Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ο Τούντορ είπε κάτι βασικό: Θα μείνει όποιος έχει διάθεση να παίξει. Αν ο Λουκάς όπως είπε και ο αδελφός παραπάνω έχει τον γκόμενό του στην Ισπανία, να πάει να τον βρει εκεί και να μην γυρίσει.
Για 2 μύρρια εγώ θα'ψαχνα χρώμα κορδέλας, αν είναι αυτό το ποσό...
'Οχι ότι δεν είναι καλός απλά δε καταλαβαίνω αυτή τη θεοποίηση, ούτε ηγέτης είναι ούτε κάτι το τρομερό
Κοιτα κατ..Η ομαδα μεχρι το 20-25 ψαχνοτανε να δει τι θα παιξει(λογικο).Εκει ολοι ηταν σχεδον χαμενοι με εξαιρεση τον κιτσιουπου συνεργαστηκε μαζι του αρκετες φορες.
Σε γενικες γραμμες εφοσον δε φτανει η μπαλα στο λουκας δεν μπορεις να περιμενεις να την παρει απο το κεντρο και να στην αεβασει και να σου δημιουργησει και να και και..στο δευτερο που καθαρισε το μυαλο τους ηταν και αυτος καλυτερος.
@pissa ρε φιλε εδω δεν εχουν μαντηλι να κλαψουν οι τυποι.καλως κανει και δεν πουλαει.ποσο ειναι η ρητρα??5??το λιγοτερο 4 και αν θες.ετσι φτιαχνεις ονομα.ετσι δουλευει η εταιρεια.οχι δωσε 1 και παρε..
χαλας το ονομα σου,ριχνεις το επιπεδο σου.
Ας τα κοψουμε αυτα με τις κορδελες κτλ κτλ.Πρεπει να σοβαρευτουμε.αν δε πουλησεις ακριβα δε θα ψωνισεις και ακριβα και κατ επεκταση ποτε δε θα ερθει μια ομαδα να σου σκασει 7-8εκ. για εναν παιχτη γιατι θα βλεπει οτι εισαι μαπας στη διαπραγματευση...δεν ειναι ολα μονο να αγοραζουμε.πρεπει και να πουλας αλλα στη σωστη τιμη.
με 2 μυρια ουτε το δεξι του... οχι και το αριστερο...
παντως αν του προσφερουμε 1 μυριο και παει εκει με 400.000 ειναι μαγκας και μπραβο του....
οχι σαν κατι αλλους κοντους....
pisakaipoupoula έγραψε:Για 2 μύρρια εγώ θα'ψαχνα χρώμα κορδέλας, αν είναι αυτό το ποσό...
'Οχι ότι δεν είναι καλός απλά δε καταλαβαίνω αυτή τη θεοποίηση, ούτε ηγέτης είναι ούτε κάτι το τρομερό
Ο βάζελος απέρριψε πρόταση 3 μύρρια (και ζητάει 5) για Καρέλη, έναν παίχτη που, αν εξαιρέσεις τη δύναμη, είναι σε όλα κατώτερος του Λούκας. Κι εμείς λέμε για κορδελίτσες. Τι να πεις...
Εγω για 2+ και ποσοστο μεταπωλησης θα ημουν ευχαριστημενος,
απλα φοβαμαι το αγνωστο μ'αυτη την γκαντεμια που μας δερνει..
Οκ με Φρανκ μπορει αυτος ο φοβος να μετριαζεται καπως, αλλα και παλι, ΠΑΟΚ εισαι..
Απ'αυτον ξερεις οτι θα παρεις το 7.5 (οκ ενιοτε το 5 αλλα ενιοτε και το 9...), και οπως και ναχει δε θα θες κανα χρονο μεχρι να εγκλιματιστει και να αρχισει ν'αποδιδει..
Αλλα επειδη ειναι αγκαλιτσας και φλωρουμπα και καθε βραδυ θα ονειρευεται την αγαπημενη του Γαλικια (ρε μπουφο ποδοσφαιριστης εισαι, στα 34 σου μπορεις να γυρισεις πισω..),
δυσκολα να εχει το μυαλο του εδω..
εδω κανουν ολοι κουμαντο στην τσεπη του αλλου
και θεωρουν οτι μπορει να κανουν καλυτερη διαπραγματευση και απο τον Αρνεσεν
τι κορδελες και κορδελακια και φιογκακια
ολα πωλουνται στην καταλληλη τιμη
το ποσοστο μεταπωλησης σε τετοια ηλικια μπορει να μη σου δωσει και τιποτα απολυτως, αερας κοπανιστος
pisakaipoupoula έγραψε:Για 2 μύρρια εγώ θα'ψαχνα χρώμα κορδέλας, αν είναι αυτό το ποσό...
Ο βάζελος απέρριψε πρόταση 3 μύρρια (και ζητάει 5) για Καρέλη, έναν παίχτη που, αν εξαιρέσεις τη δύναμη, είναι σε όλα κατώτερος του Λούκας. Κι εμείς λέμε για κορδελίτσες. Τι να πεις...
Δεν είναι ότι δεν αξίζει για παραπάνω. Είναι ότι από τότε που ήρθε σου κάνει μουτσουνάκια κι είναι με μια βαλίτσα στο χέρι. Σαν τις γκόμενες που σου λένε θέλω να σκεφτώ τη σχέση μας, να μείνουμε μόνοι για λίγο, να ψάξω μέσα μου να δω τι θέλω...Ε, άι στη μάνα σου...