6.Aλέξανδρος Τζιόλης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης

Δημοσίευση από K_geo »

desperando έγραψε:καλα καναν και τον ανανεωσαν,για επιλογη παγκου και για παιχνιδια που θες να παιξεις αμυνα μια χαρα ειναι.
επιπλεον δεν δινω την ευκαιρια σε καμια κουλα και σε κανενα βαζελακο να παρουν τζαμπα ενα καλο εργαλειο και εμπειρο παικτη σαν τον τζιολη

χρειαζονται και παικτες σαν τον τζιολη στο ροστερ
με αφορμή άλλο ποστ σου, σε άλλο τόπικ, το μόνο που θα σου θυμήσω είναι το τί άκουγε ο παίχτης όταν ήρθε και ποιος ήταν απο τους -λίγους- που έλεγαν για ηρεμία και ότι είναι χρήσιμος.

τεσπα. ο μηδενισμός όλων, όπως πχ έλεγαν... μερικοί 8-) για γκάρυ ότι δεν μου αρέσει και λίγος κτλ κτλ, είναι το εύκολο. και δεν μου αρέσουν τα εύκολα. ποτέ δεν μου άρεσαν.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

μια που λες για ευκολα K_Geo, το "dna extraction" ειναι ακομα πιο δυσκολο :mrgreen:
τι μου θυμισες αδενινη, θυμινη κτλ
o τζιολης απλα ειναι για ματς αλλου ειδους, οχι σαν το σημερινο, δυσκολα θα προσφερει χωρις ταχυτητα
και τη μπαλα μονο παραλληλα και πισω
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Να θυμίσω και εγώ ότι ο Τζιόλης έχει βγάλει καταπληκτικές ασιστ και μερικές μάλιστα απο 40 μέτρα... Όντως δεν κάνει για γρήγορο επιθετικό παιχνίδι που πρέπει να έχεις υπεροχή και να διασπάσεις κλειστές άμυνες. Είναι ακόμα όμως πολύ χρήσιμος στον ΠΑΟΚ, έστω και αν είναι στον πάγκο σε πολλά παιχνίδια..... ;)
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

"""Η ομάδα ξεκινά από τον τζιολη και τελειώνει με τον τζιολη... """ αρδ

Ναι λογικό αν δεν έχεις καλύτερους χαφ. Αλλά πλέον μήπως έχεις;
Κι αν έχεις, είσαι σίγουρος ότι σε κρίσιμα παιχνίδια δεν θα τον χρειαστείς;
Ακόμα και σήμερα, με τον τραυματισμό του Μαλεζα με μια εσωτερική αλλαγή τον γύρισε μπακ.
Όπως και να το κάνουμε, και εγώ τρελαίνομαι που γυρίζει συνέχεια την μπάλα πίσω, είναι χρήσιμος σε αυτόν τον ΠΑΟΚ.
Για του χρόνου δεν ξέρω. Πάντως ο Τούντορ τον έχει εκθειασει...

SM-G920F
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

thanos-xanthi έγραψε:τι μου θυμισες αδενινη, θυμινη κτλ

Τι είναι αυτά ρε, έχε χάρη που έχεις γενέθλια και δεν σε μπανάρω κανένα 6μηνο...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

thanos-xanthi έγραψε:μια που λες για ευκολα K_Geo, το "dna extraction" ειναι ακομα πιο δυσκολο :mrgreen:
τι μου θυμισες αδενινη, θυμινη κτλ
o τζιολης απλα ειναι για ματς αλλου ειδους, οχι σαν το σημερινο, δυσκολα θα προσφερει χωρις ταχυτητα
και τη μπαλα μονο παραλληλα και πισω
αυτή η καραμέλα με το παράλληλα και πίσω νομίζω πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή.

σήμερα πραγματικά, είδα μονο 2 απο τις 11 συνολικά πασες του να ειναι τέτοιες.

άλλο αν δεν κουβαλάει τη μπαλα, όπως πχ ο χαρίσης, για να μας φαίνεται πιο επιθετικογενής... 8-)
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Σιγά μην αλλάξει τώρα στα "γεράματα".
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

K_geo έγραψε:
desperando έγραψε:καλα καναν και τον ανανεωσαν,για επιλογη παγκου και για παιχνιδια που θες να παιξεις αμυνα μια χαρα ειναι.
επιπλεον δεν δινω την ευκαιρια σε καμια κουλα και σε κανενα βαζελακο να παρουν τζαμπα ενα καλο εργαλειο και εμπειρο παικτη σαν τον τζιολη

χρειαζονται και παικτες σαν τον τζιολη στο ροστερ
με αφορμή άλλο ποστ σου, σε άλλο τόπικ, το μόνο που θα σου θυμήσω είναι το τί άκουγε ο παίχτης όταν ήρθε και ποιος ήταν απο τους -λίγους- που έλεγαν για ηρεμία και ότι είναι χρήσιμος.

τεσπα. ο μηδενισμός όλων, όπως πχ έλεγαν... μερικοί 8-) για γκάρυ ότι δεν μου αρέσει και λίγος κτλ κτλ, είναι το εύκολο. και δεν μου αρέσουν τα εύκολα. ποτέ δεν μου άρεσαν.
δεν καταλαβαινω... καντο λιγο ταλαρα
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

πιο ξεκάθαρο δεν γίνεται.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

πας να πεις κατι και ξεκινας με το ΄΄με αφορμή άλλο ποστ σου, σε άλλο τόπικ΄΄
και με λες οτι πιο ξεκαθαρος δεν μπορεις να γινεις
καλα οκ
εγω σου το ξαναλεω παντως,αν θες να πεις κατι πες το ευκολονοητα να αποφευχθει και οποιαδηποτε παρεξηγηση
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

στου ολσεν. εκτος αν υπαρχει και αλλο ποστ σου που αναφερεται σε εμενα σε αλλο τοπικ. νομιζα οτι θα το κατανοουσες ευκολα.
sakoulepsu_teen

Δημοσίευση από sakoulepsu_teen »

Δυστιχός το παιδι έχει παίξει 5 αγώνες κεντρικός αμυντικός και η ομάδα μας έχει φάει γελοία γκολ μόνο το καραισκάκι διακρίθικε περυσι αλλά μετά εξαφανήστικε για ένα τρίμηνο με πρόβλημα κοιλιακών (έτσι έλεγαν ) αλλά φέτος μετατράπηκε σε πρόβλημα προσαγωγών , αν έπαιρνε μεταγραφή σίγουρα κοβόταν για ιατρικούς λογους αν έχει αυτά τα προβλήματα βέβαια εμείς θέλουμε να τον ανανεωσουμε .....
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

και τι σχεση εχει το ποστ μου στο τοπικ του ολσεν με τον τζιολη?
και τι σχεση εχει ο τζιολης με τον ολσεν?
αν ακομα δεν το εχεις καταλαβει τον ολσεν ο ιδιος ο προπονητης τον θεωρει ακαταλληλο για την ομαδα και μετα απο πολλες ευκαιριες που του εδωσε,σε αντιθεση με τον τζιολη που ολοι οι προπονητες του τον θεωρουσαν απο τους πιο κομβικους και συμαντικους παικτες της ομαδας.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Σημερα στο κεντρο στο 1ο ηταν πολυ μετριος.Στο 2ο πισω στα στοπερ καλουτσικος.
Με κοντα στα 30 παιχνιδια(μαζι με ευρωπη κ εθνικη) ως τωρα για μενα ας του κανουν προετοιμασια για να ειναι ετοιμος στους αγωνες κυπελλου που ειναι κρισιμοι κ στα πλει οφ.Οταν ξεζουμιζεται δεν μπορει να προσφερει αυτα που μπορει, οσο ειναι ξεκουραστος ομως μπορει ειδικα σε παιχνιδια ειδικων συνθηκων(οταν δεχομαστε πιεση σε ντερμπι εκτος).
Θα τον ηθελα και για του χρονου και για τετοιου ειδους παιχνιδια ειδικα αν περασουμε τσαμπιονς λιγκ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Δεν είσαι για πάνω από 20 παιχνίδια την σεζόν, κι αυτά πολύ στοχευμένα...Ή θα συμβιβαστείς μ αυτό και με τα μισά λεφτά τα επόμενα 2 χρόνια ή...νιόνιο...σπανό...τριπολιτσά...γριά...κ.τ.λ. :(
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”