Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
Azrael

Re: Απ: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από Azrael »

fn1m έγραψε:Με νοιάζει γιατί είναι προπονητής του ΠΑΟΚ και δεν θέλω ο προπονητής της ομάδας μου να είναι γραφικός. Και ναι, ξέρω με τι ασχολείται ο Θεός γιατί εγώ είμαι πραγματικός χριστιανος και όχι φαρισαιος.
καλα ρε φιλε εδω καθοταν τα παιδια και εκαναν προσαρμογες σε ποστ και εσυ παλι τα ιδια γραφεις;και για να ξερεις αυτη την στιγμη ο θεος παιζει Playstation 4
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

fn1m έγραψε:
Odi έγραψε:Αυτό το πράγμα,που κρίνετε τον προπονητή από τα θρησκευτικά του πιστεύω δεν το κατάλαβα ποτέ..Εκκλησία πάω μόνο το Πάσχα,αλλά δεν κοροιδεύω και χλευάζω τους πάντες..Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα κριθεί από τα αποτελέσματα και μόνο.Και αν η ομάδα δεν είναι καλή,εγώ αν και υποστηρικτής του θα βγω να κράξω πρώτος.Προπονητής του ΠΑΟΚ είναι παίδες,δεν θα τον κάνετε γαμπρό για να ασχολείστε με τα πιστεύω του..
Δεν μιλάμε για τα θρησκευτικά του πιστεύω αλλά για το ότι μπλέκει τη θρησκεία του με το ποδόσφαιρο. Η παναγία και ο θεός έχουν σημαντικοτερα πράγματα για να ασχοληθουν.
που ακριβως μπλεκει την θρησκεια με το ποδοσφαιρο? απλα εχει καποιες εκφρασεις στην καθημερινοτητα του απο ενα θεμα που τον απασχολει...
Καποιος που ασχολειται με αυτοκινητα πχ θα μπορουσε να πει "πρεπει να γκαζωσουμε τωρα που μπαινουμε στην τελικη ευθεια" αναφερομενος στο πρωταθλημα ποδοσφαιρου. Γι αυτον θα λεγαμε οτι μπλεκει τον μηχανοκινητο αθλητισμο με το ποδοσφαιρο? Το ιδιο μπλεκει κι ο Αγγελος τη θρησκεια με το ποδοσφαιρο οταν λεει "με τη βοηθεια της Παναγιας θα νικησουμε".
Άβαταρ μέλους
astronaut

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από astronaut »

Holypaok έγραψε:Έχουν περασει τυχαρπαστοι απο τον παγκο του ΠΑΟΚ και τοσο κραξιμο δεν ετρωγαν.Θα μου πειτε ρε φιλε τοτε δεν υπηρχε ιντερνετ και παοκμανια να ξεδινουμε απο το πληκτρολογιο μας και δε θα μπορεσω να βρω να αντικρουσω.
Ο Αναστασιαδης εμενα που τον θεωρω προπονητη αλλης εποχης και ξεπερασμενο, εμενα που τον εχω συνδυασει με μια απο τις μελανοτερες εποχες της ΠΑΟΚτσηδικης ιστορίας στο μυαλο μου, φετος μου βγαζει μια αισθηση για κατι υγιες που συμβαινει, για μια σοβαρη και τιμια προσπαθεια γκρεμισματος ενος οικοδομηματος που προσπαθησε να κτιστει σε σαθρα θεμέλια, αναγνωριστηκε το λαθος και τωρα διορθωνεται.
Ο Βρυζας ,που εχει γινει στην καθημερινοτητα μου το αγχολυτικό μου καθως τρωει μπινελικι απο εμενα ακομα κι αν το φαναρι μπροστα μου αργει να πρασινισει, ειπε κατι που το αισθανθηκα ειλικρινες και με γεμισε αισιοδοξια: φετος στον ΠΑΟΚ γινεται μια προσπάθεια για κατι που δεν εχει ξαναγίνει.
Ο Αναστασιαδης μου φαινεται οτι απλα ειναι το μεταβατικο σταδιο για το νεο αυτο οικοδομημα.
Θα παρει το νεο αυτοκινητο, θα το στρώσει στα πρωτα 10.000χλμ με χαμηλες στροφες και οχι αποτομες επιταχυνσεις και μετα θα παραδωσει τα κλειδια στον επομενο οδηγο που θα παρει μερος στους αγώνες.
Γνωμη μου? Κρατησε την ταξη στα αποδυτηρια γιατι απλα επιβεβαιωσε οτι κουμαντο κανει αυτος.Δεν εχασε με τον αποκλεισμο των 2 εναν αγωνα απεναντι στην υπερομαδα απο το Κισιναου ( !!!!!! ) απλα εσωσε τη χρονια.Εκανε το αυτονόητο.
Επισης μην κρινετε απο τωρα το εργο του.Περιμενετε να δειτε πως θα πορευτει και μετα.
Η κριτικη δε γινεται πριν ξεκινησει το εργο ρε παιδια.Αφου πεσουν οι τιτλοι τελους γινεται η κριτικη ή εστω αφου δουμε ενα μεγαλο μερος του.
Αυτα και συγγνωμη για το σεντονι αλλα πλεον επεσε η θερμοκρασια και τετοια ωρα βαζει ψύχρα

Sent from my campfire using smoke signals
Για πάρτη σου εισηγούμαι να αναλάβει τον Ιούνη του 2017 διοικητικό πόστο ο ΔΣ14.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

fn1m τοτε τσεκαρε το α).

http://www.xfd.gr/%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE ... E%BF%CF%8D

κατα τα αλλα, ας δω διαθεση οπως με Ιντερ, ας δω λιγο καλυτερη επιθετικη συμπεριφορα και ας πιστευει οχι...απλα στο αλφα του κενταυρου, αλλα ακόμα και στη θεωρία των 3 πυλώνων...

http://www.parisk.gr/business/%CE%BC%CE ... E%B5%CF%82
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Βεροιώτη, ύποπτη μουτσούνα είσαι... ;)
Μήπως ξέρεις κάποιον Ηράκλειο; :P

Ον τόπικ, καλά κάνει ο Άγγελος και κρατάει τα μπόσικα.
Όσο για το τί πιστεύει, δεν μας πέφτει λόγος.
Για παράδειγμα, πιο γραφικός προπονητής από τον Μουρίνιο δεν υπάρχει, αλλά οι σελίδες του βιογραφικού του, οι οποίες περιλαμβάνουν τις επιτυχίες του, είναι λίγο λιγότερες από την Καινή Διαθήκη (για να είμαστε και πιο πολύ ον τόπικ).
Και μην με πει κανείς ότι συγκρίνω τους δύο προπονητές, γιατί θα απαντήσω ότι είτε δεν καταλαβαίνει τί θέλω να πω, είτε κάνει πως δεν καταλαβαίνει.
Επίσης και ο Μπιέλσα είναι ψυχασθενής, αλλά στο γήπεδο οι ομάδες του σπέρνουν.
Βέβαια δεν ξέρω τί έχει γραφτεί τα τελευταία χρόνια στο ρεαλομανια, το τσελσομανια και το αθλετικμπιλμπαομανια...
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Ενας εξαιρετικός προπονητής με παρα πολλα θετικα στοιχεία, οπως το οτι μπορεί να διαβάσει ενα ματς κατα την εξέλιξη του και με μια δυο εσωτερικές αλλαγές να αλλάξει την ροη προς το θετικο για μας, ειναι επίσης πολυ καλός στην ψυχολογία δηλαδη στο να ενθαρρύνει-στηρίξει τους παίκτες ψυχολογικά πριν αλλα και κατα την διάρκεια του ματς, επιβλητικός οσον αφορα την ευκολία με την οποια "επιβάλλετε" στους παίκτες , δεν μασαει απο βεντετισμούς και μαγκιές, επίσης πολύ σημαντικο στοιχείο ειναι το οτι πέρασε και απο αλλος παγκους με μεγάλο ιδικό βάρος και έχοντας ολη αυτην την εμπειρία συν φυσικα οτι σ εμάς ξερει τι βρίσκετε και κατω απο την παραμικρή πετρούλα, πραγμα που σημαίνει δεν χρειάζεται χρονο εξοικείωσης με τα αποδυτήρια, ολα αυτα και αλλα πολλα ακομη συνθέτουν ενα σύνολο αξιών παρα μα παρα πολυ σημαντικό.

Πιστεύω με τις μεχρι τωρα κινήσεις του Σαββιδη [ δεν γνωριζω φυσικα τι εχουν συζητήσει πριν αναλάβει] αλλα με την σημερινή εικονα η επιλογη του Αγγέλου Αναστασιάδη ηταν λάθος να έρθει στην ομάδα της καρδιάς του, τον αδικούν οι συνθήκες και εύχομαι να γινουν οι ανάλογες μεταγραφές ωστε να μπορεσει να παράγει το εργο που πρεπει και που μπορει, διαφορετικά η όποια κριση που θα του γίνεται θα ειναι του αέρα και να είχαμε να λέγαμε.

Καλή επιτυχία σ αυτον τον πολύ αξιόλογο έλληνα προπονητή και άνθρωπο. :pano:
biriba427

Δημοσίευση από biriba427 »

Τον ξέραμε τον Άγγελο. Ξέραμε τα καλά του και τα κακά του. Ξέραμε ότι θα δουλέψει με μεθόδους άλλης εποχής. Ξέραμε ότι η Παναγία θα κυριαρχέι στα αποδυτήρια. Ξέραμε ότι η πειθαρχία θα είναι εποχής στρατού δεκαετιας 1970-1980.
Παρόλα αυτά τον πήραμε. Να διαχειριστεί του πιτσιρικάδες (δεν υπάρχει καλύτερος). Να δώσει στην ομάδα πάθος για την φανέλα. Να κυριαρχούν οι χαμηλοί τόνοι. Να μην έχει απαιτήσεις για ένα ποιοτικότερο ρόστερ....

Δεν ρίχνω ευθύνες στον Άγγελο...Όχι...Ρίχνω σε αυτούς που τον φέρανε , γιατί ξέρανε τι πήρανε...Όταν παίρνεις έναν τέτοιο προπονητή προετοιμάζεις και το ρόστερ για αυτό που θα ακολουθήσει...και αυτό ήρθε...και μείναμε χωρίς Σέντερ Μπακ στο πρώτο επίσημο παιχνίδι.

Ανύπαρκτη διοίκηση, χωρίς διορατικότητα, χωρίς αξιολόγηση του ρόστερ , χωρίς πλάνο....

Η Παναγιά μαζί μας...
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Ελπίζω odi την ίδια ευαισθησία να δείξετε και για τον Βρυζα, που αυτά που γράφονται από όλους εδώ μέσα, και πολλούς μπλε, είναι απίστευτα χειρότερα και ποινικώς κολάσιμα.

Επίσης οι χαρακτηρισμοί σε ποδοσφαιριστές,πχ Σάλπι. Γιατί αυτή η μονόπλευρη και επιλεκτική αγάπη σε ένα πρόσωπο είναι περίεργη, όταν μάλιστα δεν γράφεται και τίποτα φοβερό.

ΑΝ δηλαδή κάποιος έγραφε για τον ΑΑ αυτά που γράφονται σωρηδόν για τον Βρυζα θα τουφεκιζονταν?
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Buffos τώρα κανεις πλακα έτσι;Πριν λίγες μέρες δεν έγινε ολόκληρο θέμα με τους χαρακτηρισμούς στο topic του Σαλπιγγιδη;Κ εκεί η ίδια ευαισθησία δεν υπήρχε;Και στο topic του Βρυζα γίνονται τα ίδια συχνά πυκνά.
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

biriba427 έγραψε:
Ανύπαρκτη διοίκηση, χωρίς διορατικότητα, χωρίς αξιολόγηση του ρόστερ , χωρίς πλάνο....
Είδα το ρόστερ της αποστολής και με έπιασε θλίψη.

Ρόστερ εποχής Δώνη,για να μην πω Ντουμιτρέσκου.
φτωχό,φτωχότατο

Σε πρωτάθλημα χωρίς ΑΕΚ,άρη,Ηρακλή,Λάρισα,πας να παλέψεις με τον Αστέρα για την τρίτη θέση.
Δεν καταλαβαίνω με τί σκεπτικό έστησε αυτή την ομάδα ο Άγγελος.

Μάλλον επιβεβαιώνει τους επικριτές του και κυρίως ότι δεν γνωρίζει τίποτα από το παγκόσμιο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι,ώστε να κινηθεί ανάλογα στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο Αστέρας έχει κέντρο Ντε Μπλάσις,Ουσέρο,Τιεμπί και ο ΠΑΟΚ Κάτσε,Μαντούρο,Γκολάσα και Μάρτενς.

Τερματοφύλακες?μπάχαλο,έχουμε τερματάρα τον Ιτάνζ και πάμε για τον ανύπαρκτο γυρολόγο Σηφάκη!
σέντερ μπακ?ό,τι κάτσει
μπροστά?μετριότητα,έλλειψη δημιουργίας και πολλά κενά

Μεταγραφές????
ο ένας έχει τατουάζ,ο άλλος παίζει ζάρια κλπ,καθαρά επαγγελματικά κριτήρια δηλαδή!!!

ΥΓ Πολύ θα ήθελα να μάθω ποιες ήταν οι εισηγήσεις του Αγγελου,ποιες πραγματοποιήθηκαν και ποιες όχι και γιατί
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Odi έγραψε:Buffos τώρα κανεις πλακα έτσι;Πριν λίγες μέρες δεν έγινε ολόκληρο θέμα με τους χαρακτηρισμούς στο topic του Σαλπιγγιδη;Κ εκεί η ίδια ευαισθησία δεν υπήρχε;Και στο topic του Βρυζα γίνονται τα ίδια συχνά πυκνά.
Ε Δεν διαβάζω όλα τα τοπικ. Αλλά τον Βρυζα τον σκίζουν σε όλα τα τοπικ ελεύθερα.

Τέλος πάντων υπομονή. Μπόρα είναι και θα περάσει
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

buffos είσαι τελείως λάθος...
Ο ΖΒ κρίνετε -και τα ακούει- γιατί στο έργο του ως τώρα έχει πρόσημο αρνητικό... από που να ξεκινήσεις και από που να τελειώσεις? Από τον ανύπαρκτο μεταγραφικό σχεδιασμό εδώ και 2-3 χρόνια?... Από το μηδενικό marketing/διαφήμιση?... Από τα φαγώματα παιχτών/προπονητών (πχ. Garcia ή Boloni)?... από τους λάθους χειρισμούς σε θέματα της ΠΑΕ (πχ. "κόντρες" με ΕΠΟ)?... όλοι φταίνε πλην από αυτόν!!!
Και μη μου πεις ότι δεν έχει σχέση με όλα αυτά... εδώ και 3 χρόνια έχει και παραέχει... Γιατί? Γιατί είναι/ήταν Πρόεδρος/Μέλος ΔΣ/Τ.Δ./Υπευθ. Μεταγρ. Σχεδιασμού... Τα πάντα όλα δηλαδή! Ποιος προσλαμβάνει πχ. τον υπεύθυνο marketing? Ποιος μιλάει με τους managers? Εγώ? Εσύ? O AA? Ή μήπως ο Ιβάν (που προσπαθούν να μας πείσουν όλοι οι ΑΡΔ ότι αυτός φταίει που δεν δίνει λεφτά και δεν μπορεί ο γ@μ@τος ΖΒ να μας κάνει Barca (λες και δεν είδαμε τι έγινε όταν έχωσε που μας φορτώθηκε ο κάθε Νίνης, Vivian και Σπυρόπουλος)).

Αντίθετα ο ΑΑ κρίνετε -και τα ακούει- για το ότι είναι θρήσκος και επικαλείται τα θεία! :shock:
Ποιος ο λόγος να κριθεί για αυτό? Παπάς ή προπονητής είναι? Αλλά αυτό μας βολεύει... εκεί θα τρυπήσουμε!
Γιατί αν κριθεί σαν προπονητής... τουλάχιστον στον ΠΑΟΚ δεν έχει απλά θετικό πρόσημο... αλλά είναι ο ποιο πετυχημένος προπονητής των τελευταίων 20-25 χρόνων και μάλιστα χωρίς την "βοήθεια" επενδυτών! Με παίχτες όπως ο Ζαφειρίου, o Καπετανόπουλος και ο Βελλής... που αν τους δίνανε σε οποιονδήποτε άλλο θα παλεύαμε να σωθούμε!
Και στο λέει ένας που ΔΕΝ είναι Αγγελόσκυλο!
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

GiorgosAtha έγραψε:buffos είσαι τελείως λάθος...
Ο ΖΒ κρίνετε -και τα ακούει- γιατί στο έργο του ως τώρα έχει πρόσημο αρνητικό... από που να ξεκινήσεις και από που να τελειώσεις? Από τον ανύπαρκτο μεταγραφικό σχεδιασμό εδώ και 2-3 χρόνια?... Από το μηδενικό marketing/διαφήμιση?... Από τα φαγώματα παιχτών/προπονητών (πχ. Garcia ή Boloni)?... από τους λάθους χειρισμούς σε θέματα της ΠΑΕ (πχ. "κόντρες" με ΕΠΟ)?... όλοι φταίνε πλην από αυτόν!!!
Και μη μου πεις ότι δεν έχει σχέση με όλα αυτά... εδώ και 3 χρόνια έχει και παραέχει... Γιατί? Γιατί είναι/ήταν Πρόεδρος/Μέλος ΔΣ/Τ.Δ./Υπευθ. Μεταγρ. Σχεδιασμού... Τα πάντα όλα δηλαδή! Ποιος προσλαμβάνει πχ. τον υπεύθυνο marketing? Ποιος μιλάει με τους managers? Εγώ? Εσύ? O AA? Ή μήπως ο Ιβάν (που προσπαθούν να μας πείσουν όλοι οι ΑΡΔ ότι αυτός φταίει που δεν δίνει λεφτά και δεν μπορεί ο γ@μ@τος ΖΒ να μας κάνει Barca (λες και δεν είδαμε τι έγινε όταν έχωσε που μας φορτώθηκε ο κάθε Νίνης, Vivian και Σπυρόπουλος)).

Αντίθετα ο ΑΑ κρίνετε -και τα ακούει- για το ότι είναι θρήσκος και επικαλείται τα θεία! :shock:
Ποιος ο λόγος να κριθεί για αυτό? Παπάς ή προπονητής είναι? Αλλά αυτό μας βολεύει... εκεί θα τρυπήσουμε!
Γιατί αν κριθεί σαν προπονητής... τουλάχιστον στον ΠΑΟΚ δεν έχει απλά θετικό πρόσημο... αλλά είναι ο ποιο πετυχημένος προπονητής των τελευταίων 20-25 χρόνων και μάλιστα χωρίς την "βοήθεια" επενδυτών! Με παίχτες όπως ο Ζαφειρίου, o Καπετανόπουλος και ο Βελλής... που αν τους δίνανε σε οποιονδήποτε άλλο θα παλεύαμε να σωθούμε!
Και στο λέει ένας που ΔΕΝ είναι Αγγελόσκυλο!
αντε να ακουγεται και μια φωνη λογικης!Ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι :pano:
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Ο ΑΑ είναι υπεύθυνος για την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου και εννοώ την στήριξη σε Γουμενο Παγώνη για να πάρουν τις μετοχές τάχα σαν προσωρινοί.
Φυσικά και δεν του καταλογιζω πρόθεση . Ή στάση του όμως δίχασε και αυτό για μένα είναι αρκετό.

Τότε έκοψα το γήπεδο Γιατί βαρέθηκα να μαλώνω με αυτούς που πίστευαν τον ΑΑ και έβαλαν στο τιμόνι Τους γουμενοπαγωνηδες και φυσικά λίγο μετά τους κυνηγούσαν.

Φυσικά αποδείχθηκε ότι έχω δίκιο, Όχι λόγο διαίσθησης αλλά γιατί τα γεγονότα έκαναν μπαμ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

buffos έγραψε: Τότε έκοψα το γήπεδο Γιατί βαρέθηκα να μαλώνω με αυτούς που πίστευαν τον ΑΑ και έβαλαν στο τιμόνι Τους γουμενοπαγωνηδες και φυσικά λίγο μετά τους κυνηγούσαν.
από buffos » Τετ Ιούλ 09, 2014 12:43 pm
Εγώ που είμαι 43 και έχω 20 χρόνια διαρκείας μπορώ να μιλήσω?
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 18#p840918

Το κοψες το γήπεδο απο αγανάκτηση πριν 10 τόσα χρόνια ή εχεις διαρκειας 20 .Αποφάσισε.

ΥΓ Τι θα γίνει ρε με δαύτους?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Πέμ 21 Αύγ 2014, 13:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”