγορα της γης σε αντιθεση με τον δικο μας που επενδυσε σε μια πτωχευμενη ομαδα μιας χωρας που ειναι βουτηγμενη στη διαφθορα και σε τεραστια οικονομικη κριση.
Εδω σας θελω μαγκες μου ακουω αποψεις.

- αποτηση δημοφιλιας-πολιτικης επιρροης
- συσφιξη σχεσεων με την χωρα καταγωγης του
- ανοιγμα στην ελληνικη αγορα (που σημαινει να παρουσιασω το προσωπο ενος καλου, φερεγγυου επιχειρηματια μεσω ενος λαοπροβλητου οργανισμου... αυτο ομως επιτυγχανεται οταν ο οργανισμος αυτος παει καλα.. οποτε μας συμφερει)
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

....τωρα εγω....ο μ@λ@κ@ς της υποθεσης, βγαινω και λεω οτι...
ο ΠΑΟΚ δεν καταντησε σαν την την ''κουλα'' και δεν εγινε ''καρναβαλος'' σαν τους ''διπλανους'' της πολης....

γιατι ευτυχως για ολους εμας...ηρθε ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ στην ομαδα μας...και μας πηρε απο τα σκατα...

τωρα εσυ....ο ''φιλοσοφος''..και ο ''ψαγμενος'' και καλα Παοκτσης.. βγες και πες οτι θα υπηρχες και χωρις τον ΙΒΑΝ....

...ακουστικες..
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Re: Απ: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από V-olakiotis »

eorptol έγραψε:
psykoman έγραψε:Απ την στιγμη που τρωει ο ΠΑΟΚ πολεμο απο την κυβερνηση σε ολα τα επιπεδα ειναι λογικο να παρεις τον ΠΑΟΚ για να σου ανοιξουν οι δρομοι σε δημοσιες επιχειρησεις;;;;
Δεν νομιζω οτι παιρνει τις δουλειες τιμης ενεκεν επειδη εχει τον ΠΑΟΚ....στο παλας εκανε την καλυτερη προσφορα οπως και στην σεκαπ...με ανταγωνιστες οχι γατια...στο μεν παλας αυτους που εχουν την μεγαλη βρετανια στην αθηνα και στην σεκαπ εταιρια γαλλικων συμφεροντων....αν δεν ηταν στον ΠΑΟΚ δεν θα τις επαιρνε τις δουλειες;;
Ετσι ειναι
Για μισό λεπτό; ποιον πολεμο τρωει ο Σαββιδης απο το κρατος; το μνημονιακο κρατος που στηριζει με υποψηφιοτητες τυπου ζαγορακη και συναντησεις με ολο το μνημονιακο συναπαντημα που παριστανει οτι κυβερναει ενω εχει βγαλει τη χωρα στο σφυρι; και τι συμπτωση ο μεγαλομετοχος ηρθε να αγορασει τωρα, μπιρ παρά...
Στα μπομπολια του ο ΠΑΟΚ και ο πολεμος που τρωει απο το συστημα. Με αυτους δουλευει ο κυριος. Ειναι αστειο να λεμε οτι επειδη πηρε τον ΠΑΟΚ τους μπηκε στο ματι...
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Κάνε μας τη χάρη ρε Ταγματάρχη.
Ιδέα δεν έχεις για το τι είναι ΠΑΟΚ αν τον εξομοιώνεις με τα σκουλήκια και την χανούμισσα που έριξε την ομάδα της για να την πάρει κούτρα ο τίγρης.
Άντε με την καραμέλα του αφανισμού.
Ξες πού θα ήμουνα ρε μάγκα?
Στο δρόμο θα ήμουν όπως ήμουν και επί μπάτμαν και επί γούμενου αλλά και επί βουλινού οι προκάτοχοί μου.
Θα είχα κάθε μέρα 3000 κομμάτια καμικάζι να σουλατσάρουν την πόλη και να μην την αφήνει στην ησυχία της μέχρι να γίνει το δικό μας.
Θα είχα άλλες 5 συλλήψεις-παράσημα για τη λατρεία μου για τον ΠΑΟΚ.
Θα τους πήγαινα όλους πάνω κάτω μέχρι να πουν ήμαρτον.
Βάλτε το καλά στο μυαλό σας.
Δε γεννήθηκε ακόμα ο άνθρωπος που θα τολμήσει να ρίξει τον ΠΑΟΚ κατηγορία.
Μην μικρένετε άλλο τον σύλλογο μέσα στα κεφάλια σας.

Εκτός αν όταν λες ότι ο Σαββίδης μας πήρε από τα "σκατά", αναφέρεσαι στους επαναστάτες διαχειριστές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kranatos την Τρί 02 Σεπ 2014, 22:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
black death

Δημοσίευση από black death »

Black&White έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Πρωτον δεν καταλαβαινω γιατι υποτιμα την ομαδα...Εχεις την εντυπωση οτι αν αυριο ειναι ακεφαλη η παε υπαρχει επιχειρηματιας να επενδυσει???Πες μου μια επενδυση μεγαλη επενδυση που ειδες στην ελλαδα την τελευταια δεκαετια.
Τον Ολυμπιακό
Τώρα εσύ αυτά τα λες σοβαρά και δεν τρολάρεις; Είσαι σίγουρος;
Αν ναι, μπορείς να μου κάνεις μια γρήγορη ανάλυση για το από που ξεκίνησε ο γαύρος, ποιες ήταν οι επενδύσεις και το πλάνο και που κατέληξε;
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Λε λε λευτεριά, λευτεριά στ' αδέρφια μας.

Εγώ δεν ξαναπληρώνω "παράσημο".
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Εσύ πάνε πλήρωσε κανέναν καφέ στον σύνδεσμο της πόλης σου, που τον θυμάσαι μόνο στους τελικούς και άσε τα παράσημα για άλλους.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

@black death Κατεληξε στους 16 του τσ.λ χωρις ριβαλντους και τζιοβανηδες και αλλους λοιπους παιχταραδες και πωλησεις το τελευταιο ημερολογιακο ετος αξιας 50 μυριων.
Και μη μου πειτε για στημενα αυτα τα κανει στην Ελλαδα, στην ευρωπη δε τον παιρνει.
Ουτε τα λεφτα που πηρε απο πωλησεις μην τα υποτιματε (λεγοντας οτι δεν ειναι τοσα) εστω και αν τα μοιραστηκε με τους ατζετηδες που προωθησαν τους παιχτες.
Δε γουσταρω να μιλαω για τον πουστογαυρο αλλα ολα αυτα ειναι γεγονοντα ειτε το θελουμε ειτε οχι.
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

black death έγραψε:
Black&White έγραψε:
Τον Ολυμπιακό
Τώρα εσύ αυτά τα λες σοβαρά και δεν τρολάρεις; Είσαι σίγουρος;
Αν ναι, μπορείς να μου κάνεις μια γρήγορη ανάλυση για το από που ξεκίνησε ο γαύρος, ποιες ήταν οι επενδύσεις και το πλάνο και που κατέληξε;

Όχι ρε ,δεν τρολάρω. Λάθος έκανα. Τον Παντουιτιακό ήθελα να γράψω, που αποτελεί το πρότυπο του Ιβάν.

Σοβαρά τώρα, τι θες να πεις ότι τρολάρω;

Ο Κόκκαλης πήρε 10 πρωταθλήματα και όταν βγήκε πέμπτος έφαγε κράξιμο. Ναι από το γαύρο οπαδό,αυτόν ντε που τρώει σανό. Αυτός που τρώει σανό δεν αγχώθηκε για το ποιος θα τον αναλάβει. Ούτε κατηγόρησε τον εαυτό του που βγήκε πέμπτος.

Αν θεωρείτε τον ΠΑΟΚ τόσο μικρότερο μέγεθος απ'το γαύρο και στα επίπεδα του ρούλη, έχετε δίκιο.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Η γνωστή ελληνική μαγκια και ο κουτσαβακισμός.
Εκτός τόπου και χρόνου.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Kranatos έγραψε:Εσύ πάνε πλήρωσε κανέναν καφέ στον σύνδεσμο της πόλης σου, που τον θυμάσαι μόνο στους τελικούς και άσε τα παράσημα για άλλους.
Όχι Σαββίδης, ούτε Μπάτμαν δεν μας αξίζει.

Το plan b σας είναι βιώσιμο σε βαθμό Αλμωπού Αριδαίας.

Καληνύχτα ΠΑΟΚ, με τακτικές 1970 θα πάμε πολύ μπροστά.
black death

Δημοσίευση από black death »

obanebane έγραψε:@black death Κατεληξε στους 16 του τσ.λ χωρις ριβαλντους και τζιοβανηδες και αλλους λοιπους παιχταραδες και πωλησεις το τελευταιο ημερολογιακο ετος αξιας 50 μυριων.
Και μη μου πειτε για στημενα αυτα τα κανει στην Ελλαδα, στην ευρωπη δε τον παιρνει.
Ουτε τα λεφτα που πηρε απο πωλησεις μην τα υποτιματε (λεγοντας οτι δεν ειναι τοσα) εστω και αν τα μοιραστηκε με τους ατζετηδες που προωθησαν τους παιχτες.
Δε γουσταρω να μιλαω για τον πουστογαυρο αλλα ολα αυτα ειναι γεγονοντα ειτε το θελουμε ειτε οχι.
Μάλιστα. Δηλαδή το ότι πήγε στους 16 είναι αποτέλεσμα επενδύσεων ή είναι κάνα μεγάλο κατόρθωμα για ομάδα με 20ετή συνεχή παρουσία στους ομίλους; Ο βάζελος κάποτε που πήγαινε κάθε χρόνο, ήταν λόγω επενδύσεων του τζίγκερ; Ή μήπως ο γαύρος δεν ξαναπήγε ποτέ πριν τη μεγάλη επένδυση; :shock:
Και η φυσικά η Ελλάδα δεν έχει σχέση με την Ευρώπη, άλλωστε στο τσ.λ. μπαίνεις με wild card... Τόσο καλό ήταν το επενδυτικό πλάνο του χοντρού που για να σιγουρέψει την επένδυση έστησε και τα σημαιάκια του κόρνερ...
Καλά κάνετε και τα λέτε, για να ξέρουμε και τι θέλει κομμάτι του κόσμου απ' το Σαββίδη: Φουστιά και στήσιμο στην Ελλάδα, και κονέ με μάνατζερ για να πουλάει ακριβά. Δεν κατηγορώ κανέναν, άλλωστε στο Ελληνικό ποδόσφαιρο μάλλον μόνο έτσι "πετυχαίνεις".
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Alastor έγραψε: ναι ηταν αποτυχημενη η χρονια,αλλα δε κατηγορω κανενα Σαββιδη οτι δε προσπαθησε.Η περσινη χρονια ειχε οραμα,ειχε πλανο που πετυχε σε οποιον βαθμο ειδαμε
Ε, όχι δα.
Ποιό όραμα είχε, όταν ναι μεν πήραμε έναν προπονητή εγνωσμένης αξίας αλλά δεν στηρίχτηκε ποτέ ουσιαστικά και πολεμήθηκε (δεν κάνει τακτική) απ τα γνωστά κέντρα απ την προετοιμασία ακόμα; Ποίος μηχανισμός αναπτύχθηκε για την προστασία αυτής της επένδυσης; Κανένας.
Τι πλάνο υπήρχε όταν το καλοκαίρι έγιναν καμιά 10 μεταγραφές και τον χειμώνα άλλες έξι και φέτος έφυγαν καμιά 15αρια παίχτες και πήραμε μόνο 5; Αν είναι έτσι τα πλάνα, να τα χέσω.
Αφού η χρονιά ήταν αποτυχημένη όπως λες, αλλά είχε πλάνο κι όραμα, γιατί φέτος πήγε σε τελείως άλλο δρόμο; Τι σόϊ πλάνο είναι αυτό, για μία σεζόν μόνο;

Δέχομαι ότι ο Σαββίδης προσπάθησε δαπανώντας (ουσιαστικά σπαταλώντας) λεφτά. Αλλά πέραν τούτο (σημαντικό μεν, αλλά αν δεν το υποστηρίξεις γίνεται μπούμερανκγ δε) τι άλλο έγινε, για να προστατευτεί η περυσινή επένδυση και να υποστηριχτεί το πλανόραμα; Έλεγε το πλανόραμα ότι σε κούρσα 2 ομάδων, θα έβγαινε ο ΠΑΟΚ τρίτος (και οκ, στα χαρτιά και με πουστιά έγινε τρίτος, αλλά διάολε, δεν θα μπορούσαν να σου κάνουν την πουστιά, αν κέρδιζες έστω τον Αστέρα στην Τούμπα) και θα διασυρόταν στον τελικό του κυπέλου; (άνευ πουστιάς).

Ποτέ το ποδόσφαιρο δεν ήταν, βάζω λεφτά και τέρμα, δεν πας πουθενά έτσι. Κι ούτε είναι λύση, το <<α,πέρυσι που τα έβαλα χοντρά πήρα τον μπούλο, φέτος δεν θα βάλω ούτε τα μισά>>. Να δεχτώ το FFP, να δεχτώ τη μείωση μπάτζετ κι όλα, αλλά εδώ γίνονται χοντράδες, σπασμωδικές κινήσεις, κανένα θέμα δεν λύνεται ουσιαστικά (τι να πούμε, θέμα Γκαρσία, ΕΠΟ-πονεμένη ιστορία κωλοτούμπας κτλ κτλ). Πως προστατεύεις το όποιο πλάνο σου, όταν Απρίλιο βγάζεις επιστολή που βρίζει τον Μαρινάκη (ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ φωνασκούσαν πολλοί ενθουσιασμένοι) και 2 μήνες μετά ψηφίζεις την πρότασή του; Βοηθήστε λίγο να το καταλάβω όλο αυτό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”